Гражданите на Видин излизат на пореден протест

Гражданите на Видин ще излязат на пореден протест в събота /17 февруари/, защото искат да бъдат чути за строителството на пътя Видин-София и тунел под Петрохан.

Обратно в новината

Коментари - Гражданите на Видин излизат на пореден протест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебили...

Червени, зелени всички сме хора с равни права и условия.Втори кмет си имаме от герп но сте ни заплюли че сме червени. А ние искаме нормална работа пътища и болница.

Щом Бойко каза, ще го има - може би ама надали!!!

Може и да стане я магистралата, я тунел под Петрохан, ама около 3000-та година.От ОБЕЩАНИЯ -глава не боли......

асфалт не се яде! яжте м гуя сега!

Само единни и търсещи правата си ще се оправи, както Видин и региона също така и страната. Браво и продължавайте все така!

Курни Нинова начело,като бяха на власт ,що поне не са проектирали и осигурили средства за магистрала и тунел.Сега пък подтикват мекеретата си със чужда пита ,помен да правят.

Най-изостаналите области у нас са тези, които най-дълго са управлявани от кметове на БСП.

да направи тунела!

чакъл,за пътя...

нерде Стамбол.Нерде Видин,нерде Петрохан.

северозападнали комундета по поръка на партията от "Посерано" 20 подготовка за ново Септемврийско въстание ли правят.Кой ще го оглави - Курни приватизаторката,пардон партизанката,а на топа на поп Андрей ген.Радев ли ще турят.Бе тя тази работа малко прилича като приказките на загорялата жена"Мъж го искам,сега го искам" или "Тунелче искам,сега го искам."

А на бас, че и магистрала, и тунел ще има до Видин.

Нищо не трябва да им строят на тези комунисти. А тунел под Петрохан е пълна безсмислица. Първо да направят под Шипка, Риш и Беклемето и чак тогава под Петрохан.

Ще ни строите ако трябва с песен на уста. И тунел ще копаете, и хоро ще играете. Мисля, че още догодина ще започне реалната работа.

Нали не се ядеше асфалта бе видински комунисти тъпанариииииии...?!?!?! Дано комунистическите ви тикви са разбрали истината, че асфалта не се яде, но носи със себе си яденето...!!!!!! Слушайте Борисов, човеци да станете... А вашата КУРнинова и сие от партията мафия БСП както виждате наред с куклата си наричаща се президент Радев, за нищо не стават - прост червен дженк...

Не се яде асфалт, верно е. Ама шопето като искат до морето за четири часа има го, шопето като искат до Гърция за три часа ще го има, шопето като иска да идат до Европата за два часа няма го. А Европа е най-близо до Видин.

На видинчани пак им са се прияли асфалт и суджук-тунели! Тая няма да я бъде! Къде е Видин, къде е Петрохан!

да изгоним #евроапата от балканите и от континента дори!

защо протестирате,а?!

Направиха мост ама не направиха път до него. По-добре да бяха направили тоя мост в София.

Надявали са се ВЕРОЯТНО,че докато направят моста,ТИР-овете ще се научат да летят до него.....

Защото не може да се свият парите от този, от който зависи затова. Ей като се понаправиха блокчетата на роднини и приятели санирането спря, а отговорника се премести да "оправя" други сфери с обилно финансиране. Това е бедни български народе, тези не смогват да се награбят, а народа обеднява, боледува и изчезва.

Сигурно кмета е на БСП.

предлагам да се прокопае канал от черно море до гарция - така сте имаме повече пристаниста , стео тклоним трафика от босфора ,сте сабираме такси , сте доставяме газ с газовози директно от катар , сауди , америка и от каде ли не , нефт - састо!по брега на канала сте направиме курорти - представяте ли си колко километра 1 линия сте има????

Асфалт не се яде! Вместо път и тунел яжте вафли.

Г-да др."Асфалта не се яде", твърдяха вашите червени пар. ръководители, докато ударно, преди това, крадяха и от първи комунисти, станаха, първи капиталисти?Защо не отидете на Позитано20 да протестирате за кражбите и измамите? А пътищата ще станат? Не може всичките на веднъж.

Вашия край е със стари социалистически традиции ! Вместо да протестирате в събота , спретвате ленински съботник и почвате да копате тунела !

що не протестираха като управляваше селския им алкохолика мишо Миков а гласуваха за жида сергей .....сега искали асфалт да ядат

Изчакайте докато изтеглим още 10 милиарда заем.

Браво, Видин! Ще бъдете чути единствено, ако говорите!