Ал Кайда пусна видео с френски и холандски заложници

Ислямистката група "Ал Кайда в ислямския Магреб" (АКМИ) разпространи видео на французин и холандец, държани като заложници.

Обратно в новината

Коментари - Ал Кайда пусна видео с френски и холандски заложници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някой от тез, дето са "пределно твърди в становището си, че трябва да бъдат спазвани основни международни принципи.." има ли разумно обяснение на факта, че въпреки раздутите до безпределност пълномощия и финанси на службите - тероризмът на джихадистите се разрасна до такива размери, че вече е по-голяма заплаха за света от самите служби, които са създателите и обучаващите този джихадизъм. и всичко това за да има срещу кого да се "борят", че инак бюджетите здравата пресъхнаха след края на студена война. очевидно е, че постигнаха целта си, но историята с "муджахидините" се повтаря. та, ако все пак някой от тех се опитва да твърди, че са го мислили за "добро, то ще им кажа: господа и дами, откажете се. не ви бива за нищо, язък за изхарчените милиарди за да следите нета и личния живот на хората. свършихте я като кучето на нивата. и да не забравите да се "справяте" с онез, които ви критикуват, все пак фашистка "демокрация" е!

Дървена работа....А сега, краварите да отиват да оправят бакиите дето направиха..Който е надробил кашата той да я оправя!!! Финансираха ИДИЛ обучиха ги, въоръжиха ги..А сега да отидат да ги унищожат скапаните кравари!!

Popa

А чий го търсят заложниците там! Тебе що още не са те взели за заложник! Гъз път да види, после президенте виновни! "Да би мирно седяло, не би чудо видяло"!

за съжаление има много "хора" който могат да си позволят да убиват, явно защото се чувстват недосегаеми ....

А какво да кажем за хубавото Наде което допусна бомбандировките над Сърбия. Тя дали ще си плати от нашите джихадисти.

Каквото повикало такова се обадило!

За съжаление и тези хора ще бъдат убити заради агресорската политика на запада срещу тези райони. От както САЩ се намесиха в Ирак и Афганистан нищо там не е същото. САЩ са основния носител на злото в света.

А как е откакто твоят пророк се намеси? Колко има избити във войни между араби? Не вярвам да знаеш, нито да се интересуваш. Жертвите през 20-и век са колкото през ВСВ. Колкото и да мразиш Запада, той е носител на прогреса - всичко е направено там и нищо в твоята Русия.

ми те нали преди това руснаците се опитаха да 'оправят' афганистан, те да не би да не се провалиха, но е много удобно да се забравят някои факти

вече силно се съмнявам че религията има нещо общо със темата ... почвам и да ги разбирам ... ако америка направи с бг това което направи с ирак и сирия познай аз с кво ще се занимавам до края на живота ми

Естествено, че религията няма значение. Това са терористи, които я използват като оправдание за това, което правят. А западните страни са там заради петрола. А не, че толкова им пука за хората там.

Така е, интересът клати феса, пък и не е нужно да гледаме чак до близкия изток- я какво направиха в Сърбия, всичко е съсипано

Вярвам, че Америка не се интересува от България, докато последната не сее смърт по света, както твоите приятели - Садам, Кадафи, Хамас, ИД, Ал-Кайда. А в България броят на твоите последователи нарасне и се въоръжите, не се съмнявай, че Америка ще се погрижи, без да се интересува с какво ще се занимаваш през останалите ти 2-3 години.

Не, че не нещо, но политиците какво правят с България? Или те са наши и е ок :)) Ама, сме големи зад мониторите :))