Видео показа как мигранти минават с бус през граничната ограда с Турция

От Гранична полиция потвърдиха за случая, който е от 25 юни и се разследва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Великата ни " кокошарска ограда " Господарите строят 8 метрова бетонна стена ! Валерката ни огради като кокошарник ?

Гълъб Донев, Дали ще успее да се справи с Премахването на 500 червени калинки - хрантутници на БСП, от държавната администрация Пожелаваме му успех!

Направо всичките 500 хрантутници, Да ги пращат на оградата, да ловят мигрантите!

ако вместо ограда имаше мини, немаше никой да минава... просто

На герберите оградата. Кокошки не може да спре, камо ли бежанци.

Рашков направи България, Разград ен двор

щяха да викат ;ой какой салам;мама им хлебарки,на сапун.

Тази ограда за кокошки показва дали сме държава или територия. Вижте оградата на Унгария и тогава говорете ,че това е ограда за мигранти.

Обърнаха държавата с краката надолу за 7 м + 1 г. клатушкане.Събориха Борисов и Патриотите за да могат за кратко време да се напечелят от каналджийство.Рашков не знае ли,абсурд!Каквато и да е оградата такова чудо не е било,нито такъв натиск,имаше ред.А и оградата е 300 км през планински терен,има трудни участъци и речни и не е изградена на шосе.Някои говорят за висока ограда,е тя е висока и с бодлива тел ,двойна има кръгове,но хората носят ножици стълби,а стълбата се ползва и при масивна ограда.Контрол,осветление и дрон и да не се увличат по парите,защото Европа се пренаселен с хора които нито искат да се адаптират нито да работят поне повечето.

Кой е построи тая паянтова ограда бе мухъл. На нат ри бойко аверите. Милиони заминаха за тая кочина. Крадливи гербераси и на границата посегнаха и от тях пари не се накрадаха, сложиха ограда за кокошки

Си възстановят клйона и оградата,която навремето СДС разрушиха,защото това било недемократично.

Ех Валери,ех Симеонов

Ако това се случваше преди 90 г щяха да ги събират в чували... Гадно е ама така беше..

Започвайте да учите унгарски,защото скоро това ще бъде единствената читава страна в Европа-ако си мислите,че нашите политици ги е грижа за страната,значи сте или идиоти,или въобще не мислите...Тотална корупция на всички нива,пародия на държава-ето последствията от 30-годишното приятелство с хамериканосите и "демокрацията" им...Донякъде съм щастлив,че няма да доживея унищожаването на тази държава-поне ще си умра българин,а не полово-неопределен евроджендър-демократ от мулти-култи джамахирията....

Докога ще наричате трафикантите каналджии?

Станахме за майтап на рибите даже. Всеки си минава през тая граница както си иска, реже, прескача, минава на абордаж с бус, утре ако някой реши и с танк ще мине, тогава не знам какво ще правим. Толкова ли нямаме армия, че да се отделят 1000 човека с оръжие и техника да охраняват южната ни граница. Като отстрелят 2-3 тъмнолилави маймуни другите ще се замислят дали да минават. АААА забравих от европедалският съюз и разни добре охранени НПО-та, които печелят от това веднага ще ни обвинят в нарушаване на човешките права, фашизъм и т.н. Решението тогава е първите 5 патрона в пълнителя да са с гумени куршуми, като усети маймун, че му припари на дъто да се усети, че върши нещо нередно, ако и тогава не се усети проблема си е негов. За 30 години превърнахте една държава в територия скапани продажни политици. П.С. Между другото къде е оня Балерко далаверко да обяснин каква хубава ограда е направил крадлувия му боклук продажен.

След предупреждението... СТОЙ! СТОЙ, ЩЕ СТРЕЛЯМ! Се стреляше, а за застрелян нарушител на границата се даваше НАГРАДА - домашен отпуск!

За подобно изказване съм блокирана във Фейсбук...но това е самата истина

Да се разстреля директора на гранична полиция на браздата.

Да не искате да се противопоставите на свободното движение на хора и капитали. Докато не ги хващат, няма проблем. Когато ги хванат има проблеми и то много. Или трябва да ги върнат на страната, от която са дошли , или да ги настанят и хрантутят- - или да ги препратят по дестинация, ама и там не ги искат вече - толкова много разправии и разходи за преводачи, дипломация, транспорт, настаняване. А ако не ги хващат, няма проблеми - даже всички печелят, само да не остават в Бя

Не е истина в какво сме се превърнали! Не е истина в каква държава живеем! Не истина в какъв свят живеем!

От по-старото поколение съм и помня добре оградата на сухопътните ни граници с Турция, Гърция и бившата СФРЮ. Законите ни бяха други и оградите със сигнализация и обхождащи патрули. Тези огради бяха "приватизирани" и разграбени през 90-те години, за да бъдат днес платени десеторно повече и парите за тях на 70 - 80% откраднати от тези, които ни заробиха вече 32 години и днес отново ни будалкат преди изборите, за да си пълнят гушите !! Рибата първо се вмирисва откъм главата - знаете това !

Йончева, къде си, ма? Защо не го отрази това? Или когато БСП е във властта, може?

Написах АКО не гласувате за Възраждане

До Ало, Защо да не гласувам за Възраждане? Нима ПП или гробарите са по-добри? Оня тулуп Валери, и тиквуна, откраднаха пари за направата на ограда, и за тях ли пак да гласувам ? Кири лъжата си мандръса Ленчето , чак в Солун, за сметка на народа, за него ли да гласувам? Всички са един дол дренки, но би било глупаво( поне за мен), да повтаряме едни и същи грешки, т.е. да са те пак водещи.

Прочети пак какво точно съм написал!

Човека е написал да гласуваме за Възраждане

За убит човек хванат да пресича границата даваха 1 седмица отпуск. За хванат жив - 3 дни. Без значение българин опитвайки се да избяга на Запад от "рая" или някой заблуден опитваш се да влезе в България

За убития презумпцията е била, че граничарят получава психична травма и му трябва по-продължителен период за възстановяване.

Не гласувате за Възраждане, България ще загине окончателно. Друго решение няма, положението вече е на живот и смърт от която и страна да го погледнем!

Марко Зъкърбъргов да не е рода на Зукърбърг ;)

Туркоробцити евроатлантически подлоги внедрени ф БГ фкарват инопланетяни да убиват българи. От 9 мильона българи станайми 4 мильона мангали. Гробищата са пълни.

А повечето от останалите са неграмотни като теб.

И в този момент граничарите трябва да почнат да стрелят. Кое не е ясно?

1. понятие "граничари" няма от 93г. 2. Гранична полиция е "в схемата". В комбина с каналжджиите. Корупция. КО-РУП-ЦИ-Я! Кое не ти е ясно? Кой и по какво да стреля? Очевидно живееш 30г. назад.

И Бойко и Кирчо са сложени от едни и същи кукловоди да унищожат България. При Киро форсираха нещата, ама поне се видяха конците и на куклата Бойко. Мислете другата неделя.

На далавери Симеонов великата китайска стена

докато не почнат да ги стрелят ше е все така

Y5901AT

Първата буква не е "Y" , това е "У"- област ЯМБОЛ!

Работи се по случая. Егати резила, братче, тотално разграден двор!

НЯКОГА по южната ни граница имаше минни полета,големите демократи и оня чифта с трабанта ги махнаха,.

Това е абсолютно същото като някой да разбие врата на дома ти докато спиш с децата и да се нанесе в едната стая и да иска да го храниш и поиш. Ако може също женати и дъщеря ти да се забулват защото ги възбуждат . Също да им осигуриш място да се молят по пет пъти на ден без да им пречиш.

даже реферндум да ти направят...

Цялата заплаха за България идва от турската граница. Цялата българска армия трябва да е разположена на тази граница. Разбира се не може да се стреля по хората но може да се минира границата и да се поставят знаци. Но нищо няма да се промени защото нашата армия се готви за война с Русия. Напомня ми на България преди падането ни по турско. Докато Византия е разкъсвана от многобройни турски държави ние вместо да им помогнем водим воини с нея за да я отслабим допълнително. И докато Германия ще приема руски дезертьори ни е ще приемаме афганистанци и пакистанци.

Умен си. Или обратно?

А кой сложи Деян Моллов - Бойко. Политиците са замесени, не редовите полицаи.

Румен-армейския кенеф управлява България, вече не се ползват шосета. Бусът удря оградата и оттам по черни пътища имиграните се првозват до следваша граница. Тарифата е 2000 евро на какпак. 300 глави на ден!, подчертавам- на ден. Сметнете сами колко се печели на година. Сладък бизнес, нали. Кой не би се хванал. Печели цялата йерархия от долу нагоре. Нямате шанс. Радев ше упавлява от тук до края на света!

Като няма кой да пази границата и режат мрежата за да минават.

Да започнат да стрелят. Който минава границата не на граничен пункт да бъде отстрелван. Да видим после колко от тях ще смеят да минават. Европа много меко пипа. Не може вечно да приема социлни мигранти, които висват после на помощи, не се интегрират, превръщат в гета кварталите, в които живеят(защото предпочитат да са с подобни) и започват да налагат техните обичаи в обществото.

граничар допусне чужд елемент да премине границата - наказанието му е смърт!

защо пък чак средновековна България? И преди т.н. демокрация, имахме като всяка една нормална държава и гранични войски. При тях също не можеше да се нарушава границата. Но явно това пречеше да се смени етно състава на т.н. обединена Европа и ето го резултатът. Отделно якото крадене от екипа на пожарникаря при т.н. строеж на оградата.

Също и нас ни отстреляха като гарги А защо не ни пускаха да минем границата? Само "другарите" от ЦК пътуваха на запад, а ние бяхме без международни паспорти.

Това,без политическа опека ,няма как да се случи....!?!?!? Деян Моллов и други са инструменти....Инструментите се сменят и производсъвото продължава...!!!!!!!!! Който и да дойде на власт ,процесът ще продължи..."Биг Брадър " така натежда-това за глупаците ,дето не са разбрали...!!!!!!!

Рашков да разкрие схемата си!

Ще се разчуе в Перник

Полосата се минира През 25 метра се разполагат граничари в автоматично оръжие. Стреля се срещу всеки нарушител. По закон все още е така.

Може да ми се ще, но не може. Кажи кой закон? По скоро ние ратифицирахме една конвенция за забрана на противопехотните мини. Давай името на закона.

Законът на Червената Мафия и БСП

Като не може да има пеходни мини,да се издълбае един голям канал покрай оградата широк 5 метра и дълбок 6 метра с шишове на дъното.

Няма държава има само гнусни чиновничета и ченгета които градат и корумпират всичко !!!! Не си плащайте данъците , ще бъдат откраднати от Вас пари !

500 хрантутници на БСП Корнелия, Това са чиновниците

Проста работа. Докато зяпаме смартфоните умните минават.

проста работа

Това е еманацията на мутрата Борисов и цялото некадърност управление на ОПГГЕРБ...

Не позна! Рашко е покривал канала, Пък Курнелия е прибирала печалбите

а цьрвули скапани.. различни мангали ни налазват.. а те пак Путин ин виновен!!! Страх че ако дойде някой давьведе ред няма как да се краде и да се паразитира... затова тьрсят начин да остане така!!!

Зимбилев ще оправи работата, хахахах. Невероятен псиХопат!

Прокурора къде е/? Данс,!? Това е граница на Ес, затова, не се обиждате като ви сочат в Ес, долни малки крадци ни управляват и не от днес.

Ако приятелска иска да ни убеди, че тяхната граница не се опазва и това не е целенасочено действие, което пряко руши България е добре да им се напомни, че турско карго за над 10 милиарда минава през родината ни с камиони и обработващите ги служители могат рязко да намалеят, като ги преназначат да се справят с бежанците. Ако ще си въртим номера, то може да усетят взаимност.

Защо си мислите, че някой смее да пипне турското карго?

пускай седесето да брани от мигранти , нали монито и оня лилавия мангал нарязаха кльона да имаме демократични либерална граница ...

500 те калинки от списъка на Нинова, Трябва да бъдат уволнени от държавната администрация, След това изпратени да ловят мигрантите!