ИД пусна видео с обезглавяването на втория японски заложник

Бойци на джихадистката групировка "Ислямска държава" публикуваха видео, в което твърдят, че са екзекутирали японския заложник Кенджи Гото.

Обратно в новината

Коментари - ИД пусна видео с обезглавяването на втория японски заложник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-големите проблеми на земята са започнали: 1. През 7-ми век, когато керванджията Мохамед (т.нар. "пророк") е откраднал от християнството и юдеизма и създава ИСЛЯМЪТ 2. Когато Колумб открива Америка!

Ако не е християнската цивилизация и напредък нямаше да имат нито бомби, нито автомати. Замръзнали са мозъчно от античността. Щяха още да се бият с мечове и копия.

ИД трябва да бъде обезглавена или избити до крак.

ИД си спечелиха враг в лицето на Япония и японската армия. Лошо им се пише.

най-ефективно ще бъде за всеки убит заложник, да бъдат обезглавявани 10 резани ислямистки звяра като процедурата се заснема и се пуска по телевизиите на целият свят! само така ще им се покаже на уродите че има възмездие!

Всичко ставащо в Бл. Изток е само част от сценария, водещ към т.нар. Нов Световен Ред (NWO).

Крайно време е да им спрат интернет там, тия главорези сами да си се популяризират само себе си и да оставят света на мира. Да им бъдат бомбардирани нефтените рафинерии и прочие, да останат да оскотеят и самоизядат помежду си. Ясно е че не ги "пипат" още, защото Сащ и коалиция нямат интерес да бъдат ликвидирани както се прави от една нормална и силна икономическа държава!

САЩ само осъждат това действие. Ама не им стиска да нападнат твърдо и решително в стил Барак Обама. Всъщност те действат точно в стил "Обама" като путювци.

Да си чул Путюн да воюва с ИД?

Докато не бъдат избити поголовно все ще има обезглавявани заложници.

Япония е със статут на победена държава във ВСВ и няма право да вади войска извън територията си. От друга страна имаме двама заклани японци и имаме един добре познат на всички японски манталитет. Предлагам: ООН да даде мандат на Япония да прати войска и да унищожи тези сладури. Гарантирано ще хвърчат глави.

Така е, японците ще им покажат какво наистина означава думата "камикадзе" в пълния й морален аспект. Направиха огромна грешка с тези двама японци.

Пълен смях.

Когато американски журналисти попитали император Хирохито след края на Втората Световна Война не се ли е опитал да направи нещо да предотврати жертвите от атомните бомби над Хирошима и Нагасаки, той отговорил, че много съжалява за жертвите, но на война стават такива работи, загиват хора. Какво да се прави, нищо не може да се направи! Значи те за десетки хиляди жертви не са си мръднали пръста да се съгласят да капитулират, сега за двама японци ще се кахърят! Японците не са християни - тук ислямистите удариха на камък! Сега ще ги подпукат нинджите!

Кенджи Гото е християнин.Много японци са християни.Дори не е могъл да види третото си дете, защото се е родило,когато вече е бил пленен.

Много анимация си гледал!!! Поспри се малко!!!

Време е територийте завзети от ИД да станат полигон за ядрени тестове,мисле че и Русия няма да има нищо против.

Време е създателите и спонсорите на ИД да бъдат изправени на международен съд. А на японците да се даде мандат да се справят самостоятелн о с ИД.

Тези, които ще изпратят на съд спонсорите са хората, чийто роднини и близки ще са с отрязани глави, защото спонсорите ги създават, и си ги държат, а те командват света, докато дребните хорица спим.

Добре де - американците най-лоши, те са създали всеки терорист, те са организирали всеки атентат, те манипулират всичко и всички! Айде сега бягайте до най-близкия "бежански" лагер, вижте там "бежанците", поговорете с тях и сами преценете!

В случая са те. Ако и Русия е замесана, значи са съучастници. Търговията с врага не е нещо ново.

Както мамеха, с Ал Кайда и Осама бин Ладен , така и сега заблуждават с ИДИЛ и Ал-Багдади. Явно са прекалено тъпи сценаристите от ЦРУ и Холивуд щом не могат да измислят нещо ново!

Не са тъпи - прости ти си прекалено умен и пред теб никоя манипулация не върви! Ти - Президент!!!!

За президенти по-скоро избират такива като тебе които са верни на пропагандата.

нема таини за булгаропитеците. затова стандарта на живот там е на висота :)

На оградата ни има достатъчно място да се окачат всички бежанци-терористи и така тези след тях да видят какво ги очаква ако смеят да преминат!Хора събудете се,не стойте и не коментирайте само по форумите!Станете и действайте,на оръжие ги посрещайте и да не позволяваме исляма да се наложи!

Dnes, v 21 vek,e prestuplenie,ne e choveschko, kogato, sveta se e dostignal postijenia v Naykata, vmesto, da se izpolzvat za blagoto na chovechestvoto, to dnes, produljava da se izvurschvat mechenicheski ubiistva, gospod e edin za vsichki jivi xora,triabva, Suveta za sigornost, OON, i rdugi organizatsii v sveta, da slojat kray na mucheniata vurxu xorata v Siri, Irak, i drugi durjavi,triabva da se misli da se dade xliab na vsichki gladuvaschti xora po sveta, chovek e razumno suchtesctvo, i ne tiabva da izvurchva zlo sreschtu sebepodobniay si- choveka.Triabva chas po skoro da se sloji krai na ubiistvata v durjavite kudeto vilneiat "Djaxadistitite", religiite, ne propoviadvat " UBIVAY" ???

Говеда кой създаде този свят за да го разрушавате а?!Нещастници тъпи терористи-умрете в страшни мъки и да горите в Ада!

Създадоха си ги от ЦРУ. Шефът на ИДИЛ беше обучен от МОСАД след като беше освободен от американски затвор. Защо ще го освобождават ако не им трябва? След време вероятно ще го убият показно след като не им трябва вече, както са правили и преди.

Сульо и Пульо се изреди да осъжда това и онова, а психарите от ИД продължават ли продължават да режат зелки. Дреме им на тези получовеци, че някой си осъжда действията им.

Какво ни докараха управляващите? По време на Бойковото управление имахме терористичен атентат на летище!! В какъв ужас живея, какво ги чака децата ми! Вие не си ли давате сметка какво е това, което е създадено!

Едно време в "Под Игото" децата са ги плашели с турците, а сега нас американците ни плашат с руснаците...

Как мислите, токова ли е трудно "ИД",(или по точно нейните бойци) да бъдат ликвидирани ?Защото такава "държава" няма, а има една збирщина от терористи, (наброяваща няколко хиляди) въоръжени с лико стрелково оръжие ! Чудя се, как така запада не може да се справи с тези бандити, след като са извършени няколко хиляди (забележете) БОМБАНДИРОВКИ, без много убити ! Или "ЦЕЛИТЕ", на не са "ИД", а нещо друго, за което, ние сами трябва да се досетим !...

Не се чудете, колега! Много е просто - от една страна, изгодно им е да я има тази организация (петролът поевтинява, а това е оръжие срещу основния враг - Русия, заплахата води до одобряване на нови средства за въоръжаване и отбрана - т.е. нови печалби). От друга страна, вече не могат да се справят с нея. Справедливият ви въпрос, защо - след като са около 50 000 си има отговор - защото ги подкрепят местните. Само така с толкова хора се контролира територия по-голяма от България с население от 12-13 млн човека, всеки 2-ри от които е въоръжен. Но как да си признаем, че сунитите в Ирак и голяма част от Сирия са се радикализирали и приветстват насилствения джихад - нали те воюват срещу Асад?! Как да твърдим тогава, че ислямът е мирна религия, след като над 10 млн подкрепят избиването на неверниците, робството, масовото изнасилване на жени и деца - немюсюлмани, обезглавяванията и разпъването на кръст, горенето на книги, средновековното поведение? Нали точно на тях им наливаме милиард след милиард "хуманитарна помощ"...

Напълно си прав ,нанесоха удари срещу войските на Кадафи,нанесоха удари срещу войските на Садам Хусеин и то без да има нещо а тези главорези ги държат за да има причина със нещо да подстрекават християните ,видите ли колко са лоши мюслюманите .Айде стига вече ,че и децата във детската градина не можеш да ги излъжеш. Прави ми впечетление и дрехите на заложниците ,същите със които обличат и затворниците във Гуантанамо.

Не е само това - ако погледнете видеозаписите, ще видите, че в много от случаите на обезглавяване, екзекутурът си слага ... хирургически ръкавици...

Dnes, v 21 vek,e prestuplenie,ne e choveschko, kogato, sveta se e dostignal postijenia v Naykata, vmesto, da se izpolzvat za blagoto na chovechestvoto, to dnes, produljava da se izvurschvat mechenicheski ubiistva, gospod e edin za vsichki jivi xora,triabva, Suveta za sigornost, OON, i rdugi organizatsii v sveta, da slojat kray na mucheniata vurxu xorata v Siri, Irak, i drugi durjavi,triabva da se misli da se dade xliab na vsichki gladuvaschti xora po sveta, chovek e razumno suchtesctvo, i ne tiabva da izvurchva zlo sreschtu sebepodobniay si- choveka.Triabva chas po skoro da se sloji krai na ubiistvata v durjavite kudeto vilneiat "Djaxadistitite", religiite, ne propoviadvat " UBIVAY" ???

по същия начин, както комунистите. Кръвни братя. Изроди.

Това е малко като "Кучето си призовава, настоява и осъжда, керванът си екзекутира''. Като не можете (т.е. нямате желание) да се справите с ИД поне не ни занимавайте кого пак убили - след второто убийство спряхме да се шокираме. Съболезнования на близките на всички загинали, а останалите - ами, изнасяйте се от там час по-скоро, какво да ви кажа....

И за какво да се изнасят от там за да може после да дойдат тук и тук да се изнасяме отново ли? 10 атомни бомби ще свършат страхотна работа в региона. После ще има модерни демократични градове

За всички, които не са местни ми беше думата.... Не знам за какво са минусите към коментара ми - аз лично вече отказвам да се впечатлявам от действията на една марионетка. По-интересно е кой дърпа конците - дали не са същите дето са все шокирани и осъждащи?

Няма по-антихуманна и гадна паплач от атакистко-червено-путлеристките тролове тук! Зверски, садистично е убит невинен човек, светът е погнусен за пореден път от това варварство, но атакисто-комунистите в БГ се кефят и изкарват американците виновни за всичко. То бива липса на всякакво уважение към живота на заклания, невинен японец и към скръбта на близките му, но това минава границите на нормалното!!!

явно правилата за коментари не важат за тази паплач, явно и модераторите се числят към нея.

А защо не се възмущаваше когато лидерите на ИДИЛ се снимаха заедно със Джон Маккейн? Или когато освободиха Ал Багдади от американски затвор за да го обучи МОСАД за лидерството му в ИДИЛ? Също така Волен защитаваше Джордж Буш старши и войната в Ирак преди години, ама явно не ги знаеш тия неща.

Все си мисля, че ако ИД действително беше руско отроче досега САЩ, ЕС, НАТО и т.н. да са я унищожили с най-голямо удоволствие. Така мисля и не понасям русофили.

Боже вашият мозък е тотално полиран от пропаганда. Какво руско отроче какви пет лева. Усещат се наченки за самостоятелна мисъл но лично според мен за вас е прекалено късно.

Едните се счупиха да режат глави - това го разбирам. Другите се счупиха да осъждат и да се възмущават, но без никакъв адекватен ответен отговор - това не го разбирам.

Докато продължаваме да го лапаме на краварите, тия джагали ша додат и тука....

Една крава какво трябва да прави? Когато е много тъпа и пасе трева, не може да различи кой и е приятел и кой враг. Та и за това ИД още съществува. Отдавна да е отишла в историята, ако не бяха нейните български крави - поддържащи всевъзможни руски и арабски бандитити.

Да ги колят японците колко са изклали ето го бумеранга

Тия не си поплюват.Гадна новина.Накрая,трябва да се направи нещо.

Айде стига глупости. На видеото изобщо няма обезглавяване. Опира нож в гърлото на японеца и кадъра почернява преди да извърши дори едно движение с ножа. Впрочем - такива са всички останали "ужасни видеоклипове" с обезглавяване на американски и британски заложници - не се вижда нищо. И не е просто цензурата в медиите - изобщо няма видео на което се вижда как им режат главите. Виж, ако става дума за сириец или иракчанин - всичко се показва в ПОДРОБНОСТИ.

Ако САЩ и НАТО искаха наистина де цензорират клипа - в района нямаше да има ток, а сградата със сървърите на ИДИЛ ( при добро разузнаване, естествено) щеше да е цензорирана с ракети "Въздух-земя" и само платненките на сисамина щяха да останат там...

Те САЩ и НАТО пък ако искаха да ги унищожат - щяха да го направят буквално за седмица. Ама е много удобно да има "враг" в тоя район. Я Сирия как хубаво я бомбардират, и то по тръбопроводите и рафинериите, щото уж били използвани от ислямистите. Кво като ислямистите НЕ ги използват. Ама пък е много удобно да се срине инфраструктурата на Асад, че да падне. А САЩ от ГОДИНИ искат да го свалят от власт.

ЛУПООООО ЛУПООООО МИНИ НА КАФЯВИТЕ ХАПЧЕТА

Западът на основата на вековен опит, неограничен интелект и финанси е изключителен майстор на манипулациите и прехвърлянето на вината от виновния на невинниия. Ловен ПЪЛЕН автомат 12 калибър с 12 патрона в прав пълнител БГ разработка и производство съм виждал да се продава в Ловни магазини САЩ.Умишлено не споменавам марка. Лично Клинтън го е забранил като изключително опасно и нехуманно оръжие, като амер пушки помпи използвани от Полис са смешни,бавни и ряпа да ядат.А сега обяснете кой какво проивежда и кой продава и на кого и т.н.

Е той Клингтън беше миролюбив човек и наблягаше повече на правенето на любов, отколкото на война. Обаче тогава и светът и Америка вървяха напред...

НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ В АМЕРИКА СА В МНОГО РАЗКРАЧЕНО ПОЛОЖЕНИЕ КОЕТО МЕ КАРА ДА СЕ ХИЛЯ - ХЕМ СЕ БИЯТ СЪС СУНИТЕ ОТ ИД , - ХЕМ ОБВИНЯВАТ ШИИТСКИ ИРАН (КОЙТО СЕ БИЕ И ТОЙ С ИД) ЧЕ АТАКУВАЛ СУНИТСКИТЕ ДЕМОКРАЦИИ В РЕГИОНА :)) .....

А бре ЛУПО,малката ти е лупата. Вземи по-голяма и гледай.Това, че се използва старо руско оръжие нищо все още не означава. Дека е цялото Либийско тежко и леко въоръжение? Ами по Решение на НАТО- разбирай Чича/ Турция получи право да го кантонира/съхрани и управлява. Тя го разменя срещу евтин петрол от ИД.Достатъчно ли ти е?И знаеш ли къде е БГ оръжието от слкадовете на Цялата БГ бивша Армия?Ще ти дам едно Джокерче; 120 бр руски БМП-1 от 9-та ТБрСоф ги натоварих на АнРуслан х 3 на полет/еърпорт Сараф по кукумяфкино време 02'00 и по заповед на БГ правителство ги откарахме самуеър САУТ лето Господне 1999 ,не си спомням къде/ в интерес на моята сигурност./ Ти как ще знаеш къде са сега БМП-тата?

Брато, казано под секрет, продаваш стари краставици на печен краставичар!

Същите методи отпреди 10 години с рязането на глави пред камера както правеше Ал Кайда. Кой създаде Ал Кайда? Кой създаде ИДИЛ? Едни и същи. Вижте снимките на Осама с Бжежински и видеото на Маккейн с Ал Багдади и другите главорези... Даже и сценарият е от филма "Да разлаем кучетата". Ако Русия помага на ИДИЛ значи играе заедно със САЩ. Ако е така деленето на русофили и русофоби е глупаво.

За да съм в крак с модата - и аз категорично осъждам... ама много категорично

На мен ми е най-любопитно защо ИД не напада Кувейт ?!?!

Абе тези от идил екзекутират Англичани, Японци, Французи и т.н. Атентати напоследък има във Франция и Германия, опасност от атентати- в Испания и Русия. Защо в тази редица няма нито Американски поданици, нито Американски градове и институции. Въпреки, че най-големите врагове на ИД са, по принцип, Американците. Нещо не ми се връзва положението.....

И на мен нещо не ми се връзва положението! Заплашват всички с изключение на Русия! Дали не ги е страх, че Русия ще престане да им дава Калашници?

Прекрасно знаят, че ако се закачат с Русия, ще им засвирят задниците ИДИЛ-ски като на парен локомотив свирката...

magit@abv.bg

Те вече заплашиха Русия, после предложиха съюз, после пак я заплашиха като превземат Чечня. Малко повече се информирайте бе.

тях всеки ден ги бомбардират със самолети от 50км разстояние умират деца и жени ито стотици и нищо не пишат за тях а като е някой американец европеец или японец целия свят е против защо спрете да ги бомбардирате с неши пари като казвам наши пари парите са от нато и оон те им плащат парите за да бомбардират и печелят после сащ франция и русия

Я помисли какво ше стане, ако вземат та изпуснат ислямистите да станат по- силни и да тръгнат насам! Сегашната метросексуална младеж е кекава, за нищо не става, въпреки че кисне по фитнесите и не представлява нещо на което да се разчита и е трябва тия които сме служили, без значение възрастта ни да влизаме в бой. Кан Тервел навремето ги е попилял от бой и допреди век из Европа още се е играела пиесата "Тервел-спасителят на Европа. Пак ли до нас трябва да опре със старите си очи да се целя във фанатизирани изроди, макар че бих го направил с удоволствие...

Най-интересното е, че Русия и ИД преследват една и съща цел и имат много сходни идеологии и тактики! ИД не закачат Русия, защото всъщност са съюзници! Русия и ИД имат обща цел, да навредят на Запада и САЩ, което всъщност ги прави съюзници! Освен това Русия най-активно ги въоръжава с Калашници, артилерия, бронетранспортьори, та дори и с остарели самолети!

Лупо ли си, не те знам какъв малоумен помияр си нито кой те правил и кой ти плаща, ама ако ми паднеш на онова ще набереш чаршафите на топка и ще пърпориш като малко корабче през Дарданелите.

Посмали манго! Такива като тебе ги рупаме с колците! А чаршафите ще ги набера отзад, ако смукателните ти способности са на нивото на Кончита!

Що направо не написа "Да здравствует ИД!" Кратко и ясно!

Еееех, мурзилкеее, ти не можеш да пръ.неш, без дозволение от Путлер, но ако той ти нареди пръ.неш, ще се на.ереш!

На такива, като теб трябва да режат ИД кухите кратуни

Може да требе, ама засега предпочитат кратуни, пълни с ла..на, като твоята! Много застъпници на ИД-тата се навъдиха напоследък в ДИР-а!!!!!

Обаче по твойта логика Русия и САЩ играят заедно сега. По CNN преди 2 години излъчиха видео на сенатор Маккейн с лидери на ИДИЛ. Като е толкова опасен терорист Ал Багдади защо го освободиха от американски затвор в Ирак в който е бил? Става ясно защо - след това е получил е обучение в израелски тренировъчен лагер. Освен това ИДИЛ получава издръжка от Саудитска арабия - верен съдружник на САЩ.....

Докато "великите" държави продължават "категорично да осъждат" подобни действия, онези ще си им режат кратуните

Тия изроди до кога ли ще ги търпят ми е чудно? Толкова ли е трудно да ги пратят при Свети Петър с напалм или атом?!

Може ли така да постъпваш със собствените си деца?

има един арабски писател казва:бог да ни пази от три неща:гладен да се насища и беден да стане богат и мюсюлманин да има власт.

Веднага Ви разпознахме, г-н Борисов. Продължете започнатото.

Е тука вече удариха на камък! Япония не е направила нищо за да избегне поне втората атомна бомба, над Накасаки, където са били избити десетки хиляди японци, какво остава за двама само! Сега Япония ще пусне нинджите срещу ИД и ще им се стъжни! Нека не забравяме, че японците не са християни.

И да бяха християни кво? Ако ислямистите се опитат да нападнат нашата страна, бих ги избивал и за удоволствие, и с удоволствие. И не само аз! Тогава оградата на границата ще е означена на всеки кол с ислямистки череп - закачена старателно с фиби чалма, да не я издърпат гаргите, като я кълват.

Япония само ще се изпусне в гащите, като всички останали, дето само се пънат и правят безсмислени декларации от рода на "категорично осъждаме"

Много грешки натрупаха тея малоумници от ИД, ебават се с държави като Русия, Китай, Германия и Япония - държави които не е хубаво да бъдат дразнени, китайците ги подпукаха вече в Уйгурия както те си знаят

ИД не смеят да се закачат с Русия и Китай по простата причина че добре знаят че това ще е краят им. САЩ се кефят на евтиния петрол, за който не им дойде навреме на акъла че подкопава икономиката им и сега се чудят какво да го правят. Може би е време Путин да удари ИДИЛ и така да реши наведнъж два въпроса - хем с ИДИЛ, хем да покаже на запада, САЩ и НАТО на какво е способна Русия и да спрат да плещат и да се занимават с глупости. И докато в Чечня трябва да се действа внимателно заради мирното население, то с ИДИЛ това не е необходимо - в районите контролирани от ИДИЛ мирното население или е избито, или избягало. А може би е време

ИД не закачат Русия, защото всъщност са съюзници! Русия и ИД имат обща цел, да навредят на Запада и САЩ, което всъщност ги прави съюзници! Освен това Русия най-активно ги въоръжава с Калашници, артилерия, бронетранспортьори, та дори и с остарели самолети!

Светът да се обедини и да изтрие от лицето на земята тези ненормалници!

Е, не става.Пророчеството казва, че от там ще започне трета световна. Светът чака само да свърши втората световна и почваме третата.

Нали за ФАЩ говориш!

Японците сами са си виновни - защо се месят в тоя конфликт? Да си седят на скапания остров

Аз пък имам по темата само един кратък въпрос. КОЙ ОТВОРИ КУТИЯТА НА ПАНДОРА В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК? И от тогава започнаха едни безкрайни убииства? Искам отговор от ония платени мушмороци, които за всичко обвиняват Путин. Приятен ден.

Aтака и само Атака със нейния психясъл и за подигравка Волен Сидеорв с неговят план Волен ще спасят Русия и България!!!

да си въобразямаме, че не съществат ли? помисли малко:)

КОЙ идиот дава интернет достъп и ток на ислямистите? КОЙ идиот транслира телевизионния им канал? КОЙ идиот гърми ракети на цената на 2 панелни блока едната, а не посяга на петролните кладенци, които носят пари на ислямистите, не посяга на рафинериите, които им дават бензин за джиповете, не посяга на петролопроводите, хранилищата за петрол, глкадовете за оръжие и боеприпаси? Ислямистите са нащрек, така че и да атакуваш петролен кладенец или рафинерия - там ще е само дежурната смята, която вероятно ще е подготвена къде да се изпокрие и я има жертви, я не. Подобно и със склада за боеприпаси - там цивилни жертви не се очакват. А това би орязало възможностите на ИД да се бие и да убива, а така ще се спаси живота на десетки хиляди цивилни хора за които сега даже не научаваме. Наскоро четох че бойците на ИДИЛ са 20-30 хиляди. Както всяка армия те се бият на ротационен принцип - половината или 2/3 са в акция, останалите почиват във възстановителни лагери за по седмица- две. Ми ударете лагерите!!! Ударете колоните които ги транспортират до тях или от тях!!! На концертите на стадиона в Каварна се събират до 40 хиляди човека. НАТО го вади голям, ама мек пред Путин. Какъв голям, като половин стадион армия не могар да ликвидират? И ние (кой'т на знай) сме тръгнали с тях военна колалиция да правим и да вдига Плевньо гири пред Русия...

Технически погледнато, кървавата свинщина на ИДИЛ ще трае до рухването на Путиновската империя. Тя вече е пътник. След това ще има Пустинна буря - трети сезон. Най-лошият вариант в този сценарий е ако Путин се заинати и дойде втори сезон на Кримската война от 1853. Технологическата изостаналост на Руската империя я обрича на разпад при такъв конфликт.

Реалната сила, коятоможе да смачка ИД е Русия с Путин. Обама е гаден подъл лицемер, като впрочем и той и екипа му не са надарени с кой знае колко интелектуаен потенциал. Пустинна буря... САЩ и НАТО сега с половин стадион хора не могат да се оправят, ти ги чакай да е бият насериозно ако станат повече. А колкото до кримската война - явноне си чел достатъчно история. Продължението на Кримската война от 1953-56г е Руско-Турската (освободителна за нас) от 1877-78, която се пада 10-тата Кримска война ( Всъщност 11-та, но едната е траяла ден до пладне и не се брои) Да се надяваме че 12-тата Кримска война, която сега започва ще е пак освободителна за нас от всякакви Еврогейски съюзи, Американски дебилизъм, герберасти-американски поклонници, ГМО, Промишлено промиване на мозъци, ядрени оръжия нанаша територия, дебили...

Крим руски FOREVER!!! Аляска също...!!!

В тия -нанайсти кримски войни включваш ли и войните от времето, когато Крим е бил във Велика България на Кубрат? :)

Подписа ли се на ведомостта в Отворено общество? Или от смяна на памперси не остана време?

Коранът съдържа най-малко 109 стиха, които призовават мюсюлманите към война с неверниците. Коран Сура 4, стих 89 Желаят и вие да сте неверници, както и те са неверници, за да бъдете равни. И не взимайте ближни от тях, докато не се преселят по пътя на Аллах! А отметнат ли се, хващайте ги и ги убивайте, където ги заварите и не взимайте от тях нито ближен, нито помощник. Сура 5, стих 33 Наказанието за онези, които воюват срещу Аллах и Неговия Пратеник, и се стремят към поквара по земята, е да бъдат убити или разпънати, или да се отсекат ръцете и нозете им кръстом, или да бъдат прокудени от земята [им]. Това за тях е позор на този свят, а в отвъдния за тях има огромно мъчение.

Не може да е истинна, ислямът учи на мир, това е най-миролюбивата религия, не не може да е истина........

Уважавам иронията ти.

А главното мюфтийство се жали, че неправилно се употребява термина "радикален ислям". Прави са. За тяхната отровна и противочовешка религия думата радикален е твърде неуместна.