Британец разпозна 13-годишния си син във видео на ИДИЛ

Британец разпозна 13-годишния си син във видеозапис на "Ислямска държава", разпространен миналия петък, съобщава в. "Фигаро", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Британец разпозна 13-годишния си син във видео на ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толерантното отношение на образованите, културните, възпитаните, работливите европейци към паплачта нахлула и (за съжаление) приета топло от западноевропейците след Втората световна война гастарбайтери от ислямски държави като Турция, Алжир, Мароко, Пакистан, Източен Пакистан (сега Бангладеш) и много други държави със солидно представени мюсюлмански общности в тях. Оказва се, че подобно на извършителите на най-смъртоносния атентат в историята на човечеството - атаките срещу Близнаците в Ню Йорк и Пентагона - са АМЕРИКАНСКИ възпитаници, така и извършителите на атентатите и много от сподвижниците на ИДИЛ, преди това Ал Кайда и т.н. са граждани на западно европейски демокрации, при това второ и трето поколение белгийци, французи, англичани и т.н. Човек НЕ знае от кого да се пази - от говорещи арабски, турски или кюрдски ИЛИ от мургави и/или бели белгийци, французи, англичани, американци, австралийци?????? А че има ТОТАЛНО изперкване на поданици на развити демокрации (САЩ, Германия) това е не само безспорно, НО и за жалост факт!! Спомнете си за убийства на малолетни от малолетни, разбиването на самолета в Алпите от германския пилот и много, ама много други такива инциденти!!!

Тия руснаци велики бойци. След като миналата година ни излъгаха как са унищожили ИДИЛ а последните идилци са избягали в ЕС с бежанците вече тръбят за нова Велика Победа. Сега унищожили цял полеви командир. Браво. С такува руски темпове ИДИЛ ще просъществува до 3333 год

за британските синове разбрахме а защо мълчите за българопомашките синове и бойци които се бият за ИДИЛ

Извода от тази е простичък Всичко което се докосне до исляма ражда смърт - физическа и духовна. Убеден съм че както и да се развият събитията, идните поколения ще отсъдят за нашето време като време на глупави хора, допуснали едно жестоко човеконенавистно лъжеучение като исляма да се настани в Европа, да убие много невинни и да омърси душите на по-плиткоумните

След време ще гледат на исляма, както след втората световна гледаха на фашизма. Сега много държави се подмазват на това човеконенавистно учение наричано религия. Всичко е въпрос на пари.

"демократичните" държави трябва да се запитат защо исляма е толкова силен? Защо само за 3 години близо 100 хиляди нормални хора, граждани на "демократичните" страни се присъединиха към Ислямска държава. Не е само пропагандата на ИД. Нещо недовидяно и неизкзано има, което "демократите" крият. Нешо, в което са се издънили в арабския свят. Кое е това нещо? - Насилствено внесената на крилата на бомбардировачите "демокрация".

Трябва да се държат имамите отговорни. Всичко минава през тях и те координират голяма част от бита, ежедневието (и джихада) на установилите се в ЕС мюсулмани. След като ЕС отстъпва от желанието си да търси отговорност на мюсулмани поради религиозни причини, то би следвало същата тази отговорност да се търси от религиозните представители на общността. И без това исляма като религия все още не е отделен от държавата и има елементи на политически строй. Ето защо задължително трябва да се търси отговорност на имамите или исляма да се постави в други рамки, но не и да продължава да съществува в текущите.

Ба си фашките и еврогейски идеали. Незнаят кой им е баща , кой майка , где са им децата , а от кого са да не питаме. ЗАГИВАЩА ЦИВИЛИЗАЦИЯ

Добре сте се интегрирали. Кой е по-по-най. Винаги съм казвал, че най-добрите джихадисти са британските. И те са дали нещо на света.

ЗАТОВА НИКАКВА МИЛОСТ КЪМ РЕЗАНЯЦИТЕ, ТЕ И БЕБЕТА ИМ СА ТЕРОРИСТИ!! СИЧКИ ДА БЪДАТ ИЗБИВАНИ!!!НЕЗАБАВНО!!!

Много ми харесва как сте подчертали била пънк китаристка сякаш това е причината да е терорист.

С това е известна. Спомената е и в една книга за ИДИЛ от американски автор.

Правата мисъл е достояние на Бога.Терористичните групировки нямат нищо общо с Бога.Радикалният ислям,уахабизма разрушават мирният ислям.Сбъркани идеологии.Разрушиха се относително светски държави ,където не миришеше на радикален ислям-Либия,Ирак,,Сирия.В Бахрейн/американска база/-властват там шепа самозвани сунитски монарси.Уахабизма е внедрен през 19 век.А в СА англосаксоните слагат на престол узурпатора Сауд,в който няма и капка кръв от пророка Мохамед.Законите на ИД ,са копие на законите на Сауд.Лидерите на разни терористични организации са бивши затворници от Гуантанамо,Абугрей.Уахабизма излязъл от рамките на СА се образуват терористични групировки-Ал Кайда,Боко Харам,Ал Нусра и т.н.Сбъркани иеологии-учат ги че колкото неверници унищожат на земята,толкова по бързо ще се отзовели в рая.Тия групировки ,някой ги финансира и ги използва за користни цели.

Само не видях нито един от циганите на снимката с руси коси и сини очи,даже и боята си им е циганска!

Шило

Горкият. Представям си шока, в който е изпаднал като е видял наследника си...Ужас.

От тази ''покъртителна'' история си правя следните изводи: 1. Нивга не вервай 100% на жена - тя по всяко време може да бъде ''вербувана'' и радикализирана с един по-дълъг и дебел. 2. Нивга не давай пашпорта на детето си у жената ти - един път редикализирана по горния способ, тя винаги може да затрие и детето ти.

Ти да не говориш от личен опит. Някак си много изстрадало ми звучиш ...

сини очи ама с арабска кръв

Радикализирана пънк-китаристка начело на Женския ИДИЛ.Омг напредва работата с пълна сила.Само искам да попитам драгите господа с въпроса:От къде и кой ги спонсорира и дава парите са военно оборурдване и снаряжение?Отговора не е толкова сложен бтв. :)

Истината е, че лудите крави са боклуци! ФАКТ!!! Първо създават тероризма по света, като съзадените пот тях Ал Кайда и ИДИЛ..А сле това "уж" се борят срещу тях!!! АМА САМО УЖ!!!! Айде бе, кви са тези глупости дето Обонго разправяше...Как за дасе победи ИДИЛ трябвали 10-15 години....минимум!!! А с иракската армия, която имаше на въоръжение макар и доста стари танкове, оръдия, ракетни установки, самолети, хеликоптери и т.н..Смазаха за няколко седмици!!! Пък сега, с цялата си моще и оръжия за трилиони долари............с един ИДИЛ -МИНДИЛ не могат да се справят, а? Има нещо гнило в Краварника.....И точно рибата се вмирисва от към главата!!!

Ами десет години лъгаха с Ал Кайда, 10 ще лъжат с ИДИЛ! Докато не измислят някаква друга заплаха - извънземни например.

Дааааааа...Като Деня на независимостта...Ще трепят ИТИта и марсианци!!!

Toва е зова на кръвта, всеки един бежанец е бъдещ боец на ИДИЛ, сега временно са заспали бомби, докато не усетят че на запад не им е мястото и после ще изригнат с двойно по-голяма сила. Кадафи предупреждаваше, че не знаем с какво си имаме работа.

Абсолютно точно казано. Мюслитата в Европа са си бомбички с часовников механизъм. Всички, без изключение....

100%

Какви "британци", какви поданици на Леля Бети (британската царица) са детенцето с меченцето и неговите родители?!

Просто поредното доказателство, че терористите са британци и французи, въоръжени и обучени от американски експерти. А религията, дето ни размахват е просто да се вдига пушилка и да не се вижда истината. 5-те водещи военни фирми на САЩ имат 45% ръст в продажбите през мандатът на Обама.

Ми то..ако и аз бях негър...Щях да си купя минимум един автомат..Или ако не друго, поне една бронежилетка!! Че то по улиците на Краварника, стана опасно да ходиш..ако си черен!!!

ко забелязваш има затишие щот сега си го мерят у дОма.Групировките зад Тръмп и Клинтън,всеки се бори за лапачка. Обаче ноември кат минат изборите,като се види кой кой е. И може някой да подписва дългосрочно-цял мандат. Очаквам да почнат да ръчкат целия свят. Няма такива пари като в наркотиците търговията с хора,органи и проституция.Но за да имаш всичко това ти трябва война. Война която от една страна осигурява всичко изброено,плюс приходите от продажба на оръжие. Тия от ИДИЛ са толкова ислям,колкото и марсианците. Обаче яко падат роби,органи,артефакти,ефтин петролец,и силни продажби на оръжие. Най-големия производител на опиум-Афганистан.И те така.

Болна религия, болен народ... Що за религия може да бъде това да те кара да се самоубиеш в името на това да причиниш смърт на невинни хора? Не трябваше да слиза 1 бежанец в България!

Исляма забранява самоубийството. чака те ад. Забранява убийството на невинни-чака те ад. тези хора развяха исляма,но те не са ислям. Това са наемни убийци от кол и въже. Защо използват исляма,е дълго. Но факт е,че това което те правят е отречено от исляма.

АБСОЛЮТНИ ЛЪЖИ!!!!! ЗАВРИ СИ ГИ ОТЗАД. В КОРАНА ИМА 147 ПРИЗИВА ЗА УБИЙСТВА НА ДРУГОВЕРЦИ. НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО МИРЕН ИСЛЯМ.

Тия 13-годишни деца-главорези, изобщо не разбират нито от идеология , нито от принципи нито от морал и култура ... Това са деца все още без изградена ценностна система, лесни за манипулиране и понякога срещу едно обещание да му купят дори само един спуервелосипед , са способни да убият. Да не говорим с тази слаба детска психика как биха се поддали на психотропни вещества и наркотици... Ето само заради факта , че плзват деца да им вършат мръсната работа тия гнусни главорези не бива да бъдат никога от никого подкрепяни...НИКАКВА РАЗБИРАНЕ И СЪЧУВСТВИЕ КЪМ ТЯХ .. ДА ГИ БОМБЯТ И РУСНАЦИ И АМЕРИКАНЦИ И ЕВРОПЕЙЦИ..И ВСЕКИ КОЙТО МОЖЕ... ЗАСЛУЖАВАТ ДА МРАТ КАТО МРЪСНИ ГНИДИ - ТАКИВА "ХОРА", НЕ БИВА ИЗОБЩО ДА СЪЩЕСТВУВАТ НА ЗАМЯТА ПРИ КАКВИТО ДА Е БИЛО ОБСТОЯТЕЛСТВА !!!!!!!!!!!!!!!!

Лошто е че бомбят цивилните. Щото тез дроги 13годишните никой не ги брой.Обаче един обучен елитен войник от Спец службите на Запада плюс мосад струва много. как го виждаш да си бомбят отрочетата.

Другаре ние от Казанлък сме много, ама много възмутени от тази снимка. Та как така нашите млади другарЕ ислямокоманисти на снимката не са с калашници, ами с говедарски пушкала. Не може така другаре, рекламата е велико нещо,така де ние от завода,знаете кой има да изпълняваме план и да правим печалба за нашите другарЕ!!!

Пълно е с мангусти в Казанлък. Една от тях се обади ...

Я па тоя серсем изтещя напълно. Още другари са му в главата. Явно 27 години сънува кошмари с гигантски червени петолъчки дет го гонят от Казанлък до Бузлуджа....

явно изтрещялата си ти Даниелa,хал хабер си нямаш нито от чер нито от бял хумор

Човешките трагедии на новото време...А какво ли още ще видим?

дами и господа на вашето внимание истинското лице на британия - боклук до боклука.

Това може би би прозвучало по-достоверно, ако беше написано от нормален човек, а не от комунист. Все пак в Британия се избиват да емигрират, а за в Северна Корея няма желаещи.

Ха, Ха, Ха! МА кой му се бачка днес! Да се убива е къде по-лесно и доходно.

И после ми разправяхте за "религията на мира".

Не разбирам само защо в изказванията на "средния руски трол" (СРТ) има толкова злоба и жлъч към Великобритания ??? Значи когато се деляха и бягаха от ЕС , тогава бяха велики , свободолюбиви...какви ли не пак в очите на (СРТ), а сега ??? Малко ми звучите като някоя махленска клюкарка ! Един път едного , го плюете , после му се подмазвате , после пак плюете, и пак му лижете топките... Вие другари СРТ , сте толкова неуравновесени , без мнение и никаква последователност. В редовете на ИД , може да влезе ВСЕКИ , И не донякъде това не е само до собствена воля , просто е : Ами хващат го от Ислямска Държава , дрогират го докато стане не само напълно зависим но и готов за една доза да избие един милион души.... , но и докато забрави напълно кой е и откъде идва.... После идва промиване на мозъка и превръщане на самия човек в РОБОТ бЕЗ ВОЛЯ И МИСЪЛ ...... И накрая послание до ония които по някакъв начин все още симпатизират на ИД , не се заблуждавайте , че сте имунизирани и вие и вашите деца и роднини... ТОВА КОЕТО ОПИСАХ ПО-ГОРЕ -МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ВСЕКИГО !!! ВЪПРЕКИ , ЧЕ ДОНЯКЪДЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА ИМА САМО ИД - ВМЕСТО АГРЕСИЯТА ДА СЕ ИЗСИПЕ ОТ ГЛАВИТЕ НА СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ ВЪРХУ СВЕТОВНИЯ МИР- ИД -ИЛИ ТРЕТА СВЕТОВНА .. МОЖЕ БИ ИД - СА ИЗМИСЛЕНИ И ОТ РУСИЯ И ОТ САЩ , СЪВМЕСТНО - С ЦЕЛ РАЗТОВАРВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕ И ИЗПРОБВАНЕ НА НОВИ СВРЪХМОДЕРНИ ОРЪЖИЯ ПРЯКО ВЪРХУ ЧОВЕШКИЯ МАТРЯЛ :))) ??? МОЖЕ БИ ?????????????????

Ми ти сам си противоречиш....Нали всичко в Гейсъюза е на 6!! Сички бягат натам! Сички искат да лъскат еврокенефите, това е мечтата, на всеки по света!!! И изведнъж, хора които има тази страхотна мечта..Я хвърлят на боклука, и отиват да стават Джихади ДЖОТА!!!!! Що така бре Минке? ЩО?!

Т.Ж.: 'сега навсякъде има еничери' ..

Много са глупави тия от ИД, дето се снимат с лицата си в пропагандни клипове /като тези на снимката/. Американците имат автоматичен скенер, разпознаващ лица, в безпилотните самолети и могат да пускат дистанционно бомби... Бурки вече трябва денонощно да се носят от тия терористи, ако искат да оцелеят...

Руснаците и сирийската армия ща се погрижат достойно за тях, бъдете спокойни.

Ако имаш предвид асадовската, тя не е сирийска, съставенае от ирански командоси и хизбула.

Да, да...........И Путин ги води, нали така? Кат истински войвода на хайдушка дружина.. Облечен в униформата на комисар от НКВД-КГБ.....Ама вие и си вярвате на тая фантастика, която пишете.......

Изглежда, британците си имат афинитет към исляма и джихадизма още от средновековието. А генералите в османската армия също са били синеоки и руси. Ама сме ги били.

азиат-болшевишките варвари срещу Западната Цивилизация продължава от 1917-та.

Затова ли Ротшийлдовите медии всеки ден пускат статии, рекламиращи хубавия живот под бурка?

Съпругът и е убит от американски дрон през 2015 !Кратко и ясно!Няма глупашко юнашко хвалене по руските медии като Конашенков и Захарова!

Що сватби, погребения, болници на Лекари без граници, пазари, детски градини и какво ли още не взривиха... Кравите убиха с тях няколко хиляди невинни човека! Не че на лудите крави им пука изобщо за невинните жени, деца и старци!!!За един мъртъв терорист, лудите крави убиват десет, двадсет пъти повече цивилни!!!!! Наистина ебаси хваленето! Ебаси!!!

а не да се мешат с терористите и да живеят сред тях.

Бъркаш американците с руските и Асадовите убийци!Аки американците поразят цивилни се обявяват грешките, прави се анализ,има разследване евентуално присъди и обезщетения!На руснаците не им пука колко жени и деца са затрили защото винаги лъжат и отричат!Простащината и самохвалството няма как да скрият липсата на разузнаване и изостаналост във военните технологии!

Скоро това сладко 13 годишно момченце-главорезче ще дойде и в твоя дом. Така че споко, просто си разтвори гъза широко гостоприемно бугаре ....

Ти изобщо в ред ли си? ПРОСТ КРАВАРСКИ ТРОЛ!!!Я сега обясни..защо когато лудите крави гръмнаха болницата на Лекари без граници..лъжеха най-нагло, че не са били те!!! Оправдаваха се няколко дена!!! И чак когато вече имаше неопровержими доказателства..си признаха!!! Като преди това, бяха изпратили един танк да срине всичко останало, и да заличи всякакви доказателства!! Но когато лъсна истината, се посраха и си признаха с мънкане!! Винаги става така, като се осерат лудите крави..си траят!! Само си признават, когато ги хванат в крачка!!! Като оня видеозапис на пилотите на АН-64, които избиха една камара цивилни хора,журналисти и дори деца! Има го на видеоклип в Туба! Тогава Пентагона си призна с квичене!!

Изданието "The Sun" събщава,че на територията на Сирия и Ирак в 72 масови гроба досега са открити телата на над 15 хиляди души убити от ДАЕШ....

БРЦК

Някой може ли да ми каже как се интегрира вълк в стадо оФФце? Как се интегрира лисица в кокошкарник?

Питай Николай Младенов. Той ги събираше на кръгла маса в София.

Този ли, когото спрягат за кандидат-президент на ГЕРБ?

Не говорете с лошо за дечицата - екзекутори. Обичайте ги. След някой и друг ден ще ги обгрижвате като непридружавани деца бежанци и съученици на нашите деца, под зорките очи на БХК, ЮНЕСКО, ООН и г-ж Кунева. Пък някое от тях може и зет да ви стане.

Явно ги избират колкото се може по-грозни изчадия! С кеф да им пуснеш по един изстрел в капачките и да се замислят докато се гърчат от болка :)

Еееее, не...Това няма да е по еврогейски..Няма да е хуманно...По добре да се направи по балкански...Разпаряш му стомаха, и още жив..го мяташ на гладните кучета, или свинете да му ядат червата и вътрешностите.... А ислями Джото да гледа, докато себие в предсмъртни мъки...Така притока от доброволци към ИДИЛ бързо ще намалее:)

а ти какво очакваше като си приел исляма и се се оженил за тази. Не реви сега. Заслужаваш синът ти да ти резне тиквата.

Имате проблем с разбирането на текста. С две думи нищо не сте разбрал. Кой на кого и защо... В първи клас учат децата да разбират...

Хайде прочетете още веднъж, пък тогава се изказвайте. Ще ви подскажа, не той е приел исляма.

Обществото ви е в разпад, ценностите ви са еродирали, децата ви са екзекутори в Сирия, но видиш ли основният ви проблем са имигрантите от България, Румъния и Полша. Толкова е фалшив този англо-саксонски мироглед.

Спокойно!!! На руските авиобомби, вече е написано името на това 13 годишно невинно момченце-главорезче, и неговите другарчета по рязане на глави.....От така наречената умерена крайно радикална ислямоджихадиска опозиция-ИДИЛ.....И то, и неговите приятелчета..ще получи една умерена руска авиобомба!!!

А, да...Да добавя!! бомбите са напълно безплатни!! Поръчваш една, получаваш 10!!! И то без да си похарчил един ИДИЛски динар!!! Това е руска топ оферта!!!

Тези бомби ги плащаме ние с тройната цена на газта, която путинците ни продават.

Нормално, бившият британският министър Дейвид Милибанд споделя на френският си колега Ролан Дюма още през 2009-та, че Великобритания организира инвазия на бунтовници в Сирия... А в Лондон Ал Кайда си имаше офис.

И тях ще очеткат.

Ето ги невинните деца, които медиите непрекъснато ни показват и наивно смятат да ги интегрират.

интеграция трябва да се забрани, според мен! Колкото може да се интегрира един трън в задника, толкова и те в западното общество.

Може, може, докато имаме гейко управление и сума ти организации за защита на измислени права, обратното ще стане, бурки и джамии в ЕС.

Кат е ясно кви изруди са се сбрали там що не земат да ги избият сичките та да се мирясва най подир!!! Нито некой ке плаче за тия чаршафени зомбита нито на некуму трябват!!!!

Какво още трябва да стане за да се спре тази напаст. Това не е жена за създаване на семейство и деца. Ето какво е станало и този британец е бил сляп за да създава деца с такъв човек. Жалко за невинните деца с промити мозъци, станали убийци. Много страшно и много жалко. Една от многото подобни истории за млади хора, живота на които е пред тях, а в действителност вече е свършил.

е модерна жените или мъжете на европейците да са екзотични! Може да се пофукаш с жена си или мъжа си по главната например! То е като да изведеш маймуна си на разходка. Но напоследък забелязвам, че тенденцията се обръща - маймуните извеждат белите на разходка , за да се изфукат пред техните ..... мног станаха и искат само в големи градове да живеят. Не искат на село.

Абе то жената не е жена е ясно. Ами британеца? Той също е израстнал в нестабилно семейство.Жени се за такава жена, и родителите мълчат и се гордеят с неговото бъдеще!

деер

"жизнерадостно, любвеобилно, чувствително дете" - Скоро и в България..... рожба на велика демокрация и хуманизъм....Който не е чел история, да вярва във временната умствена дезорганизация на имплиментираните човешки ценности в клетите им мозъчета.

Ей затова не трябва да идват тук ислямисти - всяка жаба да си знае гьола. Дори сега да са бежанци, дори техните деца да се родят тук и с гражданство на съответната страна, не се знае техните внуци какво ще им роди главата. Все пак са няколко стотици хиляди вече. А иначе после внука им - германец или французин, и какво правим тогава, как да го изкорениш това, а него вече не можеш да го върнеш.

Браво на Сали. Спечели си 72-мата надървени мъжаги.

Горкият човек...