Рашидов се извини за обидната реплика

Извинявам се за репликата, че останалите у нас за "чеп за зеле не стават"!Съжалявам!

Обратно в новината

Коментари - Рашидов се извини за обидната реплика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От "кесик"извинение Не приемам!!!

Царя каза че сме сбъркани... Бойко каза че матеИАла не струва... Комунистчето каза че 70% от населението не чини... Вежди и ти с ЧЕПА ЗА ЗЕЛЕ... ПРАВИ СТЕ!!! БЪЛГАРИЯ УМИРА!!! Цигани, учители обхаванати от идеята да пълнят бюджета на училища с цената на лъжи... Полиция крадяща бензин... Политици извършващи приватизация под масата и вземащи комисионни... ТРАГЕДИЯТА Е ПЪЛНА!!! Най-много ме кефат ЛИЦЕМЕРИТЕ, които се сърдят на казаните истини че българския народ си заминава!!!!

Чакайте, чакайте, не хулете човечеца. Нали и той живее тук, вътре, у нас и в сърцата ни! Е, щом сам е обобщил...........

Защо се извиняваш, Вежди! И Царя с чипа, и Боко с матрияла, и Иво Христов с 80-те процента, и Виждичката с чеповете, все са прави!

Ей, готин! Цитирам: Не се притеснявам от министъра на културата, притеснявам се от културата на министъра!!! Край! Не влизай с галоши в душата на ближния си, изтриването на прага не помага!

Да се извинява на тия дето им пука за мненията на някаква спиртосана мутрафонска подлога.Мене ми е през чепа.

И аз си помислих абсолютно същото - нито ме касае простотията му, нито - извинението му за нея. Още повече като се сетя за онази гротескна сцена с награждаването му за Мултак на републиката и онези препълнени с храна маси и втренчените погледи на хората отвън в простаците и парвенютата вътре, изживяващи се за елит, в онези гладни години и си мисля, че Веждито и да става за чеп за зеле ми е през оная работа!

Неразбрах,защо когато БСП-то нарича българите дебили, общественото мнение се съгласява и се настройва положително.А когато някой от ГЕРБ каже нещо накриво,всички медии са тънкообидни....

Не си разбрал, защото си гербер, тоест прост и неграмотен, иначе щеше да знаеш и че не разбрах са две думи в българския език, а не една и това се учи някъде в 1-ви и 2-ти клас.

Вярно е, че не си 100% политик и умната за напред. Сам си го казваш. Сигурно си го казал и после, ама какво стана, усетил си се , ама късно, късно. Човещина. Хора сме и бъркаме понякога.

До ценителят на кисело зеле- ти не ставаш и за това,толкова си прост Вежди

Вежди има максима за живота, който според него трябва да мине с малка водка, в малко ателие, с малка пластика и с една малка жена.... Вежди е чудесен човек, широко скроен и огромен талант...Учудвам се на тези, които си позволяват да го хулят....Той е много високо ниво, няма как да бъде засегнат от простотията на еснафите....

всичките дебили, които са по малко от групата на веждито, е нормално да не стават и за чеп на каца със зеле.

Правилно останалите в БГ не ставате и за чеп за зеле, щом крепите мутренско правителство. А ти ще висиш на някое дърво заедно с другите герберастки продажници, дано да е много скоро.

Извинявам се за репликата, че останалите у нас за "чеп за зеле не стават"!Съжалявам! И ти Вежди почувства май чепа , че даде заден

Няма какво да се извинявате г-н Рашидов,защото сте 100% прав.

Той го казва единствено от възпитание и учтивост.

Господин Рашидов.

Е ми Христов каза 80%, Веждито обобщи за всички. Колко са - едните овчедушни и наивни дето всеки може да ги прекара и излъже, другите убити и смачкани от мизерията и живота, някои докарани да животинско съществуване, маргинална младеж възпитана от Биг брадър, лишена от ценностна система и неспособна да вземе бъдещето в ръцете си, некадърни културтрегери, престъпни елементи, продажни политици НЕ ЗНАМ МОЖЕ ВЕЖДИТО ДА Е ПО-ПРАВ ЗА 100-те процента.

Ами то това е мечтата на олигархчната мафия - наистина тук да останат само такива, дето за чеп за зеле да не стават. Тогава няма да има кой да я застрашава. Тя иска от мислещите хора да продадат имотите си и да се разкарат, да не и пречат, а още по добре, ако оставят имотите си на мафията и се разкарат просто ей така. Брутална, престъпна, нагла, гадна, отвратителна селска мафия, плод на кръвосмешението между селски чобани от преди 9ти със съветски кози, развъдени в колхоза!

Това вече се случи.

Веждичката е пич и е допринесъл много за Българската култура и за популяризирането и по света!Думите му са подхванати от проруския сайт епицентър.бг който е пълен с фалшиви новини и антибългарска пропаганда! А иво христов е отвратителен пример на руски агент който се държи надменно и арогантно обижда Българският Народ !

Аз

Мухахахахаха... Значи един Българин казал, че 80% сте идиоти и е надменен и арогантен руски агент. А един турчин казал, че от всички ви нищо не става и е културен пич. Е... аз не знам точния процент на идиотите сред Българите, но за тебе и прочие герберастка измет и двамата са 100% прави.

Не знам точния процент на дебилите у нас, доста е висок, но едно е сигурно - ти си изключителен олигофрен, Рандале:)

Казал е 100% истина! От българина нищо не става!

Аз

Некфа свиня нещо била изгрухтяла... Голямо важно... После пък изгрухтяла нещо друго... Ми се същото... Свиня - нека си грухти... Можеш ли я спря...

Щом и свиня ни казва истината, смятайте докъде сме я докарали!

вие тролипутниците и иво христов ви е назначен за свинар от прасето в Кремльовската кочина!

Нали рашидов ?? Че после се и извинявал ... А като удари оня полицай след това пак извини ли се ??? Ами ето заради подобни мутренски и просташки изпълнения, младите хора не остават в тази страна ..... и защото няма работа, препитание, култура (а ти май беше министър на културата, нали ?), читаво образование, здравеопазване и сигурност заради МУТРИ като Борисов и като тебе ........ и много други екс СИК и ВИС и Мултигруп кадри

"Световноизвестният скулптор Сезар казва: Българският скулптор Вежди Рашидов е наредил себе си и своята страна сред най-високите върхове на културата на ХХ век, сега и завинаги. Това, което прави е прекрасно, докоснато от експресионизма и толкова завладяващо. Той е толкова силен като излъчване, толкова могъщОчевидно е колко много културни пластове присъстват в творбите му. Той е един от неокласиците на нашето време. Вежди е на такова ниво, от което му е позволено да каже и ИСТИНАТА! Не биваше да се извинява...

а ти в България ли остана?

Не се извинямайте г-н Рашидов ! Такава е истината, макар и неприятна . Народ, който търпи ткакава бедност и нищо не прави си заслужава такива думи.

проба, грешка...извинявай...и така трети мандат...

,понеже такива първосигнални примати като "вас" се навряха в Парламента и правителството,България е на този хал! Но "вие"не сте сам, естествено - там са методиев,генчев...СПОТАЙВАЩИЯ СЕ горанов...и доста администрация!!!

що се извиняваш бе?! прав си! ето ти си тук! и ставаш за чеп за зелева каца!

Напълно е прав! И Иво Христов е прав за дебилите и царя за смяна на чипа, и бай хой ,че всички са прости! Така е! Ако имаше истински народ тия боклуци отдавна биха били изметени! Хайде сега да видим ербапа магарешки как ще реагира! ОТВРАТ!!!

Не се извинявайте г-н Рашидов, когато човек казва истината не се извинява, щом сме стигнали до там да си преизбираме свалените, какви сме?

България се крепи само на заеми , а народът си трае , съгласен е !

според мултака рашидов само мутрите с комунистическо потекло или подкрепа стават за чеп и той го оценява солидно

Защо българинът не приема истината ?

една ракия с Рашидов

бъди рахат,точно от такъв б.клук,прост,неграмотен,пък никога няма да се обидя.

А защо вашия син е извън Булгария? Нали искате тук да се работи или това се отнася за другите? То май децата на всички управляващи след 1989 год. не са в България, но Вие призовавате останалите "работете за България!", това не е ли маниера на Т.Живков, 28 години по-късно. Дали някой от тези "дечица" се върнаха да приложат наученото в родината си? Или те са толкова "изявени", че нямат място тук?

Една и съща истина изказана от различни персони по различен начин. И всичките тези персони благоденстват, благодарение на тази тъжна истина.

След като търпим дебили , и примитивни управници , от нас не става и ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ .

Аз не приемам извиненията на Рашидов ,...защото е прав , че от нас нищо не става !

Призовавам и ЕК на ЕС да се извини на България за ''обидата която и нанесе , а именно : --''БЪЛГАРИЯ , НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА '' . Също и за ВСИЧКИТЕ доклади за България , от ЕК на ЕС : --''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , НА ВСИЧКИ НИВА'' ...

Не ги е срам ! Айде де , и ние пушим цигари ''КЕНТ'' , и ядем бонбони ''ТИК-ТАК'' !

Това не е виновно всички ГЕЙБЕРАСТИ са от 80 процентните.

Може да не ставаме за чепове за зеле, на за дебили със сигурност.

Аз ще му кажа на този и на другите, като него псевдо- български политици- келеши, че ако ставаха за чеп за зеле, България нямаше да е в състоянието в което се намира и хората щяха да си стоят в България а не по света! Тези калъфи много започнаха да си позволяват с приказки и с действия, ама ще хапнат дървото!

Да Рашидов не е прав , да се извинява !

Поради липса на добри кадри , в софийското село Лопян , попитали бай Петко , защо са избрали за кмет един човек който не става за такава работа , той отговорил : --Като няма чеп за зеле , става и ''КАКАЛАШКА'' /остатък от оронен царевичен мамул /. Но от това извинение на Рашидов , нацията няма да стане по-образована ... В действителност , едва ли не с ГЕРОЙСТВО , МО ни съобщава новината /още преди няколко години / , че : В България , всеки 2-ри е неграмотен !? Нацията прелива , от ''КАКАЛАшКИ''! Няма на кой да се сърдим , ЛОШ МАТЕРИАЛ СМЕ , ДЕБИЛИ СМЕ , И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА ОТ НАС ... ВНОСЪТ НА СТОКИ В БЪЛГАРИЯ Е 93 % ... Това е много страшно !

Защо СМРАД ДРИС не изригна със статия когато Веждичката каза,че българите не ставали за чеп за зеле.

Няма да пием ракия докато не си подаде оставката !

той не работи никъде, болен е. Нали все пафкаше пури, все се правеше на по- и най-...да го докара до рак на гърлото

Този ли индивид преди време беше нашамарил един полицай,защото е бил пиян на кирка,когато е бил спрян за проверка а?

Добре си е Рашидката, нали си взе ПАРИТЕ от КТБ и са си е ОК. На наш гръб, сега ние му ги плащаме. А Рашидка, ДОКЪДЕ Я ДОКАРА С АФЕРАТА КТБ? Или вече не ти пука а?

Чакай сега да го уточним според един сме дебили, според тоя и чеп за зеле не става от нас , според тиквата маТряла е лош,а според мадридския крадец трЕбва да си сменим чиповете. То май на тази територия всичко е изперкало барабар с дупетатите, премиерО и царО

Абе толкова разнородни личности дават сходни оценки, та може би не е грешка. Явно не са виновни критиците, а реалността си е такава. Който може да сравнява, вижда. По-цапнатите в устата си го споделят

"..не съм 100-процентов политик, понякога прекалено свободно се изказвам". Ама това не ти попречи да станеш министър!Два пъти!

Разбира се, твърдението, че останалите у нас за "чеп за зеле не стават" е невярно. Обаче има много хора (а част от тях ни управляват, или са ни управлявали както Рашидов), които смятат че ставаме само за чеп за зеле. И докато ги търпим ще ни обиждат по този начин.

За това , ГЕРБ винаги ще бъде на власт . ГЕРБ : --Ние сме прости и примитивни , вие ---СЪЩО!

Абе ква е тая мания да ни се извиняват пък ти и ние да знаем, че е баш така.