Вежди Рашидов: Не съм оптимист за връчения мандат

Николай Габровски, като кандидат на ГЕРБ-СДС за министър-председател, е знак, че България има висок капацитет, заяви председателят на парламента

Обратно в новината

Коментари - Вежди Рашидов: Не съм оптимист за връчения мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да се плашиш Мултак! Иди му дръпни няколко на екс, после разбий носа на някой полицай, който се осмели да ти прави бележка, точно на теб, Мултака на републиката и още шеф на парламента и бъди сигурен, че ще ти мине!

Ей Веждичка сипи по едно и ще бъдеш оптимист

лекарите да лекуват а да не се занимават с несвойсвени неща.

Ще ти спрат пиенето ли?

България е в траур. Най умния, най можещия, най обичания от народа, българският Меси дава властта на друг,. Явно си мисли, че ще копира Доган, ама Доган има мозък. А сега кой ще свали бензина на 1,50 лв. за литър, кой ще спре мигрантите, кой папата ще гали по главата . Лошо, много лошо !!! Но пък и той е човек. Сега ще си почине десетина години при бай Ставри.

Най- подготвеният за премиер, българският Меси, отново се скри зад нечий гръб! Страхливеца отново ще получи от същото! Дет съ вика, сиреч нищо ново!

Асене несе гневи толкова ей сега Спецов ще те успокои

Yann

Не си оптимист, щото не си пил, а тогава си вкиснат, като джибри за ракия! Долен мултак! И тоя е Председател на НС?!?!?! Пияница, видимо от 200м.

Сипи си едно и ще се оптимиЗираш

Помиярите от ПП и ДБ веднаха почнаха да злобет против проф. Габровски човек с много авторитет и умствен багаж в пъти повече от Киро ,Асен и Ристьо

Yann

Авторитетен е в медицината, а не в политиката. Правиш ли разлика? Всички около тиквата или са корумпирани - т.е. зависими от боко или искат да си вземат от баницата, дето им я отпуска тиквата. Останалите му фьенове са чисто и просто дебили, с каквито България се е напълнила до горе от неграмотно образование и липса на морал и ценностна система.

А с колко пъти по малко от нашето слънце Меси от Банкя?

Нищо, спи си едно и пак помисли!

Главната мутра на прехода.

Главният мултак на държавата. Богат до безумие от партийна работа. Дебел, болен, не може да ходи. Срам.

Богат до безумие от таланта си признат и в чужбина, а не от политика.

Водят го на работа, крепят го...