Рашидов: Не познавам Киро Японеца, нищо не ми е предлагал

Бившият министър на културата Вежди Рашидов определи скандала с „Двойната къща” като „активно мероприятие”, което му се спретва, и „мръсен удар”.

Обратно в новината

Коментари - Рашидов: Не познавам Киро Японеца, нищо не ми е предлагал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така за паметник на културата се взема решение от 20 души,които са извън Министерството на културата???Кому е нужно това Министерство,щом Министъра само подписва и вероятно не знае какво подписва??? Вежди голям си,но с тези хвалби спрямо Бойко падаш в очите на хората!!!

ВСИЧКИ ЗЛОУПОТРЕБИЛИ С ВЛАСТ,ТАКА СЕ ОПРАВДАВАТ!!!

Бившият министър на културата Вежди Рашидов определи скандала с Двойната къща като активно мероприятие, което му се спретва, и мръсен удар... Ексминистърът, който сега е депутат от ГЕРБ, за пореден път изтъкна, че законът изрично казва, че министърът не взима сам решенията. За целта има експертна комисия извън министерството от повече от 20 души, а министърът подписва протокола от решенията, каза Рашидов. " =========== Абе Веди, какво се правиш на шапшал и на ударен с мокър парцал - да ви пикая на "експертната комисия", без извинение! Достатъчно е само човек да прочете "експертното им менине" за събарянето на тази къща, за да разбере далаверата и колко са "независими" и "некорумпирани" тези ваши пишман-експерти! Ти тяхната "експертна" обосновка прочете ли я? Прегледа ли я? Защото е достатъчно един човек само да я погледне и прочете, за да му стане ясно всичко, АКО НЕ Е КРЪГЪЛ ИДИОТ, КОРУМПИРАН ИЛИ МОШЕНИК, разбира се! И си върши наистина работата!

"Рашидов: Не познавам Киро Японеца, нищо не ми е предлагал" Той и Путин не е предлагал нищо на Тръмп, и не е финансирал проектите му. ХОРАТА МУ СА ГО ПРАВИЛИ!!! Той и Доган не е партия и партнъор в далаверите с Борисов, ПЕРАЧЪТ МУ, ПРЕУСПЕЛИЯТ КАТАРЗИС И НЕГО ОБРАЗ В ОГЛЕДАЛОТО ПЕЕВСКИ Е! Както на времето самият Вежди Рашидов се изпусна, когато бе много ядосан и разтревожен за двата си милиона в КТБ, и ПРЕДИ ДА ГО ОПРАВЯТ С ЕДНИ ВРЪТКИ, В ЧИЯТО ЗАЩИТА ГЕРДЖИКОВ МНОГО ДЪЛГО И ОБСТОЙНО ДАВАШЕ "ЕКСПЕРТНИТЕ СИ МНЕНИЯ"!... Така на времето не се срещаха по разни офиси и кабинети Борисов и Доган, нямаше нужда, ДЕСНИТЕ ИМ РЪЦЕ ЦЕЦО ГОЛЯМОТО УХО И ПРЕУСПЕЛИЯТ КАТАРЗИС ГО ПРАВЕХА, и понякога викаха и Цацаров, за да му спуснат директивите кого да удари (като КТБ например), и кого да прикрие (като Христо Бисеров)... ВЕЖДИ, ВЕЧЕ И ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА ЗНАЯТ, ЧЕ ЗА ТАЗИ РАБОТА ТОЧНО СИ ИМА ПОСРЕДНИЦИ! Я обясни на хората и каква точно бе ролята на Красъо Черния по отношение на ВСС например:)

чудно ми е едно нещо. Японеца построи сграда точно до съборената къща. Тя е помпозна в стил мутренски - май не барок. За иавестно време там имаше една банка в част от сградата, но много години няма нищо. явно че на тази улица не върви алъш-веришът, какъвто е бизнесът в БГ. Сега какво ще прави? Освен ако не се е поучил и да построи жил. блок

А тая, от която "купи" парцел под витоша, з да построите комплекс и да станете милионери - познаваш ли я?

Този "творец" беше коронясан от един друг култруртрегер (Илия Павлов) за Главен Мултак. Има снимки по гащи с големия меценат Иво Карамански. Биеше полицай пред кметството, който му направил забележка за неправилно паркиране. Цял живот с мутрите и олигарсите, иска да е като тях, пък иначе никой не познава и милионите му в КТБ все от творби... Пфуууу

Говориш за присвоеното му високо звание от РУСКАТА "Мултигруп", която разграбваше България, застанала на входа и изхода й: "ГЛАВЕН МУЛТАК НА РЕПУБЛИКАТА" нали:)

дкми

Да бе, освен да не познаваш Киро Японеца... всички се познавате, само се правите на света вода ненапита. А и както казах - да се очаква от турчин да пази културното наследство на България е меко казано несериозно.

поздрави от маалаата, бай Али, Наздраве и като дойдеш на село и у маалата малко пури да носиш , че пара йок брато, чок сеир

Главен Мултак! Скапан алкохолик! Нагъл! Нагъл! Нагъл!И твоето време ще дойде! всичките рушвети за лекарства ще ги даваш и родата ти до 9то коляно ще плаща!

До всички драскачи: нито един от вас тук не е достоен даже обувките да лъска на Вежди. Така, че замълчете, не си показвайте простотията.

Ти достатъчно си му олизал косматия.

stangelov@

Прочети второто изречение - не си показвайте простотията.

Ако визираш артистичните качества на Рашидов, аз лично, в качеството си на един от драскачите :), не ги оспорвам. Но човекът просто не става за административна работа и от време на време се поизлага. Всеки трябва да има мярка - да умее на преценява къде му е мястото и къде - не.

stangelov@

Няма идеални хора. Който не работи само тай не греши, но от тези, които пишат тук, не знам кой изобщо може да съди Рашидов. Едно е когато си запознат с нещата и показваш грешки, друго е просто да критикуваш. Но те и повечето журналисти са такива - некомпетентни, но търсещи сензация.

Експертите може да вземат едно решение, но министърът е на върха на пирамидата и има последната дума. Не е длъжен да сложи подписа си, ако не е съгласен с нещо. Така, че..Вежди да ги разправя тия на някой друг...

ТОЗИ САМ СИ ВЯРВА НЕ ПОЗНАВАЛ КИРО ЯПОНЕЦА ХАХАХА

Вежди, ко стана с КТБ? Компенсира ли загубите?

Голем отпадък е тоя, вервайте ми! Не вторичен, а направо третичен - говори и ругае като хамалин, никакви морални задръжки, гордееше се, че е заслужил мултак... Пълно покритие между форма и съдържание, смрад!

Не бе, той ще каже "Да, познаваме се и той ми е предлагал пари и имоти" ...

Рашидов, лъжеш! Имал ли си строителен бизнес около Симеоновско шосе? Имаш! И не познаваш другите големи играчи в строителния бизнес/.......пари/. И никога не си се срещал с ПОСРЕДНИЦИ И ПРАТЕНИЦИ НА ГОЛЕМИТЕ ИГРАЧИ???? ако това е вярно, значи никога не си бил любимец НА ЧЕРВЕНАТА НОМЕНКЛАТУРА ПО ВИЛИТЕ В БОЯНА! ХАХАХАХА

d4

а защо е подписал?? прост въпрос със сложен отговор. в случая излиза, че министъра е кукла на конци. да се готвят за багерите следващите "културни" паметници с "национално" значение. кавичките не са случайни!

Рашидов: Не познавам Киро Японеца, нищо не ми е предлагал Рашидов, как може да не познаваш единственият Японец в България , с българско гражданство.

В ТАЯ БАНДИТСКА ДЪРЖАВА ВЕЖДИ НЯМА КАК ДА БЪДЕ ВОДА НЕНАПИТА. НО ВЪПРЕКИ ТОВА, ТОЙ ОСТАВА ЕДНА ОТ ГОЛЯМИТЕ ЛИЧНОСТИ НА БЪЛГАРИЯКОЙ КАКВОТО И ДА ГОВОРИ ЗА ВЕЖДИ, ТОЙ ЩЕ ОСТАНЕ ЗА ИСТОРИЯТА ЧОВЕК С ГЛАВНА БУКВА. ДЖЕНТЪЛМЕН ПО РОЖДАНИЕ.

Тая "голяма личност" я чух за първи път когато стана министър... Смятай колко е голяма...

Абе, КАМЕНОДЕЛЕЦ. Трябва да имаш голямо въображение за да разбереш сътворените му изроди от камИк.

това говори много лошо за вас!!!

не ми пука дали познаваш или не познаваш този мангал. Станахте много "софиянци в повече", независимо от кога си в София. Не милеете за прекрасната архитектура на стара София. Да бе да - не се вписвала, а сградата на Раковски между Славейков и СДС тя вписва ли се със средата. И друго - защо си се подписал, някои ръката ли ти държа? Стар глупак и пак депутат, ама нали печелиш добре - гледай си камъните и жената.

Стара архитектура на стара София. Мирише на мухъл.