Коментари - Вежди Рашидов: Една Галя от американското посолство управлява държавата | Днес.dir.bg

Вежди Рашидов: Една Галя от американското посолство управлява държавата

"Големите мъже да прекратят скандала, той не е полезен за страната", каза бившият председател на парламента

Обратно в новината

Коментари - Вежди Рашидов: Една Галя от американското посолство управлява държавата | Днес.dir.bg

Коментари

А добър ден...Тези дето го инсталираха на власт знаеха отначало, че е престъпен тип, после го пазиха три мандата, така, че не се прави на "загрижен ".

.....Рашидов правят те дърт лъжец.....излез и покажи кирливите ризи ако си мъж напъхай ги в миши дупки...... политици-хамелеони-марионетки....

Интересно ако в Сливен решат да съборят паметника на дядо и -КОМУНИСТА СЪБИ ДИМИТРОВ, самоубил се при обсада на дома му през 1941г,как ще реагира атлантика Галя????

Какво по ясно. Само ни приказват че не ни командват. Тези политици да готови на всичко само и само да се направят на американски демократи но са само едни пионки на рептилите и кървавите парите на тяхната демонстрация създадена да граби и убива.

Га ядИ кИфтета мълча,а сега дъртака много знае,жалка мутра.

Най после герб си призна че Американското посолсво управлява България чрез предателите в сглобката

Приповдигнато настроение, а??? Явно вчера 02.02. добре сте празнували вашия празник - на мунчовците, копейките и учиндолчетата!

Гледайте най-новата българо-турска кооппродукция - драмата "Кой ми сра в гащите?". Сценарист и режисьор Вежди Рашидов.

Българските козяшкo-соросоидни тролове-сополи пак са налазили dir-a. Налазили са този сайт още от тъмни зори. Сън не ги хваща говедата, сериозно разтревожени са, че капиталистическата кочина ФАЩ и целия колективен Запад всекидневно изтичат в мръсния WC-канал, и съответно центовете от Козяк ще спрат. Мизерници, бедняци, скъсаняци, убитаци, сдуханяци и тъпи дървеняци - това са те, тези мизерни и евтини тролове. По цял ден 24/7 от зори до здрач и после от здрач до зори киснат по сайтовете и форумите, за да лаят, облайват и квичат. Чакат предложение за добре платена работа в USA u "Зелена карта". Green Card Lottery - заветната мечта на всеки един български козяшки трол. Това което ще получат от Козяк обаче е на коча мъдете, а като бонус - усмивка по радиото. Ниско образовани и още по-ниско интелигентни, природно тъпи нищожества - това са козяшките тролове в днешна колониална България. Капитализмът нищо не им е дал и даже ги обрал и ограбил отвсякъде, ама те продължават да лаят колко хубаво нещо било днешния либерал-фашистки трансджендър капитализъм и най-вече неговата американска разновидност. Помияри!

Много си тъп, бре!!!

Изглежда ,че цялата американогейска ,юдомасонска ,неолиберална и демократична трол е мобилизирана да оплюва Вежди Рашидов.Той е реален човек със своите положителни, отрицателни черти и постъпки ,всеки е такъв.Няма идеални хора /освен мен/ , но тук се използват ирелевантни техники за да се отклони изказването в някаква странична и безсмислена посока.Той казва една истина ,че някаква Мурвенска женица управлява българските правителства и те подскачат в такт на ритъма ,който тя им задава. За съжаление има още няколко такива ,като една е пък свързана с град Солун ,правителствен самолет ,някакъв парапет ,на някакво стълбище ,с някаква ръка залепена за задника И и други такива занимавки..Та въпросът е не е какъв е г-н Рашидов ,а как куклите ,които се наричат правителство и народно събрание се местят и вземат решения.

Като се обърна по таван след преминаване на червено, блъскайки и други коли, с бай Гроздан от бакалията ли беше говорил.

Гъзоблизеца на Илия Павлов много ги разбира тия работи. След Илия се премести при Бойко пак на същата длъжност - да черпи информация от "извора". Сега като го изгониха вече много ги "разбира" нещата.

Гнусен далавераджия. Орева пейзажа когато фалита на КТБ му гушна милионите. Бойко му даде паметника за да си възвърне загубите.

Веждичка, иди си сипи едно.... наколко пъти!

Тоя гьонсурат защо пак е новина.

Дайте му още едно шише ракия..

Фирма гроб ,потъват със пост комунистически представители и основатяля и от банкаа ,оня хайдутин с дебелия врат !

с много 'тънка' позиция - не бил видите ли против гадния недопаметник (никакви естетически претенции) а само към начина на демонтация. А според мен пък - няма лош начин!

кой беше този употребен капут Говежди Плашидов, бе? Я, марш от тук!

Пиенето не прощава - изкукуригваш!

Евро атлантици фашиската измет ще бъдат избити сащ се разпада видевисе края измет

Копейкин, я си пий хапчетата и си лягай!

ГАЛЯ, НАЙ КУРВЕНСКОТО ИМЕ

Веждито беше последният гълъб в ГЕРБ !!!!!! Сега останаха само мършоядите !!!!!

Ходи пии една ракия и се прокашлая и не се занимавай с неща, който не са ти ясни......

Той ще пие една ракия но ти ще си останеш един прост царвул. А ти вземи си изпий розовите хапчета, че така си заспал зада продължиш да спиш малоумнико прост.

като ти шибна един шамар Найт и ще те навра анално в Галя

Ей ма много си прост малоумник такъв научи се да пишиш и тогава коментирай. Относно което ще ми направиш пробвай го първо на теб п. дал такъв миризлив цървул.

тръгнал е да става руски трол, малко е назад с опорките

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox

Американците имат само няколко съюзника. Всички те са от "семейството" - Великобритания, Канада, Австралия. Имат и много врагове и васали ("проксита"), които трябва да се борят с враговете им...

а не е ли така бе мисирки да съм излъгал нещо,Територия сме управлява ни Галя,сега го казва когато е потъпевш от Галето,а иначе си мълчеше и възхваляваше мутрата ,само се чудя как не му издигна паметник,мисирки смотани-

казва истината, но от истината някои ги боли.

Галя Ростова от руското посолство се е обаждала

да прехвърлиш вината от болната глава на здравата.

В България умните и способните казващи истината политици и интелектуалци не ги понасят и даже мразят,видимо от коментариите срещу Рашидов от простия и некачествен човешки материал коментираш в ДИР.БГ.

Че по голам простак от Рашидов едва ли е имало в парламента, дори Костя Копейкин не е толкова прост.

е Дада!

Тя галя и преди си е ръководила държавата,ама сега се сети понеже си пряко засегнат.Ако не беше това нямаше да се обадиш,кви адмирации чувам за теб,че ти се събра с мутрата Борисов,който за собственото си оцеляване ще предаде и майка си че теб ли ще те мисли,ай сиктер бе да беше помислил по рано.

Дърт козел

помните ли поговорката: артист спортист и турчин комунист е да ама когато си свръх-боклук и общите принципи дори не помагат един приетял разправяше за него - вика правим ремонти в Народното събрание и тоя минава и направо през нас като рита инструментите, без да каже дума дебел кожен микрофон за тебе, Веждичко!

Време е такива глезеници на съдбата като Веждито, Дамаджаната и Мика Зайкова, вместо да си дъвчат устните пред камерата и да се опитват да дават акъл, да си седнат на пенсионерския г.з и да престанат да си мислят, че са солта на земята...

АДМИРАЦИИ!

Винаги има обаждане я от американското, я от Руското посолство. Така е нашите 240 все едно са още под османско присъствие

Колкото повече чета коментарите тук, толкова повече се радвам, че цялото ми семейство, деца внуци, сестра, брат, техните деца и внуци не живеем в България! България се управлява пълна посредственост и некомпетентност, която се издига на власт от злобни и безмозъчни хора. Лапайте това което сами сте си надробили и не се оплаквайте, моля.

Че защо ги четеш тогава и се интересуваш

Трябваше още одавна да станете да се борите на улицата за по добър живот, щом можеби си в добра държава виждаш каква е там търпимостта на обществото и колко са будни към случващото се в държавата им...... Инак е най лесно да избягаш позорно кат мастия, не се хвали с тва

Да бе, много е зле българинът. Целогодишно по почивки и екскурзии, заведенията пълни. И аз съм била навън, и то в една от най- луксозните страни в света, ами такъв живот и там не съм видяла. Е, и друго не съм видяла, някой толкова да мрънка. Така че не съдете по коментарите.

Къде дават така?

Въпроса с тази конвенция е много дискретен! Първият проблем според мен е лошият и превод на Български език, който беше направен от някоя калинка през Google Translate и не отразява написаното в нея. Прочети превода на Македонски език, които е направен от човек и ще видиш разлика в доста нюанси. Не я подкрепям, само споделям това което съм забелязал.

SirBob

Какво значи "дискретен" въпрос? И откъде накъде би бил меродавен превода на македонски??? Това нов език ли е? Някой май сериозно е забравил българския.

Уважавам г-н Рашидов. Но в реда му на мисли има малка неточност: Въпросът :"Какво ще правите с Рашидов" зададен от Галя от посолството (американското) не е управление, а по-скоро искане на информация за намерения. Ако въпросната беше казала:" до довечера Рашидов да е изгонен от Герб" това вече е командване. Схващате ли тънката разлика. Защото от мои лични наблюдения репликата на Саманта от руското посолство щеше да гласи:"Има човек- има проблем! Няма човек-няма проблем!" Смятам, че първият вариант е по-цивилизован. Разбира се това е мое субективно мнение.

кой сега управлява България (по-скоро Българския парламент).

Цялото интервю беше само хвалене и изтъкване на велики постижения, които само той си знае. Велик скулптор, но долен човек. Жалко, че последните години министерството на културата се ръководи от много некултурни и далече от от човешката култура личности. Рашидов много се изложи за пореден път.

Вежди, няма да се плашиш комшо! След 3 сме на Гърция ще излезем за риба, аз ще пийна по ракия с хубава салата и ще поприказваме на воля. Не си хаби нервите с тях! Използваха те, това е България, а там това със всекиго се случва.

Веждичката да се скрие някъде и да живее със спомените за Мултигруп! А не да плещи неподготвен... Просто е изтрещял вече!

Леля Пена на пазара ли ти каза таз работа?

че Цецка Цачева му го е казала.

Не помня вече, но тогава, когато се случи случката, май исках санкция не само за него, а и за съучастниците му - не им помня имената, а ме мързи да ровя, но имаше едно нежно мъжко дупе и една пача, които одобрително се хилеха. От такива пачи и нежни дупета в ИТ (предимно в БГ, но и извън него) също доста съм се напатила. Добре, този път съучастниците ще минат метър, ще останат без санкция, но да внимават в картинката.

sawo

Вместо да говори глупости, можеше да обясни дали е тестван с дрегер като е причинил ПТП минавайки на червен светофар преди няколко години.

Омръзна ми от тази мутра. Махнете го тоя....Тоя беше от средите на тия дето рекетираха българите...Мултигруп и тем подобни. Сега взел да ми дава направления в живота. Най-добре е да се прибере в някое село и да замълчи завинаги. Никой вече не се интересува от мнението му.

Добре, че се намери един турчин (колкото и голям мръсник да е самият той), да ни каже истината в очите.

Изказа се неподходящо. Случаят с кълцаната, нямаше общо с онези златотърсачки, както са известни в коментари. Изхвърлиха го обаче за нищожно провинение. Други за очевидни престъпления не ги закачат. Борисов като се изкаже, че ще таковата ЕС премиери с 200, това не е проблем например или пред масовите медии реди прости, мисирки, тулупи, обиди на сексуален акт, г-жа Лъжа, Шиши и какво ли не.

"И направи препратка към закона "Магнитски" с коментара, че нищо не произтекло от оповестяването на имената в списъка. "Хвърлиха една дъвка да я дъвчем всички, за Магнитски. Какво се случи? Случи ли се нещо? Не", заключи Рашидов." --- Как нищо не е произтекло? Я ги виж двамцата какви послушни станаха. Преди платноходки, кучета подаръци, турски потоци, ордени за пазители на МОЧА от руското посолство, ала бала... Я ги гледай сега... Каква им е алтернативата иначе? Да ходят при Путин ли? Няма такива глупаци, даже и родните обикновени фенове на Путин, бягат на запад, а не при него...

Да го бе казал до като беше на власт. А сега е .... като простото, кокорчо и сапунджията, когато бяха преди на власт да сте ги чули да се жалват? НЕ, нали? И тоя и тия са неблагодарници.

Вежди изхвърлен след разговор на Прокопиев с посолството и натиск върху Бойко ПОЛИТИКА 843 сряда, 9 август 2023 В деловодството на парламента, в 11:46 ч.. и 11:51 ч. днес са постъпили последователно две писма от Вежди Рашидов до председателя на Народното събрание (НС), потвърдиха за БТА от пресцентъра на парламента. С първото Рашидов подава оставка като председател на Комисията по културата и медиите, а с второто – като народен представител. Борисов е бил принуден да бие шута на приятеля си Вежди Рашидов, защото партията му изцяло е пробита от Соросоидите, инсталирани в Посолството на една велика сила. Именно оттам чрез Десислава Атанасова и Деница Савчева е бил изкомандван Бойко Борисов да освободи Вежди Рашидов. Всъщност, не ГЕРБ е пробита, а самият и лидер, който се е предал на либералите в САЩ, за да не бъде Магнитизиран от Иван Кръстев и Прокопиев в следващия списък със санкциите. Така ГЕРБ вече не е под контрола на лидера си, заради когото бе създадена и две десетилетия се срасна с властта. Тричането на Рашидов е станало след намеса на Иво Прокопиев, който бил бесен, че ГЕРБ са се врътнали да подкрепят узаконяването на гей браковете чрез понятието “интимна връзка” без да се уточнява и вида на участващите в нея полове. Това е бил и целият замисъл на либералите от кръга Капитал. Да използват случая Дебора, за която на тях въобще не им пука, както и темата за домашното насилие и възмущението на обществото и да прокарат в закона гей връзките и браковете между лица от един и същи пол. Не изказването на Вежди за “квите” взривило сглобката, а гласуването на ГЕРБ. Всички медии били активирани по команда от офиса от разградския бос, който отдъхвал в огромното си имение на Буджака. Прокопиев веднага звъннал в посолството да се оплаче, а оттам изкомандвали Борисов да изгони от ГЕРБ най-близкия си по години и виждания за живота приятел. Веднага към Козяк полетели доноснически рапорти, в които Вежди бил изкаран мафиот, подкрепящ Путин и всички изнасилвачи по света. Не че на САЩ им пука за Вежди, но думата на Прокопиев за тях е като срамна щампа за всеки невинен човечец. Борисов не посмял да стигне докрай и поискал приятеля му да напусне само ръководните постове в НС и в партията. Рашидов обаче се обидил и след нощ на размисъл напусна всичко, включително и парламента. В телефонен разговор с някои фактори извън партията си Борисов е признал, че натискът идва отвън. ГЕРБ вече не е партията на Борисов, а маша на посолството и придатък на изданията КлубЗет и Капитал. На Вежди дори Борисов не е звънял, а действал през посредници. Самият Вежди още от едно време е противник на джендърите и враг на Прокопиев. За всеки случай днес изданието Бърд подготви материал с вилата на Вежди Рашидов на Халкидики. Ако талантливият скулптор се бе запънал, щяха да го засипят с компромати по телевизиите под контрола на Капитал. Дори и цесията, с която спаси парите си от КТБ и миналото му в Мултигруп щеше да бъде развявано в ефира като мръсно бельо. Според публикация в агенция Пик човекът на фамилия Прокопиеви на Козяк е някоя си Галина. Ето и материала за нея. Галина Събева, експерт политическите въпроси в Американското посолство, е мистериозната Галя, която е звъняла на Деница Сачева от ГЕРБ, за да я разпитва за Вежди Рашидов. Припомняме, че депутати от партията на Борисов разкриха, че вчера Сачева им съобщила, че Галя от Американското посолство, след като видяла статуса й за Вежди Рашидов, й се обадила, за да я попита какво става и за да й каже, че от „Козяк“ следят случая. Справка показва, че две жени с името Галя са харесали статуса на Деница Сачева за Рашидов. Това са съпругата на Иво Прокопиев – Галя Прокопиева, и профил с името Галина Димитрова. Проверка в социалната мрежа Linkedin показва, че профил със същата снимка, но с име Галина Събева, е обозначил като своя месторабота Американското посолство у нас, а като длъжност – специалист политически връзки. Очевидно става дума за един и същи човек. Галина Събева или Галина Димитрова е въпросната служителка от посолството, разпитвала за Вежди Рашидов. Събева е от старо комунистическо потекло, е показала проверка на ПИК. Дядо й е комунистът-активист от Сливен Съби Димитров, самоубил се през 1941 г. Баща й, като наследник на славния комунист, пък се урежда с посланическо място в Швейцария по времето на соца. Самата Галина работи известно време като репортер за Ройтерс, но след като се задомява за американското търговско аташе, се преориентира към пламенна служба в посолството на „Козяк“.

Просто си изтрещял ! И да попитам - ти дали си изпи хапчетата, ония розовите?

'Президентът не е кукла на конец' Настоящият е боклуква, а конецът е от 'кремльовска прежда'.

Коментари - Вежди Рашидов: Една Галя от американското посолство управлява държавата | Днес.dir.bg

Вежди Рашидов: Една Галя от американското посолство управлява държавата

"Големите мъже да прекратят скандала, той не е полезен за страната", каза бившият председател на парламента

Обратно в новината

Коментари - Вежди Рашидов: Една Галя от американското посолство управлява държавата | Днес.dir.bg

Коментари

А добър ден...Тези дето го инсталираха на власт знаеха отначало, че е престъпен тип, после го пазиха три мандата, така, че не се прави на "загрижен ".

.....Рашидов правят те дърт лъжец.....излез и покажи кирливите ризи ако си мъж напъхай ги в миши дупки...... политици-хамелеони-марионетки....

Интересно ако в Сливен решат да съборят паметника на дядо и -КОМУНИСТА СЪБИ ДИМИТРОВ, самоубил се при обсада на дома му през 1941г,как ще реагира атлантика Галя????

Какво по ясно. Само ни приказват че не ни командват. Тези политици да готови на всичко само и само да се направят на американски демократи но са само едни пионки на рептилите и кървавите парите на тяхната демонстрация създадена да граби и убива.

Га ядИ кИфтета мълча,а сега дъртака много знае,жалка мутра.

Най после герб си призна че Американското посолсво управлява България чрез предателите в сглобката

Приповдигнато настроение, а??? Явно вчера 02.02. добре сте празнували вашия празник - на мунчовците, копейките и учиндолчетата!

Гледайте най-новата българо-турска кооппродукция - драмата "Кой ми сра в гащите?". Сценарист и режисьор Вежди Рашидов.

Българските козяшкo-соросоидни тролове-сополи пак са налазили dir-a. Налазили са този сайт още от тъмни зори. Сън не ги хваща говедата, сериозно разтревожени са, че капиталистическата кочина ФАЩ и целия колективен Запад всекидневно изтичат в мръсния WC-канал, и съответно центовете от Козяк ще спрат. Мизерници, бедняци, скъсаняци, убитаци, сдуханяци и тъпи дървеняци - това са те, тези мизерни и евтини тролове. По цял ден 24/7 от зори до здрач и после от здрач до зори киснат по сайтовете и форумите, за да лаят, облайват и квичат. Чакат предложение за добре платена работа в USA u "Зелена карта". Green Card Lottery - заветната мечта на всеки един български козяшки трол. Това което ще получат от Козяк обаче е на коча мъдете, а като бонус - усмивка по радиото. Ниско образовани и още по-ниско интелигентни, природно тъпи нищожества - това са козяшките тролове в днешна колониална България. Капитализмът нищо не им е дал и даже ги обрал и ограбил отвсякъде, ама те продължават да лаят колко хубаво нещо било днешния либерал-фашистки трансджендър капитализъм и най-вече неговата американска разновидност. Помияри!

Много си тъп, бре!!!

Изглежда ,че цялата американогейска ,юдомасонска ,неолиберална и демократична трол е мобилизирана да оплюва Вежди Рашидов.Той е реален човек със своите положителни, отрицателни черти и постъпки ,всеки е такъв.Няма идеални хора /освен мен/ , но тук се използват ирелевантни техники за да се отклони изказването в някаква странична и безсмислена посока.Той казва една истина ,че някаква Мурвенска женица управлява българските правителства и те подскачат в такт на ритъма ,който тя им задава. За съжаление има още няколко такива ,като една е пък свързана с град Солун ,правителствен самолет ,някакъв парапет ,на някакво стълбище ,с някаква ръка залепена за задника И и други такива занимавки..Та въпросът е не е какъв е г-н Рашидов ,а как куклите ,които се наричат правителство и народно събрание се местят и вземат решения.

Като се обърна по таван след преминаване на червено, блъскайки и други коли, с бай Гроздан от бакалията ли беше говорил.

Гъзоблизеца на Илия Павлов много ги разбира тия работи. След Илия се премести при Бойко пак на същата длъжност - да черпи информация от "извора". Сега като го изгониха вече много ги "разбира" нещата.

Гнусен далавераджия. Орева пейзажа когато фалита на КТБ му гушна милионите. Бойко му даде паметника за да си възвърне загубите.

Веждичка, иди си сипи едно.... наколко пъти!

Тоя гьонсурат защо пак е новина.

Дайте му още едно шише ракия..

Фирма гроб ,потъват със пост комунистически представители и основатяля и от банкаа ,оня хайдутин с дебелия врат !

с много 'тънка' позиция - не бил видите ли против гадния недопаметник (никакви естетически претенции) а само към начина на демонтация. А според мен пък - няма лош начин!

кой беше този употребен капут Говежди Плашидов, бе? Я, марш от тук!

Пиенето не прощава - изкукуригваш!

Евро атлантици фашиската измет ще бъдат избити сащ се разпада видевисе края измет

Копейкин, я си пий хапчетата и си лягай!

ГАЛЯ, НАЙ КУРВЕНСКОТО ИМЕ

Веждито беше последният гълъб в ГЕРБ !!!!!! Сега останаха само мършоядите !!!!!

Ходи пии една ракия и се прокашлая и не се занимавай с неща, който не са ти ясни......

Той ще пие една ракия но ти ще си останеш един прост царвул. А ти вземи си изпий розовите хапчета, че така си заспал зада продължиш да спиш малоумнико прост.

като ти шибна един шамар Найт и ще те навра анално в Галя

Ей ма много си прост малоумник такъв научи се да пишиш и тогава коментирай. Относно което ще ми направиш пробвай го първо на теб п. дал такъв миризлив цървул.

тръгнал е да става руски трол, малко е назад с опорките

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox

Американците имат само няколко съюзника. Всички те са от "семейството" - Великобритания, Канада, Австралия. Имат и много врагове и васали ("проксита"), които трябва да се борят с враговете им...

а не е ли така бе мисирки да съм излъгал нещо,Територия сме управлява ни Галя,сега го казва когато е потъпевш от Галето,а иначе си мълчеше и възхваляваше мутрата ,само се чудя как не му издигна паметник,мисирки смотани-

казва истината, но от истината някои ги боли.

Галя Ростова от руското посолство се е обаждала

да прехвърлиш вината от болната глава на здравата.

В България умните и способните казващи истината политици и интелектуалци не ги понасят и даже мразят,видимо от коментариите срещу Рашидов от простия и некачествен човешки материал коментираш в ДИР.БГ.

Че по голам простак от Рашидов едва ли е имало в парламента, дори Костя Копейкин не е толкова прост.

е Дада!

Тя галя и преди си е ръководила държавата,ама сега се сети понеже си пряко засегнат.Ако не беше това нямаше да се обадиш,кви адмирации чувам за теб,че ти се събра с мутрата Борисов,който за собственото си оцеляване ще предаде и майка си че теб ли ще те мисли,ай сиктер бе да беше помислил по рано.

Дърт козел

помните ли поговорката: артист спортист и турчин комунист е да ама когато си свръх-боклук и общите принципи дори не помагат един приетял разправяше за него - вика правим ремонти в Народното събрание и тоя минава и направо през нас като рита инструментите, без да каже дума дебел кожен микрофон за тебе, Веждичко!

Време е такива глезеници на съдбата като Веждито, Дамаджаната и Мика Зайкова, вместо да си дъвчат устните пред камерата и да се опитват да дават акъл, да си седнат на пенсионерския г.з и да престанат да си мислят, че са солта на земята...

АДМИРАЦИИ!

Винаги има обаждане я от американското, я от Руското посолство. Така е нашите 240 все едно са още под османско присъствие

Колкото повече чета коментарите тук, толкова повече се радвам, че цялото ми семейство, деца внуци, сестра, брат, техните деца и внуци не живеем в България! България се управлява пълна посредственост и некомпетентност, която се издига на власт от злобни и безмозъчни хора. Лапайте това което сами сте си надробили и не се оплаквайте, моля.

Че защо ги четеш тогава и се интересуваш

Трябваше още одавна да станете да се борите на улицата за по добър живот, щом можеби си в добра държава виждаш каква е там търпимостта на обществото и колко са будни към случващото се в държавата им...... Инак е най лесно да избягаш позорно кат мастия, не се хвали с тва

Да бе, много е зле българинът. Целогодишно по почивки и екскурзии, заведенията пълни. И аз съм била навън, и то в една от най- луксозните страни в света, ами такъв живот и там не съм видяла. Е, и друго не съм видяла, някой толкова да мрънка. Така че не съдете по коментарите.

Къде дават така?

Въпроса с тази конвенция е много дискретен! Първият проблем според мен е лошият и превод на Български език, който беше направен от някоя калинка през Google Translate и не отразява написаното в нея. Прочети превода на Македонски език, които е направен от човек и ще видиш разлика в доста нюанси. Не я подкрепям, само споделям това което съм забелязал.

SirBob

Какво значи "дискретен" въпрос? И откъде накъде би бил меродавен превода на македонски??? Това нов език ли е? Някой май сериозно е забравил българския.

Уважавам г-н Рашидов. Но в реда му на мисли има малка неточност: Въпросът :"Какво ще правите с Рашидов" зададен от Галя от посолството (американското) не е управление, а по-скоро искане на информация за намерения. Ако въпросната беше казала:" до довечера Рашидов да е изгонен от Герб" това вече е командване. Схващате ли тънката разлика. Защото от мои лични наблюдения репликата на Саманта от руското посолство щеше да гласи:"Има човек- има проблем! Няма човек-няма проблем!" Смятам, че първият вариант е по-цивилизован. Разбира се това е мое субективно мнение.

кой сега управлява България (по-скоро Българския парламент).

Цялото интервю беше само хвалене и изтъкване на велики постижения, които само той си знае. Велик скулптор, но долен човек. Жалко, че последните години министерството на културата се ръководи от много некултурни и далече от от човешката култура личности. Рашидов много се изложи за пореден път.

Вежди, няма да се плашиш комшо! След 3 сме на Гърция ще излезем за риба, аз ще пийна по ракия с хубава салата и ще поприказваме на воля. Не си хаби нервите с тях! Използваха те, това е България, а там това със всекиго се случва.

Веждичката да се скрие някъде и да живее със спомените за Мултигруп! А не да плещи неподготвен... Просто е изтрещял вече!

Леля Пена на пазара ли ти каза таз работа?

че Цецка Цачева му го е казала.

Не помня вече, но тогава, когато се случи случката, май исках санкция не само за него, а и за съучастниците му - не им помня имената, а ме мързи да ровя, но имаше едно нежно мъжко дупе и една пача, които одобрително се хилеха. От такива пачи и нежни дупета в ИТ (предимно в БГ, но и извън него) също доста съм се напатила. Добре, този път съучастниците ще минат метър, ще останат без санкция, но да внимават в картинката.

sawo

Вместо да говори глупости, можеше да обясни дали е тестван с дрегер като е причинил ПТП минавайки на червен светофар преди няколко години.

Омръзна ми от тази мутра. Махнете го тоя....Тоя беше от средите на тия дето рекетираха българите...Мултигруп и тем подобни. Сега взел да ми дава направления в живота. Най-добре е да се прибере в някое село и да замълчи завинаги. Никой вече не се интересува от мнението му.

Добре, че се намери един турчин (колкото и голям мръсник да е самият той), да ни каже истината в очите.

Изказа се неподходящо. Случаят с кълцаната, нямаше общо с онези златотърсачки, както са известни в коментари. Изхвърлиха го обаче за нищожно провинение. Други за очевидни престъпления не ги закачат. Борисов като се изкаже, че ще таковата ЕС премиери с 200, това не е проблем например или пред масовите медии реди прости, мисирки, тулупи, обиди на сексуален акт, г-жа Лъжа, Шиши и какво ли не.

"И направи препратка към закона "Магнитски" с коментара, че нищо не произтекло от оповестяването на имената в списъка. "Хвърлиха една дъвка да я дъвчем всички, за Магнитски. Какво се случи? Случи ли се нещо? Не", заключи Рашидов." --- Как нищо не е произтекло? Я ги виж двамцата какви послушни станаха. Преди платноходки, кучета подаръци, турски потоци, ордени за пазители на МОЧА от руското посолство, ала бала... Я ги гледай сега... Каква им е алтернативата иначе? Да ходят при Путин ли? Няма такива глупаци, даже и родните обикновени фенове на Путин, бягат на запад, а не при него...

Да го бе казал до като беше на власт. А сега е .... като простото, кокорчо и сапунджията, когато бяха преди на власт да сте ги чули да се жалват? НЕ, нали? И тоя и тия са неблагодарници.

Вежди изхвърлен след разговор на Прокопиев с посолството и натиск върху Бойко ПОЛИТИКА 843 сряда, 9 август 2023 В деловодството на парламента, в 11:46 ч.. и 11:51 ч. днес са постъпили последователно две писма от Вежди Рашидов до председателя на Народното събрание (НС), потвърдиха за БТА от пресцентъра на парламента. С първото Рашидов подава оставка като председател на Комисията по културата и медиите, а с второто – като народен представител. Борисов е бил принуден да бие шута на приятеля си Вежди Рашидов, защото партията му изцяло е пробита от Соросоидите, инсталирани в Посолството на една велика сила. Именно оттам чрез Десислава Атанасова и Деница Савчева е бил изкомандван Бойко Борисов да освободи Вежди Рашидов. Всъщност, не ГЕРБ е пробита, а самият и лидер, който се е предал на либералите в САЩ, за да не бъде Магнитизиран от Иван Кръстев и Прокопиев в следващия списък със санкциите. Така ГЕРБ вече не е под контрола на лидера си, заради когото бе създадена и две десетилетия се срасна с властта. Тричането на Рашидов е станало след намеса на Иво Прокопиев, който бил бесен, че ГЕРБ са се врътнали да подкрепят узаконяването на гей браковете чрез понятието “интимна връзка” без да се уточнява и вида на участващите в нея полове. Това е бил и целият замисъл на либералите от кръга Капитал. Да използват случая Дебора, за която на тях въобще не им пука, както и темата за домашното насилие и възмущението на обществото и да прокарат в закона гей връзките и браковете между лица от един и същи пол. Не изказването на Вежди за “квите” взривило сглобката, а гласуването на ГЕРБ. Всички медии били активирани по команда от офиса от разградския бос, който отдъхвал в огромното си имение на Буджака. Прокопиев веднага звъннал в посолството да се оплаче, а оттам изкомандвали Борисов да изгони от ГЕРБ най-близкия си по години и виждания за живота приятел. Веднага към Козяк полетели доноснически рапорти, в които Вежди бил изкаран мафиот, подкрепящ Путин и всички изнасилвачи по света. Не че на САЩ им пука за Вежди, но думата на Прокопиев за тях е като срамна щампа за всеки невинен човечец. Борисов не посмял да стигне докрай и поискал приятеля му да напусне само ръководните постове в НС и в партията. Рашидов обаче се обидил и след нощ на размисъл напусна всичко, включително и парламента. В телефонен разговор с някои фактори извън партията си Борисов е признал, че натискът идва отвън. ГЕРБ вече не е партията на Борисов, а маша на посолството и придатък на изданията КлубЗет и Капитал. На Вежди дори Борисов не е звънял, а действал през посредници. Самият Вежди още от едно време е противник на джендърите и враг на Прокопиев. За всеки случай днес изданието Бърд подготви материал с вилата на Вежди Рашидов на Халкидики. Ако талантливият скулптор се бе запънал, щяха да го засипят с компромати по телевизиите под контрола на Капитал. Дори и цесията, с която спаси парите си от КТБ и миналото му в Мултигруп щеше да бъде развявано в ефира като мръсно бельо. Според публикация в агенция Пик човекът на фамилия Прокопиеви на Козяк е някоя си Галина. Ето и материала за нея. Галина Събева, експерт политическите въпроси в Американското посолство, е мистериозната Галя, която е звъняла на Деница Сачева от ГЕРБ, за да я разпитва за Вежди Рашидов. Припомняме, че депутати от партията на Борисов разкриха, че вчера Сачева им съобщила, че Галя от Американското посолство, след като видяла статуса й за Вежди Рашидов, й се обадила, за да я попита какво става и за да й каже, че от „Козяк“ следят случая. Справка показва, че две жени с името Галя са харесали статуса на Деница Сачева за Рашидов. Това са съпругата на Иво Прокопиев – Галя Прокопиева, и профил с името Галина Димитрова. Проверка в социалната мрежа Linkedin показва, че профил със същата снимка, но с име Галина Събева, е обозначил като своя месторабота Американското посолство у нас, а като длъжност – специалист политически връзки. Очевидно става дума за един и същи човек. Галина Събева или Галина Димитрова е въпросната служителка от посолството, разпитвала за Вежди Рашидов. Събева е от старо комунистическо потекло, е показала проверка на ПИК. Дядо й е комунистът-активист от Сливен Съби Димитров, самоубил се през 1941 г. Баща й, като наследник на славния комунист, пък се урежда с посланическо място в Швейцария по времето на соца. Самата Галина работи известно време като репортер за Ройтерс, но след като се задомява за американското търговско аташе, се преориентира към пламенна служба в посолството на „Козяк“.

Просто си изтрещял ! И да попитам - ти дали си изпи хапчетата, ония розовите?

'Президентът не е кукла на конец' Настоящият е боклуква, а конецът е от 'кремльовска прежда'.