Коментари - Продават 12-годишната Клеопатра от Ветово за 100 хил. евро | Днес.dir.bg

Продават 12-годишната Клеопатра от Ветово за 100 хил. евро

12-годишната Клеопатра от русенското село Ветово се продава за 100 000 евро. Снимката й е публикува в разградска Фейсбук група за продажба на вещи.

Обратно в новината

Коментари - Продават 12-годишната Клеопатра от Ветово за 100 хил. евро | Днес.dir.bg

Коментари

100 000 € !? може, но ако не е бременна.

На 21 год.тя ще е вече баба. Цената доста ще и падне.

Продават се роби...значи в територията БГ има робство...На НПО, защитници на ИК, не им пука...

А лъвчетата докъде стигнаха?

Преди няколко години на Сливенския пазар чух една майка как каза в прав текст пред една Национална телевизия ,че ще продаде щерка си за 7-8 хиляди евро . Прозвуча ми като виц ! Направо като пазар за роби !

Това е долна провокация от НПО-та, поддръжници на истанбулската конвенция.

Ами продават бе! Кво да ги правят? Тези дни ни залива една сапунка за Микеле Циганчето от Италия. Който е изваден на две години от средата и заведен в Италия от приемни родители. Те го обгрижват по всякакъв начин, език, образование, висок стандарт и прочие! Обаче ман-галът си е ман-гал! Не учи, не слуша и дори става гей! Цялото училище, разни институции се заничават с ман-гала да го направят човек, но напразно! А за награда италианските му родители даже му купуват кон. А цигането Микеле Коради пожелава да се срещне с майка си, дъртата циганка, с което кръгът се затваря! Всичко това показва, колко са напразни усилията за някаква интеграция на първобитните хора! Колко е безсмислено да наливаме вода в каца без дъно! И колко е бил прав дребничкият човек с характерните мустачки и вдигната дясна ръка! Ставаше въпрос за дъртата миндянка, която с гордост казваше как има 12 деца, 50 унуки и не знам колко си пра-унуки! Ами като имаш толкова матриал, какво да го правиш? Ще продаваш! Щото иначе трябва да го храниш, а хилядите левове помощи, които държавата налива за орките и съдира от наш гръб, не стигат!

Вярно...чак ми стана жал за италианците, които са го осиновили, дали са му всичко, а той им се изплю на добрината и отиде да реве на циганката, която го е изоставила...

Е требвало е да го кръстат Микеле Плачидо, щото е отишЕл да реве на циганаката.

Направо повярвахме, че е "шега". И повярвахме, че на 21 г. ги продавали. Те на 24 г. продават вече внучките ...

Sm3hurk0

Сакън някой да не забогатее, без да е платил данъци за изпомпването на пари от мераклии.

Хубаво е ДИР, че преглеждате всички коментари по темата, мисля е хубаво и да направите статия за реалното продаване на малки момиченца от ромски произход и как това още не се наказва от закона. За тези неща трябва да се пише и говори.

Тя на шега си пуснала обявата. На 21 години трябва да е, за да може да я продам. Има и такива, които продават 12-годишните си деца. Ние не правим такива неща. Когато ще е голяма, тогава може. Как ще продаваме малко дете? Смешна работата е! Пак не разбрах. Тези човек ли продават или прасе?!

ми то прасето по-скъпо за отглеждане

Добре де! Къде е властта? Продават хора и никой не отива, да ги хване и да ги обеси или най-малко да гният докато умрат в дрънголника! И ще ми говори Тиквата за Шенген, Западни Балкани и не знам си какво! Шарени пиленца и розови летящи слончета! Абе ние вървим към първобитно-общинен строй и канибализъм!

ще я продадат чак на 21, дотогава има време

това се връзва около 3000€ на килограм живо тегло

Минало ли е ветеринарен контрол? Щото имам съмнения за хигиенните условия в които е отглеждано.

Дано всички започнат така да продават децата си, че да се шокират гражданите, да се задействат институциите! Отвратително е, срам ме е, че в България в 21 век все още деца се продават и женят. Дори в Индия и африканските страни го няма това вече.

Къде ги веганите , велосипедистите и многобройните НПО-та? Къде е ХК? За сиганска продажба на булка критика няма, а? Понеже от Ветово са електорат измамници и крадци и сега всички медии пишат, но полицията нищо не прави? Продава се момиче като робиня, а властта няма реакция.Вместо Ветово да е обкръжено и всички изтърбушени, вместо данъчните да са им направили ревизии, четем как се "продава" булка. Като "Порше 911" Няма какво да се оплаквате. Докато нямате критика към робството все такива неща ще се случват на тази територия, а някои политици ще се жалват, че не ни щат в Шенген. Как да ви искат като сте диваци бре? Къде в цивилизования свят се продава малолетно дете за булка бе серсеми? Къде в Европа има медия, която няма критика към продажба на малолетно дете за булка?

Търсенето определя предлагането...

То възрастта била причината да не я продава, а не по принцип, че не е готова да я продаде.

така е при демокрацията, при соца девствеността се купуваше с 2 кебапчета и шише "Гъмза"

В друг сайт новината за Клеопатра от Ветово е в съседство с "Борисов посреща Рюте - последната пречка пред влизането ни в Шенген". Сарказмът е пълен. Не само Рюте е пречка, уви - и струващото сто хиляди евро дете е.

ква връзка има с темата?

Ако един бял мъж няма дом, добър автомобил, солидни постоянни доходи, не може да води на шопинг и на знойни круизи, познайте дали ще може да си завъди булка. Нещата не са така драстични и животински като във Ветово, но са си така откак свят светува. По соца за да те забележат тогавашните "другарки" се искаше "вишо", партийно членство и евентуално лада, желателно червена. Студентите араби имаха на разположение най-знойните моми, тъй като пазаруваха в кореком. Така че къде е новината.

Истамбулската конвенция ще озакони ли продажбата на циганки за разплод и за булки ми е много интересно?Колко ли струва представител на третия пол свършиха си работата и спряха да ги коментират колко ли са взели кат евра от турците инициаторите на кампанията?

,,..29-годишна медицинска сестра, вместо да се грижи за жена, която страда от нервен срив, й се нахвърли, докато бе в банята. Вики Хупър казала на жертвата си, че има голям перинеум и искала го почувства, разкопчавайки панталоните си, съобщава Mirror. Съдът в Есекс осъди Вики на три години затвор. Освен това й бе забранено да работи като медицинска сестра. "Вие казвате, че сте бисексуална, но тази жена не иска да прави секс с вас. Тя се е чувствала напълно безпомощна и цялото й самостоятелно съществуване е било поставена под въпрос от вас", каза съдията. ..,,???

Интересно ми е колко струва една българка то излиза че една циганка струва колко един апартамент в София бре. Да не почнат масово младите закъсали семейства да си продават дествените девойки за да си изплащат апартаментите взети на кредит примерно.

Не че е скъпо, но като се замисля по-добре да си купя една 30 годишна на 1% от тая цена, тя ще ми натръшка десетина, на 6 годишна възраст за половин милион ще продавам парчето.

Направо си за Уолстрийт ! :)

До тук с истанбулската конвенция

изместваме темата и фокуса на внимание от един друг родител, причинил смъртта на детето си. И едни недоклатени педагожки, биещи чужди деца.Пускаме въдици да се лае я по някой циганин, я по някой обикновен българин. Другото заметено под килима.

Родителите лъжат и мажат, то си е присъщо на етноса. Според мен обаче няма лошо да го продават, щом искат. Но извън страната.

На 21 може!! Хаирлия да е!

Интернет маркетинг, к'во да се прави, трябва да е в крак с времето! Сега на чавето да му спрат деЦките.

Бързо приемане на истанбулската конвенция! Не искам да чувам опорната точка, ама в джоба ли да си я носи, когато баща ѝ я продава! Вие постоянно ли си носите червените бюлетини в джоба, с които гласувате пеерманентно за БСП, а в последните избори за фатмака Радев! А? В джоба ли си ги носите? Нинова да измисли друга опорна точка, която да грачите. Тяя е г-жа Лъжа, вие сте матрияла.

В кръга на шегата: аз като се замисля между 18 и 25 колко пари съм потрошил по гаджета, (да се чете - всичко до стотинка, което съм изкарал), най вероятно щях да спестя много пари и нерви, ако си бях спазарил едно чааве. Клеопатра да не е чак, ама някоя Афродита, или Мария-Антоанета... Иначе сериозно - орките да си продават чаветата един на друг ни е най-малкия проблем, проблема ни е, че имат по 5-6 за продажба, а ние се чудим дали можем да си позволиим второ дете. И докато се чудим сме на 40, а България и българите изчезват необратимо.

я си вземи една Шушана! :)

толкова ли е болно от клептомания това дете, че толкова висока цена

Разбира се, че е шега, щом използват комп и нет значи имат повече акъл. Но изобщо да не премълчаваме, че все още това е практика на ромите- продават си децата без да ги питат на по 12 и разни педофили ги оплождат. Разбира се всички институции, съд, полиция, политици, граждани си затваряме очите. После се чудим, кой отглежда убийци и изверги.

От 12 годишна до към 30 Клеопатра ще е нацвъкала поне 12 Цезарчета и Антонийчета.

Щом го позволяваме, така ще е.

Примати, раждащи деца, за да печелят от тях. Но не е виновен, който яде зелника, а който му го дава. На племе, дето е силно само в мрънкането и тракането на клавиатурата, каквото и да му направиш, ще мине метър.

Не са примати, деца са. Деца раждат деца. Това е. Докато не спрем тази практика, няма да има промяна.

"На 21 години трябва да е, за да може да я продам." ... "Когато ще е голяма, тогава може. Как ще продаваме малко дете?Смешна работата е! Къде са тия перверзници от БХК дето защитават тоя етнос. Докато не сме подписали инстанбулската конфекция да вземат да ги опандизат за педофилия.

Брей! Едно време в Стара Загора циганка с ВЕФ струваше 1100 лева. 1000 за момичето и 100 за ВЕФА.

Ветово е град, трети по глоемина след Русе и Бяла в русенска област.

Тези същества трябвало да ги интегрираме ?! Да ви пикам на демокрацията !!! 88

единствената шега ми се вижда цената, а и името Клеопатра

След приемането на конвенцията за такива случаи има три варианта. 1 Цената не се променя 2 Цената скача 3 Цената пада

Важното е ,че ще бъде защитена ...от нелоялна конкуренция !

но на 21 може. И к'во, ИК как ще помогне?

но на 21 може. И к'во, ИК как ще помогне?

...Клеопатра - Ветово... циганка от селото,в което живеят като царе от телефонни измами....що хора са се опарили от тези...там важното е парата...

Тоест - няма да я продават сега като малка, чак като порасне? В прав текст си го казаха.

В НЮЗА пише че била продадена за булка значи съм се правилно насочил, че трябва да си купуваме жените. Ако може и да са дествени. Омръзна ни от гаджеенето им и да си избират мъжете, с които да бъдат. Искаме да си купим жени възможно ли е в България?

израза "гаджеенето им". Абсолютно си прав в тази част на мислите си.

я вместо зеленокожи провери как са цените на китайките в момента.... преди 15-20 години да ти докарат една китайка струвапе 2-3 хиляди... надали да са им дигнали цените с много. разликата - купуваш на сляпо... квото изкарат от контейнера - тва получаваш.

да се смееш ли, да плачеш ли :-)

Коментари - Продават 12-годишната Клеопатра от Ветово за 100 хил. евро | Днес.dir.bg

Продават 12-годишната Клеопатра от Ветово за 100 хил. евро

12-годишната Клеопатра от русенското село Ветово се продава за 100 000 евро. Снимката й е публикува в разградска Фейсбук група за продажба на вещи.

Обратно в новината

Коментари - Продават 12-годишната Клеопатра от Ветово за 100 хил. евро | Днес.dir.bg

Коментари

100 000 € !? може, но ако не е бременна.

На 21 год.тя ще е вече баба. Цената доста ще и падне.

Продават се роби...значи в територията БГ има робство...На НПО, защитници на ИК, не им пука...

А лъвчетата докъде стигнаха?

Преди няколко години на Сливенския пазар чух една майка как каза в прав текст пред една Национална телевизия ,че ще продаде щерка си за 7-8 хиляди евро . Прозвуча ми като виц ! Направо като пазар за роби !

Това е долна провокация от НПО-та, поддръжници на истанбулската конвенция.

Ами продават бе! Кво да ги правят? Тези дни ни залива една сапунка за Микеле Циганчето от Италия. Който е изваден на две години от средата и заведен в Италия от приемни родители. Те го обгрижват по всякакъв начин, език, образование, висок стандарт и прочие! Обаче ман-галът си е ман-гал! Не учи, не слуша и дори става гей! Цялото училище, разни институции се заничават с ман-гала да го направят човек, но напразно! А за награда италианските му родители даже му купуват кон. А цигането Микеле Коради пожелава да се срещне с майка си, дъртата циганка, с което кръгът се затваря! Всичко това показва, колко са напразни усилията за някаква интеграция на първобитните хора! Колко е безсмислено да наливаме вода в каца без дъно! И колко е бил прав дребничкият човек с характерните мустачки и вдигната дясна ръка! Ставаше въпрос за дъртата миндянка, която с гордост казваше как има 12 деца, 50 унуки и не знам колко си пра-унуки! Ами като имаш толкова матриал, какво да го правиш? Ще продаваш! Щото иначе трябва да го храниш, а хилядите левове помощи, които държавата налива за орките и съдира от наш гръб, не стигат!

Вярно...чак ми стана жал за италианците, които са го осиновили, дали са му всичко, а той им се изплю на добрината и отиде да реве на циганката, която го е изоставила...

Е требвало е да го кръстат Микеле Плачидо, щото е отишЕл да реве на циганаката.

Направо повярвахме, че е "шега". И повярвахме, че на 21 г. ги продавали. Те на 24 г. продават вече внучките ...

Sm3hurk0

Сакън някой да не забогатее, без да е платил данъци за изпомпването на пари от мераклии.

Хубаво е ДИР, че преглеждате всички коментари по темата, мисля е хубаво и да направите статия за реалното продаване на малки момиченца от ромски произход и как това още не се наказва от закона. За тези неща трябва да се пише и говори.

Тя на шега си пуснала обявата. На 21 години трябва да е, за да може да я продам. Има и такива, които продават 12-годишните си деца. Ние не правим такива неща. Когато ще е голяма, тогава може. Как ще продаваме малко дете? Смешна работата е! Пак не разбрах. Тези човек ли продават или прасе?!

ми то прасето по-скъпо за отглеждане

Добре де! Къде е властта? Продават хора и никой не отива, да ги хване и да ги обеси или най-малко да гният докато умрат в дрънголника! И ще ми говори Тиквата за Шенген, Западни Балкани и не знам си какво! Шарени пиленца и розови летящи слончета! Абе ние вървим към първобитно-общинен строй и канибализъм!

ще я продадат чак на 21, дотогава има време

това се връзва около 3000€ на килограм живо тегло

Минало ли е ветеринарен контрол? Щото имам съмнения за хигиенните условия в които е отглеждано.

Дано всички започнат така да продават децата си, че да се шокират гражданите, да се задействат институциите! Отвратително е, срам ме е, че в България в 21 век все още деца се продават и женят. Дори в Индия и африканските страни го няма това вече.

Къде ги веганите , велосипедистите и многобройните НПО-та? Къде е ХК? За сиганска продажба на булка критика няма, а? Понеже от Ветово са електорат измамници и крадци и сега всички медии пишат, но полицията нищо не прави? Продава се момиче като робиня, а властта няма реакция.Вместо Ветово да е обкръжено и всички изтърбушени, вместо данъчните да са им направили ревизии, четем как се "продава" булка. Като "Порше 911" Няма какво да се оплаквате. Докато нямате критика към робството все такива неща ще се случват на тази територия, а някои политици ще се жалват, че не ни щат в Шенген. Как да ви искат като сте диваци бре? Къде в цивилизования свят се продава малолетно дете за булка бе серсеми? Къде в Европа има медия, която няма критика към продажба на малолетно дете за булка?

Търсенето определя предлагането...

То възрастта била причината да не я продава, а не по принцип, че не е готова да я продаде.

така е при демокрацията, при соца девствеността се купуваше с 2 кебапчета и шише "Гъмза"

В друг сайт новината за Клеопатра от Ветово е в съседство с "Борисов посреща Рюте - последната пречка пред влизането ни в Шенген". Сарказмът е пълен. Не само Рюте е пречка, уви - и струващото сто хиляди евро дете е.

ква връзка има с темата?

Ако един бял мъж няма дом, добър автомобил, солидни постоянни доходи, не може да води на шопинг и на знойни круизи, познайте дали ще може да си завъди булка. Нещата не са така драстични и животински като във Ветово, но са си така откак свят светува. По соца за да те забележат тогавашните "другарки" се искаше "вишо", партийно членство и евентуално лада, желателно червена. Студентите араби имаха на разположение най-знойните моми, тъй като пазаруваха в кореком. Така че къде е новината.

Истамбулската конвенция ще озакони ли продажбата на циганки за разплод и за булки ми е много интересно?Колко ли струва представител на третия пол свършиха си работата и спряха да ги коментират колко ли са взели кат евра от турците инициаторите на кампанията?

,,..29-годишна медицинска сестра, вместо да се грижи за жена, която страда от нервен срив, й се нахвърли, докато бе в банята. Вики Хупър казала на жертвата си, че има голям перинеум и искала го почувства, разкопчавайки панталоните си, съобщава Mirror. Съдът в Есекс осъди Вики на три години затвор. Освен това й бе забранено да работи като медицинска сестра. "Вие казвате, че сте бисексуална, но тази жена не иска да прави секс с вас. Тя се е чувствала напълно безпомощна и цялото й самостоятелно съществуване е било поставена под въпрос от вас", каза съдията. ..,,???

Интересно ми е колко струва една българка то излиза че една циганка струва колко един апартамент в София бре. Да не почнат масово младите закъсали семейства да си продават дествените девойки за да си изплащат апартаментите взети на кредит примерно.

Не че е скъпо, но като се замисля по-добре да си купя една 30 годишна на 1% от тая цена, тя ще ми натръшка десетина, на 6 годишна възраст за половин милион ще продавам парчето.

Направо си за Уолстрийт ! :)

До тук с истанбулската конвенция

изместваме темата и фокуса на внимание от един друг родител, причинил смъртта на детето си. И едни недоклатени педагожки, биещи чужди деца.Пускаме въдици да се лае я по някой циганин, я по някой обикновен българин. Другото заметено под килима.

Родителите лъжат и мажат, то си е присъщо на етноса. Според мен обаче няма лошо да го продават, щом искат. Но извън страната.

На 21 може!! Хаирлия да е!

Интернет маркетинг, к'во да се прави, трябва да е в крак с времето! Сега на чавето да му спрат деЦките.

Бързо приемане на истанбулската конвенция! Не искам да чувам опорната точка, ама в джоба ли да си я носи, когато баща ѝ я продава! Вие постоянно ли си носите червените бюлетини в джоба, с които гласувате пеерманентно за БСП, а в последните избори за фатмака Радев! А? В джоба ли си ги носите? Нинова да измисли друга опорна точка, която да грачите. Тяя е г-жа Лъжа, вие сте матрияла.

В кръга на шегата: аз като се замисля между 18 и 25 колко пари съм потрошил по гаджета, (да се чете - всичко до стотинка, което съм изкарал), най вероятно щях да спестя много пари и нерви, ако си бях спазарил едно чааве. Клеопатра да не е чак, ама някоя Афродита, или Мария-Антоанета... Иначе сериозно - орките да си продават чаветата един на друг ни е най-малкия проблем, проблема ни е, че имат по 5-6 за продажба, а ние се чудим дали можем да си позволиим второ дете. И докато се чудим сме на 40, а България и българите изчезват необратимо.

я си вземи една Шушана! :)

толкова ли е болно от клептомания това дете, че толкова висока цена

Разбира се, че е шега, щом използват комп и нет значи имат повече акъл. Но изобщо да не премълчаваме, че все още това е практика на ромите- продават си децата без да ги питат на по 12 и разни педофили ги оплождат. Разбира се всички институции, съд, полиция, политици, граждани си затваряме очите. После се чудим, кой отглежда убийци и изверги.

От 12 годишна до към 30 Клеопатра ще е нацвъкала поне 12 Цезарчета и Антонийчета.

Щом го позволяваме, така ще е.

Примати, раждащи деца, за да печелят от тях. Но не е виновен, който яде зелника, а който му го дава. На племе, дето е силно само в мрънкането и тракането на клавиатурата, каквото и да му направиш, ще мине метър.

Не са примати, деца са. Деца раждат деца. Това е. Докато не спрем тази практика, няма да има промяна.

"На 21 години трябва да е, за да може да я продам." ... "Когато ще е голяма, тогава може. Как ще продаваме малко дете?Смешна работата е! Къде са тия перверзници от БХК дето защитават тоя етнос. Докато не сме подписали инстанбулската конфекция да вземат да ги опандизат за педофилия.

Брей! Едно време в Стара Загора циганка с ВЕФ струваше 1100 лева. 1000 за момичето и 100 за ВЕФА.

Ветово е град, трети по глоемина след Русе и Бяла в русенска област.

Тези същества трябвало да ги интегрираме ?! Да ви пикам на демокрацията !!! 88

единствената шега ми се вижда цената, а и името Клеопатра

След приемането на конвенцията за такива случаи има три варианта. 1 Цената не се променя 2 Цената скача 3 Цената пада

Важното е ,че ще бъде защитена ...от нелоялна конкуренция !

но на 21 може. И к'во, ИК как ще помогне?

но на 21 може. И к'во, ИК как ще помогне?

...Клеопатра - Ветово... циганка от селото,в което живеят като царе от телефонни измами....що хора са се опарили от тези...там важното е парата...

Тоест - няма да я продават сега като малка, чак като порасне? В прав текст си го казаха.

В НЮЗА пише че била продадена за булка значи съм се правилно насочил, че трябва да си купуваме жените. Ако може и да са дествени. Омръзна ни от гаджеенето им и да си избират мъжете, с които да бъдат. Искаме да си купим жени възможно ли е в България?

израза "гаджеенето им". Абсолютно си прав в тази част на мислите си.

я вместо зеленокожи провери как са цените на китайките в момента.... преди 15-20 години да ти докарат една китайка струвапе 2-3 хиляди... надали да са им дигнали цените с много. разликата - купуваш на сляпо... квото изкарат от контейнера - тва получаваш.

да се смееш ли, да плачеш ли :-)