НЗОК спечели дело за 10 млн. срещу аптеки ”Марешки”

НЗОК спечели на последна инстанция дело за около 10 млн. лева по иск на част от аптеките "Марешки", съобщиха за Дир.бг от пресцентъра на касата.

Обратно в новината

Коментари - НЗОК спечели дело за 10 млн. срещу аптеки ”Марешки” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе кво го нарочиха всички тоз човек - Марешки-Ярешки-Магарешки. На времето той се опълчи на варненския кмет Кирчо и изглежда цялата работа тръгна от ТИМ-аджиите. Аз въобще избягвам да влизам в аптека, обаче някои дреболии си купувам от неговата верига. Не всичко е по-евтино, но определено има неща с видима отстъпка. И ето сега НЗОК го погнала - подписали били аптекарите доброволно, ама не е доброволно, ами е доброзорлем. Не ме разбирайте неправилно, плюйте си го колкото щете, нито пък съм му адвокат, все ми е тая.

Maрешки говедото протава фалшиви лекарства. Само за това трябва да го опандизят за 10 години.

1. Марешки осъжда НЗОК за 10 мл. лева. 2. НЗОК осъжда Марешки за 10 мл. лева. 3. 10мл. минус 10мл. равно на 0мл. лв. 4. Взехте ни за абдсолютни нули, стига вече. .

Ви вероятно сте абДсолютна нула, като писател

марешки е ДС олигарх бил е военен доносник и са му подарили аптечки да захлебва

Да се обяви тази светла дата за празник на Варна!

Това ми звучи като "Слушай сега, Магарешки! Даваш без да се обясняваш едни 10 000 000 лв. (щото и на управляващите, НИ трябват) и те оставяме да си развяваш байрака! Понял бе, Чубака?????"""

Ако знаех, че тези пари ще останат в болниците и ще отидат за по-добро обслужване на пациентите бих се радвал на тази новина. Бедата е, че просто определена върхушка, която източва държавни средства ще открадне още 10 милиона. А ето как става това: здравната каса ти предлага да правиш 8% отстъпка и ти обещава, че ще ти възстанови голяма част от тази сума. Ти подписваш /доброволно разбира се/. В момента в който идва време здравна каса да ти плати, постановлението се отменя. Защо да ти плаща, като може тези 10 милиона да се откраднат /а вероятно още преди да бъде отменено постановлението вече са били откраднати/. Така далаверата е тройна. 1.Медиите рекламират, че видите ли здравна каса предоставя отстъпки /браво на управниците, колко са щедри/. 2.Парите потъват в джобовете на управляващите. 3.НЗОК печели дело срещу "измамника" Марешки /пак браво на властимащите, защитиха интереса на народа/.

Мафията си има медии, съдебна и изпълнителна власт. Мафията си има държава....

Боко го пази! Той му издейства да внася лекарствата си като "ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ" и не плаща нужния акциз - затова са му по-евтини лекарствата. В замяна на услугата той трябваше да осинови Локо Пловдив.

И затова сега си прибира 10 милиона комисионна.

Купувам едно и също лекарство и в различните аптеки на Марешки то струва различно

Простете моето невежество, но все се чудя, що Софийският съд отсъжда в полза на едни, а Върховният корено-противоположно?!? Учили са при различни даскали...или са чели от различни учебници... Простичка ще си умра и туй то:-(

Щото си нямаш на идея какво невежество е по градските съдилища!

Джобовете са различни.

То на този мошеник ,как му разрешиха да си построи къща на брега на морето,а?

Смее ли някой да не му разреши,не го ли видя какво направи със един областен на Варна Управител,Преби го от Бой Марешки,не се Безпокойте най Голямата Мутра ще му види скоро Сметката,само да кривне от Пътя,пример Мишо Бирата,и мн др:)

,как му разрешиха да си построи къща на брега на морето,а?АМИ МНОГО ПРОСТО КАТО НА ПРЕЗИДЕНТА ПЛЕВНЕЛИЕВ-НЕКА ДА МЕРИМ С ЕДИН АРШИН

Bravo!

Аз като ви казвам че Марешки Купува лекарства със Изтекъл срок на Годност,и тук ги препакетирва и ги продава на ниски цени,и народа се лъже,Не купувайте от този Мутра Бизнесмен нищо,дори и един Аналгин и Аспирин.

деер

Уважаваният всекидневно български плебс бих го казал да се позаинтересува, че отстъпките на лекарствата с изтичащ срок на годност - 18 месец, 12 месеца и 6 месеца. Никой не го е докарал за някакви си 8 %.....8% е отстъпката, ако купиш лекарство 12 месеца от датата на производство..

Эащо лъжете бедните хорица? От тях крадът теэи милиони!Нямат морал - срам !!!!!!!!!!

алчен боклук!

"На първа инстанция Софийският административен съд ..." кога ще започнете да пишете грамотно и да знаете имената на институциите?! В България няма Софийски административен съд! Да, има Софийски градски съд, но има Административен съд София - град и Административен съд София - област! ...

Кой беше шеф на този "софЕйски" съд, че забравих?

деер

Уважаваният всекидневно български плебс бих го казал да се позаинтересува, че отстъпките на лекарствата с изтичащ срок на годност - 18 месец, 12 месеца и 6 месеца. Никой не го е докарал за някакви си 8 %.....

Държавата се закри 2009 година когато рекета към работещите фирми стана 60 / 65 % . Така че не ставайте смешни с някакви мижави 8 % . Колкото до Марешки той по това време не тичаше ли с чатал и памук след лудото Яне дето уволняваше Тиквето онлайн .

...2007-2008-ма някой е изнудвал частна фирма да свали цените с 8%? Като при това са ги карали да подписват декларации за доброволност? ;))) Е, знаех си, че не Дянков е измислил този подход към честния български бизнесмен с държавни поръчки за стотици милиони;)))

ба си статията, кой, какво,кога спечели или загуби - супер

Заглавието кърти! Нищо общо с текста - фактически касата се е отървала от плащане на едни 10 млв лв на аптеки Марешки. Браво на дописниците на сайта за голямата им грамотност и познания по бълг. език!

Както обикновено!

ТЪПИ,ТЪПИ ЖУРНАЛЯ.НЗОК СПЕЧЕЛИ ЛИ ДЕЛО СРЕШУ МАРЕШКИ ИЛИ ОБРАТНО.

Шило

Малко подвеждащо заглавие, ама...

Когато виден другар губи 10 милиона е очевидно, че статията трябва да е в минорен тон ;)

Явно лекарствата ще "поевтинеят"