Марешки: Показах пътя за борба с картела, на ход е държавата

ВОЛЯ може да размести пластовете между първо и трето място. Това го обявих още в началото на кампанията, заяви Веселин Марешки.

Обратно в новината

Коментари - Марешки: Показах пътя за борба с картела, на ход е държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ne mi vdahva doverie tozi Mareshki, za men e porednata politi4eska izmama!!!!

Марешки ви купува с евтин бензин ... Толкова евтино се продаваш българино...

БРЦК

И как реши, че ще гласувам за Марешки ако зареждам на бензиностанцията му? Там продават на всички - и на БСП и на ГЕРБ и даже на ДОСТ дето се прибират за байрама.

бензин,кебапчета,пакетчета с храна.....на теб какво по-скъпо дадоха???

момент.... правилно ли го разбрах, че иска да прави държавни бензиностанции?? Освен това да си избие от главата идеята за 300 евро на квадрат цена за апартамент. Бизнеса с имоти не е като този с горивата. Там оборотите са в пъти по-малки и затова надценката е в пъти по-голяма - едва ли ще се намери търговец да върти имотен бизнес при такива цени.

БРЦК

И що да не направи? Идеята за 300Е също не е невъзможна - колко мислиш е реалната цена? Без печалба или с минимална такава. Е да - разните кожодери и монополни боклуци ще пострадат. Свръх печалбите и балъците свършиха.

Матр'яле????

този простак изобщо не трябва да бъде в парламента крадец като герб нали го съдиха какво стана

Абе дайте да дадем на бай Герго (козаря на селото) да управлява. Достоен човек е. Беден. Хората му доверяваме животните си. Тъп е кат галош, ама честен, беден и надежден.

Ми да ти кажа може и по-добре да стане или по-скоро - няма как да стане по-зле:)

ти редовно си даваш колата на полуидиоти да я карат, нали?

На този фон, искрено съжалявам, че Слави Трифонов не влезе в политиката. Всъщност с решението си да не влезе по-скоро доказа, че няма външни зависимости и взема решенията си сам - правилни или не, умни въпроси на референдума или не, той самият дали има капацитет да управлява държавата - това не го коментирам, но доказа поне едно, че НЕ Е зависим, докато всичките ни политици всеки ден ни доказват точно обратнато - колко са зависими от кукловодите си, колко са жалки в опитите си да останат на власт, за да си получат поредните сребърници...

Ле ле, колко си неинформиран...или наивен! Може ли човек с офшорки /като Славчо/ да е необвързан?!....

Явно нямаш особена икономическа грамотност:) Та не разбрах защо един бизнесмен не трябва да работи през офшорки? Логично 99% от големият бизнес работи през офшорки, за да плаща минимални данъци, това го правят у нас и навсякъде по света и не означава зависимост, а добра грамотност и кадърни данъчни адвокати:) Съвсем друго е когато политици разполагат с офшорки и офшорни сметки, защото се предполага, че доходите им са видни, публични и няма какво да оптимизират, докато те ползват тези сметки, за да ги пълнят с нелегалната си доходи от подкупи, лобизъм и други вредни за държавата дейности. Разликата е от земята до небето:)

И да допълня, че Славчо ползва офшорка в САЩ - регистрирана в щата Делауер. Дали ако офшорките бяха такова огромно зло САЩ щяха да си имат цял щат офшорна зона?:) Просто бизнесът търси и си намира места с ниски данъци и е по-добре да му осигуриш такива места и да ги контролираш индиректно, вместо да изгониш големия бизнес. Затова и до ден днешен съществуват офшорните зони, дори и в САЩ, където едно от най-големите престъпления е да не си платиш данъците, да не забравяме историята с Ал Капоне:)

АКО НЕ СЪМ СВЪРЗАН С РУСКАТА МАФИЯ СЪЩАТА ДО СЕГА ДА МИ Е ОТРЯЗАЛА ГЛАВАТА.

и от магарешки захлебихте! Този е поливалентен мошеник - и стия, и с ония ще управлява!

няма да разместиш! Нагъл, простак с простак и агентурник! Ако искаш да ти повярваме в нещо си, продай си бизнесите и се занимавай само с политика! Колкото и такива като тебе, назначени "бизнесмени", да се озоваваха до сега в предишните парламенти, освен с гешефти, прикрити зад парламентарната им "дейност", с друго не са се занимавали!?И ти си същия! От нагъл, по-нагъл хитрец и мошеник!Но, на пълната с разпрани простаци и глупци държава, ти добре си даваш сметката, че пред тях всякакви лъжливи номера минават!?

ПОИСКАЛИ СЪЩОТО ОТ КРАДЕЦА И БЪЛГАРОУБИЕЦА ОТ ГРОБ-ГЕРБ!!??

Най-големият негатив на Марешки /освен интелекта му/ е, че основателно хората се съмняват, че Марешки ще се заиграе с ГЕРБ, ако им е коректив с оглед програмата си, ок, но ако е създаден само, за да бъде патерица, ще е поредното мюре...

Комуноидите умират от страх,че марешки може да играе с герб и те пак ще духат супата....то и супа няма да има вече за вас защото и копейките свършиха и.......ще разберете къде ходят гладните!!!

Ако Марешки е алтернативата в момента, това означава, че НЯМА АЛТЕРНАТИВА!!! Този е продукт на ББ и "разбиването на картела" в петролния бизнес не е нищо друго, освен административна подкрепа (от ББ и калинките му) за удар срещу руските интереси у нас (с чужда и външна благословия!) и размиване на гласовете за партия, която, както предишните "реформаторски проекти", ще клекнат на ББ в следващия парламент срещу участие във властта. Нали Марешки се "бара" десен, а те по правило са подкрепа за ББ и калинките му. И да, за да не съм голословен - в Бълагрия лекарствата са едни от най-скъпите, поне в бившите соц. страни ( с минимум +30-40%). Имам преки наблюдения! Защо Марешки, който е в тоя бизнес не се бори срещу тях, след като основният му бизнес е именно там? Иначе -хубави приказки за наивници разправят предизборно всички! С мед да ги полееш!

АБСОЛЮТЕН ПРИМАТ! СЛУШАГ ГО КАК В ДВЕ РАЗЛИЧНИ ПРЕДАВАНИЯ КАЗА ДВЕ ВЗАИМНО ИЗКЛЮЧВАЩИ СЕ НЕЩА : ЕДИН ПЪТ,ЧЕ Е ДАВАЛ ПОДКУПИ НА"ОПРЕДЕЛЕНИ СТРУКТУРИ И ОРГАНИЗАЦИИ", А В ДРУГОТО,ЧЕ ВСЪЩНОСТ НЕ БИЛ ДАВАЛ ПОДКУПИ,А САМО ВЕДНЪЖ И ТО ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА МАЙКА СИ! А ОПУЛЕНАТА КОЗА РИЗОВА ХЪЛЦАШЕ ОТ УМИЛЕНИЕ! ВМЕСТО ДА ГО ПИТА КОГА ТОЧНО ИЗЛЪГА!Е ТВА СА НЕЩАТА В БГ!!!

във форума са тези с лични интереси, а като гледам тук не са малко

Марешки: Показах пътя... Това приятелче на пожарникаря да не е станало пъте/ветропоказател?

Ами то е лесно " да покажеш пътя, малоумноико". По-трудно е е да го извървиш

и то борец за правда...

Този мафиот е олицетворение на българския "бизнес" - обвързан с мафията , безскрупулен прекупвач !!!

ПОКАЗА ПЪТЯ, как се става ПАТЕРИЦА на КАРТЕЛАДЖИЯТА Винету

Картела е на Лукойл. А мъжа на Нинова работи там.

изкаме да мо светиме мъслото на Марешки, и на сичките.Само бате Бойко ше упрай работата.Каза и тока ше ни е безпари и водата и джилезо ша ни даде.

ПРОСТО, НЕГРАМОТНО ГОВЕДО!!!!ША ТА ОХПАИ БАТ И БОКО!!ДА НО ПУКНЕТЕ И ДВАМАТА

TIREX

какви са тия стотина бензинджници на държавата? тоя простак трябва д а бъде в затвора.

Този направи най-големия картел в аптечния бизнес , ще се бори срещу картелите! Как ще стане тази работа!?

Предишната мутра ни строеше магистрали, тази мутра ще ни строи бензиностанциите по тях.... Коя ли ще е третата мутра, която ще събира тол таксите.... Е,...нали всичко това е за благото на народа,...та затова народът-матрял си им гласува с кеффффффф...

А мутресата ни обещава пионерски лагери в Белене

...или кучката Лили...?

На кого пречи Марешки? Правилен отговор: 1.На Бойко Борисов 2.На Георги Гегов 3.На Ахмед Доган 4.На всичките заедно

На никого !!! ТОЙ е техен продукт. Целта е размиване на гласове, т.е поемане на част от отрицателния вот срещу Б.Б. и Сие и после влизане в коалиция с последните!

Много точен коментар , ама колко от нас мислят с главите си ?

Тъй като цяла България е един голям гьол, жабите вече не знаят кой е техния и крякат навсякъде. Вазелин Мерашки ще остане много изненадан след три дни...

Ти от жабите ли си или от шараните

От умните, за разлика от теб.

Какво значи "държавни бензиностанции"? И как ги определи на 100 за цялата страна?

Не че питаш... Ама аз да ти отговоря: Във всеки по-голям град - по 2 стигат. За София - 5, за Пловдив, Варна и Бургас - по 3. Предостатъчно са. Защо ли? Щот около сегашните на Марешки - всички продават с 10-15% по-евтино.

Картел, означава монополистична цена. Когато има възможност за конкуренция, автоматично картела ще се разпадне. С просто око се вижда, че картел има, щото две бензиностанции през 200 метра са често явление. Също съществуването на складове за горива незнайни за държавата.

добре, обаче този не е ли разбрал, че държава няма, а и такава скоро не се задава....

БРАВО НА МАРЕШКИ!

Бойко като ти подари Лок Пд не беше мафиот и нямаше картели.

От времето на "крадлив дедо", а може би и по-рано, Марешки е в комбина с всеки, който е на власт. Плащане за закончета, където не става - за промени в наредби, от тук-от там, къде менте илач, къде менте бензин - те го "бизнесмен". Явно иска да съкрати масрафа - що да плаща, като ще се намерят будали да го вкарат в парламента? Те тогаз картел да видиш!

менте майка ти, после ти.. от там си ги научил

"...къде менте илач, къде менте бензин - те го "бизнесмен"." Олеле мале... И на илачите им разбираш. Още повече вдяваш за мента-горивото. Аферим на таквиз спИСиалисти. И да попитам: Де си учил фармацевтика и медицина. А за горивата... ВХТИ ли си завършил? Благодаря предварително за изчерпателния отговор.

Колега, ти с простаци на глава не можеш да излезеш!!!Те затова харесват българоубиеца и крадеца Борисов, защото разбират от просташката му реч, просташкото му държане и перчене на сатрап-като тях е!!! Образованите хора, като Марешки, те дори не резбират и дисциплините които си изброил, та затова простака така ги влече!! КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА ПРЕЗ 10 ДЕРЕТА СЕ УСЕЩАТ!!

Мюре

Изберете го тоя и после си носете последиците! Припомнете си драганова, яне, бареков и куп други марионетки! Само че тоя е още по-нагъл, крадлив и още по-голям престъпник! Мислете- не е забранено!

Може ли да ни припомниш какво направиха Драганова, Яне и Бареков... Че не се сещаме нещо... Щото нищо не са направили. Ама наистина - те лично - нищо! За разлика от Цв.Цв - примерно, де. Или за разлика от царя. Примерно де! Или за разлика от Доган. Или за разлика от Станишката, Първанката и наш Ваньо. Или Кунето. Или Плевнелиев???

Тия приказки от устата на човек, ползващ се от огромен политически чадър в продължение на много години, звучат смешно. Бизнесмен с мафиотски похвати и укриване на ддс. В партията му са само негови роднини и служители. И тоя тръгнал да се представя за алтернатива на статуквото. Съжалявам тези, дето се доверяват на подобни мошеници.

Цените на лекарствата в аптеките на Марешки в никакъв случай не са ниски,а обслужването от пенсионирани аптекарки е под всякаква критика.

Единственият полезен ход на държавата е да те смачка ! Тази държава без корупция и картели е свършена, така че те са вечни!

Малката мутра, която след изборите ще отиде при Голямата мутра.

Ти пък как реши ,че е МАЛКА мутра, той си е БАШ мутра.

Г-г Марешки е един търговец. Това, че се намеси и в горивата е добре, но въпреки афишираните проверки, тези горива, които предлага са с много съмнително качество. Нека всеки да си прецени да зарежда ли или не. Аз съм се отказал и то категорично. Прави впечатление, че неговата партия, една от двете , като мантра повтаря едно и също- картелите. Това по-скоро е някакво движение, но не и партия.

По-интересното е, че останалите търговци с горива го упрекват, че продава на загуба, а колко неговите бензиностанции продават дори по-евтино от него. Т.е. ако наистина работят на загуба, то логичното е да затворят тези обекти и да го чакат да фалира, но не би:)

Имах предвид ОКОЛО неговите бензиностанции

"...но въпреки афишираните проверки, тези горива, които предлага са с много съмнително качество." И ти как разбра че са със съмнително качество? ... А-а-а, сетих се, притежаваш нужната експертиза. Точно ти! Да тролиш.

Я бе, съмнителен си ми ти. Целия квартал зарежда от както отвори първата и ... всички по опашките там още се виждаме. Платен драскач

детските приказки?

Детски, детски... колко детски. Горивото по бензиностанциите му - с 15% по-евтино. И чакайте малко, де... Не казвайте, че крие акциз и ДДС. Щот и на околните (на картела) бензиностанции - горивото поевтиня - точно до цената на Марешки. Нали! Или искате да кажете че и картела крие акциз и ДДС!... М? Какво казвате, че не разбрах?

Не си писал че е платено съобщение!!! Пропуснал си също и "Купуването и продаването на ОВЦЕ не е престъпление"

Поредното мюре, целящо да отклони гласовете на недоволните - и ще го направи. Мутроподобният ползва най-атявлени гангстери за да се прави на мафиот.

Друго си е Каракачанката с 1200 лева доходи... Всички богати са гадняри. Долу богатите.

След 50 години отношението към богатите може и да е по-различно, но сега свидетелите на прехода сме все още живи и здрави и знаем как националните богатства бяха заграбени от комунистическата номенклатура и как те и децата им от комунистически апаратчици се превърнаха в честни бизнесмени... но след 50 години ще измрем и всичко ще се забрави ... и всички ще заживеят доволно и щастливо като в приказките:)

Аз

Това, което ме спира да гласувам за Марешки е, че на президентските избори се заигра с ГЕРБ.

Поредната мутра, представяща се за "почтен бинзесмен", а сега вече и за "Робин Худ".

Не ставаш пич, но някои ти се вързват.

Колко ти плаща на коментар???

Е че кой не е пионка сред политиците ни?! Няма такъв и резултатите от "работата" им са повече от видими - най-бедните не само в ЕС, но и в цяла Европа с 1-2 изключения. Марешки не е по-лош от останалите, вероятно не е и по-добър, това тепърва ще се види.

No e otkrowenо nagyl, bezskrupolen. И откъде има пари за верига аптеки с " уж ефтини " лекарства?

Да, има визия и поведение на мутра, но като се има предвид, че и Бойко е от тия мутренски среди, пък е толкова години начело на държавата, какво има да се коментира:) Да зададеш въпрос на български бизнесмен откъде са му парите си е почти светотатство:) Няма успешен бизнес в България, който да не е свързан с червената номенклатура - като почнеш от Домусчиев и стигнеш до Марешки, но това си е една обществена тайна, която нищо не променя и затова се връщаме и до въпроса защо сме най-бедни...

Какво си покАЗАЛ, БЕ, ПИОНКО МИЖАВА? Показа как нагло и безнаказано можеш да си построиш къща на плажа и да живееш като недосегаем? Показваш как се слугува и се добрува. Кой ли ти натиска копчето?

Който и на КУРнелия