17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На МВРО не му стигнаха сто гласа , за да спечели изборите в Столипиново, те са част от проблема не от решението. Влизат във властта с купени ромски гласове, после разгарят антиромски истерии за нови гласове. Те се хранят от задълбаване на проблема, не от решаването му , ако се реши остават без хляб. Първо тогава те ромите ще са ангажирани с обществото няма да се продават , най-малко пък на МВРО, второ без истерии и популизъм МВРО са изчерпани като организация, те друго не знаят

Марешки, защо лъжете хората с вашите аптеки. Лекарствата са по скъпи от всички останали. Мошеници, сложили сте доплащане на лекарства, които са напълно реимбурсирани от касата. Например Глюкобай. И ще ми пишете в бележката намаление на бензина, че вие се го взимате в надценките на лекарствата. Освен това сте направили вратичка в закона, която оправдава мошеничествата, които описах по горе. Кога ли ще падне бомба на площад народно събрание, за да започне всичко отначало и на чисто. .

Ало, политиците, разберете се какво искате. Ако не знаете, питайте хората.

Оставам с впечатлението, че Магарешки не е чел дори резюмето тиражирано по медиите относно какво мисли Шкембе войвода за мангалите, ама да се обади та да не забравяме, че го има.

Циганите са добри музиканти.

stankow

Отлично формулирана концепция - кратко и ясно. Точно това е целта на "БХК" и другите тутикванти - уж защитават циганите, а всъщност сеят тежко напрежение в обществото. Държат го разделено. Вън такива от България. С шутове до Калотина !

Братчеда се пъне здраво, белким и той отиде в европарламента. Ама то след Бюреков, Момчил Неков и другите нашенци там, защо не? Пък и като ги гледам каква са пасмина в този европарламент, на братчеда Магарешки там си му е мястото.

PEYTSCH

Веднъж отпростено, значи пак може да опростят водата, тока, осигуровките...Ихааа, къв живот си живеят римляните....

"Римляните" винаги са живели прекрасен живот, за сметка на други народи. Докато не са ги унищожили.........

Вече Вес. Мар. няма да види нито праламент, нито дори Общински съвет, та затова тоя кретен изпада в простотии. Пише се за спец. по всичко, но е очевидно, че е тъп и ниско интелигентен човечец с селяшки маниери от дълбоката провинция.

PEYTSCH

Напротив. Алтернатива за Германия ще работи с него в ЕП и в България....

Расовата дискриминация, без значение положителна, или отрицателна, е еднакво вредна. Правата и задълженията трябва да са еднакви за всички без значение от етноса. Обратното, примерно повече права и по-малко задължения за даден етнос, означава, че се признава за факт, че въпросния етнос е с по-малки способности, което си е чиста проба расизъм.

Те и братята на 99% са вреда за обществото и то не само в България ама ги търпят навсякъде все едно сме резерват за малоумници.

Марешки да си наляга парцалите, че ше му спретнем мешере.

Единственият начин да се справим е здрави финансови рестрикции, тоест никакви помощи, и много силна полиция, която да ги смачка и през ум да не им минава да вършат престъпления, така те сами ще избягат!

Дали не е предизборна акция опрощаването в Пловдив на 1 600 000 лева ромски дългове.