Цацаров се обяви срещу бурките на публични места

Трябва да се ограничи носенето на бурки на публични места, смята Сотир Цацаров. Законът за вероизповеданията се нуждае от доста сериозен ремонт, каза още той.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров се обяви срещу бурките на публични места | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди години работех в арабска държава , градът - 400 000 души , имаше и новопостроен купол за цирк ?! Най-сетне дойде и изненадата - "да гледаме цирк" - в пълния смисъл на думата : КУРИОЗ ...! Забраниха на жените от цирковите трупи да играят номерата си по обичайния начин и ги задължиха да се облекат с анцузи , акробатическите номера - отпаднаха ?! С едно изречение : повече не видяхме друг международен цирк да гостува ! Освен това забраниха на нашите жени да се къпят в морето на техния плаж , защото "били по бански , а техните се къпят по нощници" ! Е , ПИТАМ ВИ, СЕГА ТРЯБВА В НАШИЯ ДОМ - У НАС - ДА ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ ЛИ ?! ТЕЗИ ЩЕ СЕ "ИНТЕГРИРАТ" САМО СЛЕД ПРЕРАЖДАНЕТО СИ В НЯКОЙ ДРУГ СВЯТ , НО НЕ И ДНЕС ...! НИЕ БЯХМЕ ПОДЧИНЕНИ У ТЯХ , ЗАЩОТО СА МНОЗИНСТВОТО ТАМ , ДНЕС - У ДОМА - ТЕ ЩЕ СЕ ПОДЧИНЯВАТ И ЖИВЕЯТ ПО НАШИТЕ ЗАКОНИ ! ИНАЧЕ - ШУТА В Г*ЗА И ОБРАТНО !

не само със законите , но и с начина на живот и традиции трябва да се съобразяват чуждите живеещи на наша територия. при ония е забранено да си правиш ракия, но при нас може. не ядат свинско , но ние го обичаме. при тях жените не могат да си показват телесата , но при нас на всяка крачка може да видиш цицки и задници. накратко казано ако не им харесва нашенското да намерят подходящото за тях място.

Ако бъдат разрешени бурките като облекло на официални места за мюсюлманките, предлагам да се разрешат и прашки-бикините за християнките!

Това е единственното правилно нещо,което Цацаров е направил!

Ако вече не е късно!!!!

Bulgaria esvetska durjava,Burki, ne triabva da se nosiat v obschestvoto, v konsyitutsiata e zapisano, v Bulgaria,Xristianstvoto e osnovna religia,Durjavata triabva da reschi vuprosa edin put za vinagi, 'Burki" ne trabva da se nosiat v Bulgaria.

Пиши на кирилица, нали си уж българин!!!

Тези хора са аборигени. Те могат да те заколят, за да ти вземат обувките или чантата. Защо ние ще се отнасяме като европейци с тях. Никакви плашила. Да си ходят в тяхната държава и там да си носят Бурките. България е Европейска държава и ние живеем в 21 век като всички европейци. Вън всички плашила!

Щом като можем да допуснем, че престъпник може да се скрие под бурката, значи бурки няма да се носят в България. Всички са длъжни да се съобразяват със законите и нормите в нашата страна. Товаа се отнася и за многоженството, и за браковете с малолетни.

Пълна и безкомпромисна забрана на бурките, тъй като всеки може да се скрие под този плътен плащ. Нацционалнат сигурност и сигурността на всички български и чужди граждани граждани налага да се вземат бързи решения и те да бъдат спазвани от всички.

за тези бурки на циганките плащат по 500 лв. е пазарджик.

На мен не ми пречат нито бурки,нито гей паради.Всеки според своите възможности на разбиране за това.Светът е за всеки.Щом не ви се отнема здраве,живот,имот,не ви нахлуват в жилище и от този род,какво може да пречи забулването,например? Защо не ви пречат така ,някои грозни или изчанчени моди в облеклото? -то е същото.Смятам ,че е издребняване,тесногръдие,склонност към интриги,обсъждането за това,кой,какво носел

Ние си имаме по-лошо от бурки. Едни въоръжени момчета-борчета с бухалки дето се возят в бурки (скъпи коли със затъмнени стъкла). Срещу тях няма закони все още.

На пръв поглед си прав, в друга ситуация с други герои ще си абсолютно прав. Но тук нещата са по-други, налагат своето стъпка по стъпка. Първо да наложат това да се омотват като мумии. После ще поискат това и от нас. А второто вече е в противоречие и следствие на твоята толерантност.

Като станат мнозинство ще почнат да нахлуват в домовете.

добра защита , г-н иванчо хаджипенчевич ! те такива като тебе сложиха Левски на бесилото...!!!

като станат мнозинство и си поискат правата - друга песен ще запееш - помисли си какво стана с Косово и сърбите!

Никакви БУРКИ.

Едно от малкото смислени неща на господин главния прокурор.Явно някой му е подсказал защото сам едва ли ще се сети за това.

В България разделението на българите по етнически и религиозен принцип, на българи и християни срещу мюсюлмани е процес, който е провокиран, управляван, насочван и ескалиран от РЪКОВОДСТВОТО, ОТ ВЕЛМОЖИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ И РЕПРЕСИВНИТЕ Й ОРГАНИ И ИНСТИТУЦИИ НАЧЕЛО С ДС, безусловно подчинени, управлявани и контролирани от Москва! И огромната перевезия е, че основният им "легален" публичне инстурмент за това бе ... ОПГ Д(П)С, БЕ МНОГО МОЩНО И ОСЛЕДОВАТЕЛНО, и успешно - не можем да го отречем - ПРЕДСТАВЕН КАТО ... ФАКТОРЪТ ЗА МИР И УТАЛОЖВАНЕ НА ЕТНИЧЕСКОТО ПРОТИВООСТАВЯНЕ В БЪЛГАРИЯ!!! Те говореха и превъзнасяха някакви си гениални и уникални етнически модели на тази шайка рабойници и национални предатели и българомразци, издигаха в култ всепризанти и очевадни рецидивисти, крадци и терористи като лицето Ахмед Доган и ДС шайката около него, безцеремонно и денонощно провеждаха бясна пропаганда, наситена с беброй лъжи и манипулации, вкл. с платените от ограбеното от България медии, както и с репресии и насилие, преиначаваха българската история и унижжаваха или омаловажаваха дори и националните ни герои и символи! И бяха и са много улеснени и подпомогнати И ОТ ТОНОВЕТЕ ОТКРАДНАТИ И УНИЩОЖЕНИ, ИЛИ ОТНЕСЕНИ В МОСКВА АРХИВИ - и на БКП, и на ДС, и от българската история!

Ами естествено, дори задължително!! И защо да им е чудно, о, и неприемливо - в техните държави, в държавите в които ислямът е официалната държавна религия, не са ли длъжни всички, независимо от вероизповеданието им, задължително да спазват изискванията на шериата?? Да си представяте там жена в джамия, по улицата боса, да й се вижда дори петата, лицето, косата и т.н.?? Т. е там всички трябва да спазват ТЕХНИТЕ правила, а когато дойдат тук, вместо на свой ред те да съблюдават нашите правила, ОТНОВО НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ТЕХНИТЕ ПРАВИЛА. Така че, действително смятам, че е опит за дискриминация, само че от ТЯХНА страна, а като не им допадат, като не могат или не им се иска да приемат НАШИТЕ правила, ами те са си за света там, в който ще са си в хармония със себе си, така че, какво правят тук?? А с цялата тази бъркотия, която се случи след войната в Ирак/ а, заради създаване на ядрено оръжие, което така и не се намери/, в Либия - Кадафи бил диктатор и закрила на обявен за участник в атентат, и последвалите в "Арабската/ите пролет/и", САЩ и ЕС нагледно доказаха правилността на една от основните постановки на научния комунизъм, а именно - че не може да има износ на революция, а е необходимо съществуването /а не пропаганда и изкуствено създаване и налагане/на революционна ситуация, т.е. когато масите вече не желаят и не могат да живеят по старому, а управляващите не могат да управлява по новому. А в закона, открит от К.Маркс за цикличния характер на кризите при капитализма, вече и ние имахме "честта" да се убедим. А да, но социализмът бил победен от капитализма, а дали? Да сте чували всеки предишен да е отстъпвал доброволно, например робовладелският строй и например за гражданската война САЩ, между Север-а и Юг-а ?

Ето това е едно много интелигентно поднесено мнение и добра гледна точка, според мен,. И касае по-широк спектър от проблеми, свързани с мщсщлманската религия! В България имаме разпространение на мщсщлманската религия с исторически корени - преди всички от турското робство и насилственото покръстване на българското население, свързано с много насилие и репресии, и всякакви опити те да бъдат отричани или омаловажавани сочи според мен гузна съвест, нечистоплътни интереси и зависимости или просто невежество! След това имаме консолидиране и конфронтация поради политиката на БКП на разделяне и конфронтация на отделни групи в българското общество, за да може да го контролира, да не забравяме, че този период в България - 1944 - 1989 г. е официално обявен за престъпна диктатура със закон! Една, всяка диктатура се базира на насилие, страх, репресии, на контрол над населението, за който доказано оръжие е настройване на едни големи групи хора срещу други! Това постигнага Полтибюро на ЦК на БКП с т.н. Възродителен процес, и затова го и планираха и проведоха! И не е случайно, че във всички терористични актове на мюсюлмански (турски) терористични групи в България по онова време, 80-те години ИМА ЧЛЕНОВЕ НА ... ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ! (всеизвестни са и добрите връзки на тази репресивна терористична организация и с "Белите вълци" и нападателят на папата Али Агджа, например ( и с други всеизвестни терористи като Карлос Чакала...) - Агджа е четял книги за убийства и терористични актове на български комунисти, като тези на известната българка терористка и комунистка Митка Гръбчева, например. Спед това комунситическата ДС-КГБ партокрация, очакваща естествената справедлива реакция на българските мюсюлмани организира и "съпротивата" им със създаването на "партията"ДПС, която е незаконна, неконституционна, създадена изцяло на етнически принцип и по етнически съображения, които описах, и цялото й първоначално ръководство е от ОФИЦЕРИ И ДОНОСНИЦИ НА ДС, начело с ДС доносника агент Сава!

Именно тази "партия", тази ОПГ е начело на процесът на ПРОДЪЛЖАВАЩА КОНФРОНТАЦИЯ ЧРЕЗ КОНСОЛИДАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ, и надявам се все още българите не са забравили как Доган публично се хвалеше, ЧЕ ... ТУРЦИЯ БИЛА ЗАД ТЯХ, ЧЕ ОСНОВНАТА МУ ЗАДАЧА БИЛА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПОМАЦИ ДА ПРИДОБИЯТ ТУРСКО САМОСЪЗНАНИЕ, И РАЗДЕЛЯНЕТО НА БЪЛГАРИЯ - даже имаме депутати на ДПС да представят и разпространяват в българския парламент ... КАРТА С ПРЕДСТОЯЩИТЕ ЗА ОТДЕЛЯНЕ БЪЛГАРСКИ ТЕРИТОРИИ!!! Не е зле да се помни и знае и това днес! Точно чрез тези обръчи и кръгове в България навлязоха неясни и мръсни пари и капитали, вкл. от разни смътни "арабски фондации" и възникнаха като гъби разни джамии, вкл .на места, където няма ... ХОРА, НИКАКВИ ХОРА! А църквите се крадяха, рушаха, занемариха!!! Точно тези престъпници и разбойници ПРЕСЛЕДВАТ БЪЛГАРИТЕ, ВИСЧКО БЪЛГАРСКО И БЪЛГАРЩИНАТА В БЪЛГАРИЯ В ОПРЕДЕЛЕНИ РАЙОНИ И СЕ ОПИТАХА ДА ГИ НАПРАВЯТ ТУРСКИ И МЮСЮЛМАНСКИ АНКЛАВИ, там имаме много примери българи да са репресирани, да не са назначавани на работа, зашото са ... българи, в България!?!?!, в магазин българин не може да си купи хляб, ако не говори турски!!!! ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТОТАЛНОТО ИЗВРАЩЕНИЕ И НЕЧУВАНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДОГАН ЛИЧНО С ШАЙКАТА СИ ДА ... ЗАБРАНЯВА ДОРИ И ПОГРЕБЕНИЯ НА БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ, КОИТО ... НЕ СА СИ ВЪРНАЛИ ТУРСКИТЕ ИМЕНА ПРИЖИВЕ!?!?!?!?!? И това го има документирано и снимано от службите, написано в доклад, който е предтавен на онази мижитрука Жельо Желев, който заедно със свитата го е чел и гледал, и е немеел, НО НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ ЗА ДА ЗАЩИТИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРЩИНАТА!!!! Това дотук - във вътрешен план. А да видим и "външния фактор".

Трябва да се прави много ясна разлика между забрана на една религия със закон, (което според мен е нереалистично и непродуктивно, реално има много по-голям потенциал за опасности и дори терор), и забраната на определени нейни символи и прояви, които създават потенциаална опасност за националната сигурност и възможности за тероризъм! Второто е напълно възможно и съвсем логично и обосновано може да бъде аргументирано, според мен. Забраната на цяла една религия, на мюсюлманската религия, моято следват и иповядват около милиард и половина хора на планетата е съвсем "друга бира", много по-голяма, огромна и много трудна работа с много и непредвидими и неясни за повечето, които я поддържат, потенциални последствия. Забраната трябва да има много ясни и точни, обществено признати доказателства и аргументи за обшествена опасност и тероризъм например. Както са фашистката и комунистическата идеологии, например, където имаме десетки милиони избити жертви, огромна мъка, щети и негативни последствия за големи групи хора и за човечеството! Ясно е, че подобен акт ще радикализира много големио групи от хора и ще допринесе до разделението на света. Аз не призовавам за или против, само посочвам някои от евентуалните последствия. АКО ТОВА СЕ НАПРАВИ И ДОКАЖЕ! Тоест, както при фашизма и комунизма може много ясно да се посочат исторически факти и доказателства за масови убийства и терор, за геноцид от хора, изповядваши тези по същество човеконенавистнически религии, доказали се като такива на практика, независимо от "прекрасните идеологии, думи и намерения" на идеолозите и привържениците им, въпросът е дали подобни например неща могат да се докажат и при тази религия например. Затова смятам, че ако проблемът е с бурките на обшествени места, трябва да се концентрираме само върху него на този етап. А ако проблемът е самата религия - това е друг въпрос. При всички положения трябва да се визира ПРОБЛЕМЪТ!!!

в България трябва да се приеме закона на мнозинството , защото днес малцинствата се "гаврят" с нас - останалите ! това си е чиста "дискриминация" спрямо нас ! само антитерористичните спецотряди трябва да имат право да носят качулки и то при изпълнение на служебните им задължения ! откъде на къде ще се влачат сред нас тия неразпознаваеми, маскирани същества , които са против начина на поведение на мнозинството ?! ако не приемат - аут в саудитска арабия !!!

Не, в България не трябва да се приема закона на мнозинството, а да се осигури ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА КОНСТИТУЦИЯТА, КОЯТО ДЕ ФАКТО Е ВЪРХОВНИЯТ ЗАКОН НА ДЪРЖАВАТА, И Е ПО СЪЩЕСТВО ТОЧНО ТАКЪВ ЗАКОН, "ЗАКОН НА МНОЗИНСТВОТО", при целите й несъвършенства и недостатъци! Струва ми се, че не си наясно с някои основни положения! Например с дефиницията за държава, и по-точно с дефиницията на ДЕМОКРАТИЧНАТА ДЪРЖАВА! По презумция демокрацията е диктатура на мнозинството над малцинството или малцинаствата, но във форма на устройство, при която се дават и осигуряват права и глас и на малцинствата! Проблемът е, че в България ДОРИ И НЕДОСТАТЪЧНО ДОБРИТЕ И/ИЛИ НЕСЪВЪРШЕННИ ЗАКОНИ КАТЕГОРИЧНО И ПОСЛЕДОВАТЕЛНО НЕ СЕ СПАЗВАТ! Няма никакво значение какво ще напишеш на хартия, какъв договор ще сключат някои, АКО ТОЙ СЛЕД ТОВА НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВА РЕДОВНО И СЕ ПОГАЗВА! Точно това е положението в България! Веднага давам един всеизвестен пример - в България има забрана от закона, от най-висшия закон - Конституцията, за СЪЗДАВАНЕ НА ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИИ! И имаме всички, абсолютно всички представители на властта към един момент - и на премиер, и на служби, и на глвен прокурор, и на председател на Избирателна комисия, и на много факти и доклади с доказателства и СРС-та, и президент, КОИТО СА КАТЕГОРИЧНИ, ЧЕ ДПС Е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ (или по-точно ДС създадена ОПГ, предрешена като партия) ПРИ ВЪЗНИКВАНЕТО Й, И ВЪПРЕКИ ТОВА ТЯ Е РЕГИСТРИРАНА ЧРЕЗ ЛИЧНАТА НАМЕСА НА Т.Н. КРЪСТНИК НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ, лицето Андрей Луканов! Или друг фрапиращ пример - имаме в България в най-новата история ЦЕЛИ ОЕТ ПРЕМИЕРА - ЧУЖДИ, СЪВЕТСКИ И РУСКИ ГРАЖДАНИ!?!?! Къде по света го има това?

С две думи - тези, а има още много, безброй доказателства - НИЕ ИМАМЕ ДОМИНАЦИЯ НЕ НА МАЛЦИНСТВО, А НА МАЛКА ГРУПА ХОРА С ОЧЕВИДНО НЕЛЕГИТИМНИ, ПРЕСТЪПНИ ИНТЕРЕСИ И НАМЕРЕНИЯ, И МАРИОНЕТКИ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ И ИНТЕРЕСИ, КОИТО СА ОПРЕДЕЛЕНО И КАТЕГОРИЧНО ДОРИ И НАД ЗАКОНИТЕ НА ДЪРЖАВАТА, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ДОБРИ ИЛИ ЛОШИ! И това е първият, основнитят, огромният проблем, който най-напред приоритетно трябва да се адресира! Или с други думи - а България МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА! Без значение какви закони има или ще се прокарат, те не се спазват, мачкат се демонстративно и постоянно!

nirvana

Къде останаха западните супер провакативни мега банди -къде кой ги замести с Кончита след 90-та. Ще ви ева реформата

nirvana

Перо е прав. Дори западаната музика от 70-80-90-те се разми в чалга . Сега само тъпи реклами за фемимодел и боклуци за ядене.

Да ама дирниците ми скриха поста.Защо ли!?

Някой те е докладвал за нередност-не се коси (А) доносник се казва

Всички знаят ,че на циганите се плаща ,за да ходят така ,само за този маскарад си получават една добра месечна сума ,бяха протестанти ,но парите свършиха ,а сега петродоларите скоро няма да свършат ,но не е луд този който яде баницата ,ни сме за ....!

Стига с тия глупости,21 век сме от къде на къде ще ги гледаме по улиците като плашила, ходят с такова самочуствие из улиците сякаш ние нормалните трябва да се съобразяваме с тях.В Кипър ако си търсиш постоянна работа първо те питат,дали си ортодокс.Само в Б-я всичко идва с закъснение,ако въобще стане!!

Какво искаш от атеисти ,45г. промиване на мозъци и отродяване ,е, сега берем плодовете !

Религията е саздадена за да пороби хората легално!Даже и в Библията е записано.На Кесара кесаровото на Бога божието! За теб се отнася ти с питанките-????.Преди да кажеш атеист.

Дори се страхуват и лицата си да покажат.Да.ще кажете,това е тяхната религия.Но аз не харесвам такава религия,която убива.Така че бурките ВЪН!!!

Аз пък се обявявам за това, Цацаров да отслабне, защото вече смътно наподобява човек.

Кой и как ще разбере този пингвин как се казва!?Зад него може да се крие и мъж-терарист.Радикално трябва да се действа!Като искат да ходят като пингвини да ходят така в къщи или да вървят в ислямските държави!Ето до къде ни доведе либерализма!!

един път и дебелата цаца да е в час и да предложи нещо разумно. не съв вярвал че мога да му кажа БРАВО за нещо, ама и това стана. остава само да се облече това и в законодателна форма

АМАН ОТ МРЪНЛЬОВЦИ ,ПРОКУРОР ,МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ ,КЪДЕ ВИ ИЗКОПАХМЕ ,мрънкане ,мотаене ,откриване на топлата вода ,тези неща трябваше да ги направите още преди години ,какво чакате ,да станем като глупаците от Западна Европа ,ние имаме традиции ,но ВИЕ БЕЗДЕЙСТВАТЕ С ВЛАСТ ,А ТОВА Е ПОДСЪДНО ,ТУК ТРЯБВАТ ...СПЕШНИ МЕРКИ !!!!!

расистко решение.да видимм кога ще се заеме европа с тези наши глупости .нищо чудно че признахме хитлер за наш цар когато другите народи се биеха срещу тях.ама да се крием зад гърба на силния и да преджобваме мъртвите ни отива като манталитет .сега отново се вини според религията.средновековие просто

кастрацията върху животните не е забранена, нали ?

На който не му изнася, в Саудитска арабия!!

Този плужек не ми е изобщо приятен, но в случая е прав. Ние в Европа ли живеем или в Азия? И все пак мюсюлманин не означава да носят бурки жените??? За мен е потъпкване на техните права, но и те / тези с бурките/ са едно овце... все някой друг ли трябва да мисли за техните права?

не на публични места въобще без бурки и тъпи бради.............

Ислямската държава е лицето на войнстващия човеконенавистен ислям, а руското примитивно и също така войнстващо православие, пък е туземен монархo- олигархо комунизъм Рано или късно, маската от лицата и на двете туземни некултурия ще падне и ще видим, че става дума за едно и също. Ислямския халифат е рускo-сирийско творение, създадено от останките на армията и спецсилите на Садам,което путлер подхвърли като занимавка на Обама, за да забрави за агресията в Украйна. Скоро ще стане ясно, че Путинията и Халифата са едно и също. Очаквам опорни точки в тая посока на извъртания на нещата да бъдат спуснати много скоро и на нашите непримирими антиислямисти от Атака и другите русофилки.. Логичното е тия които си приличат да се обединят срещу другите, които са си лика прилика.Т.е руслямска държава и ДАЕШ срещу останалия демократичен свят.

Прочети още на: link имигранти от страни извън ЕС, желаещи да живеят в Белгия, ще трябва да пописват декларация, че приемат местните ценности или молбата им за пребиваване ще бъде отхвърлена, предаде Ройтерс, като се позова на правителствен източник. Очаква се парламентът да приеме предложението за "декларация на новопристигащите" през следващите няколко месеца според говорител на държавния секретар за миграцията Тео Франкен, изготвил плана. Лицата, желаещи да се пребивават в Белгия повече от три месеца, ще трябва да подписват декларацията, която включва и обещание да предотвратяват и докладват за всякакви опити за терористични актове. Декларациията няма да се прилага спрямо кандидати за убежище и студенти. Много хора идват от страни с други ценности, каза говорителят Лоран Мутамбаи за фондация Томсън-Ройтерс по телефона от Брюксел. Ако те искат да изградят живота си тук в Европа, няма проблем, но ще трябва да подпишат тази декларация, че премат нашите ценности. На тези, за които се прецени, че не се интегрират достатъчно, няма да бъде позволено да останат в страната, добави той.

Спомнете си как в Истанбул на мача Турция-Гърция, скоро след Парижките атентати, публиката освирка минутата мълчание... Уважавам всички хора и вярата им, но ислямската религия - не. Който иска да живее по ердогановите закони - да се изнася при него.

Трябва някой да повдигне въпроса ! Защо това да не е главния прокурор? Негово задължение е борбата с престъпността и опазването на държавността. Агресивният ислям е точно това - престъпно движение (не съм сигурен религия ли е) тласкащо към човеконенавист и отвратителни деяния. Един основен външен израз на АГРЕСИВНИЯ ИСЛЯМ е носенето на бурки от жените - нещо повече - това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за тях. Всичко това е насочено основно към нас - западно-ориентирани хора, споделящи ценности различни от това да отрежеш ритуално главата на някой друг. Така, че забраната на всякакви символи свързани с исляма ТРЯБВА да бъдат забранени. По същия начин, както са забранени символите на нацизма/хитлеризма.

А със символите на комунизма кога ще се разделим,време е Нюрнбергски процес и срещу червената чума,не само срещу посестримата й,национал-социализма!!

Зимно време като сме болни няма да можем да ходим с шапки и шалове! Супер!

и кво сега? другите могат да ходят с работни дрехи по улицата , а аз не? това е дискриминация!!! ще се оплача!!!! ше ги съдя!!!

ПИНГВИНИ ИМА ИЛИ В ЗООПАРКА ИЛИ В АРКТИКА И АНТАРКТИДА :)

хихи

Толерантност към какво? Към първичните инстинкти на някакви примати, гледащи на жените единствено като машини за размножаване, не по-различни от домашния добитък? Само преди месец в Сауд. Ар. министър предложи момиченцата да носят бурки от - забележете - ДВЕГОДИШНА ВЪЗРАСТ - за да (цитирам) не предизвикват сексуални фантазии у мъжете. Какво да кажеш на това?!

вижте какво,след като германия се ус*ра с приемането на 2 млн. навлеци и разориха цяла европа с тъпите прищявки на техната меркел , мен ми остана да вярвам,че единствено японците са наи-читавата нация на света ! там хората отдавна са приели законите на самураите и тази "обрязаната" религия е забранена със закон в япония ?! евала...!!!

Трябва да се забрани носенето на маски! Лицето на всеки гражданин, мъж, жена , дете, трябва да бъде открито, за да може да бъде разпознавано от камерите за следене на обществения ред! Носенето на подобни маски, уж като религиозен символ, поставя нас, останалите граждани, в неравностойно положение. някой задава ли си въпроса, ако всички ние тръгнем по улиците с качулки на главите, само с по един процеп за очите? нали ако ме спрат на пътя и намерят подобна маска в колата ми, веднага ще ме приберат? Кой може да е сигурен, какво се крие под една такава уж религиозна маска - мъж, жена, дете... терорист-камикадзе?...

само с толерантност не можем да се преборим с тероризма ! Жените с бурките ги има , защото е виновно правителството, което им е разрешило да ходят с бурки. За атентатите пак са виновни правителствата, които получават много милиони данъци и харчат едни милиони за разузнаване и борба с тероризма. А нито разузнаването, нито борбата с тероризма дават резултати.защото "псевдодемокрацията" и толерантността към насилниците или така наречения "шведски синдром" - "разболя" обществото ни ! следствието от това е очевадно - загубихме чувство за самосъхранение като християни ! "прекаленият светец и богу не е драг " - нали ?!

АКО ЩЕ СМЕ ТОЛЕРАНТНИ , ДАЙТЕ ДА Е НА ВЗАИМНИ НАЧАЛА - НА ВСЯКА ДЖАМИЯ ПОСТРОЕНА В ЕВРОПА , СТРОИМ ПО ЕДНА ЦЪРКВА В АРАБСКИЯ СВЯТ :))) .... ЕВРЕИТЕ И АРАБИТЕ ТЪРПЯТ ЦЪРКВИТЕ В ПАЛЕСТИНА И БОЖИ ПОНЕЖЕ ЗНАЯТ ЧЕ АКО ГИ БУТНАТ ЩЕ ЯДАТ ХУРКАТА :))

38. Българский Князь и потомството му не могътъ да исповедватъ никоя друга вера, освенъ Православната. Само първий избранъ Българский Князь ако принадлежи къмъ друга вера, може да си остане въ нея. 39. Българското Княжество отъ църковна страна, като съставлява една неразделна часть отъ Българската църковна область, подчинява се на Св. Синодъ - Върховната духовна власть на Българската църква, гдето и да се намира тая власть. Чрезъ последнята Княжеството съхранява единението си съ Вселенската Въсточна Църква въ всичко, що се отнася до догмите на верата. 40. Християнете отъ неправославно исповедание и друговерците, бил природни подданници на Българското Княжество, било приети въ подданство, а така също и чужденци, които постоянно или само временно живеятъ въ България, ползуватъ се съ свобода на вероисповеданието си, стига испълнението на техните обреди да не нарушава съществующите закони. 41. Поради религиозни убеждения никой не може да отбегнува отъ испълнението на дейсвующите и задължителни за всекого закони. 42. Църковните работи на християне отъ неправославно исповедание и на друговерци, управляватъ се отъ техните духовни власти, но подъ върховний надзоръ на надлежний министръ, споредъ законите, които ще се издадътъ за тоя предметъ.

Явно проблема е прозирал още в ония далечни години години когато е списана тази Конституция - основен закон на държавата. И явно нещата са се развили като в оня виц: "ЗАкон, а не ЗАлъв"... и разбира се на нашите управници най им е угодно да забравят тозизакон, който защитава поданиците им, но бавно им трупа пари

ГНУСНО Е КОГАТО ШЕФА АНДРЕЕВ НА БЪЛГАРСКАТА СЕКЦИЯ НА ДОЙЧЕ ВЕЛЕ ГОВОРИ ЗА АРАБИ С РАЗБИТИ ИЛЮЗИИ , КОГАТО НЕГОВАТА ЩЕРКА СТАНА ГОВОРИТЕЛКА НА ЮНКЕРО ПОНЕЖЕ БАЩА И Е ЕВРОГЕЙСКИ ЛИБЕРАСТ :)) ... ТА НАЛИ ТОЙ Е ЧАСТ ОТ СИСТЕМАТА:)

арабин с ,,разбити илюзии,, в европа??? ,,няма пустиня, няма камили, няма рязане на глави!!! пълна скука,,!!!

В ЛИБИЯ ГИ ОСВОБОДИХА ОТ ПЕТРОЛА ИМ .... А ПРЕДИ 3 ДНИ ВЪРХОВНИЯ СЪД НА ИЗРАЕЛ СПРЯ СДЕЛКА МЕЖДУ НАХАКАНЯХУ И АМЕРИКАНСКИ КОМПАНИИ ЗА РАЗРАБОТВАНЕ НА ГАЗОВИТЕ НАХОФИЩА В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ .КОИТО ПОЧВАТ В ИЗРАЕЛ , МИНАВАТ ПРЕЗ ПАЛЕСТИНА И СТИГАТ ЧАК Д СИРИЯ И КИПЪР :))

Глава IX на Търновската Конституция: 37. Господствующа въ Българското Княжество вера е Православно-Християнската отъ Источно Исповедание.

Комунистите я отмениха и развъдиха мюсюлмани-цигани.

И сега, като си купих десетина за всеки случай да се подготвя за събитията, какво ще ги правя? И за покривка не стават, камо ли за пердета.

ИМА НЕЩО, КОЕТО КОМУНОИДИОТИТЕ БЯХА ИЗМИСЛИЛИ !!! КОЙТО Е С КЪСА ПОЛА, ТЕСЕН ПАНТАЛОН, ДЪЛГА КОСА, Е ХУЛИГАН. КОЙТО ХОДИ ЗАБУЛЕН, С БРАДА ПО ГОЛЯМА ОТ ТРИ САНТИМЕТРА, Е ТЕРОРИСТ. А НАПОМНЯМ НА ТРОЛИЩЕТО, НЯКОЙ ПОП, И ТОЗИ КОЙТО НОСИ КРЪСТ, ДА СТЕ ЧУЛИ ДА НОСИ БОМБИ ПОД РАСОТО ??? ИЛИ ДА ИЗБИВА НЕВИННИ И ОТ ДРУГА РЕЛИГИЯ???

Това не е работа на Цацаров. Това трябва да се реши със закон от Народното събрание.

щом ги искате да живеят тук ще ги тарпите - те това им е облеклото *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Така обаче ще трябва да забраним и кръстовете, а също и на поповете да се влачат по раса из улици и църкви. Свободата е най-висшето човешко достижение - не е ясно на кого пречат мюсюлманските облекла

Как полицая да провери самоличността на жена ,на която само очите се виждат???????????????????? На летището в Ню Йорк гледах как се свалиха бурки и пр.,за да може митничаря да види лицето на жената...горката беше плувнала в пот/няколко кърпи на главата...и защо,пък беше и грозничка/...

Реформаторе, говорим за бурки!!! Лицето е твоята идентичност и не може да го криеш, освен ако не си "специален" случай - няма да ти обяснявам! Колкото за свободите.... аре по-леко! Този вид силно религиозен ислям е измислен от първични мъже да служи на техния кеф! Жената се покрива за да не привлича "окото" на другите мъже, защото те я мърсели с погледите си... Болни първични, първобитни мозъци! Истината е, че тяхната първичност е толкова дълбока, че те не могат да контролират собствената си сексуалност/нагон, оправдавайки се с религиозните си канони. В този вид религия всичко е измислено от мъжа, за кефа на мъжа. На всичкото отгоре те са нагло, малигнено инвазивни! Искат от бенефитите на западния модерен свят, но по начин удобен и изцяло в тяхна полза. Така не може! В Иран, Саудитска арабия и други такива "красиви" страни, абсолютно всички жени носят забрадки(не задължително бурки, но все пак са забрадки) без значение каква религия изповядват. Това е закон и който не го спазва се наказва и то сурово! Тогава и ние тряба да имаме закон който да задължава лицето да е открито, защото ние сме модерни, открити хора и можем да контолираме нагона си... и не само него. А на който не му харесва -Иран и Саудитска арабия са още на местата си! Така, че чантата, пътя и право там!

Нещастнико, България е ПРАВОСЛАВНА ХРИСТИЯНСКА държава, в която има ТЪРПИМОСТ към други религии, но не трябва да има търпимост към крайности и извращения на религиозна основа. Никъде в Корана не е написано, че жените трябва да ходят забулени - това са извращения, измислени от радикалисти.

Три пъти на екскурзия в Турция - е стига толкоз. Иначе е красиво, но до тук.