17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само на мен ли ми се струва или е пълно с новини за катастрофи особено в почивните дни. Явно българина разпуска като трепе себе си и другите, wtf.

Едното платно е готово от шест месеца, но Радевата хунта не го пуска. Чака за прдизборната кампания да излъже, че скоро е правен пътя.

платете им бе, на тези двама циганна дето работят на пътя. Те го правят вече цяла година. Поне по 2-3000 заплата.

в Пропан освен по пропански, литература и математика има задължителна матура по правилата за движение по пътищата, който не си вземе изпитите може да ползва за транспорт само велосипед или тритонетка в рамките на третокласната пътна мрежа

Така ще е щото само много камери ще ни оправят, на всеки ъгъл. Уж няма пари за тях щото ловят всеки, не избирателно. Ако беше пълно с камери и триноги и лепяха фишове, и полицаите не ги беше страх да праскат глоби, щяхме да имаме по-малко катастрофи, и по-малко дето си купуват дизел че да го юркат.

Прости невежи селяндури. Кат не можете да шофирате леки коли седете си на село и си карайте каруците бе да ва Ева в селяндурите прости некадърни...

Не обиждай хората от селото, те по душа са граждани. Виж селяндури много, люпат семки, димят и гледат лошо от някой 20 годишен изстрадал барутник, по тва ще ги познаете. Ето на снимката има едно немско возило с 2 врати, вероятно виновно за цялото приключение поради селяндура зад волана си. Жалко за колата, съчувствам и с тоя плужек.

Защо ми триете коментарите. Написах че перникчани са диваци и нямат озаптяване. Обидна дума ли е дивак? Има много диваци в Африка.

"Перни(к)чанин" е обидна дума.

Ти с какво си по-малък дивак, та си даваш мнението за други?

термина "перникчанин" е нещо като иракчанин от Перник

Родна картинка. Увехтяла пътна инфструктура останала от бригадирското движение, половинчати корупционни ремонти на пътищата, все по неграмотно озлобено нервно и затъпяващо население в комбинация с все по-мощни автомобили втора употреба дарени ни от "братска Германия" защото те самите се чудят къде да ги изхвърлят.

Служебните не пускат второто платно от май месец.

Като карат на гърба на предния без никаква дистанция така ще е. Обикновено карам на 15-20 метра след автомобила пред мен. Почити няма случай някой идиот да не реши, че има много място и да се пъхне пред мен. Един с ауди го отнесе. Кога ли ще ми падне пердето за следващия.

Как го отнесе ? - ти размахваше мека китка и пискаше с тънко гласче ли ?

изненадал се като го е засекъл малоумника и го е треснал отзад. Лошо е, че човека ще отнесе акта, а тъпака с "Аудито" ще му се размине.

Фигурантът сложил служебна гъска да управлява пътищата. За 3 месеца не са ремонтирали и 1 м. път. Е гати нещастните некадърници.

Пак не разбрал нарежданията…

Днес на тангентата тировете се движеха в трите ленти с по около 120 км.ч. Помислих си че има нещо паранормално и планетите са подредени така ,че влияят лошо на шофьорите. Но после се сетих, че сме в България и беззаконието властва с пълна сила. Няма кьорав милиционер, нема нищо и към края на деня ще има изненади . Е ЧЕСТИТО ,ЧЕГЪРТАТЕ ЛИ СЕ ОТ МАНТИНЕЛИТЕ ГАНЬОВЦИ ?

Батки, урви и мотористи. Идилия.

Летните шофьори, служебни шофьори, самоуки шофьори, български шофьори. Смъртта е единственото решение .

Етишопия

Какво стана с ремонта по този път? Изпънаха ли го служебните таланти??

нЕкой тапунгер пак е бързал за туршия

туршия по това време?

Като се бърза прекалено много за зоопарка, където слончето ни чака с навирен.....хобот, така стават нещата.

Поредния бързак. Преди половин час един такъв искаше да ме "изяде" на магистралата, 140 му се виждаха бавно. Е, телефон 112 винаги може да бъде ползвам в такива случаи.

Да си топиш колегата на 112 това не е коректна постъпка. Да го натопи жена, както и да е, ама да се топим мъжете едни - други, това навремето не се е одобрявало, дори порицавало и наказвало. Не е мъжкарска постъпка искам да кажа.

Санде, Санде дано един такъв нетопен мъжкар те отнесе на пътя, но да не те убие ,а да те направи инвалид защото това е мъжко Санде.

А ако пътуваш с жена си и децата си пак ли така ще "разсъждаваш", Сандьо? Смешник.

Кое е "мъжкарско" ? Да те засичам и да слизам да те бия ли ? Докога с това мутренско мислене бе ! В никоя бяла държава няма саморазправи - обаждаш се на полицията и толкова. И не, не ме е страх - тежа 110 кила, бил съм се доста на младини, просто не живеем в 19-ти век, свиквайте

Сандокане, казваш да не се обаждам аз и да си гледам пътя, а да кажа на жената да звънне. Може и така. Егати лицемерието - не било почтено да предупредиш за потенциален убиец на деца. И ти се един селски "мачо" с изкривени ценности.

Това на снимката със светещото теме извънземно ли е?

По-лошо.

Софиянци карат кат луди. Като взимат по няколко хиляди лева заплати мислят, че са хванали Господ за шлифера. И тия жени - патоци зад волана са истинско предизвикателство по пътищата. Курсовете за жени трябва да са двойно повече, щот те по природа са малоумни същества различни от човека и не може да се приравняват на едно с мъжете.

Е явно си доста компексиран. Статистически катастрофи предизвикват 80 % от мъжете понеже са такива самонадеяни пръдльовци с малки пиш..ли., и компенсират със скорост .

Сандо

Ти жено не отваряй голяма уста като на гараж врата. Жената не трябва да е устата и проклета към мъжете. Жената трябва да е кротка, послушна и смирена.

че Санди е с малоазийски комплекси е вярно. Но е вярно, че и ти пътуваш само с автобус или влак. Огледай се как карат "дамите". А дали не пият и не се дрогират - прочети само новините от последните дни.

Някой пернишки голф е включил на втора пак и е станал свръхзвуков