Почина актьорът и педагог проф. Венцислав Кисьов

Големият български актьор и театрален педагог Венцислав Кисьов почина тази сутрин на 67 години, съобщиха пред БНР от Съюза на артистите в България.

Обратно в новината

Коментари - Почина актьорът и педагог проф. Венцислав Кисьов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алов, ще повторя, че простотията не ходи по гората. Да беше замълчал и повече да не коментираш. Но как може простият да се спре. То с простак човек ще се разбере, но с прост....то се вижда, че няма как. Жалко, че такива ги има в много в българия. Спи спокойно вечния си сън Кисьов! Бъди жив и здрав Ламбо!

Сбогом,Венци! Дано там намериш мир и спокойствие.Сбогом приятелю!

сбогом венци, нека да е светла паметта ти. a алов, вие сте идиот

СБОГОМ,Г-Н КИСЬОВ! ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК !БЛАГОДАРЯ ВИ! ПОЧИВАЙ В МИР!

Всеки живее и се лекува по своему и според възможностите си. Кой си ти, че ще диктуваш живота и кой какво да прави изобщо? А Кисьо и Ламбо не са крали нагло, а с таланта си като актьори и преподаватели са давали от себе си на такива простаци, които нищо не са разбрали от живота явно, освен да упрекват, хвърлят плювки и злобеят. Затова, че има толкова толкова болни деца да не би Ламбо да е виновен или Кисьов? Що за простотия наистина? По - добре да се смирим пред духа на покойника, защото никой не е забил кол тук и всеки от нас един ден трябва да поеме този път към небитието. Да, трябва щом сме родени, та нека не скверним покойниците с нелепи изказвания. А към живите като Ламбо например да не злобеем за успехите, а да видим ние какво сме направили за себе си, децата си и изобщо семейството си и за страната, в която живеем. Лека му пръст още веднъж на Кисьов!

Амин.Привилегированите по-напред да дават пример.

Алов, не ми е извистно, какво толкова лошо ти е сторил Ламбо, та хуморът ти е по - черен и от дявола. Ако не знаеш, то аз ти казвам, че за там ред няма. Та току - виж си изпреварил Ламбо. То глупостта не ходи по гората я. Простотията също. Ама то и затова държавата ни е на този хал, заради простотията. Бог да прости греховете на Кисьо, а на Ламбо да му даде още дълги години животец. И нека всеки се радва на живота си дотогава, докато Бог е отредил, а не ние така просташки да ги пращаме в отвъдното.

Защо не се лекуват в България старчоците рециклирани от соца.Харчат народни пари за да се лекуват не при българските фелшери а при скъпи западни лекари.В същото време дечица се редят на опашка за лечение в чужбина и просят милостиня да имат право да живеят.Тия като Ламбо с какво повече заслужават да живеят от тези болни дечица.Те милост към тях нямат ли.Или си мислят че са богоизбрани.Но живота доказва друго.

Хайде Ламбо е наред.

Беше красив, интелигентен,очарователен, умен и истински артист. Почивай в мир приятелю

венци, благодаря ти за всичко. почиваи в мир

Бог да го прости!

да прости и на нас, щото сме безмозъчни. Искаме да строим нови Чернобили и защо? Амо защото от там най-много се краде.Умират тези, които ги и грижа за българите, които не знаехме за Чернобил и рупахме салати, ходихме по планини. Някой от тези да се е разболял от рак на които им носеха вода и храна - Станишеви, Пръмови, Бокови, Пиронски - не...

Беше голям!

Дълбок поклон! Тъжно е!

Да, Бог да го прости? Постепенно, седмица след седмица си отива цветът на българската култура и интелигенцията на България. Остават техните наследници - звездите на чалгата. Проклети да са политиците на прехода, които ни доведоха до оскотяването в името на тесните им егоистични интереси.

Бог да го прости! Какво стана с теорията, че живеем до 74.5 години. Май никой няма да види ренсия

Преди няколко дни Маестро Гюзелев, сега още едно късче от Националното ни богатство загубваме. Поклон!

Хора, българи! Отива си ЦВЕТЪТ на нацията!Отиват си носителите на български ДУХ. Осиротяваме....!Светла им памет - дано скоро се родят нови гяуровци, нови гюзелевци,кисьовци....дано!!!ПОКЛОН!!!

Наистина си отива цветътъ на нацията!!Поклон пред тези творци!Ние няма да ви забравим!

Мир и Светлина на Душата му.

България за пореден път осиротя. Когато такива таланти си отиват е много жалко.Бог да го прости.

Излъчваше голяма топлота ,поглед на мъдрец и благородник ! Сбогом и благодаря на бог,ЧЕ СЪЗДАВА ТАКИВА ХОРА !

Сбогом Венци...

Бог да го прости....!!!

Един достоен човек си отиде. Той отговаряше на злобата с усмивка и на подлостта с добродушие. Дано душата му намери покой в по-добрия свят. Поклон!

Още един чаровник си отиде. Черная полоса пошла.

Поклон пред паметта му... Тук в дописката не се посочват изиграните от него роли в театъра и киното, но те бяха много. Той игра главната роля във филма "Младият Маркс". Получава и Ленинска награда в Москва за това си участие. Поет.Театровед. Родом от Бургас.

Родом е .от Любимец, не от Бургас

бог да прости проф.кисиов и гузелев,отиват си да бадат в по-щастлив свят отиват си като велики хора за пример ,вечная памят.

Мир на праха му! Добре, че не написахте "че е ЗАГУБИЛ битката с рака", че ми звучи отвратително и неуважително към починалия.

Почивай в мир професоре!