Венецуела потуши метеж в националната гвардия срещу Мадуро

Недоволните заявиха, че не признават президента, започнаха протести

Обратно в новината

Коментари - Венецуела потуши метеж в националната гвардия срещу Мадуро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бунт с 30-тина човека? Това е някаква нискобюджетна операция на ЦРУ. Твърде нискобюджетна...

бяхме платили за повече ама знаете как е при соца - краде се много.

'ушник си, ама не ЦРУ, а СавУшник. А Венецуела представя соц-а в цялата му 'красата'.

Каква ли е причината за тежкото икономическо състояние на Венецуела и Куба - комунизма или изолацията и ембаргото, наложени им от САЩ ? Как биха изглеждали нещата ако една средноцивилизована държава бъде поставена при тези условия ? Какво би се случило с ..... Ирландия или Япония ако им бъде забранена търговията с останалия свят ?

Таз тъжната песен де си я закършил има бая големи дупки в сюжета. Не бяха ли САЩ 'залязваща империя дето никой вече не бръсне'? Санкциите ни най-малко не пречат на взаимоотношенията с Китай и в Венецуела в случая е нагледен пример колко струва китайската 'помощ' - заеми, разсрочени плащания и пр. САЩ нямат ни най-малка вина са тоталната корупция и разграбване не държавната петролна компания и главоломния спад в добива на нефт - за всичко е виновно мустакатото скудоумно недоразумение.

Културните българи преди 9.9.44г живяха, но озверелите комунисти ги изтрепаха.

Да попитам къде бе намерен скелетът на Гео Милев, разпознат по изкуственото му око? Не бе ли в общ таен за над 200 души гроб на Дирекция на Полицията?

Да си трети в света по петрол и да нямаш какво да ядеш - само комунист може да го постигне

Един венецуелец попитал президента Мадуро - господин президент това ли е, достигнахме ли вече върха на социалъзма ? Мадуро отговорил : За Бога, не. Още не. Нещата ще стават още по-зле.

олигофрен

българинът си иска социализъм. жалко племе, заслужаващо жалката си съдба. това е тотална липса на обратна връзка. само емиграция е спасение за виждащите.

Хиляди бягат от Венецуела! Няма храна и лекарства. Бегълците са отишли предимно в Колумбия, Еквадор, Перу и Бразилия… Публикувано във факти.бг: Близо 2,3 милиона венецуелци са напуснали своята обхваната от политическа и хуманитарна криза страна заради липса на хранителни продукти и лекарства, заяви говорителят на ООН Стефан Дюжарик. Публикувано във факти.бг: "Като основна причина за заминаването си те посочват липсата на храна", каза Дюжарик. Освен това липсата на достъп до лекарства и медицинска апаратура е довела до силно влошаване на качеството на болниците, добави той. Близо 1,3 милион души във Венецуела страдат от недохранване, а над 100 000 носители на ХИВ/СПИН са в опасност заради липса на достъп до лечение.

Където е стъпило античовешкото влияние на Кремъл, винаги са следвали катастрофи.

Във Венецуела заплатата беше повишена. Сега тя е 2 долара за месец.

Много тъпи станаха коментарите по форумите в 21 век. Пълна скръб, само тролене, и тъпотии. По всякакъв повод виновни са виновни Сорос, Морос, Путин, Тръмп, еврогейовете, жените и джендърите. Преди 10-на години хората бяха по-интелигентни и нещо полезно можеше да научи човек от интернет форум, сега само лъжи. Не че някой им вярва.

Мда, за ганьовеца жените са основния проблем в света. Всички са курви и трябва да бъдат убивани с камъни.

Не преди 10, може бе преди 20 години. Бяха по-човечни хората. Сега са само кретени, поколението на милениума.

цветните революцийки вече не фащат дикиш...ХАХАХАХАХАХ ЯКО ШАМАРИ ЗА ПРОДАЖНИЦИТЕ!

Що ли не имигрираш във Венецуела ами дращиш анонимно, троле?

Като ги гледам как са затънали латиносите и френската революция няма да им помогне. Ом а тя пък беше организирана от предците на Сорос.

Американците и там започнаха да трошат парици, като в Покрайната.

СОРОС Е ВИНОВЕН. КАКТО И ЗА ТУРСКИ ПОТОК. И ЗА НАПАДЕНИЯТА НАД ИРАН В СИРИЯ, КОРАБИТЕ В ПРОТОКА ДЕТО СЕ ЗАПАЛИХА. ЗА СТОПЕНИТЕ С300 В СИРИЯ И Т.Н. НАЛИ ТАКА. ВСЕМОГЪЩИЯ СОРОС.

Меридуро, ти на САЩ ще правиш сечено, а? Ама не знаеш ли, че си им долу под м..дите? Сега ще те демократизират набързо!

Не им е лесно на латиноамериканците, лутат се я във военна диктатура, я в комунистическа такава. И в двата случая зле за народа.

Поредната "пролет" спонсорирана от зоната на здрача.

Този Сорос, все той е виновен. А венецуелците няма какво да ядат заради тия пусти капиталисти.

СОРОСОИД НЕЩАСТЕН ПРОДАЖЕН?

Султана и неговата шайка я сриват, как кой! Строят като чели ще имат зимната, лятната олимпияди и световното по футбол в едно, само и само да заблуждават хората че виждате ли икономиката е в растеж. А тези мега проекти се осъществяват с огромни земи с неизгодни лихви. С един туйт на Бай Дончо или с някакво изказване на Сорос няма как да стане, има си макро икономимически рамки и показатели и този момент за Турция си е назрявал от доста време. Ама, откъде да ги знаеш ти тия работи!