Коментари - 10-годишно дете се бори за живот, блъснато от микробус | dnes.dir.bg
назад

10-годишно дете се бори за живот, блъснато от микробус

Лекарите в УМБАЛ-Бургас се борят за живота на 10-годишно момче, което е било блъснато от шофьор на микробус вчера, съобщиха от полицията в морския град.

Обратно в новината

Коментари - 10-годишно дете се бори за живот, блъснато от микробус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трабва да ви уведомя, че детето е карало велосипеда си доста преди да е настъпил вечерният час, въведен от 80-тте%. в този случай, детето също е участник в движението по пътищата. и въпросът не е какво прави някой на пътя преди навлизане на военния вечерен час, а дали е бил с осветление, което е необходимо дори за каруците. пожелавам на детето да се справи със Смъртта и да не бъде съдено преди да се знае какво точно се е случило на пътя. все пак, всеки(!), който е на път е отговорен за действията си. " Човекът е човек, когато е на път" не оскотявайте повече, отколкото е необходимо!

При все това,детето е дете и не мисля,че е редно да бъде на платното без придружител.Дали съдя,дали оскотявам,нещата не може да продължават така,защото добре виждате,че потърпевшите са предимно пешеходци и велосипедисти.И преди и вие да съдите,аз апелирам за взаимно уважение и толетантсност на пътя,а не всеки да казва,че винаги навсякъде все шофьорите са виновни.Предполагам,имате шофьор в къщи,можете да погледнете и от този ъгъл и да не бъдете тесногръди.

ето какво ще ви кажа. едно време, беше голяма гордост да си син на многодетна майка. майка ми има трима сина. майка ми работеше. баща ми също. сега ми обяснете как двамата ми родители трябваше да осигурят постоянно присъствие за всеки един от нас, и не бъдете тесногръда в решението си! все пак, може би нямате деца.

Какво прави това дете на тъмно и с колело?Къде са неговите родители?Докога скапаните родители няма да обръщат внимание на децата си поради небрежност и после всички останали ще им бъдат виновни и ще носят отговорност?Тези родители би трябвало да бъдат съдени,а шофьорът да бъде оневинен.Крайно време е за всеки инцидент на платното вече шофьорът да не носи отговорност.

По това време е тъмно. Детето било ли е с каска и светлоотразителни дрехи!

такава диващина да блъснеш велосипедист, еи така, има само в комунистическо-циганска българия

Не искам да оневинявам шофьора, но какво прави 10 годишно дете само на платното? А пък да пресичат, дори и на разрешени места, карайки колелото го научават от големите. Аз си бутам колелото по пешеходните пътеки, но за съжаление много малко хора го правят.

Това ми беше първата мисъл - на 10 години, в 6 вечерта, в най-тъмния месец от годината, само дете и то с колело на път, където се движат всякакви МПС, дали колелото е имало светлоотразители или фар?!?. Дано детето да се оправи, но преди да наказват шофьора, май трябва първо да накажат родителите.

Изцяло подкрепям този коментар,че родитлите са виновни за това.Крайно време е вечер пешеходцирте да имат светлоотразителни ленти по дрехите си,така,както се изисква от автомобилите да карат със светлини.Ако не-глоба .Тези пешеходци и велосипедисти се взеха за безсмъртни вече.

Път извън населено място, 10 годишно с колело... Какво прави там?

голям си тъпанар!!! и всички дето мислят като теб!!!

Малоумници,гледам,носиш си достойно името.И аз мисля така.Крайно време е такива,които мислят като теб-които са изцяло непълноценни и недостойни родители,да спрат да създават деца.Ако не,се грижете за тях,както подобава,а не да ги оставите да си правят каквото искат и после всички останали да ви носят отговорността и грешките.След като мислиш,че е редно детето ти да се разхожда само ,без значение в коя част на денонощието,тогава като го блъснат,няма да търсите отговорност от невинния шофьор.Ако това дете не е било там или поне,ако родителите са го научили да носи в тъмното светлооотразителна жилетка,едва ли ще стане инцидент.Бъдете толерантни и вие към другите,а не да очаквате,че вашите деца са богатство на всички.Никому не му пука за тях.

Карат като луди селяните с микробусите в цялата страна. Къде е Полицията?

Прееди да отправяте упреци към шофьорите,хубаво е да застанете и от другатра страна.Предполагам,имате поне един шофьор в семейството и този човек не е застрахован да не попадне на такова копеле,зарязано по безотговорен начин от също така безотговорните си родители.Тогава няма да пишете шофьорите какви са.Никой на никой не е длъжен.За децата се грижат техните т. нар. родители,които са длъжни да ги научат ,че автомобилите са опасни и че не всеки може да ги запази на пътя,а самите те трябва да се пазят.Съжалявам,но това е истината.Инциденти стават не само у нас,а навсякъде.А в случая са виновни само родителите.

"Никой на никой не е длъжен" доста си се обезчовечил и едва ли си единствения. как пазиш детето си от другите изроди с такова мислене.

За това да не са виновни провинциалистите?

"момче, което е било блъснато от шофьор на микробус" Бе според мен ако беше блъснато от шофьора, нямаше да се бори за живот. По-вероятно да е било блъснато от микробуса, каран от въпросния шофьор.

Добре, защо половината новини трябва да са катастрофи, блъснати и загинали ?

Правилно, трябва анархия, без много-много шум. Малко ще прилича на сталинизм, ама пък дебилите ще изпаднат в нирвана.