Коментари - Велислав Минеков с едноседмичен ултиматум или напуска "Отровното трио" | Днес.dir.bg

Велислав Минеков с едноседмичен ултиматум или напуска "Отровното трио"

Струва ми се, че нямам силите да бъда посредник в нищетата на преклонения разум, заявява професорът

Обратно в новината

Коментари - Велислав Минеков с едноседмичен ултиматум или напуска "Отровното трио" | Днес.dir.bg

Коментари

Седмицата от Ултиматума ИЗТЕЧЕ! Ще има ли развитие и действия по НАПУСКАНЕТО на Отровното тиролиро?

Мине(т)кое теб питаме! Мълчи като Комунист на разпит... Та той си е такъв.

НОВОТО МОТТО НА ПРОТЕСТА, ТРЯБВА ДА Е!!! ЧУЖДОТО ВМЕШАТЕЛСТВО В ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРЕУСТАНОВИ И ВИНОВНИТЕ В ЗАТВОРА!!! А ТУРСКИТЕ ШПИОНИ, АГЕНТИ, МАРИОНЕТКИ, ИБРИКЧИИ, ОСМАНОИСЛЯМСКИ ФАШИСТИ-ФАНАТИЦИ, КОГА ЩЕ АРВСТУВАТЕ И ИЗГОНИТЕ?????? Ген. Радев е един от малкото нормални политици в България. "приветствието на турския президент Ердоган е признание за амбиции за участие в българския политически живот, това е недопустимо и според проводник на това влияние е министър-председателят Бойко Борисов"АЛИ БОКО ИБЪН БАБА-30 сребърника у кесията!!! КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ОСТАНАЛИТЕ ЕНИЧЕРИ-ЧОРБАДЖИИ ИБРИКЧИИ ДА МЪЛЧАТ. ИДАТ ИЗБОРИ!!! ИДАТ И ИЗБОРНИТЕ ТУРИСТИ-ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО????ИБРИКЧИИ НА САРАИТЕ И Р-ТИЙП, КОЙ И КАК МОЖЕ ДА ПРЕУСТАНОВИ ТОВА ВМЕШАТЕЛСТВО ВЪВ ВЪТРЕШНОПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ. СЛЕД КАТО ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВО, ПРИВЕТСТВИЕ НА Р-ТИЙП ЧРЕЗ МЕДИИТЕ КЪМ ДПС И ОТКРОВЕННО ПРИЗНАНИЕ ЗА ВМЕШАТЕЛСТВО ВЪВ ВЪТРЕШНОПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ-ДЪРЖАВА ЧЛЕНКА НА ЕС, РЕДНО Е ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ И СЛУЖБИТЕ ДА РАЗСЛЕДВАТ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ДА ОСЪДЯТ ТУРЦИЯ И ВЕРБУВАНИТЕ ОТ НЕЯ АГЕНТИ, НАШИТЕ СЛУЖБИ ГОТОВИ ЛИ СА ДА ПРЕДОСТАВЯТ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВАЗ ИЛИ И ТЕ СА НА ЗАПЛАТИ В САРАИТЕ???

тази новина що е в рубриката политика, а не в хумор сатира и забава?

Амин.

напуска, следващият моля, а агент Борат кога ;)

Ако той напуне ще останат само двама глупака.

Блажиш ли, бажиш ли Минеков....

Давам на тоя самозван "лидер" на протеста една седмица ултиматум да си надене въжето от бесилките, които правеха, и да легне в ковчега, който разнасяха с ХаджиГея, иначе отивам с една кора развалени яйца и една кофа вмирисана риба и ги изсипвам пред входната му врата. Или звънвам на вратата и като отвори - му я лисвам на противната физиономия!

идея :)

Самоизяждането...

се махне, ще стане "Двуутробното дуо"... На някой не му стига хонорарчето, явно...

Как да му вярваш като венците са му морави! Аз Не!

Тия ПЕЕраЗи се компрометихара отвсякъде - ПОМНИМ я МАЯ,дето й викаха "острието на БСП"- МОМНИМ!ПРЕДАТЕЛИ!ДА ГО ДУаТЕ!

да се гушнеш при Бойко бе глупак!!!!

Някой иска да вземе повече от парите на Божков и явно това епричината.

но излиза,че е неоспорим факта - в огромното си болшинство,българите са едно необразовано,на всичко отгоре и зомбирано племе !!!

Да ,по процента на плюсовете в коментарите го установяваме.

Очакваме с нетърпение и лицето Р Радев да напусне, случайно получения пост и да се присъедини към Квартета в предизборната битка за кокъла

Пиле, от ден първи е ясно, че сте заедно с Галева! Галева е заедно с Галеви, с Пеевски, с Радев, Радев е заедно с Черепа, а Черепа плаща и на вас! Кви мутри вън бе батко?!?! Едни мутри да заменим с психично болни мутри! Боце поне иска да се хареса на народа! Галеви и Черепа са като башибузук! Сега ти светна, че скоро бой ще ядеш и взе да филосовстваш, да се разграничаваш! Черепа спря и пари да ви дава, наивните взеха да питат къде са парите които даряваха! Нещата отива на бой, йебан и скубане под мишниците

До кой клас си учил

Явно повече от теб. И казва самата истина. Истината боли, а?

Е това е топ "новина"

Човече, Единение, не Съединение! Вера Кочовска (Бог да прости) каза в прав текст - Единението прави силата! Съединението прави деца :) Единени, ще рече различни хора, организации, групировки, да имат една обща цела. А пътищата до нея да са соствени, т.е. раязлични. И не се дири на кой пътя е по прав, или по-къс, или по-успешен, а се гледа комплекса да е в съдружие, в единение и да се постигат малките цели към голямта, такава! Който е правил превода (наи този текст е перефраза от белгийците) или е сбъркал, или се е объркал :) Единение! Дъгата е хубава, ама е с много цветове, не с 5-6-10 цвята, нали!? :)

БРАВО ЗА КОМЕНТАРА !!!!! ++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

хайде смешник изчезвай. в любимата расия вече ще има затвор за блокиране на пътища. отивайте там в рая

Триото ще се сбие за Мая. Такъв чар притежава тази жена.

отровният дует и гнилата гъба

Явно Хаджигената не ще да дели парата с останалите тулупи. Ей за сто бона ще се изядат едни други.

Казва се - кучета. За ена та мръфка, ше се изпоядат. Ми те са вудачи, полага им се мръфка! ...

Ха Ха Ха, почнаха да се цепят щото не могат да си разделят "БЪДЕЩИТЕ БЛАГИНИ".

Обединение на такива фашизоидни елементи като тези по улиците, може да има само под юмручето на главния разединител на републиката - Нищото . И много моля да не се споменават марксистът Иван Хаджийски и Цицерон в едно изречение!

Какви помпозни слова, само за да се опише грозната действителност! - Политическа импотентност, човешка лакомия и безгранична простотия!

Язък, че толкова мизрии търпяха Софиянци цяло лято!

Свършиха дирхамите ли?

Не се смей! Камилата закъса в снега и не може да ги докара.

Тия още не са влезли в НС и вече се изпокараха.

До отровното трио!!! Уважаеми ,ако искате да имате подрепа от десните избиратели не се заигравайте с другарката Мая и други другари! Ако сте десни, останете си такива ! Не жертвайте всичко, за да спечелите! За нищо на света няма да гласувам за коалиция,в която ще има комунисти! Не мога да разбера ,искаме да свърши тази ера,или искаме да ги върнем на власт! Чакаме дискусии, кой,какво и как предлага, но не и с Мая и други подобни! Бъдете ясни и безкомпромисни! Мое мнение, разбира се!

А защо трябва да са десни?За да приличат на идиоти ли?

И защо смятате, че някой десен ще гласува за тези крайно неприятни хора - на никой нормален десен човек ни биха му хрумнали всички простотии, на които тези трима метежници подложиха софиянци.

Тези кога са били десни?! Идеологическата подкладка на протеса лъсна ясно с фиаското с резолюцията на левичарите в Европарламента срещу България.

освен да си изтегли една трета от парите дето им ги дариха и да ходи да си ги харчи - великите народни въстания ще минат и без него

заби нож в сърцето на триглавия змей!

И на тоя народът му е крив! От самото начало ви попитаха - ЗА какво сте, не само ПРОТИВ? Не му било времето! Каквото посееш, това ще жънеш!

Информация за Розовото трио на Отровените, които разиграват простичък театър,като вършат черната работа на Радев, който явно е без идеи и в Стратегически застой.Оставката му е поискана но не смее да отговори. Бъдете Непримирими към тях. Кои всъщност са тези лица? Видният протестър и един от водачите на опита за метеж срещу държавата - адвокат Николай Хаджигенов се оказа семеен приятел на банкера-беглец Цветан Василев, разкри Блиц, позовавайки се на източници от юридическите среди. За първи път Хаджигенов лъсна в публичното пространство именно покрай Цветан Василев през горещото лято на 2014 година. Тогава на 14 юни той се изпъчи пред медиите като защитник на един от тримата задържани за подготвяното убийството на депутата от ДПС Делян Пеевски - Георги Христов. Това даде повод на Хаджигенов да се настани в удобното кресло на "120 минути" при Светльо Иванов и напоително да се изказва като експерт за съдебната власт. От тогава до момента Хаджигенов е сред любимците на кръга "Капитал" и е обгрижван старателно от bTV. Покрай "протестърските" си убеждения Хаджигенов бе нает да защитава арестуваната и осъдена на две инстанции кметица на "Младост" Десислава Иванчева, а след това и на сърдечната приятелка на Васил Божков - певицата ЛиЛана и нейния брат. Преди месеци Хаджигенов стана редовен събеседник в студиото на скиора Сашо Диков заедно с другите двама участници на "отровното трио" Арман Бабикян и Велислав Минеков. Не по-малко интересен е и Бабикян, който се превърна в прислужник на обвинения в 19 престъпления хазартен бос Васил Божков и не спира да го защитава пред медиите на олигархията. Помага му и Мая Манолова, която лъсна на снимка до Васил Божков, но упорито твърди, че не е била финансирана от него. Нещо, с което съпартийците й от БСП не са съгласни. Според тях Манолова от години е захранвана щедро от Божков, но след това, за да си спаси кариерата, му обърна гръб. Предполага се, че точно за това Божков си отмъсти и в медийното пространство се появи нейна снимка в служебния му офис на столичната улица "Московска". Третият участник от "триото" Минеков произхожда от кървавочервен комунистически род. Облеченият във вехто елече склуптор е любимец на същия кръг "Капитал", на който вече обърнахме внимание и не спира да се кипри на телевизионния екран. Колкото и да се представя за демократ, Минеков не може да избяга от миналото си, колкото и упорито да се опитва да го прави. Вероятно Хаджигенов, Минеков и Бабикян се надяват, че след протестите могат да се уредят с министерски постове, но както се казва в една поговорка "Мечтите са безплатни".

Много глупости на куп.Не разбрах освен че си идиот ''демократ'' какъв още си?

всичко написано са факти. Ма като не ти отърва - са глупости. Ясни сте на всички - Отровените нагли чичаци... опс дядки.

Един достоен Българин!

За Жан Виденов ли?

Кинти вече няма и веднага идват проблемите хо хо хо стават отровното ДУО

за какво всъщност рони крокодилски сълзи джендъросаният професор от Отровните ?

А) изнудва другите джендъри да преглътнат коалицията с Мая М?

Б) опитва се да ги откаже от подобна коалиция ?

В) Тръшка се за по-широка отровна коалиция, например и с Продай България, Цвъчковците и прочие американски политически проекти и не0либерално прокажени ?

Г) това е неизбежно инфантилно поведение на един джендър, плаче за внимание ;)

Д) друго - моля дефинирайте , какво ?!

Малко понапълнял ми си вижда.

Когато се види, че са изобличени и провалени червените мини гръмват пищно и заявяват, че няма друг начин. Този човек е един от виновниците за масовото заразяване и не е учудващо как се върти около друга червена мина, която отдавна е изгърмяла. Тези хора се показаха като несериозни и алчни, което показва колко много трябва да се пази човек от тях.

Борисов, колко народ зарази докато обикаляше с джипката? И после някак си много бързо "оздравя"! И продължи да обикаля и да ръси зарази по села и паланки. Гербавирусът е нелечим. Даже американската ваксина не му действа! Само оловна, 7,62 .

Кой ще ги погледне след като се гушнаха с Манолова? Дето беше на барикадите да брани Орешарски И заради нея Фандъкова е още кмет на София Детска градина - щом пък не искате да си играете с мене, аз ви се сърдя и ще си ходя Прав ти път!

Грешиш. Фандъкова, "спечели" благодарение на изконните избиратели на Герб. Не случайно я наричат Ромската кралица. Доста пари бяха хвърлени във Факултета, Дружба, Филиповци, Христо Ботев. Към това като добавим и мъртвите души на Константинов, усърдно гласуващи за Герб, картината добива пълно измерение! Така Герб "печелят" избори. Чрез измама. Но няма да е все така.

Привет на всички достойни Българи, които са против България да е такава каквато е в момента. Имаме претенцията да бъдем различна медия? Как? В нашето радио толерираме всяка гледна точка. Имаме възможността да излъчваме многократно всички и всякакви аудио материали изпратени от вас. Доказано е: Всеки гради и носи отговорност за своя имидж! В Америка свободата на словото е свещена. Излъчваме от Америка. Пишете ни, сигнализирайте ни за произвола срещу вас от самообявилите Български властимащи. Хвалете ни, коригирайте ни, скарайте ни се ако прецените, споделете нещо хубаво, което ще чуят Българите от цял свят! Микрофонът е ваш. Нашата трибуна е и ваша! За въпроси и контакти Е-майл: dartradio12345@gmail.com URL: dart.radio12345.com Дарт Радио! Радиото, което казва нещо.

Не стига, че са накадърни ами и обидчиви. Борисов може би наистина не става. И? Вие ли? Сами ли ще ни тровите или с Мая Манолова? Или с кой още. Нещо като засега четиривалентна отрова, но чакаме още валенции иначе спираме нашата. Ако в елитарните ви мисли може да достигне нещо от нормален човек - да знаете: недостатъците на другите не са наше предимство

Професоре, вижте само част от коментарите. Тези хора заслужават ли Вашите усилия? Нечакайте крайната дата. Безсмислено е. За сега спасение няма. Аз лично Ви благодаря за усилиятя и Ви се покланям.

Покланяш се с гръб към него, но няма да те огрее.

Добитък!

Минеков се възприема за говедар, а не за добитък.

добрутру!!!

Гербера май си спал някъде досега май е време да се събудиш

Когато пишат хората на герб страшно си личат злобни нагли страшна работа избрани били мутрите с избори ли избрани са с лъжа кой не го разбра досега

Даниелче, ГЕРБ никога не са организирали избори. Как да ги спечелят с лъжа ? Май, злобната си ти ?

Герб, "спечели" благодарение на изконните си избиратели. Доста пари се хвърлят във Факултета, Дружба, Филиповци, Христо Ботев и други по време на избори.. Към това като добавим и мъртвите души на Константинов, усърдно гласуващи за Герб, картината добива пълно измерение! Така Герб "печелят" избори. Чрез измама и лъжа. Но няма да е все така. Скоро ще си имаме осъден премиер.

Превзелата Ви шайка и управляващи мутри са спечелили доверието на хората и законно са избрани на изборите и на базата на това управляват. А вие смешници и яйцехвъргачи, още не се обединихте и взехте да се цепите. Нали нямахте желание да влизате в парламента. Искахте само да свалите Борисов и Гешев. Надухте ни ушите да обяснявате, как с таланта си, получавате пари повече от депутатите и вас парламента не ви интересува. Сега драпате да влезете. Как да ви повярват хората ? Лъснаха ви " чистите" намерения. Смешници.

индианци не останаха

Не мога да разбера какъв е този зор за обединение... Явно има много партии със слаби лидери. И какво обединение може да има между слабаци? Никакво. Това да не ви е комунизъм? Демокрацията се изразява в това различните партии не да се обединяват а да се съревновават за да може най-добрата да води и да управлява. Роят се всякакви партии дето не могат да видят за седмица напред че не могат да съберат пари за кампания и после се чудят защо никой не ги избира и дай да се обединяваме с всякаква паплач, после се чудят защо има ниска избирателна активност. Ако хората в една партия не стават по-добре да се занимават с нещо друго. Хубаво е да конкуренция но като се вижда че не вървят нещата трябва да се пробва нещо друго.

"....Демокрацията се изразява в това различните партии не да се обединяват а да се съревновават ......" . Т.е. сега България е демократична? Ако това е мнението на повечето българи, просто много жалко. Радвам се, че съм далеч.

.... "Каквото можах, направих" .... Да, каквото можахте, осрахте! А сега искате и всички останали да аплодират осирането ви! Апропо, Триото, к'во станА с протестите?

Коментари - Велислав Минеков с едноседмичен ултиматум или напуска "Отровното трио" | Днес.dir.bg

Велислав Минеков с едноседмичен ултиматум или напуска "Отровното трио"

Струва ми се, че нямам силите да бъда посредник в нищетата на преклонения разум, заявява професорът

Обратно в новината

Коментари - Велислав Минеков с едноседмичен ултиматум или напуска "Отровното трио" | Днес.dir.bg

Коментари

Седмицата от Ултиматума ИЗТЕЧЕ! Ще има ли развитие и действия по НАПУСКАНЕТО на Отровното тиролиро?

Мине(т)кое теб питаме! Мълчи като Комунист на разпит... Та той си е такъв.

НОВОТО МОТТО НА ПРОТЕСТА, ТРЯБВА ДА Е!!! ЧУЖДОТО ВМЕШАТЕЛСТВО В ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРЕУСТАНОВИ И ВИНОВНИТЕ В ЗАТВОРА!!! А ТУРСКИТЕ ШПИОНИ, АГЕНТИ, МАРИОНЕТКИ, ИБРИКЧИИ, ОСМАНОИСЛЯМСКИ ФАШИСТИ-ФАНАТИЦИ, КОГА ЩЕ АРВСТУВАТЕ И ИЗГОНИТЕ?????? Ген. Радев е един от малкото нормални политици в България. "приветствието на турския президент Ердоган е признание за амбиции за участие в българския политически живот, това е недопустимо и според проводник на това влияние е министър-председателят Бойко Борисов"АЛИ БОКО ИБЪН БАБА-30 сребърника у кесията!!! КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ОСТАНАЛИТЕ ЕНИЧЕРИ-ЧОРБАДЖИИ ИБРИКЧИИ ДА МЪЛЧАТ. ИДАТ ИЗБОРИ!!! ИДАТ И ИЗБОРНИТЕ ТУРИСТИ-ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО????ИБРИКЧИИ НА САРАИТЕ И Р-ТИЙП, КОЙ И КАК МОЖЕ ДА ПРЕУСТАНОВИ ТОВА ВМЕШАТЕЛСТВО ВЪВ ВЪТРЕШНОПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ. СЛЕД КАТО ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВО, ПРИВЕТСТВИЕ НА Р-ТИЙП ЧРЕЗ МЕДИИТЕ КЪМ ДПС И ОТКРОВЕННО ПРИЗНАНИЕ ЗА ВМЕШАТЕЛСТВО ВЪВ ВЪТРЕШНОПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ-ДЪРЖАВА ЧЛЕНКА НА ЕС, РЕДНО Е ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ И СЛУЖБИТЕ ДА РАЗСЛЕДВАТ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ДА ОСЪДЯТ ТУРЦИЯ И ВЕРБУВАНИТЕ ОТ НЕЯ АГЕНТИ, НАШИТЕ СЛУЖБИ ГОТОВИ ЛИ СА ДА ПРЕДОСТАВЯТ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВАЗ ИЛИ И ТЕ СА НА ЗАПЛАТИ В САРАИТЕ???

тази новина що е в рубриката политика, а не в хумор сатира и забава?

Амин.

напуска, следващият моля, а агент Борат кога ;)

Ако той напуне ще останат само двама глупака.

Блажиш ли, бажиш ли Минеков....

Давам на тоя самозван "лидер" на протеста една седмица ултиматум да си надене въжето от бесилките, които правеха, и да легне в ковчега, който разнасяха с ХаджиГея, иначе отивам с една кора развалени яйца и една кофа вмирисана риба и ги изсипвам пред входната му врата. Или звънвам на вратата и като отвори - му я лисвам на противната физиономия!

идея :)

Самоизяждането...

се махне, ще стане "Двуутробното дуо"... На някой не му стига хонорарчето, явно...

Как да му вярваш като венците са му морави! Аз Не!

Тия ПЕЕраЗи се компрометихара отвсякъде - ПОМНИМ я МАЯ,дето й викаха "острието на БСП"- МОМНИМ!ПРЕДАТЕЛИ!ДА ГО ДУаТЕ!

да се гушнеш при Бойко бе глупак!!!!

Някой иска да вземе повече от парите на Божков и явно това епричината.

но излиза,че е неоспорим факта - в огромното си болшинство,българите са едно необразовано,на всичко отгоре и зомбирано племе !!!

Да ,по процента на плюсовете в коментарите го установяваме.

Очакваме с нетърпение и лицето Р Радев да напусне, случайно получения пост и да се присъедини към Квартета в предизборната битка за кокъла

Пиле, от ден първи е ясно, че сте заедно с Галева! Галева е заедно с Галеви, с Пеевски, с Радев, Радев е заедно с Черепа, а Черепа плаща и на вас! Кви мутри вън бе батко?!?! Едни мутри да заменим с психично болни мутри! Боце поне иска да се хареса на народа! Галеви и Черепа са като башибузук! Сега ти светна, че скоро бой ще ядеш и взе да филосовстваш, да се разграничаваш! Черепа спря и пари да ви дава, наивните взеха да питат къде са парите които даряваха! Нещата отива на бой, йебан и скубане под мишниците

До кой клас си учил

Явно повече от теб. И казва самата истина. Истината боли, а?

Е това е топ "новина"

Човече, Единение, не Съединение! Вера Кочовска (Бог да прости) каза в прав текст - Единението прави силата! Съединението прави деца :) Единени, ще рече различни хора, организации, групировки, да имат една обща цела. А пътищата до нея да са соствени, т.е. раязлични. И не се дири на кой пътя е по прав, или по-къс, или по-успешен, а се гледа комплекса да е в съдружие, в единение и да се постигат малките цели към голямта, такава! Който е правил превода (наи този текст е перефраза от белгийците) или е сбъркал, или се е объркал :) Единение! Дъгата е хубава, ама е с много цветове, не с 5-6-10 цвята, нали!? :)

БРАВО ЗА КОМЕНТАРА !!!!! ++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

хайде смешник изчезвай. в любимата расия вече ще има затвор за блокиране на пътища. отивайте там в рая

Триото ще се сбие за Мая. Такъв чар притежава тази жена.

отровният дует и гнилата гъба

Явно Хаджигената не ще да дели парата с останалите тулупи. Ей за сто бона ще се изядат едни други.

Казва се - кучета. За ена та мръфка, ше се изпоядат. Ми те са вудачи, полага им се мръфка! ...

Ха Ха Ха, почнаха да се цепят щото не могат да си разделят "БЪДЕЩИТЕ БЛАГИНИ".

Обединение на такива фашизоидни елементи като тези по улиците, може да има само под юмручето на главния разединител на републиката - Нищото . И много моля да не се споменават марксистът Иван Хаджийски и Цицерон в едно изречение!

Какви помпозни слова, само за да се опише грозната действителност! - Политическа импотентност, човешка лакомия и безгранична простотия!

Язък, че толкова мизрии търпяха Софиянци цяло лято!

Свършиха дирхамите ли?

Не се смей! Камилата закъса в снега и не може да ги докара.

Тия още не са влезли в НС и вече се изпокараха.

До отровното трио!!! Уважаеми ,ако искате да имате подрепа от десните избиратели не се заигравайте с другарката Мая и други другари! Ако сте десни, останете си такива ! Не жертвайте всичко, за да спечелите! За нищо на света няма да гласувам за коалиция,в която ще има комунисти! Не мога да разбера ,искаме да свърши тази ера,или искаме да ги върнем на власт! Чакаме дискусии, кой,какво и как предлага, но не и с Мая и други подобни! Бъдете ясни и безкомпромисни! Мое мнение, разбира се!

А защо трябва да са десни?За да приличат на идиоти ли?

И защо смятате, че някой десен ще гласува за тези крайно неприятни хора - на никой нормален десен човек ни биха му хрумнали всички простотии, на които тези трима метежници подложиха софиянци.

Тези кога са били десни?! Идеологическата подкладка на протеса лъсна ясно с фиаското с резолюцията на левичарите в Европарламента срещу България.

освен да си изтегли една трета от парите дето им ги дариха и да ходи да си ги харчи - великите народни въстания ще минат и без него

заби нож в сърцето на триглавия змей!

И на тоя народът му е крив! От самото начало ви попитаха - ЗА какво сте, не само ПРОТИВ? Не му било времето! Каквото посееш, това ще жънеш!

Информация за Розовото трио на Отровените, които разиграват простичък театър,като вършат черната работа на Радев, който явно е без идеи и в Стратегически застой.Оставката му е поискана но не смее да отговори. Бъдете Непримирими към тях. Кои всъщност са тези лица? Видният протестър и един от водачите на опита за метеж срещу държавата - адвокат Николай Хаджигенов се оказа семеен приятел на банкера-беглец Цветан Василев, разкри Блиц, позовавайки се на източници от юридическите среди. За първи път Хаджигенов лъсна в публичното пространство именно покрай Цветан Василев през горещото лято на 2014 година. Тогава на 14 юни той се изпъчи пред медиите като защитник на един от тримата задържани за подготвяното убийството на депутата от ДПС Делян Пеевски - Георги Христов. Това даде повод на Хаджигенов да се настани в удобното кресло на "120 минути" при Светльо Иванов и напоително да се изказва като експерт за съдебната власт. От тогава до момента Хаджигенов е сред любимците на кръга "Капитал" и е обгрижван старателно от bTV. Покрай "протестърските" си убеждения Хаджигенов бе нает да защитава арестуваната и осъдена на две инстанции кметица на "Младост" Десислава Иванчева, а след това и на сърдечната приятелка на Васил Божков - певицата ЛиЛана и нейния брат. Преди месеци Хаджигенов стана редовен събеседник в студиото на скиора Сашо Диков заедно с другите двама участници на "отровното трио" Арман Бабикян и Велислав Минеков. Не по-малко интересен е и Бабикян, който се превърна в прислужник на обвинения в 19 престъпления хазартен бос Васил Божков и не спира да го защитава пред медиите на олигархията. Помага му и Мая Манолова, която лъсна на снимка до Васил Божков, но упорито твърди, че не е била финансирана от него. Нещо, с което съпартийците й от БСП не са съгласни. Според тях Манолова от години е захранвана щедро от Божков, но след това, за да си спаси кариерата, му обърна гръб. Предполага се, че точно за това Божков си отмъсти и в медийното пространство се появи нейна снимка в служебния му офис на столичната улица "Московска". Третият участник от "триото" Минеков произхожда от кървавочервен комунистически род. Облеченият във вехто елече склуптор е любимец на същия кръг "Капитал", на който вече обърнахме внимание и не спира да се кипри на телевизионния екран. Колкото и да се представя за демократ, Минеков не може да избяга от миналото си, колкото и упорито да се опитва да го прави. Вероятно Хаджигенов, Минеков и Бабикян се надяват, че след протестите могат да се уредят с министерски постове, но както се казва в една поговорка "Мечтите са безплатни".

Много глупости на куп.Не разбрах освен че си идиот ''демократ'' какъв още си?

всичко написано са факти. Ма като не ти отърва - са глупости. Ясни сте на всички - Отровените нагли чичаци... опс дядки.

Един достоен Българин!

За Жан Виденов ли?

Кинти вече няма и веднага идват проблемите хо хо хо стават отровното ДУО

за какво всъщност рони крокодилски сълзи джендъросаният професор от Отровните ?

А) изнудва другите джендъри да преглътнат коалицията с Мая М?

Б) опитва се да ги откаже от подобна коалиция ?

В) Тръшка се за по-широка отровна коалиция, например и с Продай България, Цвъчковците и прочие американски политически проекти и не0либерално прокажени ?

Г) това е неизбежно инфантилно поведение на един джендър, плаче за внимание ;)

Д) друго - моля дефинирайте , какво ?!

Малко понапълнял ми си вижда.

Когато се види, че са изобличени и провалени червените мини гръмват пищно и заявяват, че няма друг начин. Този човек е един от виновниците за масовото заразяване и не е учудващо как се върти около друга червена мина, която отдавна е изгърмяла. Тези хора се показаха като несериозни и алчни, което показва колко много трябва да се пази човек от тях.

Борисов, колко народ зарази докато обикаляше с джипката? И после някак си много бързо "оздравя"! И продължи да обикаля и да ръси зарази по села и паланки. Гербавирусът е нелечим. Даже американската ваксина не му действа! Само оловна, 7,62 .

Кой ще ги погледне след като се гушнаха с Манолова? Дето беше на барикадите да брани Орешарски И заради нея Фандъкова е още кмет на София Детска градина - щом пък не искате да си играете с мене, аз ви се сърдя и ще си ходя Прав ти път!

Грешиш. Фандъкова, "спечели" благодарение на изконните избиратели на Герб. Не случайно я наричат Ромската кралица. Доста пари бяха хвърлени във Факултета, Дружба, Филиповци, Христо Ботев. Към това като добавим и мъртвите души на Константинов, усърдно гласуващи за Герб, картината добива пълно измерение! Така Герб "печелят" избори. Чрез измама. Но няма да е все така.

Привет на всички достойни Българи, които са против България да е такава каквато е в момента. Имаме претенцията да бъдем различна медия? Как? В нашето радио толерираме всяка гледна точка. Имаме възможността да излъчваме многократно всички и всякакви аудио материали изпратени от вас. Доказано е: Всеки гради и носи отговорност за своя имидж! В Америка свободата на словото е свещена. Излъчваме от Америка. Пишете ни, сигнализирайте ни за произвола срещу вас от самообявилите Български властимащи. Хвалете ни, коригирайте ни, скарайте ни се ако прецените, споделете нещо хубаво, което ще чуят Българите от цял свят! Микрофонът е ваш. Нашата трибуна е и ваша! За въпроси и контакти Е-майл: dartradio12345@gmail.com URL: dart.radio12345.com Дарт Радио! Радиото, което казва нещо.

Не стига, че са накадърни ами и обидчиви. Борисов може би наистина не става. И? Вие ли? Сами ли ще ни тровите или с Мая Манолова? Или с кой още. Нещо като засега четиривалентна отрова, но чакаме още валенции иначе спираме нашата. Ако в елитарните ви мисли може да достигне нещо от нормален човек - да знаете: недостатъците на другите не са наше предимство

Професоре, вижте само част от коментарите. Тези хора заслужават ли Вашите усилия? Нечакайте крайната дата. Безсмислено е. За сега спасение няма. Аз лично Ви благодаря за усилиятя и Ви се покланям.

Покланяш се с гръб към него, но няма да те огрее.

Добитък!

Минеков се възприема за говедар, а не за добитък.

добрутру!!!

Гербера май си спал някъде досега май е време да се събудиш

Когато пишат хората на герб страшно си личат злобни нагли страшна работа избрани били мутрите с избори ли избрани са с лъжа кой не го разбра досега

Даниелче, ГЕРБ никога не са организирали избори. Как да ги спечелят с лъжа ? Май, злобната си ти ?

Герб, "спечели" благодарение на изконните си избиратели. Доста пари се хвърлят във Факултета, Дружба, Филиповци, Христо Ботев и други по време на избори.. Към това като добавим и мъртвите души на Константинов, усърдно гласуващи за Герб, картината добива пълно измерение! Така Герб "печелят" избори. Чрез измама и лъжа. Но няма да е все така. Скоро ще си имаме осъден премиер.

Превзелата Ви шайка и управляващи мутри са спечелили доверието на хората и законно са избрани на изборите и на базата на това управляват. А вие смешници и яйцехвъргачи, още не се обединихте и взехте да се цепите. Нали нямахте желание да влизате в парламента. Искахте само да свалите Борисов и Гешев. Надухте ни ушите да обяснявате, как с таланта си, получавате пари повече от депутатите и вас парламента не ви интересува. Сега драпате да влезете. Как да ви повярват хората ? Лъснаха ви " чистите" намерения. Смешници.

индианци не останаха

Не мога да разбера какъв е този зор за обединение... Явно има много партии със слаби лидери. И какво обединение може да има между слабаци? Никакво. Това да не ви е комунизъм? Демокрацията се изразява в това различните партии не да се обединяват а да се съревновават за да може най-добрата да води и да управлява. Роят се всякакви партии дето не могат да видят за седмица напред че не могат да съберат пари за кампания и после се чудят защо никой не ги избира и дай да се обединяваме с всякаква паплач, после се чудят защо има ниска избирателна активност. Ако хората в една партия не стават по-добре да се занимават с нещо друго. Хубаво е да конкуренция но като се вижда че не вървят нещата трябва да се пробва нещо друго.

"....Демокрацията се изразява в това различните партии не да се обединяват а да се съревновават ......" . Т.е. сега България е демократична? Ако това е мнението на повечето българи, просто много жалко. Радвам се, че съм далеч.

.... "Каквото можах, направих" .... Да, каквото можахте, осрахте! А сега искате и всички останали да аплодират осирането ви! Апропо, Триото, к'во станА с протестите?