Великобритания спира нелегалните мигранти с нов закон

Пристигащите с лодки през Ламанша няма да имат право на убежище, каза Сунак

Обратно в новината

Коментари - Великобритания спира нелегалните мигранти с нов закон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Великата Британия защо не направи един Велико Британски военоморски пръстен около Великата Британия; и да не допуска на Велико Британска земя нелегални Невеликобритански мореплаватели? ПС Неее, бе! Не за мен; за един приятел, питам.

На времето Плевнелиев каза, че имаме в България хубава шарена черга от различни народности. Добре за да остане хубавата шарена черга не трябва да се смесват, а да си стоят където са се родили. Защото като нали знаете като смесите бял и син и зелен и червен пластелин , вече не е шарен, а става лайняно кафяв. Айде да си стоим по-отделно за да има разнообразие !!!

Можело значи. На Италия дали ще й разрешат?

Не. Италия е в ЕС.

Руанда може и да спечели от тези мигранти. Ще се развие икономиката и. Те и без това не харчат за социални помощи. Който каквото си изкара -това е. Трябва и БГ да започне да приема мигрантите от Британия, да диверсифицираме ц.г.нските села.

от тук минават за да стигнат до Британия?

този Рикши Спанак като е избягал от циганската маала в Мумбай, от коя страна на Ламанша в влязал в UK? Циганите взеха цялата власт в UK и решиха да не допускат нови цигани, които един ден да изгонят настоящите цигани. Много превантивно, евала!

UK-итата доказаха че само мангал може да ги оппра-и-и-и.Защо не и при нас.

Като нямат документи как ще определи кои са и къде да ги върне? А на пришълците им е все тая. Целта им е да са физически в Европа. И без документи за пребиваване да са като не ги убиват и бият им е все тая.

Човекът го е написал- щом пристигнат нелегално, ще ги връщат където им е удобно на властите, а не на нелегалните. Да са мислили като са тръгвали.

Не става. Нито Франция, нито Белгия са длъжни да приемат. Същият въпрос важи и за намерените в Средиземно море- накъде след това? Ако някоя държава от ЕС се съгласи да ги приема обратно от Англия става. Но сам Лондон не може да решава къде и как му е удобно.

Ами пише-в Руанда

Ама руанда е в Африка

Лагерите не са измислени от вчера. Просто ще стоят в лагери да мизерстват, докато сами не решат да си тръгнат. Въпроса е, че НЯМА да живеят в страната, няма да са на помощи в страната, няма да се разхождат свободно в страната. От друга гледна точка - британците са долни колонизатори и са съсипали не една и две страни, да не говорим за африканските. Така, че е нормално да търсят по-добри условия на живот, като са им съсипали техните страни. Ето, България в това отношение е чиста - не е била колонозатор, не е ползвала роби, за да си строят държавата, така че тук основание и претенции да идват - няма никой. Единствено македонците се натискат за български паспорти (България натурализира почти толкова чужди граждани колкото е средно за Европа - което е чудно, защо някой иска БГ паспорт, докато не се сетиш за македонците...)

Само по програмата за събиране на семействата всяка година пристигат нови 200 000 пакистанци. Отделно уредени сватби и какви ли още не програми. Така че с Британия е свършено. Разбира се положението далеч не е по розово в Европа. А нас направи ще ни залеят като скакалци, нищо няма да остане от България.

Някой задава ли си въпроса защо са нелегални? Защо не минават границата със законните си документи? На кого е нужно да пълни страната си с хора, които не знае какви са?

Новото име на острова е Ню Индия,както новите имена на Германистан,Франкистан и Скандинафски халифат..

Самият той да каже, как е пръкнал там. Оставете посаниците по вестниците и медиите. Кога си изгори цървулите, кога стана гражданин?

При премиер - полуиндиец/полупакистанец и кмет на столицата - пакистанец ... срам, сраааам! Що не харесвате чалмосаните, бре? Те са ваши братя!

е кое е срам, ти що не приемеш всички украинци и те са бели прав. християни е омръзнаха ми двойните ви стандарти

Приеми ти украинци в панелката си

Баба Меркел ни е поканила в Европа.Ще ни осигурите жилище и ще ни издържате.А ние ще облагородяваме бялата раса.

Е как може такава дискриминация? Ама нали западна европа имаше нужда от тях, според думите на Меркел. Ама взимайте ги, носете си ги. Пък и Сунак и той е пакистански емигрант.

Тези които дойдат в България да ги пращаме в Рашата! Мюсюлманска държава е. Рай било според нашите копейки. Путин има нужда от джихадисти.

Рай или не - да ходят при тези, които ги поканиха

ТУКА ЩО НЕ ГИ ВРЪЩАТ ОТ КЪДЕТО СА

Само така!! Браво !

Абе бай Мангал, защо спираш спираш сънародниците си да се заселят на острова бе?? Нямате работна ръка бре мангал а и тия педали дето се вихрят тям не стават за нищо друго освен да се боцкат бре!!

ццццц ти що не приемш всички укри, джендър

Г-н Сунак и ти си мигрант???? Какво правиш???? Това не е начина

Няма да обиждаш снежинката. Баща му и майка му са били емигранти през 60-те г. на миналия век. Той е роден в Англия.Също така: "Сунак и Мурти са на 222 място в класацията на най-богатите хора във Великобритания, с общо състояние от 730 милиона британски лири към 2022 г." Та не бъркай богаташите с раята. Той и бедните бели гледа с презрение.

И сама да отбележа, аз смятам че белия континет, трябва да остане такъв, не съм за прекалената толерантност, но светът се променя факт и черната раса надделявя

вече съм съгласен. Мога да добавя, че с дейстивята си бялата раса /в частност Запада/ сама си го докара до главата.

Аз разбирам БГ да е цъфнала и вързала ,та да имате право да говорите..срещу UK, колкото и да искаме да помогнем на целия свят, всяка държавя трябва да се бори сама за развитието си .Не може да приемем всички бежанци нито БГ, нито в Европа....

Казваш искаме с UK ли се отъждествяваш?

не говоря събирателно за UK, EU BG

Те легално си се пълнят с пакита и друга подчовешка измет. Живея от 7 години там и става все по-зле. За гледане на деца да не говорим, училищата са им индоктринационни центрве, където нищо съществено не научават, но ЛГБТ++++ простотиите са основно представени

цццц и що живееш само това ли видя?Аз пък видях много работещи пакистанци и инийци...

Ти вероятно бачкаш мияч на кенефи. На по-високо ниво чернилките се подбутват един друг, въпреки че са мързеливи и некадърни. Кариерното развитие е почти невъзможно, ако си бял източноевропеец

извинете но най-много ги обичам такива от7г си в една държава, искаш толерантност не си англичанин, но пакитата са Подчовешка измет..

Държат се като мангали и са абсолютни нагли боклуци.

да за прайдовете е вярно но то не е само в UK

"Тази политика стана предмет на съдебна битка, след като първият самолетен полет за депортиране на мигранти беше блокиран с издадена в последната минута заповед на Европейския съд по правата на човека" Интересно как основното условие за Шенген е защитени граници, пък същевременно от ЕС са против изграждането на гранични стени и най-вече против депортирането на нелегални мигранти. Хем зор всяка граница да е възможно най-защитена от нелегални граждани, хем ама няма проблем същите тези нелегални да остават в първата нация в която стъпят!? хахахах Няма такава тъпотия в Европа като законите на ЕП по отношение на нелегалните мигранти! Същевременно няма проблем Турция да ограничава мигрантите за Европа, даже се насърчава! Ама за която и да било нация на съюза да взима подобни решения се смята за нарушаване на човешки права. Много важно дали 1/5 или 1/8 от нацията ще се напълни с мигранти от които нищо не става и ще се издържат от изцяло от местното население. Преди месец гледах за някаква чернокожа с четири деца във Великобритания дето циври как искала да живее в собствена голяма къща вместо домовете от контейнери. Като нейният е на три части с отделна кухня и две стаи. Естествено ако не е държавната издръжка и покрива над главата й ще е на онзи свят с децата си! Ама претенции та претенции и никаква благодарност защото е с нагласата, че всички са й длъжни за перфектния живот!?!

"...Борис Джонсън постигна сделка за изпращане на десетки хиляди мигранти, много от които извървели пътя от Афганистан, Сирия и други страни, в които се води война..." Мигрантите ПЛАЩАТ ЦЕНАТА на ВОЙНОЛЮБЦИТЕ.

да повечето в форума:)жалки сте и завистливи..всяка страна има проблеми но UK е изградила нещо което се казва общо благо а вие си злобейте Истина е че има много черни, има толерантност и взаимно уважение

Всеки по-голям град в Англия, в момента е една тоалетна. Пълно е с румънски цигани - крадци, чернилки, пакистанци и индийци, които те гледат надменно и си мислят, че са много хитри. Да не говорим, че се държат като примати избягали онзи ден от клетките си в зоопарка. Само в Английската провинция е хубаво да се живее, далеч от тази гунсна паплач

Към днешна дата, има 8 МИЛИОНА ЧОВЕКА, които с парите, които получават (дали помощи, дали минимална заплата), НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ДА СИ КУПЯТ ДНЕС ХРАНА, ТА ДА СЕ НАХРАНЯТ. От тези 8 милиона, 2,5-3 милиона СА ДЕЦА. Да гладуваш в 21 век в как го каза, "общо благо", е нещо АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО. А да оставиш да гладува дете... просто нямам думи. А някоя думичка да кажеш, как старите хора са принудени да си продават къщите, та да си платят хосписа? Разбирачи, бе...

къде живееш в UK ли? ако не повече няма какво за говорим

че форума не е урок по БЕЛ. Все пак някой да преброи правописните грешки на "англичанина". С каво ли си изкарва прехраната там. За мигрантите и наглоста на английските политици по-долу е написано достатъчно. Няма какво да добавя. Явно скоро в Руанда ще има нова война. И разбира се Англия няма да признае вината си.

Първо преброй ТВОИТЕ грешки! С какво се прехранваш?!

UK не е виновна за гражданскта война в Руанда, направила е достатъчно за развитието на цивилизацията...но Африка си има своите, особенисти ти защо не ги искаш в БГ? Отговори си сам...

Посочи ги. Ще си призная, дори да си джендър. После преброй неговите и ще сравняваме. За прехраната - не съм даскал по БЕЛ.

защо се правиш на прост. Може и да не се правиш. Не те познавам. Първо прочети какво е ставало в Руанда. И второ - въпрос на време е кога местните ще почнат да се колят с новите. Разбира се няма да са виновни белите господари, които са ги натресли там. Те никога не са виновни. Бива престрастия, но вашето угодничество се превръща в целуване на бели задници /а, за разнообразие и афро-американски задници/.

Аз признавам, (нерегистриран) че форумЪТ не е урок по БЕЛ. Все пак някой да преброи правописните грешки на "англичанина". С каво ли си изкарва прехраната там?! / "?"или "?!" /. За мигрантите и наглостТа на английските политици по-долу е написано достатъчно. Няма какво да добавя. Явно скоро в Руанда ще има нова война. И, /ЗАПЕТАЯ / разбира се, / ЗАПЕТАЯ/ Англия няма да признае вината си. .... Когато критикуваш някого, трябва да си безупречен. ПП: Джендър, споко, МАМА съм. :)

мама ,тати:)..джендъри явно теб те интересуват....чети по същество, не търси правописни грешки..и под вола теле

Малко странно решение за изпращане на мигрантите точно в Руанда. Това е най гъсто населената африканска страна, с площ само 1/5 от нашата при население над 12 млн, при това е бедна откъм всякакви природни ресурси.

Engelizite si ostavat ostrovni divatsi. Vse oste si otglejdat stsra i smeshna Institutsia Kato monarhiata.

Този ако се погледне в огледало дали ще види някаква разлика с мигрантите.

Дезинфо ми се струва тая статия , какво да търсят хората на тоя мухлясъл остров, че и да гербът до там с лодки

А този брикет от снимката кога ще го екстрадират в родината му?

Има на какво да се научим от Великобритания. Те щели да изпращат всички пристигнали нелегални мигранти в Руанда( Африка). България би могла да изпраща всички нелегални мигранти Плюс ЦИГАНИТЕ си в Индия(Азия).

То в GB етническият сьстав на хората под 30 години е 30% англо сакси и 70% от Азия и Африка. Така че New Pakistan e новата страна там. Само името на острова като географско понятие ще остане- Англия !

Орхане, голям си глупак!!! Всеки може да провери:81%бели, 9.6% азиатци и 4.2% черни... Виж само за лилави като теб не са писали:))))

Сетила се Мара....

Значи може много лесно да се реши проблемът, стига да има политическо желание? Защо тогава още от времето на баба Меркел натресоха на ЕС милиони навлеци? И кога ще им се потърси отговорност на Меркел и компания?

A на баба ти Меркел кой и каза да направи така , а ? Сещаш ли се ?

Как е създадена ,,СВОБОДНАТА АМЕРИКА,,... Ето как - ,, след това да го депортира като „осъден“. Политика на Англия също беше да си сътрудничи с търговците на роби за разрешаването на така наречените „банди за лов на роби“, които се разхождаха свободно из цялата страна и изсмукват практически всеки, който не изглеждаше богат, този процес се гледаше с голямо одобрение от британската аристокрация. Хенри Кромуел беше този, който заповяда всички бездомни бедни в цяла Великобритания да бъдат заловени и депортирани от търговците на роби, за това, че е „неизгодно за Царството“. Законите позволяваха залавянето на всяко лице във всяка част на Англия, което изглеждаше скитник или просеше, и те да бъдат транспортирани до британско пристанище и изпратени до Америка, за да бъдат продадени. Съответно съдиите наредиха поробването и изпращането в Америка на общия брой на „тези, които направиха живота неприятен за британската висша класа“. Западняците като цяло знаят, че Австралия е била населена почти изцяло с затворници от британски затвори, но малцина знаят, че Новият свят на Америка първоначално е бил населен по същия начин от същите източници.,,

Ти там ли беше, че разказваш от първо лице ?

само със закон нема да стане... ше требат и кучета и пушки

Никой не може да идва в малкия Пакистан, както му скимне!

Ne mislete za GB, a za BG.

Да пращаме укрите бегащи от мобилизация в Руанда.

А децата на дъртите кгб педерасти ще ги гоним ли и тях(справка синът на песа на на пиздата-песхов)?

България е последната дупка на кавала в която украинските жени и деца могат да се подслонят Даже съседна Румъния предлага доста по хуманни условия Да не говорим за Германия Полша Унгария Чехия и т н т

Една се напи и се удави на яхта в Созопол. Виж в новините от Бургас. Жалко, че се е удавила, на какви по-добри условия от 4/5 зведни хотели, яхти, шамапнско, водка. Ако не им харесва да си ходят. Между дургото порови малко и разбери колко украници приеха Англия. И колко САЩ. Като намериш информация за тези две държави - пиши. Ако са повече отколкото приехме в България ще ти се извиня тук и то с огромни букви.

Интересно какво се прави с нелегалните у нас, връщат ли ги или ги хрантутиме? Пълно мълчание по този въпрос, някой знае ли?

Махат се сами Те не са дошли за да останат в България Късат си документите и след време се появяват в Германия Казват че бягат от войната и са се телепортирали И немците им вярват - дават им жилища и помощи колкото 5 български МРЗаплати на месец

Хранинм ги, затова цените растат. С привилегии са окраинците. 5-звездно настаняване, обслузване, дондуркане ....

Цените растат щото политиците убиха местното производство а каналите за внос се контролират от сенчести групировки Ей в такава държава разбира се че украинците за виновни че си беден

на козяшките тролчета по един заострен кол в задния двор, после колът се издига перпендикулярно и се оставят козячетата да врещят на воля, докато гравитацията им позволи

Кога шляпахте по света и завземахте колонии, нямаше закони. Просто нахлувахте и убивахте. Заграбвахре и унищожавахте. Крадяхте и изнасилвахте. Грбихте и заробвахте. Сега ви се връща стоктратно, нагли колонизатори. Да видите хубаво ли е да сте малцинство в родната си страна.

Ами той, Рушито, не е от малцинствата. Тъй де, нито бял, нито риж.

Късно е либе за китка, с Англия е свършено.

Дали са заслужили майстори на спорта !!! Сложиха си азиатец министър председател да гони азиатците.После никой не може да ги обвини в расизъм и ,че не помагат на хората бягащи от война.Техен си ги прави тия неща.

Сунак кога ще си ходи в родната Индия?

МОЙ ПРИЯТЕЛ ДОКТОР НА НАУКИТЕ . .. ИНДИЙСКИ ПРОФЕСОР .... "РУШИ СУНАК НЕ Е И ИНДИЕЦ , ПОНЕЖЕ Е РОДЕН В АФРИКА "

Кво значение има къде си роден?! Важен е фенотипът. Все едно мангалче като се роди в Швеция и става викингче...

Не знаех че Саутхамптън е в Африка

Той е роден в Англия.

Ааа значи вие можете да си ги спирате а на нас забранявате !!! Скоро може ,,Западна Европа,, да връща там от където са влезли т.е България !!!

имат 160 хиляди мохамедани без документи и ги гледат и още десетки хиляди по лодките ... великобритания е тъга ... горките бели жени там .. всеки ден излизат видеа как бах мохамед бие и обарва бели деца и жени на острова ...

затлъстели крави, изродени от инцест

не е истина къв глупак си. от кое село си Сельо???

А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ИСТИНСКИ БРИТАНЦИ ОТ ПАКИСТАНСКИ И ИНДИЙСКИ ПРОИЗХОД СИ ПАЛЯТ МАГАЗИНИТЕ И СЕ БИЯТ С ТОЯГИ В ЦЕНТРОВЕТЕ НА АНГЛИЙСКИТЕ ГРАДОВЕ ...... :))

Емигранти спират емигранти....странна то саксония....

Великобритания ще разположи бойни слонове по плажовете и ще развъди крокодили по устието на Темза.