Коментари - Великобритания ще излезе от ЕС на 31 октомври, категоричен е Борис Джонсън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както е казал един римски патриций навремето - или вземате това, което вече е договорено, или се измитате към лай@ния кенеф, откъдето сте се домъкнали ...

Този е дурак с инициатива.

Това парламентите взеха да стават големи нужници. Независимо дали са в Британия или България.

«Категоричен» бил адаша както винаги - и както винаги лъже

Бягайте с триста от тая окопация наречена ЕС спрете да хрантутите БРЮКСЕЛСКАТА ИЗМЕТ те само ви дърпат към дъното България е живия пример в каква разруха я превърна тоя ЕС вече се убеждавам че на българина под турско робство е живял по добре отколкото сега само един пример прадедите ни са отглеждали по десет деца а в демократична България не могат хората и по едно

Неграмотно човече, коя дяволска доктрина ти е окУпирала мозъка, че пишеш глупости. Българите отдавна спряха да раждат по 10 деца в семейство. В късния соц на 80-те години основния модел беше 1 или 2 деца, даже имаше ергенски данък за бездетните и неженените над определена възраст. България се превърна в това, което е, заради некадърно управление, а е управлявана некадърно, защото управляващите се избират с купените гласове на неграмотни цигани и добре възнаградени с държавни служби подмазвачи, докато 40 % от гласоподавателите не си дават зор да идат до урните, демек явно им харесва да ги доят и стрижат. Така че не ЕС ни е виновен за жалкото положение, а ние, българите сме си виновни сами. Всеки народ си заслужава съдбата и управляващите. Ако България не беше влязла в ЕС, сега щяхме да сме много по-зле, защото тая управленска пасмина у нас съвсем щеше да се разпаше. За справка - спомни си колко добре бяхме през 90-те години.

не си прав! виж сърбия. не е в ЕС, а не е по-зле от нас. дори някои смятат, че е по добре. същата грозна балканска коична. това което ЕС ти отнема е суверенитета. едва ли това има някаквао значение за теб, тъй като през хилядолетията винаги си бил просто селянин. под римско, византийско, българско, османско, руско, европейско владичество! да, българско - ако си мислиш, че ти имаш нещо общо с онези монголоиди на конете... объркал си се :) по-правилно е да се наричаш селянин от римските периферии. (румелия? румъния? знаеш ли що така се казват?) но! като говорим за великобритания, там е различно. великобритания няма как да нъде под ЕС владичество. не и те!

Не ми разтягай локуми за хилядолетия. Аз живея тук и сега, не съм живял през хилядолетията. И най-малко ти, бг емигрант в Австралия, за какъвто се представяш, може да ми говориш за суверенитет, римски периферии и селяни. Ти кво си в момента? Селянин в британска периферия на юг и даже се гордееш с това, че си "ситизен на кралицата" т.е. на империята, дето отдавна я няма, ама ти си мислиш, че още я има. Да виждаш някаква разлика между нас двамата ако изхождаме от твоите приказки? Няма. Но от моята гледна точка има. Ти си изоставил родните земи, случва се, всеки се бори за хляба. Но това, което е непростимо, е че плюеш по страната и сънародниците си, където си се родил и където са те отгледали. Ей това вече е тежко психично увреждане. За такива като тебе Алеко е написал на времето: Пази Боже сляпо да прогледа!

Окопация, ТЕБЕ КОЙ ТЕ УЧИ НА ПРАВОПИС. ТИ ПРАВОПИСА И ПОСТАВЯНЕТО НА ЗАПЕТАИ ЗА НИЩО ГИ НЯМАШ. ПРЕДИ ДА ПОЧНЕ "О"КОПАЦИЯТА НА СССРЕ 1944, И ДА ВЗЕМАТ ЗЕМЯТА, ИМАШЕ МНОГО ДЕЦА. СЕГА В ПАНЕЛКА НЯМА КАК.

Сега лейбъристите ще се съгласят на избори, ще се състави ново правителство и отлагане при всички случаи ще има. Колко дълго ще е, никой не може да каже. Ако британците случат на умни и отговорни политици, ще има нов референдум. На който 60% ще са протиф Брекзит. Минимум. Щото малоумници като Фараж заблудиха много хора с тъпашки популистки приказки за милите милиарди дето ги ядяли дебелите брюкселски чиновници. Дето щели да влязат в UK и да отидат за здравеопазване, образование и т.н. бла-бла... Да, ама не! Повечето хора вече разбраха, че пари при пари отиват и освободените фондове няма да идат при тях, а ще се "усвоят" от мощни финансови кръгове и институции - те вече са се наточили за лапане. За простия народ ще останат трохи, а ще си загуби привилилегиите които има сега като член на ЕС. А те не са малко и не са даденост. Ползите от членството са много повече от вредите. Не случайно сделка не става! Англичаните искат хем да са отвън и да не плащат, хем да получават. Не става. А да видим.

мушмул, точно лейбъристите в момента не дават и да чуят за избори, защото много добре знаят, че ще бъдат пометени от консерваторите- хард брекзитъри и партията на Фараж. От де се навъдихте такива идиоти

А се научи да се държиш прилично, бе - мушмул ще викаш на баща си! Ако ти стиска! Идиоти сте вие дето се връзвате на националисти, зелени, хардлайнери, фашисти и прочие крайни неуравновесени елемнти, дето ви обещават как "помитат" и "мачкат"! Аре си пийте хапчетата и се успокойте!

ами то пролетта имаше избори за европарламент ве, я да видим какви бяха резултатите 30% - партия брексит на фараж 24% - консерваторите до тук 54% колко трябва да си летящ в облаците за да вярваш че при нови избори либерастите имат шанс да направят правителство, и то бързо, преди да е дошъл 31ви?

54% са много крехко мнозинство, нали си съгласен? Особено за коалиция. От пролетта до сега много неща им станаха ясни на англичаните и Фараж ще вземе 30% когато си види ушите без огледало. А и с последните изцепки на рошавия недоматеник и 20% са им много на консервите.... ЕС ще чака - 31 не е дата за екзекуция - колкото бързо го направят - толкова. Важното е рзултатите да са добри и да няма Брекзит. Щото той е изгоден на всички - САЩ, Русия, Китай и т.н., но не и на UK. Слушайте интелигентните английски анализатори, а не завистливите некадърници, които си мислят, че нещата се оправят само с разрушение!

Много проценти си ми дал бе онбаши. Тия тука нашите незнам кво броиха ама до към 9% ги докараха. Вземи прочети малко преди да ръсиш глупости.

миячите, време е да се ориентирате към друга държава

ориентирал вече, не бери грижа за другите. Тролиш за жълти стотинки в българския нет, значи си по-долу и от миячите в ОК.

и в толераска швеция ще ви е добре, не го вземайте толкова на сърце тоя брексит

Великобритания трябва да напусне ЕС. ЕС е станал едно блато от администратори, търтеи, перачи на пари и комунистически навлеци.

И ще напусне. Ако някой си въобразява, че англичаните ще си дават парите да издържат тази пасмина от бюрократи и да наливат пари за да подържат мутрфгеодалите в България, трябва да е много голям ...оптимист. Усърдното лизане на задници и провокативното плюене по Русия, тука няма да помогне. Те много добре знаят че същите тия навремето се дупеха и на Москва.

требва да се лекува тази персона, израднала е във фиксация....

"закон който го задължава да иска", няма как да ме задължат да искам нещо дето не искам, либерастите в нежеланието си да приемат реалността скоро и закон за отмяна на гравитацията ще прокарат

може. ако съм ти шеф и е по време на служба ще искаш каквото ти кажа...

да ве, просто ще те уволня и ще си взема нов шеф, шефчета много, бачкери малко. но дори да беше така, парламента не е шеф на премиера, не може да прекрати правомощията му. могат да прокарат каквито искат закони, но не всеки закон е приложим, и тоя не е. най-вероятно няма наказателна част, но дори да има, джонсън просто ще я приеме, така както аз приемам глобата в тъпия софийски градски транспорт, когато съзнателно не съм си взел билет. той просто няма да поиска отлагане, това е сигурно. не е ученичка, че да му пука за разни импотентни закони. парламента не може сам да поиска отлагане, нито да смени премиера, така че джонсън ще си изпълни това което е обещал

глупака с турското звание, ти изобщо в час ли си с английското законодателство, че така безусловно и категорично дращиш глупости. Референдумите в Англия не са задължителни за изпълнение и парламентът може да не се съобрази с техния резултат. Друг е въпросът, че щат, не щат, политиците ще се съобразят, защото иначе се дискредитират пред народа и се осират пътеките за бъдещо влизане във властта. А правомощията на парламента са над тези на правителството именно за да се възпират психично нестабилни индивиди, като тоя рошавия, които ако ги оставиш да правят квото си искат, ще вкарат държавата в катастрофа. Ама какво да обяснявам на идиот, на който представата му за отношенията правителство - парламент се гради на това, което вижда в България.

ми чудесно бе, щом парламента е над правителството, да си поискат сами отлагане, защо "задължават" премиера да го прави?

Прост, дебел и непохватен, С гръм ударен в главата. Имат го за ненормален, Само Тръмп за гениален. Казва че е демократор, Ала действа кат диктатор. Що е то? Борис Джонсън

Верно ли бе рошльо ще излизате на 31 октомври? Ми да видим дали ще е тогава или пак ще се пазарите за сделка!

Така е когато света се управлява от психиатрията!?!?!?

Ала съм думал и думам - UK няма да излезе от ЕС. Просто депутатите разиграват теарър за да разсейват публиката (избирателите).

Откакто е станал премиер Джонсън, а и преди това, налице има само високопарни приказки и никакви конкретни дела. А и като гледам как бързичко го бламираха вкл. и хората от неговата партия, Борис е на път да стане най-кратко задържалия се на премиерския пост министър-председател на UK. А тоя Брекзит ако продължават да го точат по същия начин накрая наистина ще гризнат дръвцето с излизане без сделка. Още малко клоунади и шикалкавене и ще изчерпят докрай търпението на останалите държави в ЕС.

Абе цървул баба ти знае ли какво е бламиране? Какви са тия простотии да използваш чуждици за да се праиш на ентелегентен :)

бламираш, несв. и св.; кого. 1. Свалям от ръководен пост чрез гласуване. 2. Прен. Провалям, излагам. същ. блам, бламът, блама, само ед., м. +++++++++++++++++++++++++++++++ Образовай се, никога не е късно. И мисли преди да си отваряш устата. По-добре е да си мълчиш и другите да се съмняват, че може би си глупав, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения. Най-интересното е, че колкото един човек е по-прост, толкова повече е арогантен и агресивен, особено в днешните времена.

Бори се, че после няма да можеш да си купиш дори и гребенче евентуално да се срешиш! И си ремонтирай канализацията, пребоядисай си стените, измий си чиниите, ремонтирай сши двигателчето на мини-то, окоси двора и си обери берекета, че пак няма да има кой да ти го свърши! А, и да си нацепиш дръвца, че с тези климатични изменения.......Хайде, действай и да ти е честито на теб и съкварталците. Останалите - горко им и майка! Скоро ще го усетят дебелия.

Баце верваш ли на глупостите които си написал? Ти гледай че булгаристан изчезва- не гледай в чуждата паница!

Браво Борка!!! А дано се разтури този Ерейски експеримент... Нали видяхме предишният такъв в Русия. Натесоха им комунизма... Избиха умните и будните и пак се срина... НЕ МОЖЕШ ДА СЪБЕРЕШ ВСИЧКИ ЖИВОТИНКИ ДА ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО

СВЕТЬТ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПСИХОПАТИ

Този има нужда от малко фъш-фъш, а след това flushhhh....

Не ще Борис да плаща 215 милиарда седмично на задниците в Брюксел, ама всички други го натискат да харчи на британците парите и няма отърване!

ти руско лайненце ли си - не внасят ли 2 трилиона седмично прати един бахур на шефа ти Путкин и се валяй в калта защото друго в Рашка Говняшка си нямате

Само руснаци и комунисти са ви в главите тролове смешни, незнам дали Борис е за психиятрията ама вие всички сте за там :D

като зависима от германия, и дълбоко ограничена и не-суверенна държава, логично е българия и медиите и да хиперболизират някакво събитие, а да премълчават друго. британският народ изрази волята си. по най официалния възможен начин. сега цялата ессср общност, доминирана от германия, с български наместник герб (странно име) се е хвърлила да отразява “неуспехуте” на единственста държава дръзнала да каже не на брасселс.(брюксел), не е лесни да се откопчиш...

Мъчно ти е за оригиналния СССР, нали, тролче? Свиквай ...

Добре де, чао, тръгвайте си , никой не ви спира...баси латино сериала!Трагикомедия, дами и господа: от най голямата същесвувала империя в човешката история Невеликобритания се превърна в "ТОВА".....ако не беше жалко щеше да е трагично.

На фона на задаващата се глобална рецесия, ЕС трябва да са луди,за да не позволят удължаване на срока ако Англия поиска. Колкото и микрона да се прави на мъж, скоро ще се сблъска с реалността.

И за какво да разрешат удължаване на срока? За да продължи нищоправенето от английска страна? Достатъчно време, фъндъци и отстъпки им се дадоха на тези клоуни! Брексит миинс брексит - бохчичките и към "истинските си приятели" индия и пакистан.

Ами най-малкото заради изборите, които чукат на вратата...

Тази партенка с "изборите" няма да мине. И както е казал един римско патриций навремето - или вземате това, което вече е договорено, или се измитате към лай@ния кенеф, откъдето сте се домъкнали ...

Най-добре да излезете на 30.09, ебати лъжливите овчарчета...

Германия командвала англия, стига бе !? Сащ командват англия е истината.

Eстествено, че Германия командва. Меркел каза: - Ай в Ирак. - Ай в Афганистан. - Ай Югославия. - Ай тук, ай там!

Тия работи САЩ ги казваха, Ана половината от изброените места Германия не отиде...

великобитания ще излезе от ЕС.Това е така сигурно,както е сигурно ,че слънцето свети.За сега тя играе играта на отлагане, но в един момент ще напусне. Това е обективен процес чиято основа е геополитическият интерес на Англия и Сащ. Колкото Германия да се опитва да влияе ,да саботира, да манипулира,да се мята , тя е в клещите на геополитиката и измъкване няма да има. Ако някой си мисли,че Великобритания ще остане в ЕС под доминацията на Германия е прост глупак. След излизането на Англия от ЕС разбира се за сметка на т.н. ЕС той ще има проблем ,геополитическата ситуация ще бъде друга. Германия ще трябва да направи своя съдбоносен избор . А,че Англия може без ЕС и излизането е в интерес на Великобритания спор няма. По този въпрос спорят само глупаците. Това е все едно някой в простата си кратуна дори за миг да допусне или да си мисли ,че Фолксваген ще открие завод в България а не в Турция.

Така е ако се разглежда Великобритания като отделна държава с претенциите да продължава да бъде фактор на световната арена. Но като гледам паниката и истеричността на естаблишмънта и медиите им, започвам да си мисля че има друг сценарии за това как да функционира западната общност. Може би се опитват да унищожат държавността и да направят нещо като общност от бивши държави управлявана от Брюкселската бюрократична машина. По живем увидем, както казват братушките, освободили ни от турско иго!

Да ти чета глупостите. Каква геополитика, бе аланкоолу, тик говорим за обективна реалност от това, как на ЮК 60% от стокообменът е с ЕС, ТОВА е геополитическата реалност, тук губещи няма, всички печелят, обаче, когато английските фирми напуснат ЕС пазарът, кой си мислиш, че ще заеме техните места в ЕС?? Ми да, точно така, ГЕРМАНИЯ и Франция. Когато английските банки загубят паспортинга си, кой ще поеме функциите им?Да, пак Париж и Франкфурт, а сега 81% от всички европейски финансови транзакции минават през Лондонското Сити... Ама и да ти говоря, няма да ме разбереш, затова гледай си “геополитическата действителност” и затваряй компотите, че зима иде...

Ако искаха ЕС, досега щяха да им вземат паспортинга и евроклиъринга, но не би. Задавал ли си си въпроса защо? Ми защото никъде в Европа няма "инфраструктурата", която да поеме толкова голяма банкова екосистема с всичките му поддържащи фирми, клиърингови къщи, консултантски фирми, адвокатски кантори и т.н. Пример: едно умряло канари уърф, където няма и квадратна миля, е по-голямо от целия финансов център на Франкфурт. Звучи невероятно, нали? Но си е самата истина. За Ситито изобщо не ми се започва, че и мен ме заболя главата да обяснявам, че със или без сделка, Лондон ще си остане водещ финансов център...поне за няколко години напред.

Общ пазар добре, ама 215 милиона седмично за какво да ги плащат Британците на гъзовете в Брюксел? Аз разбирам че Станишев и Бойко лапат яко от еврофондовете ама напълно ги разбирам и британците да роптаят!

До Цвък Само леко да те образовам: евроклиърингът т.е. разплащателните системи в евро не са в Англия.Ако това си имал пред вид под евроклиъринг де, щото то това значи, ама не знам ти какво си мислищ, че значи. По отношение "голямата банкова екосистема" /екосистема - странна аналогия, когато става въпрос за банки/: естествено, че дори и при твърд Брекзит в първите години Лондонското сити ще продължи да е втори финансов център в света. Но постепенно банковият бизнес ще се изнесе към европейските банкови центрове Париж и Франкфурт и след няколко години Лондон вече няма да е толкова значим. Всичко тече, всичко се променя. До 15 в. Англия е била в периферията на тогавашната западна цивилизация, след това става движеща сила и изгражда империя, нищо чудно сега ролята и да спадне отново до периферия при недалновидна политика. Времето ще покаже какво точно ще се случи в бъдеще. Дори най-вероятно няма да сме живи да го видим. Много от промените стават незабележимо бавно през годините докато не се натрупа критична маса за рязка, голяма промяна.

Испеххххххххх ,Америка очаква избори, да не падне доччо, Англия остава на сухо

Sooooooooooooooooooo

Ох, а ДАНО, че писна на целия европейски свят това "иди ми, дойди ми"...да излизат най-сетне и никога да не се обръщат назад

Борис е новия Чърчил за Великобритания!

Аха, Чърчил ама от нашите.

Блонди, май ти наближава умирачката?

Браво на Борис! Такива политици харесвам, а не мекотела като нашата медуза!

Така както един палячо може да унижи цял един народ, та дори и за нищо не ставащ като такъв, никой друг не може. Дано пак той да спечели изборите и да продължи да ги излага! Стискам му палци!

"Британският премиер подчерта, че по-скоро би умрял, отколкото да поиска отлагане на Брекзит" Кефят мe стоиците :)

Слон да го ... няма да мръдне.

Тези с тръмперът да не са братовчеди? Има някаква обща мутация, която се забелязва.

айде брексит бе! Секи ден само си говорите. ше може ли и малко кютек, екшан, кръвм, такиви неща.... за подсладяване на шоуто около брекситът.

ЕП каза, че няма да има удължаване на срока.

а) 29-ти май б) 31-ви октомври в) 31-ви януари ............ после всичко се повтаря, в същия ред и последователност рипийт ънтил дай.

който е в сила в момента. С любезното съдействие на Франция. В края на Октомври, Великобритания ще бъде изритана от ЕС, ако не напусне сама преди това.

Леко скептичен съм заради употребата на една дума, а тя е съвсем на място, та дори е слаба. Не трябва да бъде "изрита", малко е. Трябва да ги разрират и да ги наритат тия островни лумпени, дето мотат 27 страни членки и тогава да ги изритат. А дано, ама много ме съмнява...

Айде, па догодина на опашка пред българското посолство за визи. С ред и списък, цяла нощ. Муаааааа

Да се махат бе. Тука в Гърция питах съседите немци какво мислят, а те се изсмяха. Британците, казват, никога не са били част от Европа. Само знаят да цоцат, нищо не произвеждат. Без тях по-добре.

колко проблеми са произвели на Европа тия островни лумпени...

Как се казваше тази игра - "Тури го! Извади го!"

Сещаме се за какво става дума.

Коя година?