Коментари - Великобритания ще излезе от ЕС на 31 октомври, категоричен е Борис Джонсън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя година?

Как се казваше тази игра - "Тури го! Извади го!"

Да се махат бе. Тука в Гърция питах съседите немци какво мислят, а те се изсмяха. Британците, казват, никога не са били част от Европа. Само знаят да цоцат, нищо не произвеждат. Без тях по-добре.

Сещаме се за какво става дума.

колко проблеми са произвели на Европа тия островни лумпени...

Айде, па догодина на опашка пред българското посолство за визи. С ред и списък, цяла нощ. Муаааааа

ЕП каза, че няма да има удължаване на срока.

а) 29-ти май б) 31-ви октомври в) 31-ви януари ............ после всичко се повтаря, в същия ред и последователност рипийт ънтил дай.

айде брексит бе! Секи ден само си говорите. ше може ли и малко кютек, екшан, кръвм, такиви неща.... за подсладяване на шоуто около брекситът.

Тези с тръмперът да не са братовчеди? Има някаква обща мутация, която се забелязва.

който е в сила в момента. С любезното съдействие на Франция. В края на Октомври, Великобритания ще бъде изритана от ЕС, ако не напусне сама преди това.

"Британският премиер подчерта, че по-скоро би умрял, отколкото да поиска отлагане на Брекзит" Кефят мe стоиците :)

Слон да го ... няма да мръдне.

Леко скептичен съм заради употребата на една дума, а тя е съвсем на място, та дори е слаба. Не трябва да бъде "изрита", малко е. Трябва да ги разрират и да ги наритат тия островни лумпени, дето мотат 27 страни членки и тогава да ги изритат. А дано, ама много ме съмнява...

Така както един палячо може да унижи цял един народ, та дори и за нищо не ставащ като такъв, никой друг не може. Дано пак той да спечели изборите и да продължи да ги излага! Стискам му палци!

Браво на Борис! Такива политици харесвам, а не мекотела като нашата медуза!

Блонди, май ти наближава умирачката?

Борис е новия Чърчил за Великобритания!

Аха, Чърчил ама от нашите.

Ох, а ДАНО, че писна на целия европейски свят това "иди ми, дойди ми"...да излизат най-сетне и никога да не се обръщат назад

Sooooooooooooooooooo

Испеххххххххх ,Америка очаква избори, да не падне доччо, Англия остава на сухо

великобитания ще излезе от ЕС.Това е така сигурно,както е сигурно ,че слънцето свети.За сега тя играе играта на отлагане, но в един момент ще напусне. Това е обективен процес чиято основа е геополитическият интерес на Англия и Сащ. Колкото Германия да се опитва да влияе ,да саботира, да манипулира,да се мята , тя е в клещите на геополитиката и измъкване няма да има. Ако някой си мисли,че Великобритания ще остане в ЕС под доминацията на Германия е прост глупак. След излизането на Англия от ЕС разбира се за сметка на т.н. ЕС той ще има проблем ,геополитическата ситуация ще бъде друга. Германия ще трябва да направи своя съдбоносен избор . А,че Англия може без ЕС и излизането е в интерес на Великобритания спор няма. По този въпрос спорят само глупаците. Това е все едно някой в простата си кратуна дори за миг да допусне или да си мисли ,че Фолксваген ще открие завод в България а не в Турция.

Германия командвала англия, стига бе !? Сащ командват англия е истината.

Така е ако се разглежда Великобритания като отделна държава с претенциите да продължава да бъде фактор на световната арена. Но като гледам паниката и истеричността на естаблишмънта и медиите им, започвам да си мисля че има друг сценарии за това как да функционира западната общност. Може би се опитват да унищожат държавността и да направят нещо като общност от бивши държави управлявана от Брюкселската бюрократична машина. По живем увидем, както казват братушките, освободили ни от турско иго!

Най-добре да излезете на 30.09, ебати лъжливите овчарчета...

На фона на задаващата се глобална рецесия, ЕС трябва да са луди,за да не позволят удължаване на срока ако Англия поиска. Колкото и микрона да се прави на мъж, скоро ще се сблъска с реалността.

Да ти чета глупостите. Каква геополитика, бе аланкоолу, тик говорим за обективна реалност от това, как на ЮК 60% от стокообменът е с ЕС, ТОВА е геополитическата реалност, тук губещи няма, всички печелят, обаче, когато английските фирми напуснат ЕС пазарът, кой си мислиш, че ще заеме техните места в ЕС?? Ми да, точно така, ГЕРМАНИЯ и Франция. Когато английските банки загубят паспортинга си, кой ще поеме функциите им?Да, пак Париж и Франкфурт, а сега 81% от всички европейски финансови транзакции минават през Лондонското Сити... Ама и да ти говоря, няма да ме разбереш, затова гледай си “геополитическата действителност” и затваряй компотите, че зима иде...

Ако искаха ЕС, досега щяха да им вземат паспортинга и евроклиъринга, но не би. Задавал ли си си въпроса защо? Ми защото никъде в Европа няма "инфраструктурата", която да поеме толкова голяма банкова екосистема с всичките му поддържащи фирми, клиърингови къщи, консултантски фирми, адвокатски кантори и т.н. Пример: едно умряло канари уърф, където няма и квадратна миля, е по-голямо от целия финансов център на Франкфурт. Звучи невероятно, нали? Но си е самата истина. За Ситито изобщо не ми се започва, че и мен ме заболя главата да обяснявам, че със или без сделка, Лондон ще си остане водещ финансов център...поне за няколко години напред.

Eстествено, че Германия командва. Меркел каза: - Ай в Ирак. - Ай в Афганистан. - Ай Югославия. - Ай тук, ай там!

Добре де, чао, тръгвайте си , никой не ви спира...баси латино сериала!Трагикомедия, дами и господа: от най голямата същесвувала империя в човешката история Невеликобритания се превърна в "ТОВА".....ако не беше жалко щеше да е трагично.

Оффф, просто няма смисъл да се дъвчем по остаряла тема. И ЕС и Англия са напълно наясно, че каквото и да се случи, лицензите остават за неопределено време. Това е официално становище и на двете страни. Помисли малко... ако беше толкова просто, досега щяха да им вземат тез пусти лицензи. Всъщност, това щеше да бъде първото нещо, което щяха да им вземат.

като зависима от германия, и дълбоко ограничена и не-суверенна държава, логично е българия и медиите и да хиперболизират някакво събитие, а да премълчават друго. британският народ изрази волята си. по най официалния възможен начин. сега цялата ессср общност, доминирана от германия, с български наместник герб (странно име) се е хвърлила да отразява “неуспехуте” на единственста държава дръзнала да каже не на брасселс.(брюксел), не е лесни да се откопчиш...

Мъчно ти е за оригиналния СССР, нали, тролче? Свиквай ...

И за какво да разрешат удължаване на срока? За да продължи нищоправенето от английска страна? Достатъчно време, фъндъци и отстъпки им се дадоха на тези клоуни! Брексит миинс брексит - бохчичките и към "истинските си приятели" индия и пакистан.

Общ пазар добре, ама 215 милиона седмично за какво да ги плащат Британците на гъзовете в Брюксел? Аз разбирам че Станишев и Бойко лапат яко от еврофондовете ама напълно ги разбирам и британците да роптаят!

Не ще Борис да плаща 215 милиарда седмично на задниците в Брюксел, ама всички други го натискат да харчи на британците парите и няма отърване!

Този има нужда от малко фъш-фъш, а след това flushhhh....

СВЕТЬТ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПСИХОПАТИ

Браво Борка!!! А дано се разтури този Ерейски експеримент... Нали видяхме предишният такъв в Русия. Натесоха им комунизма... Избиха умните и будните и пак се срина... НЕ МОЖЕШ ДА СЪБЕРЕШ ВСИЧКИ ЖИВОТИНКИ ДА ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО

ти руско лайненце ли си - не внасят ли 2 трилиона седмично прати един бахур на шефа ти Путкин и се валяй в калта защото друго в Рашка Говняшка си нямате

Бори се, че после няма да можеш да си купиш дори и гребенче евентуално да се срешиш! И си ремонтирай канализацията, пребоядисай си стените, измий си чиниите, ремонтирай сши двигателчето на мини-то, окоси двора и си обери берекета, че пак няма да има кой да ти го свърши! А, и да си нацепиш дръвца, че с тези климатични изменения.......Хайде, действай и да ти е честито на теб и съкварталците. Останалите - горко им и майка! Скоро ще го усетят дебелия.

Откакто е станал премиер Джонсън, а и преди това, налице има само високопарни приказки и никакви конкретни дела. А и като гледам как бързичко го бламираха вкл. и хората от неговата партия, Борис е на път да стане най-кратко задържалия се на премиерския пост министър-председател на UK. А тоя Брекзит ако продължават да го точат по същия начин накрая наистина ще гризнат дръвцето с излизане без сделка. Още малко клоунади и шикалкавене и ще изчерпят докрай търпението на останалите държави в ЕС.

Ала съм думал и думам - UK няма да излезе от ЕС. Просто депутатите разиграват теарър за да разсейват публиката (избирателите).

Така е когато света се управлява от психиатрията!?!?!?

Верно ли бе рошльо ще излизате на 31 октомври? Ми да видим дали ще е тогава или пак ще се пазарите за сделка!

Тия работи САЩ ги казваха, Ана половината от изброените места Германия не отиде...

Прост, дебел и непохватен, С гръм ударен в главата. Имат го за ненормален, Само Тръмп за гениален. Казва че е демократор, Ала действа кат диктатор. Що е то? Борис Джонсън

Само руснаци и комунисти са ви в главите тролове смешни, незнам дали Борис е за психиятрията ама вие всички сте за там :D

"закон който го задължава да иска", няма как да ме задължат да искам нещо дето не искам, либерастите в нежеланието си да приемат реалността скоро и закон за отмяна на гравитацията ще прокарат