Великобритания: Около половината НПО ще колабират

Mилиардите от Брюксел спират след броени дни, а от Лондон все още няма гаранция за помощ

Обратно в новината

Коментари - Великобритания: Около половината НПО ще колабират | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами защо не вземат парите, които в момента хвърлят за ЛГБТ, джендъри, педофили и самобичуване пред не-белите и не ги пренасочат към НПО-тата, които се занимават имено с подобрението на човешкия живот, кото това което обучава хората да четат, пишат и работят с компютри? Може би тогава нямаше немски медии да пишат пропаганда как "без ЕС не могат хората!"

Да се готвят фризьорите на кучешки прически. Много пудели ще ходят рошави, депресирани и с понижено самочувствие. Страшна работа, ей!

А, без такива!!! Редно е държавата да продължава да плаща на негри и анадолци да ни порят кат скумрия....

Свършиха кинтите за педалите и мангалите. Гледайте как дайновци и минджевци ще почнат да викат слава на КПСС като бащите си.

'бах ма'а му! Тамън (турска дума) си бях харесАл вратовръзка, която да ми стига под пъпа. А то - гоу хорс ту дъ ривър...

НПО или NGO в превод НЕ правителствена организация!!!!! каква е разликата между ЕООД ИЛИ АД с правителствена помощ и НПО с правителствена помощ? НИКАКВА и в двата случая държавата дава пари на лица да получават заплати и да вършат нещо. Е след като държавата ги дава, кое му е НЕПРАВИТЕЛСТВЕНОТО????? а да то е като ценностите, чували сме ги, но не са написани никъде във века на информацията! всичките нпо трябва да се забранят, само сдружения без държавна помощ

Неправителственото е, че системата с неправителствените организации е по-гъвкава и отговаря повече на нуждие на хората, отколкото когато с дейностите се занимават бюрократи. Освен това, финансирането им е смесено- от държавата и бизнеса.

Краят на нпо троловете, които да лъжат в полза на колективния запад и по този начин, да заблуждават, е към края си.

Тази Великобритания няма ли социални служби за Джон депресията?

Кофраж, бетон на ръка, наливане ръчна кофа и ще му мине всичката д Пресиян...

Хахахахахахахахахахахахахахха

Ще оживеят само онези НПО-та, които английските спецслужби са създали за шпионаж, намеса във вътрешните работи на чужди държави и създаване на дезинформационни кампании (Навални, Скрипал, Хр Гроздев и пр.). Те ще процъфтяват.

Ха-ха, даже и не пишат, че статията е на Deutsche Welle, защото хората спират дотам....

Е каква стана тя? Нали според една камара наши патрЕоти ( джендъри) UK след брекзит се развивала завидно добре и апелират ние да ги последваме?

за всички неправилни и направо уродливи издънки на псевдо-демоктаричната либерастия настъпват тежки времена. Но както се казва, нещастието на едни, прави щастието на други... Времето на НПО-тата, смучещи държавен ресурс и прилагащи обща лоботомия на плебса в замяна, отминава. Известен факт е, че всяко нещо си има начало и край... Този край е видим, за щастие!

"Само за 700 евро разходи ние успяваме да намерим работно място на безработен човек от квартала" На мен не ми се виждат малко - със сигурност имат бюра по труда. Какво правят за 700 евро - ровят в интернет вместо него?

И какво точно работно място? По специалността му? Отговарящо на възрастта и физическите и умствените му способности? То ако е работа за нискоквалифициран и нископлатен роб сигурен съм, че и сам може да си намери такава.

4 милиона евра да пбучават 1000 човека на базови компютърни умения и други такива че да ги лекували от депресия ???? Абе спирайте им кранчето на тия нпо бре

Бързо да им се организира един спонтанен протест в защита на демонкрацията

Да изчезват тия паразити.

Тея лъжат яко. Как така закъсали хора в Англия? Там пари многоооооооооооо. Няма нужда от НПОта

Всички в Европа са страхливи кучки и пак ще клекнат. Печатницата за пари ще отвори широко врати като в САЩ и да го духат бедните!

и във Бг ще стане това? Кога ще се разсипят НПО -та, които влачат пари и диря няма?

Ха дано и нашите нпо-та се споминат!

От жълтопаветник ставам кафявопаветник

Ами сега?

обеща милиарди за здравната система от спестени вноски за ЕС. Така че няма страшно като колабират - здравната система е насреща.

Насрани Педерастки Организации

неправителствени организации пък чакат пари от правителството - да падлудейш