Великобритания и Франция договориха ново споразумение за миграцията

Лондон ще плати почти половин милиард лири на Париж за справяне с мигрантския натиск

Обратно в новината

Коментари - Великобритания и Франция договориха ново споразумение за миграцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има транспортни фирми които качват мигрантите в камионите от Франция и Италия,слагат ти пломбата и карай. Шофьора го отнася за всичко,10 000 паунда за мигрант ,30 000 паунда за дете ,2 000 паунда за непоставен катинар и 3 000 паунда за чек листа . Французите не правят никакви проверки на Кале .

Като гледам простите ви изказвания,защото не четете добре. Те не са прецакани,прецакави сме ние,защото ще ги пращат в трети страни. Това ни готват нашите нови "приятели".

"Съгласно новия законопроект пристигащите по море в кралството нелегални мигранти няма да имат възможност да подават молба за убежище и ще бъдат депортирани в така наречените безопасни трети страни." Като България и Румъния на пример,но за тях няма пари...пък и да има те бързо ще свършат и после???

МИГРАНТСКИ център във Франция. РИШИ-то прецака Макрончо.

"Великобритания ще плати на Франция около 480 милиона британски лири..." брей, ето, наказаха ги гадните англичани, а? брекзит ше ми правят, дрислювци ??? обаче по-натам: "Пакетът за финансиране ще бъде платен на части, като французите също предвиждат да предоставят значително повече средства. " ха... ма то май нищо общо няма с "великобритания ще плати на франция", ами е съвместно финнасиране на някаква програма за мигранти. що бе дир ру ? що така подвеждащо :) ?

Това е като снимка от профила на евро - джендърчета. Изгоря баба Макрон, явно ротшилдчето ще хапва вече индийско

МАМИНИ СЛАДКИ-СОРОСКИ КОЛЕЖАНЧЕТА! АКО НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ,КАК ИЗГЛЕЖДА-ПЛАТЕН ПРИСЛУЖНИК НА-ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ…ТАКА ИЗГЛЕЖДА! НИЕ СИ ИМАМЕ-МЕСТЕН АНАЛОГ:КИРЧО-КОКОРЧО!

Едни ще плащат да спират мигрантите, други ще продължават да плащат за превозването им до Европа и така,.... на който по-рано му свършат парите,

Съгласно спогодбата, ще върнат Руши Синак на Индия, да бере индийско кашу.

Макрогалфон е прегърнал теглича на рикшата си!