Великобритания е започнала да снабдява Украйна с нови противотанкови оръжия

"Сегашната пропаст (между Запада и Русия) е широка, но не и непреодолима. Все още съм оптимист, че дипломацията ще вземе връх", каза още британският министър на отбраната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Англосалсонците вуоръжават едни славяни ,да се бият и умират срещу други славяни. Но докато има Продажни политици хората ще са месо в ръцете на Злото-Запада.

как ще обясниш това : русия доставя оръжия Азербеджан и Армения.. Нещо да споменеш за химическото оръжие н Сирия където Башар убиваше и жени и деца?

Фалшив и е измислен! Те таквиз животни кат "славяни" - нема! На всичкото отгоре, на английски означава - РОБИ!

браво на британците.. и българите ще помагаме на Украйна. Добре че сме в НАТО та сме защитени от руска инвазия. А Крим не е руски.

България е голям производител на памперси..

мдааа тях ги подаряваме на Путин че мюсюлманските руски младежи много са го разширили и се изпуска..ха.ха

Е, как да им помагам? Мога само да утешавам украинките.

Тия дебили не проумяха ли,че англосаксонците воюват срещу Русия с ръцете на самите мужици??!

"Ако на сутринта две съседски семействе се скарат, значи вечерта на гости ѝм е бил англичанин!"

лошо е като ти дойде руснак на гости.. не си тръгва без да го изгониш и като го изгониш през вратата ти влиза неканен през прозореца.. А рускините ги опънеш един път и хочет женится за тебя... хай сектир ма курви.

С бая опит си с рускините. Сигурно ..семеен?

...се лей?

да ни освободиш от Евроатлантическо робство

Докато младежите те шибат

Бе тлъст безказарменик шибан от негри

Сигурно от духане печелиш?

Елай, Елай Путине Владимире да те шибаме на Балканите

Ние българите сме с Русия, против Великобритания и САЩ, наши вечни, исторически врагове

Да ти набият някой нов електрод в мутрата, та да смениш плочата

рязан помак

Мръсните руснаци трябва да бъдат ритани постоянно, за да не мислят за глупости, а само за бояришник

Само бой по руските окупатори

Танковете на руските окупаторски прасета нямат какво да търсят в свободна, натовска Украйна. Дойдат ли окупаторите от русия, да ги стрелят с модерни ракети, докато се научат да не плячкосват чужди страни.

На безаналогов руски танк - модерна и безаналогова английска ракета :))))))))

Чи ко, кой ще се откаже да продава по цял свят ако може, суха пара е това, не сливи! УСА и Англия молебен правят да се подпукат, че да оберат каймака, дреме им за Украйна, ама в някой друг живот!

Колко члена има НАТО ? Един....Сащ Ами другите държави? А бе вие правите ли разлика между член и косми

Прегледах релефната карта на р.Днепър. Географията и ререфът позволяват да се отклонят водите на реката и да се установи регулирано пропускане по старото корито. Бе , да остане там една бара , да се въдят жаби и шельовци.

На нас Англетата и прашки не биха дали ...... много сме зле.

Разделяй, насъсквай едни срещу други и владей. Като руснаци и "украинци", като българи и "македонци", сърби и "хървати", Китай-Тайван/Хонг конг, Индия-Пакистан-Бангладеш, СК-ЮК, ЕС-Русия, Зап. и Изт. Германия, на времето...

Основен признак за социопатия, е липсата на емпатия, придружена с фобии! ... Препоръчва се въдворяване, не се лекува, но така се предпазва обществото!

която приема нови,млади членове. Проблемът е обаче ,че те са малоразмерни и не могат да доведат госпожата до оргазъм. Това личи по мутрата на Скапанберг

Тия ако не престанат да ръгат жаравата ми се струва, че преди Украйна, Русия ще посети Куба и Венецуела..., а може и някоя подводница да изплува до някой плаж в океана...! Ей не могат без война да живеят бледоликите, пандемия, космос, зелени сделки, петрол..., нищо не им стига, няма ли директно отстеляни глави и хвърчащи ръце и крака, все едно нищо не е било, ужас!

Единственият шанс на Зеленски е, да обяви война на Русия, и едновременно с това да подпише протокол за пълна капитулация.

Мужиците плавно ще си пребарат и Донбас!?

Русия напада Украйна обаче американците са виновни,русофилска логика.

Хем си подпийнл, хем си клюмнал.

И кога стана това, че сега се събуждам?

Когато окупираха Крим, заспала чебурашке

Да се жалват на Хрушчов дето ги подари незаконно в състава на болшевиката измислена държава. Крим е Автономна република, а не владение на някого, те си избират къде да са.

SirBob

Кога точно Русия "нападна" Украйна? Я да боравим с факти - има руски войски около границите, нищо повече. Малко да излезем от филма, викам, а?

мизерниците от нато и уса май наистина искат да вкарат света във вайна!

Украйна официално покани Путин да нападне Украйна, защото на украинците им било писнало да чакат, кога ще стане нахлуването.

Значи тия помияри английски не ни дават оръжие на нас че сме в НАТО, а на трети страни

Не снабдява, а продава и то на какви цени... Западните рекетьори са се нахвърлили на Украйна и кой каквото може скубе, рекета върви с пълна сила, а Украйна става все по-бедна. И когато Украйна потъне в заеми и няма какво да се граби или краде от нея, западните чакали ще подвият опашка и ще я оставят в ръцете на съдбата.

SirBob

Много точно казано.

Да ти припомня ли какво стана, когато Съветския съюз реши да закара ядрени ракети в Куба? Да ти припомня ли какво оставиха руснаците в Афганистан след като си тръгнаха? И защо си тръгнаха? Вярно не са виновни-тая държава трябва да се огради с една висока ограда и тия там да си се оставят да си се избиват помежду си колкото си искат. Всички държави от източния блок бяха на практика военни бази на Съветския съюз. Правителствата и въоръжените сили на всички тези държави от източния блок се командваха директно от Москва. Ти ако си някое момченце на 17 18 години и не го знаеш е отделен въпрос. Само че съветският съюз го няма, А тези държави вече не са под прякото командване от Москва. Като самостоятелни държави те са в правото си да си избират съюзници, да сключват съюзи или да разрешават или не военни бази на своята територия. Когато имаш за съсед човек, който вече е нарушил договора, който сте подписали и е завзел част от територията ти с правото на по-силния, почваш да търсиш съюзници. И не една Ами 10 военни бази на съюзниците ще искаш на своята територия, след като това ти гарантира сигурност. И естествено ще започнеш да си превъоръжаваш армията.

Защо плещиш глупости бе олигофрен? Всички бази в България си бяха наши и само и единствено с наши войници. Служил съм в Ямбол и за 2 години един руски войник не видях с изключение на едно турско голямо учение, при което с нашите мигове летяха по границата и руски, а турците се прибраха далече от границата ни.

Суверенни и нарълно независими сме СЕТА!!! ....Нищо от нас не зависи.

Нека пак да напомним, че филията е положително качество, емпатия! ... Фобията е психично заболяване! ... Лекува се с големи дози Ковид "ваксини"!

ЕПМ. Нищо няма да ме спре да мразя рушката кочина и прасетата вътре

Че кой те кара друго?! ...Когато те напъне ,,рязаният,,..да не запееш друга песен?

Ти май плашиш кучето с наденица? Той е свикнал с това с векове и.. ЩЕ СЕ РАДВА!

На кой за какво му плащат. Без значение кой мразиш, като спрат да ти плащат, ще спреш да ни уведомяваш кого мразиш. Доста си тъп трол между другото.

Европа е Военен полигон ,на който избягалият Луд-САЩ ,си играе на война! С Истински Оръжия,животи,Хора...ние всички. Сащ си мислят,че са далече и ще останат незасегнати от своята Смъртоносна игра.

Където е стъпил руския ботуш, трева не никне. Най-дивашкото и скотско племе на планетата земя.

Schilo

Така е...Като гледам, какви оазиси станаха Ирак, Афганистан, Либия, Сирия....

Какво оставиха след себе си в Афганистан и Сирия?

Schilo

Училища, болници, инфраструктура. В Сирия- мир.

...Това е от МЪРЗЕЛ.

SirBob

Говориш за САЩ и Великобритания очевидно.

Е хем вече им доставили нови оръжия хем имало все още място за дипломация?! И като стоварваш колкото се може повече техника, оръжия и войници в близост до Русия това как помага на дипломацията? А ама те са само за защита! Но и нищо не пречи да се ползват и за нападение, нали?! Все пак не се споменава какви точно са оръжията. Тази работа няма да свърши никак на добре, както е тръгнало! Без американците НАТО не посмя да започне военни действия срещу талибаните, а сега си въобразяват че са над Русия и могат да им диктуват каквото си поискат!?

Как Съветския съюз избяга от Афганистан. Пък имаха много повече войници и бойна техника. Западът просто си научи урока, така както и руснаците го научиха навремето. Тоя Афганистан не можеш да го вкараш в цивилизацията. Те си искат да си се колят помежду си да си се делят на племената и толкова.

Schilo

Избягаха ли? Овладяха цял Афганистан. Изтеглиха се по политически причини. А не, изритани от козарите.

Докато Байрактар'ите летят трудно е с танкове да се извършват военни операции.

Schilo

Правилно...Докато летят. Че, в Сирия доста приземиха.

Ти видя ли ги ?! Колко броя бяха ако не е тайна?

Там в Армения Азербайджан нещо да падаха. Едни танкове обаче си спомням че много хубаво горяха. Тя танкове не бяха ли руско производство?

Schilo

поне 40. Толкова бяха данните преди две седмици.

Schilo

За другия идиот- не сравнявай състоянието на руската армия с това на арменците в Нагорни Карабах

Тези дронове са лесна цел за малки ракети. Елементарна цел за Електроннатаа защита-падат като круши.

И къде е станало това че ние не знаем?

Schilo

В Североизточна Сирия, например.

Трупащото се напрежение на едни места води до трупане на пачки на други места. (Първи закон за изравняване на все-вселенската глупост. Шмиргел)

Е те това ще си го зАпиша! Много добре!

Какъв ли трябва да е човек, за да се нарече "Шило" и да развява руско знаме, но всяко село си има кмет, даскал, поп и селски uдuom ….

Schilo

Това, ако го имаш за руско знаме, ясно, колко си българин. Да, не е с цветовете на дъгата, няма и да бъде! А шилото, боцка ли те?

А какво е това знаме, ако не е руско ??? Натрапено от Русия, подобно на столицата ни ….

Schilo

Ясно, от новите си. За които няма нищо българско, което им е свято.

На тебе руското ти е свято,наглец.

всеки има право да се определи от кои е! Ето той е русофил а аз яростен русофоб! Трябва да се чува всяко мнение, дори и това което не ти харесва!

Всъщност е Самарското знаме.

Много добре знам, че това е Самарското знаме, но то е НАПРАВЕНО в Русия, поради което НЕ Е българско !

Сащ са изостанали военно технологически от Русия с 8 години. Според висши военни на Сащ. В мо ента Запада губи всяка Конвенционална война с Русия. За Ядрена не говорим,защото вдички ще се изпарим. Затова беше въоръженият преврат в Украйна през 2014 . Да създадат държава-Камикадзе която да попречи поне за кратко Русия да превземе европейските столици отново. Европа

То бива промит мозък ама чак пък толкова промит едва ли има някъде другаде. И като как Русия ще превземе европейските столици при положение че освен няколко боклука родоотстъпника като вас, никой от тези европейски държави не желае Русия?

А защо пPoсия требва да превзема европейски столици - не и ли стига територията която има, онази 1/6 от земната суша ???

Schilo

А, да е тръгнала да превзема?

Европа е Воемен пошигон на който избягалият Луд-САЩ ,си играее на война! С Истински Оръжия,животи,Хора...ние всички. Сащ си мислят,че са далече и ще останат незасегнати от своята Смъртоносна игра.

Русия на какво си играе? Търси си външен враг за да си решава вътрешните проблеми и беднотията.

Дури ти не вярваш на писаното от себе си, смешник. Изостана ли сте вие баце

Много ниско Ви падна пропагандата! Щели да превземат Европа блядките! Защо? За да разпространят по света великия си блядски морал? Пиянството, наркоманията и социалното си отчуждение? Или по-ти аресва корупцията и мизерията, в която тъне масово населението им? Имам чувството, че всички дето подкрепяте Расията са Ви махнали челните дялове на мозъците.

Русия обаче се придържа към едно много просто правило: "Виж какво искат американците и прави обратното"

Англичаните напоследък се явяват изпълнители на мръсни поръчки.

Баш добре са си англичанете. ти не ги мисли.

Самия факт, че ти и останалите като тебе се радвате на драсканиците на от явлен антибългарин, показва що за хора сте. Да се радвате на драсканиците на човек, който многократно плюе България, обвинява българската армия във военни престъпления и пише откровени лъжи, показва много добре що за стока сте. Всяка държава е в правото си да решава какви съюзи да сключва и откъде И какво оръжие да си купува. Факт е, че до момента единствено Русия протестира срещу правото на държавите да си избират съюзници.

Ако не си разбрал, Русия протестира против разполагането на военни бази и чужди войски край нейните граници. Тя не тръгнала да разполага свои войски край великобритания. Отделно и в момента Украйна е пълна с американски прокси войски. Струпването на чужди войски край своята граница е притеснително и всяка държава е длъжна да вземе мерки да се защити от външния агресор. Ако САЩ си приберат войските няма да има проблеми.

Значи суверенна държава няма право да решава дали да има военни бази на нейна територия или не??? Да не би всички да са длъжни да се съобразяват с желанията на Русия? Ама гледам нищо не споменавате относно родоотстъпника по-долу.

Schilo

А, да те видим, ако кубинците и венецуелците допуснат руски бази на тяхна територия.

Долнището Шило пак сере в коментарите. Как па точно в нашата държава се падна да има толкова много майцепродавни безродни получовешки отпадъчни РУСОИДНИ СВОЛОЧИ.

Schilo

Ех, Марфе, Марфе...Сама не разбираш, колко се изложи.

Няма нещо което Русия прави, което вече да не е направено от САЩ и Западна Европа. Така че успокойте се, ще се реши всичко. Каквото и да се случи, ние нищо не можем да променим. Само си пишем тука.

Аха, ясно! ... Ами сега май е време Русия да помогне на храбрия ирландски народ, да се освободи от британското робство, да?

Ирландците не искат и да чуят за Путин и държат да бъдат в Европейския съюз.

Те половината вече са свободни, благодарение на ИРА! ... Говорим за другата половина, поробената, която вече не е даже в Евросъюза!

Да помогнат, ама нито имат възможността, нито акъла да го направят. Те един Кузнецов се опитаха да закарат до източните брегове на Средиземно море, и станаха за смях на цял свят. После Кузя умре.

Е поне стигна до Сирия и се върна. Докато многомилиардни свръх модерен английски самолетоносач излезе в морето, счупи се и бързо се върна за ремонт, път който не е излязъл .

И на храбрият народ на Хаваите да се освободи от САЩ, на храбрите Народи на Нова Каледония и френска Гвиана да се освободят от Франция, Гренландия от Дания.. Списъкът е голям!

Всяка държава може да се въоръжава както намери за добре. Защо русофилистиците така са се възпалили от тази новина? Украйна няма ли прави да си купува оръжие? Или само матушка москалия има право на оръжие?

Аха, Донецката и Лугансдката република ще се възползват от твоя съвет вероятно

Прегледах Атласа, не намирам подобни "републики" ….

Е как бе да не намираш, някъде близо до Косово се намираха, не съвсем близо. Може би не гледаш правилния Алас

Русия има достатъчно средства да унищожи УСрайна без да използва танкове!!! Достатъчно е само да се обадят РАКЕТНИТЕ КОМПЛЕКСИ „Смерч“, „Ураган“, „Тор“ 1, „Хризантема-С“, „Калибър“ и всичко което мърда се изпепелява, включително танкове, каквато и да е техника, укрепителни съоръжения и най –вече неканени гости !!!

Хората живеещи в собствената си държава са неканени гости. Това според продажниците като вас или как?

Schilo

Що мислиш, че има предвид само това, за което се реве в момента? А не пише по принцип?

НАТО има десетки пъти повече оръжия за да превърне цяла Русия в радиоактивно стъкло. Има по-голяма по-добре уважена и по-добре обучена армия за да превземе цяла Русия. Само че резултатът от евентуални такива действия ще е края на живота на земята. И дори идиотите като вас го знаят.

Schilo

Правилно, талибаните така ги уважиха, че натовците бягаха през глава.

Личи си, че нищо не разбираш от военно дело.

Schilo

Аха...А ти, колко разбираш?

А, безплатни ли са? Или- създаваш измислена заплаха и си осигуряваш една чудесна печалба за старото оръжие?

Schilo

Наглосаксонец нещо безплатно да ти е дал? Освен мухлясала царевица? Макар, че след това ни излезе от скъпо по-скъпо.

Абе много русофили тука беее... ще кажеш, че не сме в НАТО, ами в Русия. Алооу, едва се измъкнахме от прегръдките на "империята на злото", а вие пак натам дърпате...? Сбъркана работа...

Schilo

Оттърва се от прегръдките на единия и седна в скута на другия. Все си булка!

Ти си русофилистик, теб те знаем …. но всяко село си има кмет, даскал, поп и селски uдuom ….

Schilo

Е, не трябваше да казваш, кой си на село. Попа, кмета, даскала, полицая ги знаем. Вече знаем и кой е селския идиот!

Ти за лудото не питай, то само се обажда. А и какъв трябва да си, за да се наричаш "шило"

Русофилистиците са шепа, болшинството са руски тролове, представящи се за русофили и пишещи глупости с цел объркване на заблудени душички …. За руските блядове това е работа и си пишат глупости срещу заплащане …. някой от гнидите не се и крият и обръщат на руски , когато ги газираш ….

Schilo

Я, да направят една мобилизация за война срещу Русия, па да видим, колко ще се съберете.

а ние сме окупирани в империята на злото. И защо да се радваме. Държавата ни в момента е в упадък и е пълна трагедия. Докато във времената на вечната дружба с СССР беше съвсем друго. България беше доволно развита и задоволена държава. Вярно, не всеки имаше порше, но къде ли ги има. А ходи се скрии някъде с примитивната си пропаганда. Времената на балъците от 90-те отдавна заминаха и хората изтрезняха. Много си закъснял.

Schilo

Нови за украинците, стари за британците. Утилизация съобразно изискванията на зелените.

А за руслямците са като извънземна технология

Schilo

Е, що треперят тогава?

Руснаците треперят-те са тия дето протестират срещу снабдяването с противотанкови оръжия.

Schilo

Добре де, пак питам, що реват и натовци и украинци, че руснаците ще нападат? Като са толкова напред, да ги оставят да нападнат и това е.

А и какви са тия английски вопли и на останалите колонизатори. Да не би руски войски да са на техните граници. Те са си в Русия. От истерията, сякаш са в Мексико на границата със САЩ. Простичко, колонизаторите са на път да изпуснат новопридобитата колония Украйна и при това сериозно са се притеснили. Значи много добре, че техният режим, който управлява се държи все още на парите им и всеки момент може да се разпадне. А ако влезнат руски войски, то местното население ще използва веднага ситуацията и край с англосакския колониализъм.

Значи викаш след като е Русия значи може да напада всеки където и когато си поиска. Интересно тогава какви са тия вопли от Русия срещу приемането на Украйна в НАТО и доставката на оръжия за украинската армия? Нали Украйна няма да напада великия и могъщ съветски съюз, а извинете Русия?

Schilo

Айде, айде, не прехвърляй поведението на САЩ върху Русия или който и да е друг!

В Украйна беше извършен държавен преврат, с едни 5 млрд, ако може да се вярва на Виктория Нуланд. И Украйна в момента е анексирана и е с поставено марионетно американско правителство. Репресиите към местното руско населени, наречено украинско,македонски типаж, са просто жестоки. Безследно изчезналите са десетки хиляди. Само не е ясно къде е демокрацията. А Запада в момента обира Украйна и я вкара в жестоки дългове, при това умишлено. Извинявай, но рядко се среща примитивен и тъп човечец като теб. Та ти май не си ясно на кой свят живееш. Сякаш мозъка ти е замръзнал преди 30 години си живееш в някакъ свой собствен свят от тогава. Ако не си трол на служба, което би било по-добре за теб.

на 250 км от границата с Украйна, все едно за войскова част в Силистра да кажем, че е на турската граница.

Великобритания въоръжава Украйна, защото Германия и ЕС отказват. А Русия въоръжава Беларус и Сърбия.

Русия въоръжава Беларус и Сърбия. А това що за глупост. И двете държави са в правото си да купуват оръжие. Те не са в конфликт, както много други държави. Докато Украйна е в състояние на гражданска война. А Великобритания наистина въоръжава едната страна. Само че там населението вече е предимно с руски паспорти. И нападение над тези две републики, ще означава нападение над руски граждани. Подготвяната операция тип Сабя, няма как да се случи.

Не пиши глупости ... И Сърбия, и Белорус са в конфликти, които все още не прерастнаха във войни

Новата германска министърка на външните работи Аналена Бербок ще бъде с разбити илюзии днес. така се получава с всеки западняк. обикновено си живеят в свят на илюзии. Като се сблъскат с реалността, ако имат мозък, обикновено си сменят гледната точка. Руснаците са твърди реалисти и винаги обясняват ситуацията такава, каквато е, без характерното за запада лицемерие и двуличие. А Украйна не знам какво ще види от английските оръжейни системи. преди години им бяха продали бронирани коли, които се оказаха пълен боклук. И повечето престанаха да се движат. Сега е твърде вероятно да се повтори историята. Но е много зле за Украйна, тъй като русия е обявила, че започнат ли такива доставки, официално ще започнат да снабдяват двете републики с наистина качествено оръжия. Макар едва ли да са спрели да го правят. Но вероятно има разлика.

имат горчив опит от Гърция - снабдиха я с оръжие и тя затъна в заеми предимно към германски банки, които никога няма да върне, та с какво ще плаща Украйна.

С чернозема искаха германците. Но ротшилдовата мафия си го е белязала. За това за няколко години успяха да докарат с измами дълговете на Украйна до 70 млрд. След което по борсите изиграха номерата си и ги изкупиха по 10 цента за долар. И сега с това ще участват в приватизации и в пазара на земята. А Янукович ги остави с 3 млрд дълг към Русия.

Сегашната пропаст (между Запада и Русия) е широка, и най важното сегашната пропаст бе създадена от комплексираният кремълски джуджак

Отиди се прегледай на чичо доктор.

Ама "чичо доктор" трябва да е руски, нали …. А Путан защо ползва западни ваксини

Ще се наиграят краварските лудите говеда и дебилните им олигофренски братчеди лудите телета от Британия...М накрая щее се наиграят.Руснаците им поставиха ултиматом на който нямаше как да се съгласи западната паплач, и точно този ултиматом е най-големия успех на Русия!А по точно неговия отказ! Защото отказвайки на напълно разумните и законни руски искания, лудите говедари и западните педократи показаха свойто лъжливо лицемерие пред света, с което развързаха ръцете на Русия да прави каквото си поиска водена само от нейните интереси. И само някой пълен олигофрен може да си мисли че няколко бройки краварско оръжие продадено на укробидлото може да спре руската армия хахахахахаха

Я сега пак почни с пропагандата за Македония? Я пак да разкажеш как българските войски са убивали жени и деца в Македония? Нали лично на тебе дядо ти ти го е разказал. Ана колко е хубаво да се види какви хора пишат хвалебствия за Русия. Продажници като тебе, без Родина без достойнство. Леките противотанкови оръжия все използват единствено за защита, а не за нападение. В повечето случаи това означава противотанкови оръжия на пехотата.

Тц тц тц, дебила пак обърка географията! Какво да се очкава от продажен родоотстъпник като теб твърдящ че Македония и Сърбия са едно и също!

Добре родоотстъпнико. Значи ти дето твърдиш че българските войници са извършвали зверства в съседни държави си патриот. Аз който твърдя че ти си един лъжец и продажник, който плюе България по поръчка съм родоотстъпник. Добре съгласих се. Само не разбрах от кога лъжите срещу България се водят патриотизъм И за кого?

Все още разчита големи количества танкови части. Условията на съвременните бойни действия, танкът е просто един скъп начин да убиваш собствените си войници. Не еднократно доказвано в различните конфликти по света последните 20 години.

Как хора, които нямат никаква представа от руската военна доктрина и нямат никаква представа от съвременни бойни действия не са съгласни с казаното.

Любимото занятие на Запада и САЩ - да подклаждат и предизвикват конфликти между държави, които мразят или презират, и след като държавите в конфликта се отслабят от него се намесват, и без никакви жертви и поражения прибират дивидентите.

Нещо да споменеш за всестранната помощ оказвана от Сталин на Хитлер? Да знаеш случайно, че танковете нападнали Съветския съюз са били пълни с руско гориво? Нещо за нападението на Съветския съюз над Полша да споменеш? Наистина си много жалък моето момче-нямаш никакво понятие от история и международното положение, но за сметка на това си седнал да пишеш коментари по поръчка.

Жалкият си ти. Какво се връщаш толкова години назад, като само за последните 25 години мога да ти дам поне 10 примера относно това, което написах.

Зеленски се сърдеше на Германия, че не му продават оръжие, ето Великобритания насреща - ще чакат руските танкове.