Лондон влезе в сблъсък с ЕС за имиграцията

Зам.-председателят на Европейската комисия Вивиан Рединг попита Великобритания дали иска да остане член на ЕС и я предупреди, че като такъв трябва да приеме свободата на движение на хора, включително от България и Румъния.

Обратно в новината

Коментари - Лондон влезе в сблъсък с ЕС за имиграцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много точно казано!Благодарим за думите Най-сетне и за нас да се сети накой да ни защити! А като гледам някои коментари - пак има недоволни-много сме смешни. И не , великобритания /нарочно с малка буква/ не е ЕС! Като искат да се пръждосват!Аман от тях!

А бе ние да не сме бивша или настояща колония на ингилизите та , та ще ни е ---ват както на тях им е угодно.Къде са им лозунгите за човешки права, или върховенството на закона , с които ни проглушиха ушите когато им е изгодно? Отговор : в клозетната чиния ! Защо спат нашите политици, особено тези от националистическите партии ? Веднага трябва да се въведат ограничителни мерки към ингилизите идващи в България. Бий за да те уважават, иначе ще ни третират като туземци- нещо в което те са големи спецове.

Не ги притискайте. До 2000г Англия беше изцяло ориентирана към USA. Телевизията даваше само новини от USA. Горките изобщо не знаеха какво се случва в Европа която е на някакви 37 км от тях. Сега обаче и те са се надървили на американците и драпат за Европа. През почивните дни Лондон се пръска по шевовете от туристи.

Вижте ЕС как се държи към България: Зам.-председателят на Европейската комисия Вивиан Рединг попита Великобритания дали иска да остане член на ЕС и я предупреди, че като такъв трябва да приеме свободата на движение на хора, включително от България и Румъния. В интервю за в. "Ди Велт" тя обяснява, че правото на свобода на движение не подлежи на преговори, докато Великобиртания е член на ЕС и като такъв се възползва от правото на свобода на вътрешния пазар. "Ако Лондон иска да напусне общия пазар, нека да го каже', казва Рединг. Повод за острите й думи е изказването на британския премиер Дейвид Камерън, че възнамерява да ограничи свободата на движение за граждани от България и Румъния.

към ДИР,а! Защо триете линка ми? Че казвам истината? Българите - грамотни, ученолюбиви , работливи и честни ги приемат. Да, така е! А циганите - мързеливи,крадливи, прости, лъжливи и отиващи за социалните помощи- не ги приемат. Пак го изтриите! Пък после твърдете, че не сте купени и няма цензура!

ако си педал, по манталитет те приемат не е до ум , ако си мъжко момче е трудно, ако си бил мизерник по манталитет отново те приемат, те ако не обичаха циганите нямаше да има цели квартали градове с бангладешци ,

иван

Вижте хора ас сам в Лондон докога тия анлийски проститутки ще се гаврат с нас и съседите. Тук икономика няма само трансфери на пари и комисйони вече взеха да ласкат обувките на всеки който им плати обедняха и затова ревът...

Приемането в Европа на милионни маси необразовани, фанатизирани ислямистки маси от нежелаещи да приемат западния начин на живот на христианството, е огромна грешка на чиновниците в Брюксел. Фередежета, бурки, фесове, потури и прочеее анадолски тъпотии ни връщат в средновековието. Нека си останат нам, нека живеят в глинените си коптори, режат главите си и бият жените си - това си е тяхна работа. Но да ги пуснем у домовете си, особенно ние, българите, с нашето 500 годишно дивашко иго, нито е редно, нито е приемливо, нито е нормално. Спомените за кланетата за геноцида над милиони христиани, е пресен и ужасяващ. Не искаме тук ислямисти, джихадисти и прочее отклонения от човешкия род!

нерде ямбол,нерде стамбол?прекаляваш с медикаментите

Ми не прекалява щото в Лондон бурките и фереджетата карат X6 и Х5, а обикновените англичани с и карат Vauxhall и WV

Каква е принципната разлика? Принципната разлика е че на нас Българите ни затягат синджира даже свободно да се придвижваме из част от европейските страни, а пак на нас ни налагат да приемаме всякакви неидентифицирани примати на свои разноски, на непосилно висок бюджет и да ги даряваме с всякакви свободи и придобивки срещу вандализъм и свинщина от тяхна страна. Впрочем на вандализъм и свинщина сме се нагледали и от страна на английските туристи като дойдат в Слънчев бряг и далеч не само там и мисля че и двете тия свинщини трябва да се прекратят едностранно от наша страна - никакви нелегални емигранти и никакви англичани ( педофили, носещи ножове, пияници, паплач...)

ето, че винаги се намира някои да изрече истината право в лицето ..браво вивиян...тя таке ги рекна и на съркозата преди за циганетата...страшна е.....и благодаря....

Аутсайдерите в БГ ще бъдат такива и в ЕС!!!

Дейвидчо, напляскаха ли те по рижавото дупе? Фантастиш, вундабаа Вивиан!!! Добре че е бил ламанша че битълс шеха да пеят их либе дих....

...същата логика сега германците щяха да пеят "Хелоу Доли" ако не беше потънала Атлантида. Колкото до Ламанша, прочети за стратегическото му значение през войната. Изобщо в историята "Ако" не играе. Даденост, факт.

Браво Вивиан, адмирации Рединг!!!' Само че зашо някой друг трябва да върши работата на нашите "политици"

Ясно е за коя група хора става въпрос. ...Западняците обаче са прави за едно. Проблемът с ромите не е от днес и вчера, но ние само мрънкаме, вместо да изискваме от нашето правителство и от правосъдието да си изпълняват задълженията. И до днес продължават да раждат 12-13 годишни цигански момичета, но Темида е сляпа. И нека не заклеймяваме Хелзинският комитет, защото на тях им се плаща да говорят това, което говорят. Ако няколко души ни плашат, значи си заслужаваме съдбата и сме хора без чест, смелост и достойнство да си защитаваме правата. Истината е, че реномето навън ни е ужасно и няма да стигнат десетилетия, за да се оправи. А може би никога...Ние също не искаме да пристигат на тумби неграмотни азиатци, които са неквалифицирани, не знаят езика и представляват опасност за околните. По същия начин гледа и обикновения англичанин и не можим да го съдим за това, той също има деца. Трябва ние тук да решим завинаги този проблем и тогава и навън ще ни гледат по друг начин. Друг вариант просто няма.А тук можем да го решим като стимулираме, ако трябва и финансово циганските семейства да раждат по две-три деца, за да могат да се грижат за тях. Наясно сме, че само пари ще ги поощряват за това, но по-добре да им плащаме повече ако имат две деца, отколкото да цвъкат по десетина и да ги прехвърлят на българите да им ги отглеждат. Другото е строго правосъдие и за този етнос, а не ала бала, че това им били традициите.Който иска да живее по неговите си правила, които в случая значат на гърба на другите, да си прави държава и там да прави каквото си иска. Две прости неща, но само с дрънкане не става.За съжаление в момента няма нито един политик, който има качества и характер да предприеме такива мерки.

абе скапани англичани що не се махате..................

Е то сега е пълно с българи които работят в Лондон, поляците избегаха защото получават същите пари в Полша. Ако ще идват и други българи да не мислят за цигари тука такъв филм фасове по земята и в работно време няма.

Не знеате за какво става въпрос. Личи се че ви е мъчно за бай Тошо. Сега сериозно. Въпроса за ЕС е комплексен. Аз от извесно време съм в Гемания, работя на екпертна позиция в голяма компания. 1) Богатите държави, дърпат квалифицираните кадри на бедните. Факт. Тов е win-win ситуация. Няма да обяснявам защо очевидно е, които има поглед с това какво става в ЕС му е ясна играта. 2) Англичаните не обясниха защо е win-win на хората си и затова ще загубят в дългосрочен план. Ако така я карат, ние ще сме първото поколение Българи, които като остареем памперисте ще ни ги сменят англичани. Много сериозно са се запътили на там. 2) Англия без ЕУ е жива умряла. Преди две години си говори с един англичанин. А той кво гледа си животни човека, прасенца, овчици, зайци, яде месо пие мляко. Работи в месния завот кой като него. Надменно ми казва мен ЕУ не ми трябва. Че единствената разлика с българите всъщност е този местен завод където работи. А ако този завод няма къде да продава защото УК е извън ЕУ. какво правим тогава. по умните ще се сетят за две три години ще натрупат дългове, и после за палците. Ами трябва по надалечко от носа си да виждаш, а на тях това им е проблем.

Точно тоя завод решава пък нашия проблем, ако дойде в БГ

От твоята камбанария нещата сигурно изглеждат така.Обаче картината е по-пъстра, защото не всички ще се пенсионират като старши експерти в Германия. Законът за равновесие не приема само хепи енд истории.

Spot On,mate!!

1) Я разясни малко win-win. Кой е единия win и кой другия? Май става дума за държавата домакин и човекът-емигрант. А броиш ли държавата-родина на емигранта - тя май не е win, а lose. Поела е тежестта докато бъдещият емигрант расте, а накрая работи за други. 2) Според теб извън ЕС всички мрат така ли? Англия все още има злато от имперско време и още доста години други ще им слугуват и без ЕС. А докато свърши златото, я ЕС я камиларя.

По т.1 имаме държава домакин-държава "гост",местен-имигрант,косвено засегнати-роднини,приятели и на двете места,както и на двата субекта.Аз за това му и писах за пъстрата картинка. По т.2 men /защо не man ?? / да пише ,ако има желание и време Струва ми се,че ЕС губи скорост.Превръща се в някакъв старчески дом.Отделно и с моралните ценности го закъсва.Еднополови бракове,двойни стандарти,липса на идеология... Тук ще напиша нещо,което малцина знаят.И най-вероятно първосигнално ще предизвика отрицателна реакция у русофобите.Преди няколко дни Путин бе на среща с папата.Почти нищо не се писа по въпроса в Русия и в Италия.А БГ естествено се занимаваше с въпроса ранобудните какъв пърформънс са спретнали.Звъних на познат католик и той каза,че срещата е била за изграждане на обща платформа за защита на християнските ценности.Естествено е и папата и Путин да си гонят собствените цели.Но за по-любопитните-прочетете кога папа се е срещал с ръководител на Русия.Отделно без да се дава гласност на срещата.Значи и двете страни са далеч от имиджовия ефект,а имат обще проблем и търсят съвместно решение. Колкото до темата Англия-англичаните скоро ще получат първият сериозен удар по линия на ИТ.До 4-5 години нуждата от говорим английски език ще се свие.IPod-вете решават проблема с превода.И положението напомня периода на използване на латинския като мъртав език.Китай също ще допринесе за това. Но това са едни глобални теми,за които чукчите нямаме достатъчно време.И ги оставяме на скучаещи пенсионери да ги нищят. Хайде със здраве от Чукотка !

Англия да си направи общ съюз с US и да въведе визи само за квалифицирани работници, както е в Щатите

Британският премиер да не е местният Волен Сидеров. Да не би да има скоро избори в Англия? Нас не ни искат, а приемат индийци, африканци и араби. Тяхна работа - нека станат африканска държава като Франция. Иначе над 60% от англичаните са за това да се махнат от ЕС, та трябваше Обама да се кара на Камерън да не излизат от ЕС-то. Чий го дирим там, щом толкова ни мразят. Тъпите политици са една дришня, нищо повече. Само насаждат омраза сред хората. Месеци наред апокалиптични сценарии как ще ги потопим. Защото Бай Мангал ходи навсякъде из Европата и развява български паспорт, за това е така.

Хващаш съседната тема с бежанците в България и виждаш какво е отношението на англичаните към нас - точно същото каквото е нашето към сирийците!!

А бе вий така другарски като си хортувате що не пишете за жени или казарма? Да не сте монаси или членове в правителството?

до Великобритания Нямаш нито едно вярно изре4ение

''Иричек'', ''чукча'' и ''Шоп по сред Лондон'', бе вийй сте родени комедийни таланти бре хора. Чета коментарите само заради вас. И се заливам от смях. Ми те ''Комиците'' бледнеят пред вас бре таланти. Да се сберете за едно комедийно шоу а?

Направо съм шашардисан, как на туй малко островче се е събрал толкоз много народ, и се различен, цел Вавилон, и сичките имат кво да ядат, и дрешки имат, цццццц..., как стават тез работи ?

Нема страшно. Засега изхранването на популацията с евтина канадска дървесина върви по план.

pmotikov@abv.bg

Некои гладуват и мръзнат, Малтус така яко ги е подгонил, та се чудят кво да правят.

Питай сипаите.Или тях май ингилизите ги изтребиха докато обираха златото и диамантите на махараджите.

pmotikov@abv.bg

Конан Дойл ги е отразил тез мрачни времена, как беше, краденото богатство носи проклятие поколения на ред.

и да не сгрешат са им пъхали в устата и и двете неща - и свинско и телешко. А и пушките гърмяха....

Тези работи ставт много просто: Не се оставят да ги краде никой! Има ли съмнение за далавера - обекта се отстранява от заеманата длъжност, и разследването започва веднага. Затвора за подобни деяния е средно месец, за открадната месечна минимална работна заплата. Гепил кмета 50 000 паунда - 40 месеца в местния зандан. Просто и ефективно.

(8)

Ето ви една снимка направена преди месец на централна автогара в Лондон obsi.orgfree.com/img/DSC_0003.jpg погледнете и кажете дали Българи и Румънци са им проблема на Англичаните, който от 200 години винаги са срещу България.

те се борят за власт! На англичаните са им казали, че 27 милиона българи и румънци ще дойдат направо на нова година 2014, за да посрещнат нея заедно с ЮК. Общо взето, ако си спомням добре, 150 000 англичани са гласували в анкетата на дейли мейл. Те просто нямат представа, колко са жители и на двете страни заедно. Има се предвид, че и двете страни е сега ще дойдат претях))) блеър обеща им референдума за излизане от ЕС на 2017 година - ако ще го изберат. Камерън подскача за своята партия - приема мерки, уж....

упс при тях

То е ясно на всички кой е проблемът, а той е ЦИГАНИТЕ, само че е забранено да се говори по темата......

Оле, т*шак си правиш, човек. Това е някоя ислямска република в Африка! Няма начин да е Англия. :)

Става дума за автогара..... Кой да се вози на автобус?! Изправна кола струва една минимална работна заплата....

Аз пък съм до някъде съгласна с англичаните. Тук в Италия се е напълнило с хора, които крадат, просят, продават дрога и създават проблеми. Всеки, които не учи или не работи да бъде връщан там откъдето идва, това е моето мнение. Аман от паразити! Аз дето съм чужденка ми е писнало, какво остава за местните!

Браво Симона, това е истинското решение.

Симона, излез от вкъщи и ги изгони!!! нали знаеш как се гонят? Като ти писна, връщай се)))

Вий не сте ли щерката бехарова, възмутена от ингилизкото непризнаване нейните гениалности ? И дет писА едни пИсма на турския султан ?

Ти жив ли си още бре?

pmotikov@abv.bg

Що да не съм ? Пийнах 350 мл Специална Търговищка и 750 мл мерло & каберне совиньон Стамболово, и нищо ми няма.

Свръкекзотичен брак, между чукча и шоп ? Очаква се нещо невиждано в земната природа.

)) Ако си продам елените и обърна парите в монети от 1 € ще ги броиш докато си жив и пак няма да си стигнал до половината.

pmotikov@abv.bg

Не знам да броя.

Ингилизите,ще направят свирка на Оланнд,ще близнат Меркел и накрая засрамено ще си подвият опашката..........

Искам Рединг за премиер на България !!

pobelial

одобрявам

И какво лошо вие направила жената на вас двамата пък ?

Госпожо Рединг, ако Великобритания напусне Европейскя съюз, то този съюз ще се разпадне ! Така че, внимавай какво приказваш !...

jizast

Не им бери кахъра. Скоро след като се изрепчиха, че можели да напуснат ЕС, японците ги привикаха и им обясниха, че ще изтеглят всичките си инвестиции и ще пратят производството си в други страни. От тогава ингилизите мълчат като бити гъве :-D

Великобритания се разпада точно след 10 месеца. Шотландия става независима държава.

Отделно Чайната вече прищипа англичаните в атомната станция в Сомърсет.Засега с малко,но всичко с времето си. Сега ако и Росатом се намести в атомната станция на ингилизите в Хейшам ще стане,както Маркс го беше казал-комунизмът ще победи и в най-развитите капиталистически страни. Това щото азиатите са много технологично изостанали с хай тека )) Абе Рашата ще граничи след 50 години и от изток и от запад с Америката.Ако до тогава США не са се разпаднали като държава разбира се.

pmotikov@abv.bg

Дренки ли ке ручат ?

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е ЕДНА ОТ ГЛАВНИТЕ ОСНОВАТЕЛКИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ....КАТО ИЗЛЯЗАТ,ГОСПОЖО РЕДИНГ И ВАШЕТО ДОБРУВАНЕ И ВИСОК ПОСТ ЩЕ СИ ОТИДЕ,ЗАЩОТО НЯМА ДА ИМА СЪЮЗ!!!ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НЯМА ДА СЕ СТРЕСНЕ ОТ ТЕЗИ ИЗЯВЛЕНИЯ, ИЗБИРАТЕЛНОСТТА Й Е НА ОСНОВА ПОЛИТИКА....АКО КОМУНИСТИТЕ НЕ СА НА ВЛАС ГАРАНЦИЯ ДАВАМ-ЩЕ ПРИЕМАТ БЪЛГАРИ БЕЗ ПРОБЛЕМ!!!

От половин година чета и слушам за тези българи,които щели да отидат в Англия и да вземат помощи за безработни.Право на помощ има човек,който е работил вече там и е уволнен или съкратен.как е възможно да се разпространява тезата ,че отиваш там и се записваш и започват да ти дават пари.Егати идиотизма.

Както Верикобритания защитава националните си интереси и социалната си система, които счита, че са застрашени от български и румънски ман.али, така трябва да се защитим и ние от ислямската напаст, пристигаща от юг. Вивиан Рединг и др. подобни малоумни европейски бюрократи да си гледат работата - всяка държава от ЕС първо трябва да осигури суверенитета си и да защити границите си и социалните си системи, после да се съобразява с ЕС бюрократите.

Браво на тази жена, тя повече от българите защитава интересите на България!!!

При нас в Северна Америка и във Великобритания са свикнали имигриралите аборигени да им мият кенефите , бавят децата, да сортират боклук във завода за преработка на боклук сменят памперсите на баби и дядовци - въобще да бачкат непривлекателни и нисоплатени работи ..... Затова образованите имигранти са стресов фактор - директно застрашават работата на американеца и британеца .....и тогава избиват на откровен расизъм - неща от рода "Имаш акцент" :)))))) При положение че намират акцента на Арнолд и Меркел за "сладък" :))))))

ЕК и Лондон си играят на "доброто ченге" и "лошото ченге". Как инaче ще ни зaдържaт в кaнибaлския им ЕС. Световният елит има плaн за връщaне на фашизма, но предрешен като шериaт. Зaтовa, с помощтa на ЕК, се прокaрвa "ислямскa дъгa" към сърцето на Европa.

Емигрирай кат гошо таблата, васко коларовчето /не бкп банкера/, вълко и други подобни в мужикия и от там организирайте всенародно въстание за освобождение от европейско робство.

Лесно е да обиждаш отдавна починали хора. Хем безопасно, хем изхвърляш злобата си за да не те задуши.

В Бългaрия ще стоим, тук ще оргaнизирaме въстaнието.

"... британските и европейските данъкоплатци"! Т.е., НИЕ и останалите! Какво да се коментира повече - тия още са си кралство и определено смятат, че това което важи за другите, за царя (НИЕ) не важи!

Едно е свободно движение на хора а съвсем друго е да се издържат "свободно движещите се хора" от данъците на "закрепостените"работещи хора..Много правилно си защитават правата хората защото ние роптаем срещу помощите на НАШИТЕ цигани а искаме друг да плаща и да се радва едва ли не. ЕС да престане да се налага над държавите защото те не са му колонии..

Съгласен съм, само че, защо първо да не започне с "облекчения" режим на налагане от нас?! 'щот не сме кралство нали?!

те искат да експулсират хора, че това си е фашизъм или комунизъм, ние имаме договор с тях подписали са го не може ти да си похарчиш парите за телефон и след това продавача да ти го вземе и да каже сори ама ми товариш линията, а сметката си е платил вече ние платихме многократно. в изтозна германия също имаше такива разрушения като прис в индустрията просот се отворихме за техните компании и ни пометоха, а сега се сиганят и за жълтите стотинки, съсипани съдби има

Значи според тоя чиновник вампир от Брюксел, дето рзмахва най-нахално с пръст, чужденците които не работят, просят или нощуват на открито, не трябва да бъдат експулсирани, а трябва да им се дават социални помощи. Или все едно в БГ да плащаме на бежанците които не работят, просят или нощуват на открито! Тая патка за каква се мисли точно? А що се отнася до това дали Великобритания иска да се махне от ЕС, отговора, както винаги е бил, е да и всички го знаят и то точно заради подобни простотии!

"Аз съм българче и расна,в дни велики,в славно време,син съм на земя прекрасна,син съм на юнашко племе!"

Лондонският шоп, щом не различава индийски физик от бг-ром да земе да си върне дипломата, а за кандуто и устойчивостта на белене, просто нямаш ниво да разговаряш.

Глей сега Иречек, в една част от битието си съм работил в ядрената централа в Дарлингтън, Онтарио, която използва точно CANDU.В групата по неутронно-физичен разчет на активната зона. Така че чаткам боклучавите CANDU-та безпроблемно. Не съм литератор като тебе.

pmotikov@abv.bg

Ако знаеш с коги комуникираш, няма да си толкоз ербап. Някои са работили в DEOS, ако чаткаш що е туй, други са специализирали в националната спортна академия. Светът нито почва, нито свършва с таквиз кат теб, озлобени на Запада, че не им признава гениалностите. А кандуто е възможност за бг независимост. Ако знаеш, а сигурно не знаеш, що пари са откраднати от Бг-то от комуноидно-мужишката сган, чийто потомък очевидно си, маса кандута и тежки води можеха да се произведат в Бг-то. Но тъпаци-мужикороби кат теб едва ли могат да схванат.

Театро латино - ЕК в сблъсък с Англия, Германия, Франция и Холандия в защита на българите..

Ще се застъпват,нали сме им колония!

Гатанка:"Няма война ,а е по лощо от война.Що е то?"

Хората имат достойнство и си отстояват националните интереси преди всичко,а нашите управници са подай гъзец.Лошото е,че подават не своя ,а този на народа!

олигофрен само ще кажа че чернилките и мусюлманите които ст е напускали последните 20 години ще ви съсипят а не ние християните ахмако!!!! Ние там работим за разлика от тая помия която сте напускали и + вашите мързеливци англичаните които висят на социал от пълнолетни та чак до пенсия....

jizast

Абсолютно вярно. И аз това се чудя, притесняват се от работещи българи и дума не обелват за мангалите от Азия и Африка на социални помощи. Така са се нахендрили, че няма измъкване. Тези истерични крясъци които надават са целене в грешна посока и са педназначени за вътрешна консумация.

Абе аз като гледам кво е тука, англичанин (т.е. индиец) или циганин-къде е разликата!?Не разбирам от какво се плашат!Те са си станали тука в Лондон един джинс!

Шопе, Световните Катедри и Лаборатории по Физика са окупирани от индийци, не от шопи за съжаление.

от такива като теб сме на тоя хал

пфууу....

Нима?Ти като физик ли го казваш това, щото аз съм точно такъв, амиго. И в БГ си бях такъв, и в Щатите, а също и при канадските селяндури.За CANDU-то ли пак ще пееш дитирамби, та да си дойдем на приказката?

Като са селяндури, що си там бе селяндур?!

Има повече от 2 милиона българи плъзнали по света? Защо бе джанъм? Да не сте мазохисти - да слугувате на гадни чужднци! Не съм чул да харесвате някого - англичаните гадни, немците гадни, французите гадни, испанците, гърците...! И къде отивате тогава - на Луната ли? Как така такива изроди приеха 2 000 000 "красиви" българи, пък вие ревете за 12000 сириеца!

Отдавна са прихвърлили 3-те милиона. Няма Българско Семейство поне с един емигрант на Запад, а в мужикистан ?

jizast

Айде и тоя. Туй нещо фиксацията, страшна болест ши знайш.

Тя и баба ми би разбрала, че българина е двуличник и лицемер! Хем мрази англичаните, хем ходи да им слугува, хем врещи за права, ама да са само за него! Ей сега сирийците ни оголиха лицемерния фасон!!

jizast

Каква е темата, ти какво коментираш. На това му се вика фиксация, или казано по народно - "едно си баба знае , едно си баба бае"...

Разлика между нас и другите държави да забелязваш някаква?Безсмислено е да се обяснява на такива каквото и да е.Говорене по такъв начин е бруталност,грубост,липса на чавещина.

Всички българи да напуснат гадния Остров! Стига са ревали - що се натрапват там! Айде обратно в китна България - връщайте се и затваряйте границата за напиращите, безработни английски цигани!

тия дето са там нямат проблем. Тия дето са кандидати ще имат.

pmotikov@abv.bg

Не схващате ли иронията ?

Как нямат проблем! Според дращещите тука Англия е най-гадното място на Вселената!

Мъж ли си , жена ли си или някой хермафродит? Както и да е няма значение. Та оти не си го зъвреш например рииш?

Англичаните са напълно прави да не искат българите и румънците. Нашите цигани , а и самите българи и румънци са мноого по зле и от сирийските имигранти. Сега, ние не искаме сирийците, а как европейците да искат племе като нас.

jizast

Хахаха...на това му викам набиване на английски канчета...

Странна работа! Всички българи мразят англичаните, пък се стряскат, че не ги искали на Острова! Какво ви пука - нали няма да ходите там! Ревете за права, ама на всички е ясно, че потока е от бедни към богати - къде са 70-80 хиляди безработни ангичанина търсещи работа в България?