Коментари - Млада жена вербувала британски ученички за Ислямска държава | dnes.dir.bg
назад

Млада жена вербувала британски ученички за Ислямска държава

От няколко дни Великобритания се вълнува от съдбата на три ученички, заминали за Сирия, за да се влеят в "Ислямска държава". Вербувала ги млада шотландка.

Обратно в новината

Коментари - Млада жена вербувала британски ученички за Ислямска държава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как непълнолетни британски гражданки напускат официално страната през летище без родители? Британските деца могат ли да си ходят сами през граница където си поискат? Властите им да дадат някаво пояснение. А като са се напълнили с всякаква паплач какво реват с крокодилски сълзи.

доклад на 008 (по случайност): Всичко е маркирано в кръвта и костите моля, като основен обект "на разследване" да ми бъде доставен генетичен материал (от основните заподозрени като престъпници) - 3-5л. кръв и поне 2кг кокъли от "странно забогателите" --- бизнесмени, политици, банкери, икономисти и други престъпници! сбор на "калпавия мат'рял" - боклучище соф, и всички други основни боклучища в Родината ни За взетите по грешка проби --- ще има и извинения!!! аз чкакам, чакам ... (Емил Димитров)

хахаха станали са булки :)

за разлика от баи ганю, други нации искат да си запазят имената и традициите в чужбина както тези семеиства, не да се преструват на фалшиви англичани и да се укриват зад щанда с дамски превръзки в супермаркетa, като чуят българска реч.

Ахмет, това с ганюто се изтърка. Значи казваш, че ония - сирийци, иракчани и т.н. имат обичай да си дават дъщерите да "обслужват" главорези, да лягат под идиоти, дето подлъгват деца да се самовзривяват с бомби. Силно се съмнявам, че иракчани, сирийци и т.н. да се съгласят, че имат такива обичаи. Всъщност ми е интересно какво ще ти направят ако изръсиш тая простотия пред тях - дали ще е по-гадно от това, дето бихме ти причинили ние за същото или да.

Исляма не може да съжителства с християнството. Хора възпитани с ислямската религия , рано или късно си ....показват рогата и християните стават жертва.

Аве, ти не се бой ... това, че си кръстен, не те прави християнин, какво си виновен, че вашите са те кръстили, тъй де! Спокойно, няма да станеш жертва, в безопасност си!

Само какви възхитителни английски имена... Шамима Бегум, Кадиза Султана, Амира Абазе... И още по-колоритното шотландче Акса Махмуд... Вече мога да очаквам и че премиера на Албиона по някое време ще се казва Реджеб Ердоган... Кралица Виктория сега сигурно би се завъртяла в гроба ако можеше да чуе какви стават наследниците на албиона...

Многознайковците англичани сами си го вкарват такъв, че ще се затрият като ген по най-лошия начин.

... каза член на народа, който бавно и сигурно се затрива по най-добрия начин...

Разгонили са се девойките, не по лошия, а по най-лошия начин. Голямо приключение правят в живота си, дано да оцелеят.

Жестоко е от моя страна, но нека веднъж не оцелеят, за да видят останалите на Албиона до какво води религиозната слободия и влиянието на семейството. Като е н-то поколение британка, какво търси с тая черна бурка. Че и по летищата такива не ги проверяват и са потенциално опасни.

Тази "млада жена" Акса, която ги е вербувала, в момента е на 20-21 години. Което значи, че и тя хвърчи, та лети. Не е редно семейството й да се отказва от нея. Още повече щом е попаднала в секта. Това е ужасно. И така те още повече помагат на злото и хвърлят дъщеря си в него. Това е голяма грешка и грях.

Не е толкова просто, тук не става дума за нормалните глупости на младостта, не става дума за дребни престъпления, момичето е активна част от група, която извършва ужасяващи престъпления - брутални убийства, изнасилвания и какво ли не. Ако детето ми тръгне по такъв път, това би ме съсипало и сигурно и аз ще се отрека от него. Има непростими неща, дори и за един родител.

колко хубаво ще бъде и нашите ислямизирани цигани и циганки да заминат там и да не се върнат повече ....там няма ли безплатно да ги лекуват ?

кво ги жалите тия-да ходят там да смучат паламарки и да перат гащите на джихадистите докато си почиват като са тъпи- тва жена да отиде в ислямска държава е все едно да станеш негър да се върне в плантациите

прецакаха си хубавите държави с тия мюсулмани не виждам как ще се оправят путин го каза ако имаш в държавата си мюсулманин значи имаш роблем

Русия е една от държавите с най-много мохамедани! И почти от всякъде съседите са и мохамедани! Както и голяма част от съюзниците! Спрете да дрънкате глупости вече!

Хаха, ти имаш ли представа колко много мюсулмани има в Руската федерация? Явно нямаш...

yuli.hristov

А ти знаеш ли в Шотландия и Англия колко са? Поне в Руската федерация са отделени на региони...Бил съм в Шотландия и съм видял кво става там. По улиците почти не виждаш бели...80% са разни талибани.

Много е тъпо да се наричат британки и шотландки тези момичета - те са само гражданки на Великобритания и т.н. Както се вижда, дори и второ или трето поколение имигрантки - те НЕ СА интегрирани, не се идентифицират с истинските британци и по зова на кръвта и религиозния фанатизъм тръгват на джихад... Това е нагледен пример за краха на идеята за мултикултурализъм... Французите пък прибират паспорти - що за малоумщина? Правилно е да им се дадат паспортите на кандидат-джихадистите и да се предупредят, че ВРЪЩАНЕТО от джихад обратно във Франция е НЕВЪЗМОЖНО. Пък те да си решават. Имаше един термин от соца - невъзвръщенец, за избягалите на Запад. Мисля, че в случая с джихадистите е съвсем уместен.

Не ми е ясно защо ги спират. да отиват като ги влече и по-хубаво- няма да се върнат и по-малко фереджета и чалми тук, Моля, всички цигани и турци тук също да се ориентират към ислямската държава. нали все ислям искат? Ето, и държава им направиха. какво седят тук, при неверниците? да заминават и дано там останат

Ха! Лудият се изморил.

гъзът ми Е ЗАВОЕВАНИЕ НА ЦЕНЗУРАТА НА ПАРИТЕ НА КУРВИТЕ ОТ ФУТБОЛА, КАТО СЕП БЛАТЕР.

ТЕЗИ НЕ СА ИЗДЪРЖАЛИ НА СЪРБЕЖИТЕ, А МАМА И ТАТЕ НЕКА СИ ПЛААААААЧАТ!!

ЕБЕ ми СЕ В ГЪЗА АТАКИСТ, ЩЕ БЪДЕ!!!

лапай бахура, малоумник:)

Аз Iisus разрешавам на своите чеда да започнат кръстоносен поход срещу исляма.Всеки,който носи кръст да гони всички терористи.Аз вашия Бог Ви повелявам-развейте всички християни знамената си и влезте в боя с моето име на уста-не се страхувайте-аз съм с вас.Амин.

бахурааааа

Ако не ти харесва в България-що стоиш тук-иди в твоята прехвален ИД. Ако някой изтрие думите ми-изтрива словото Божие- нито Иисус нито Аллах проповядват война-това го правят болните мозъци в ИД

Ами ти нещо май се мислиш за много оригинален? Нито знаеш кой е Исус нито някой ти е позволил да говориш от негово име! Много внимавай какви ги вършиш защото Бог не е за подиграване!

Ка ша изземат лични документи? Къде им е Хелзинкският комитет на тия да ги осъди в Страсбург? Ако беше българското правителство, половин Европа щеше да нададе вой, че нарушаваме човешки права. Ай ей ся да отнемем личните документи на 5 циганина от Пазарджик и ще скокнат 20 правозащитни организации да ги бранят.

ПУИССИ ЗДРАВБЕЙ, КА Е ПУТКАТА? ЕБЕ ЛИ ТИ СЕ? ЕЛА ДА ТА ПОЕБЕМ ПРЕДИ ДА СТАНЕШ СВЕТИЦА НА ДИРЯА....

Като е толкова добре в ислямска държава-що не идете и стоите там мръсни копелета,що идвате в Европа -щото сте мързеливи и гладни -прасета мръсни."Око за око зъб за зъб""

там ще намерят рая, при потните джихадисти

Айде стига сте ни занимавали с тези мемоиди. Заприличахте вече на PR отдел на "Ислямска Държава". Стига сте ни обалъчвали с вредните си меми! Не вярваме в организираната реалност - разпознаваме я като колективно въображаемо.

Бордей е публичен дом, а тази вербувала приятелките си от детинство да заживеят там и ги пази да не избягат с цяла женска бригада. Що за гадни души.

абе нека си дирят късмета там ,хората са казали-да бе мирно седяло,не би чудо видяло...като ги е засърбяло между краката сега така ще ги начешат ,че ще им държи за цял живот

НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е СПАМ, С ТЕБ Е СВЪРШЕНО ДИР!!!

Акса Махмуд - това е чисто шотландско име! :)

- Трите момичета - на 15 и 16 години, миналата седмица са се качили в самолет на турските авиолинии от лондонското летище Гетуик за Истанбул. - Абсурд е да се качиш в UK ей така на който и да е самолет на 15 години, ама Турция за пореден път доказва че НЕ е Европейска държава и че е огнище на тероризъм. Залива цяла Европа с УЖ бежанци от Сирия, а всъщност това е изметта на ислямският свят, най-долнопробните отрепки неграмотни ислямизирани !!

За съжаление, в първата част на изказването си не си прав. Явно нямаш наблюдения как стават нещата във Великобритания. Тук не съществува т.нар. "изходящ паспортен контрол". Това означава, че за където и да летиш, без абсолютно никакво значение, ти отиваш на секюрити, след което си отиваш на гейта. Трябва да имаш паспорт, който се проверява не от орган на Бордър форс, а от служители на летището и паспортът ти не се сканира на скенер на бордър форс. Поради тази причина всеки може да напусне страната без реално властите да могат да го спрат. Имаш ли паспорт - качваш се на самолета и пътуваш. Паспортна проверка от гранични власти (каквато познаваш в България) има САМО на влизане в страната. За турската част на нещата не мога да коментирам, защото нямам сериозни наблюдения. Вероятно си прав.

дира е убиеца на Шарли.