Какво гигантско лицемерие!

През 2002 Тони Блеър излъга британските избиратели за Ирак и въвлече страната си в една сбъркана и много кървава война.

Обратно в новината

Коментари - Какво гигантско лицемерие! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво лицемерие видя ма како, при положение че човекът твърди каквото е твърдял преди 15 години. Това е стабилна позиция, лицемерие щеше да е ако се беше вчера каже едно , днес друго, както ти примерно си направил в 50 реда. Егати надъханата киселица!

От статията определено се налага внушението, че щом историята съди (или е осъдила вече) някого и видите ли - справедливостта е възтържествувала. Един от най-големите недостатъци на тази "демокрация" е, че никой не поема отговорността за грешките си от управлението. Ако си "демократичен" политик имаш право на всичко. Не само да съсипваш икономически държавите, при това до тотален фалит, но можеш да се гавриш със съдбите на милиони, на които след, като си ограбил и си унищожил домовете им, а политиците им си наводнил с корупция, ти не спираш до тук, а спретваш и едно преселение на народите, като имаш и смелостта да обвиняваш и едните, и другите в нетолерантност. Следващият път, когато някой, който е грабил от хората профучи покрай вас със скъпата си лимузина и многобройната си охрана на път да чете поредните си лекции относно "филантропията" вие си речете: "абе мани го тоя! Него историята го осъди вече!". За да има на какво да се посмем. :-)))

Бях чел разказа на американски войник от иракски произход, който участвал в издирването на Саддам. Когато го намерили в някаква землянка, брадясал и ошашавен, войникът му зашлевил два шамара. И го разказва с гордост - как зашлевил този злодей. А помните ли кадрите от обесването на Саддам? Опитайте се всичко това да го свържете с цивилизоваността, демократичността, свободата, справедливостта, човеколюбието с което уж се асоциират САЩ и Великобритания. Аз поне не мога.

саддам доказа, че нищо не струва. сички посткомунистически лидери се предадоха живи в ръцете на врага. Заповядвали да се убива и да се стреля, пък те:меки и бизотговорни. за мен лично е по-удовлетворяващо да знам, че са им отнемали егото и гордостта малко по малко. загубили са честта си още при ареста....и ми е урок да не служим на фалшиви лидери и идеологии.

Я му махнете снимката, Дир.бг, че колко английски майки плачат и не само!!!

няма нужда да я махат, исторята трябва да се помни - на комунист/соцялист никога не трябва да се дава власт! а тои е точно това , лидер на работническото парти и ментор на ж. корбин, които е сащя като него, но глупавите хора котио винаги са болшинство винаги са готови да се поведат по нереалистични обещаня - като тя които натискаха за излизане на ук от еу

излезе от Еврогейския съюз за да се публикуват подобни статии в противен случай, те не са политкоректни! Съсипването на Ирак продължава и сега!

Малко C4 и ......бум за злодея!!

Саддам Хюсеин нападна с армия Кувейт! Това- 1991-ва годна! Хюсейн беше решил да завладява петрола и да го играе монополист.Да ,ама не. Всички последвали действия на Запада , бяха с цел - наказателна операция! Браво на Блеър и САЩ, действаха съвсем логично.

И аз така викам моето момче,но за съжаление повечето форумци не са пълни идиоти като теб и останалите ми тролове и помнят,че мумията Блеър и дебилът Буш,се заклевали,че това е всичко друго но не и наказателна акция-идиоте... Освен това Кувейт е бил част от Ирак и обяви независимост... Да разбираме ли,че признаваш това право и на Луганск и Донбас и заклеймяваш Украйна,че води война срещу тях? Откъде ви намирам такива катили да ви плащам и да ме закопавате тука бе.......

как може дебели комунистически и невъпитани прасета да имат такъв кехефен език, това по тоалетните на казармата ли го чете или от помполита

Аз

1991. Започна и свърши. А Тонича е мин-председател на ВБ от 1997. Комай за други войни става въпрос... Пък Афганистан никого не е нападал...

Чудя се как щеше да се превежда името му на български, ако беше с немски корен.

Нищо ново под слънцето! Преди беше "съветската" заплаха, сега е руската заплаха. След 10 год. някой ще каже, че умишлено политиците са преувеличавали и плашили народите си, за да извлекат максимум полза за себе си, а не за хората. Русия и сега, със санкциите, има всичко. Плачат фермери и производители от ЕС. Нали така!?

Ще прощаваш, приятел, но руската заплаха е реалност, особено в държава смятаща се за всемъгъща+управлявана от НЕОФАШИСТ!!!

Ако трябва да резюмирам - НАЙ-ГОЛЯМИЯТ ПРОБЛЕМ НЕ Е ТЕРОРИЗМЪТ, колкото и гнусен и отвратителен да е, той просто е средство за толкова необходимат НА НЯКОИ УПРАВЛЯВАЩИ ХОРА И КРЪГОВЕ ДА ПАЗЯТ ВЛАСТТА И СТАТУКВОТО, КАТО РАЗДЕЛЯТ, КОНФРОНТИРАТ, СТРАХУВАТ И ПАНИКЬОСВАТ ХОРАТА!!! Без изобщо да отричам сериозността на отгледания звяр, тероризма!!! Това съм го писал и напомня, много пъти!!! ПРОБЛЕМЪТ Е СИСТЕМЕН ПРЕДИ ВСИЧКО, и той опира ДО НАЧИНА, ПО КОЙТО СЕ ИЗЛЪЧВАТ ПРАВИТЕЛСТВА И УПРАВЛЕНИЯ В ДЪРЖАВИТЕ ПО СВЕТА, КОЙ ТОЧНО И КАК ГИ ЛАНСИРА И ПОДБИРА РЕАЛНО, и ОТ КАКВИ СКРИТИ И НЕПУБЛИЧНИ МОТИВИ И ИНТЕРЕСИ СЕ ВЗИМАТ ВАЖНИТЕ (И ОСТАНАЛИТЕ) РЕШЕНИЯ!!! Проблемът е и КОРУПЦИЯТА, ЛЪЖАТА, ИЗМАМАТА, ЗАВИСИМОСТИТЕ ОТ ЛИЧНИ, ГРУПОВИ И ДОРИ ПРЕСТЪПНИ ИНТЕРЕСИ ОТ ПОЛИТИЦИ, УПРАВНИЦИ И ЕДРИ БИЗНЕСМЕНИ, БАНКЕРИ И ОБЩЕСТВЕНИЦИ!!! А теророизмът (и особено "моралните" му оправдания и обяснения, с които терористите И КУКЛОВОДИТЕ ИМ привличат останалите) е просто следствие и функция на тероризма! на този тероризъм, в сегашния му вид!!!

Licemerno da osuzhdash nyakogo kogo podkrepyal!Samoleti na NATO kacaxa i izlitaxa ot BG-fakti neshto mnogo uporito,kazvali drevni.Tak i licemerno vsichko ,koeto bilo i v Irak,i v Livia,i v Yugoslavia i v Siria.

Е, и какво от това , че лъжата ни беше представена като истина! Нищо! Така ще е и за напред ако сами си затваряме очите! Сега приемаме да ни лъжат, че заплахата за Европа е от изток. е, после някой може и да се извини - само че дали ще сме тук да го чуем!

ЗАЩО МИЛОШЕВИЧ, РАДОВАН КАРАДЖИЧ БЯХА ОСЪДЕНИ В ХАГА И ЗАГИНАХА ПО ЗАТВОРИТЕ, ЧЕ ЗАЩИТАВАХА РОДИНАТА СИ, А ЗА ИЗРОДИ КАТО ТОНИ БЛЕЪР, ДЖОРДЖ БУШ, МЕРКЕЛ ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ЦЕЛИ ЦИВИЛИЗАЦИИ И ГЕНОЦИДА В АФРИКА, АЗИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА НЯМА СЪД, НЯМА ПРИСЪДА И НЕ ИМ СЕ ТЪРСИ ПРИСЪДА? ТОВА ЛИ Е СПРАВЕДЛИВОСТТА, ДЕМОКРАЦИЯТА?

Двойни стандарти. Предимството на силния на деня. Това е причината САЩ да се страхува и да кълне Русия.

Международният наказателен съд (МНС) е постоянен съдебен орган, който се занимава с геноцид, престъпления срещу човечеството, военни престъпления и престъпления на агресия.

Аз

"Според поддръжниците на предложението това може да доведе до забрана за заемане на публични длъжности от страна на Блеър и изключването му от Тайния съвет на кралицата." Това - за извършените масови убийства на няколкостотин хиляди души. Че те ако така ще наказват... и аз мога да си съставя едно списъче от 100тина келеша... За много по-малки неща японците са си разпаряли шкембетата, а викингите са си заковавали края на червото за някое дърво и после са броели колко навивки ще направят около дървото - колкото повече, толкова повече спасена чест.

Тони Блвъе трябва да бъде съден и осъден за лъжите и престъпленията си, КОИТО СА УМИШЛЕНИ И С МНОГО ГОЛЯМ РАЗРУШИТЕЛЕН ЕФЕКТ И ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА МНОГО ХОРА! От истински и независими съд! КАкто и от всички хора, които са станали негови жертви, жкл близките и роднините на убитите и ощетените от войната! Англия има грехове към Европа и света, както и Буш и кликата му! Републиканската му клика! (И само да напомня тук, че един от малцината тогава, КОЙТО СЕ ИЗПРАВИ И ЗАСТАНА КАТЕГОРИЧНО СРЕЩУ ВОЙНАТА В ИРАК БЕ ... ТОГАВАШНИЯТ МЛАД И НЕ ТОЛКОВА ИЗВЕСТЕН СЕНАТОР ... БАРАК ОБАМА!!!) Дори и Клинтън подкрепи тази война, а и не само тя....повечето в Конгреса!

Дано тази статия да я прочете и нашия политически двор!!! И дано си вземат поука, че не всичко което им спускат от ул. Козяк и от въздесъщото НАТО трябва да се изпълнява безотказно. Трябва в прав текст нашите политици да кажат на съюзниците от НАТО, че българският народ не позволява на политиците си да вървят срещу Русия.

someone

това са си вътрешни работи на великобритания, ние да си гледаме ние колко сме цъфнали и вързали.

Аз

Не думай... И от кога Ирак стана вътрешна работа на Великобритания?!

Много са "интересни" мурзилките и путинофилите в българкия вариант! Те непрекъснато критикуват и плюят Запада и агресивността му, ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ТАМ, ВСИЧКИ, но ... КОГАТО СЕ СТИГНЕ ДО КОНКРЕТНИ ВИНОВНИЦИ И ИМЕНА ЗА БЕЗОБРАЗИЯТА, ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, ЛЪЖИТЕ И ИАМАМИТЕ ТАМ - и то точно при започване на война, изведнъж тези ... СТАВАТ "НЕОБЯСНИМО" ВСЕОПРОЩАВАЩИ И ВЕЛИКОДУШНИ! Тони Блеър и Джордж Буш просто сбъркали! Объркали се хората! Както да кажем някаква си частна медия или вестник! Човешко било, ставали тези работи и прочие ОТКРОВЕНИ ГЛУПОСТИ И ПРОЗРАЧНИ ОТВРАТИТЕЛНИ ПРОСТОТИИ, ЛАКАРДИИ И ОПОРНИ ТОЧКИ! Как някой ше обясни това отклонение и патология:) Тези воюват и атакуват непрекъснато и много гневно и непримиримо ВСИЧКИ ДРУГИ, НО САМО НЕ И НАЙ-ГЛАВНИТЕ И ДОКАЗАНИ ВИНОВНИЦИ, КОГАТО СА КОНКРЕТНИ И БЕЗСПОРНИ!?!?!?

Блеър вече не може да върши поразии. Вниманието трябва да се насочи към новите "Блеъровци" управляващи Европа и готови да последват във всичко САЩ пък каквото ще да става.

Лицемерието продължава. Казват ни че е предизвикал война стуваща живота на стотици хиляди невини хора, а не го съдят и хвърлят в затвора до края на дните му.

Ами то това си е тактика на западните "демокрации" открай време! Т.е. отявлено и гнусно лицемерие! Водени от интересите си не се съобразяват с нищо и никой, вършат чудовищни престъпления в света и след време, когато са постигнали целите си играят "добрите", които са си признали грешките и са се разкаяли пулблично за тях! Друг е въпросът, че така и виновниците не понасят нито политическата, нито моралната, нито чисто правната отговорност! Сегашната ситуация с Украйна е поредното доказателство, криейки и манипулирайки истината от хората, за да могат след време да кажат, че не са знаели за зверствата на бандеровците и неофашистите в днешен Киев. Но нещата няма да могат да се върнат обратно. Докато все още обаче има възможност за точка на обръщане на тренда, ще има лъжи и манипулиране на общественоето мнение. Лошото е, че и нас ни вкараха, чрез продажните ни политици, в купа на блеещото благосклоонно стадо на подръжниците на подобен нечовешки (даже бих казал и човеконенавистен!) световен порядък!

защо съдът на хага не е компетентен да съди международните терористи от величината на блеър и буш ? защото хага е тяхното оръжие за самозащита ! защо ислямска държава е обявена за терористична и забранена , след като е само следствие на всички сбъркани западни политики водени от тони блеърци , бушовци и обамовци , мислещи единствено за ограбване на робите , които ги избират ! всичко обаче се плаща или на този или на другия свят ...и лошото и доброто !

Не разбирам зашо във форумите задължително трябва да сеем обиди един срещу друг,да се наричаме с мръснишки имена.Време е да се въведе почтеност в отношенията ,независимо от позициите които се изразяват.И форумите да станат по-чисто място ...

Защото за съжаление и форумите, и собствениците им са ИЗВАДКА ОТ СЪЩИЯ ТОЗИ НАРОД, както иу политиците и управниците ни! Иначе по по=ринцип съм съгласен и гласувам с две ръце, но когато някой дълго време те псува, лъже и нарича с имена и епитети и води някакви хибридни войни и заработва като трол му се позволява идва ден, когато ти писва...И му теглив и ти една майна! (аз говоря за себе си!)

До колкото знам Садам Хюсейн първо нападна С АРМИЯТА СИ Кувейт! От там започна цялата серия от войни. Колкото и да е грешен Блеър , все пак е светец сравнен с мегаломана агресор Садам Хюсеин.

объркал си се само с 14 години! От 1990-та до 2004-та. но нищо, на вас сороските шерпи ви е простено. вас специлано ви избират по тъпота.

Това, че Садам пръв нападна Кувйт ли? Естетсвено беше , че Запада няма как да му прости тази наглост и ще намери повод да го размаже, рано ,или късно.

по това време още не си бил роден ама драскаш ли драскаш(преписваш)мислите на едни други "българи"

За съжаление лицемерието продължава ...сегашното внушение ,че Русия е агресор,че е необходимо засилено присъствие на янките в Европа ...И за съжаление ,ние го поддържаме .

Политиката на лейбъристите е като политиката на консерваторите, а тяхната като на брексистите. Всички заедно катастрофираха по такъв начин, че британската кралица, която наследи половината свят, ще остави една разцепена държавица. Катастрофата на Англия е последствие от вековен морален провал на безпринципност и гонене на моментните интереси- типично пиратско мислене, което днес води до потресаваща политическа катастрофа. Никой! Никой, дори и САЩ няма да спаси Британците от годините неморалност, нито спомените на Блеър ще скрият убийството на един долен диктатор, който си беше играл някога със Запада и се беше изгорил. Ама не му намерили оръжията! Ами те му разрушиха държавата, за какво да ги търсят? Ирак е разцепен от онези, които го създадоха, защото посегна на Кувейт и застраши бизнеса на милиони хора. Днес повече от всякога се вижда свободата на кюрдите и няма никакъв смисъл да се обвинява Блеър за това. Без тези войни един народ щеше да живее в робство. Наред е Турция.

Със всичко това искаш да кажеш, че днес Ирак е държава по-добра за живеене, отколкото беше при Садам Хюсеин ?! Само преди седмица след бомбен атентат там загинаха над 290 души. Такова жалко лицемерие е трудно да се оправдае. Ама то от Шарлита какво друго да очакваш.

не са само на запад и не са само политици. Това разбрах от твоите писания. Да използвам случая да те питам защо смяташ, че Брекзита е катастрофа за британците? Това по НТВ ли го чу от някой хрантутник на "Америка за педа..те"? Ами ако се окаже, че е точно обратното?

Буш направил това, Блеър направил онова, а къде са нашите синковци,които веднага се подложиха не като пудели, а като помиарчета,на които е показан смърдящ и оглозган кокал?!

Ами ти сам го казваш - те са си пудели, които искат да с епредставят пред очите на слепите (българите) за алфа дог-ове:) И умират .да се правят на бабаити и големи мъжаги, тояно както между другото такива като Буш (който таткото е скътал от истинска военна служба, а иначе е голям патроит и американец и главнокомандуваш, макар и бивш...), злият му сив кардинал Чейни (силната фигура в кабинета му с таткото), - този дори простреля свой човек от свитата с пушката си на лов, колкото е войнолюбив и умеят тези всичките да пращат децата на другите американци да умират за печалбите им..., Тони Блеър, ..., Доналд Тръмп... но тези просот са на други нива в сравнение с нашите посерковци.

А защо в България не се изготви доклад за това как бяха изпратени български войници в Ирак ? И някои от тях не се върнаха живи. Аз помня как Соломон Паси каза по телевизията "Аз вярвам на доказателствата на американското разузнаване за оръжията за масово поразяване на Садам Хюсеин". Ей това"аз вярвам" струва живота на български войници. В една безсмислена за България война. Дано тази американска подлога да е оставил поне по едно цвете на гробовете на загиналите наши сънародници.

Защото в днешния пиратски свят, ако не участваш на страната на силните и не си способен да се бориш и да предвиждаш щете разорят и унищожат. Не знаеш ли какво се случи през последните 70 години? Не знаеш ли, че бяха извършени убийства с цел грабеж под миловидния претекст за равенство, а после не видя ли кои станаха богатите капиталисти?

Аз този Паси няма да го коментирам, и той е един нечистоплътен и меркантилен тип. Само ще изведа и подчертая един много ясен и категорияен соред мен извод и лакмус за лъжа и измама: КОГАТО НЯКОЙ ПОЛИТИК И УПРАВЛЕНЕЦ ЗАПОЧНЕ ДА ГОВОРИ ЗА ВЯРА И ОСОБЕНО ДА ОПРАВДАВА СВОИ ВАЖНИ ДЕЙСТВИЯ (И БЕЗДЕЙСТВИЯ) И ПОЛИТИКА С ВЯРА И РЕЛИГИЯ, ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ ХОРА, ЧЕ ТОЗИ НЕ СТАВА - ИЛИ Е ИЗМАМНИК И МОШЕННИК И ЗАВИСИМ, КОРУМПИРАН И ЛЪЖЕ, ИЛИ Е НЕКАДЪРНИК! Да имам толкова и такива огромни ресурси - бюджета на държавата и цялата държава (и то не коя да е!), с всичките й органи и институции, С ВСИЧКИ СЛУЖБИ, РАЗУЗНАВАНЕ И КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕ, И ТЕЗИ НА ПАРТНЬОРСКИТЕ (А И НЕ САМО В СЛУЧАЯ) РАЗВИТИ СТРАНИ, И ДА ИЗЛЕЗНЕШ И ДА ЛЪЖЕШ ПО ТОЗИ НАИСТИНА ОТВРАТИТЕЛЕН НАЧИН - понеже торбичката с лъжите вече е празна, ДЕМОНСТРИРАЙКИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЧЕ СИ ЗАКОРАВЯЛ ЛЪЖЕЦ И МОШЕНИК И ЧЕ НЕ УВАЖАВАШ ИЗОБЩО И ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ, И СЕБЕ СИ - НИКОГО, ОЗНАЧАВА, ЧЕ НАИСТИНА СИ УДАРИЛ АБСОЛЮТНОТО ДЪНО! И ТОВА ВЕДНАГА ИЗВИКВА ИСТИНСКИ ВАЖНИЯТ ВЪПРОС - И КОЙ И КОИ, И КАК ИЗБИРА ПОДОБНИ МЕРЗАВЦИ И МОШЕНИЦИ НА ТАКИВА ВАЖНИ ЗА ЦЯЛОТО ЧВЕЧЕСТВО ПОСТОВЕ, ЗАЩО ХОРАТА НЕ СА ЗНАЕЛИ ПРЕДИ, А НЕ СЛЕД ТОВА, СЛЕД КАТО С ЕОБЪРНЕ КАРУЦАТА ВАЖНИТЕ НЕЩА ЗА ПОЛИТИЦИТЕ И УПРАВНИЦИТЕ СИ, И ЗА АФИНИТЕТА ИМ КЪМ ... "ПОДОБНИ ГРЕШКИ"!?!?!?! Аз мога и това да поясня, и съм го правил доста пъти, и касае това дали наистина имаме демокрация в тези държави, но това е друга по-дълга тема. А всъщност може би е пак същата... Има много общо с това КАК СЕ ПРАВЯТ ИЗБОРИТЕ И ДАЛИ НАИСТИНА СА ДЕМОКРАТИЧНИ, ТОЕСТ ДАЛИ НАИСТИНА ХОРАТА СА ИНФОРМИРАНИ И ПРАВЯТ ИСТИНСКИ, ДЕМОКРАТИЧЕН, ИНФОРМИРАН ИЗБОР! Защото без ИНФОРМИРАН ИЗБОР НЯМА ДЕМОКРАТИЧЕН ИЗБОР, РЕСП. НЯМА ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ, А ИМИТАЦИИ И ИЗВРАЩЕНИЯ НА ТАКАВА, КОИТО ПЪК ДАВАТ ХЛЯБ НА ДРУГИ ДА ПЛЮЯТ САМАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ИСТИНСКИТЕ Й ЦЕННОСТИ И ИДЕИ!

Ще цитирам по памет: -"Когато някой политик започне да говори за България, значи търси как да я продаде"

Факт е,че един от най известните кадри на партията на Блеър си подаде оставката и направи собствена партия...Няма да ви кажа кой е,лесно е да се намери!Интересното е обаче,че като причина посочи факта,че Блеър е откровен НАЦИСТ,факт когото не прикрива в разговорите в тесен кръг...:):)) Но,на нас батковци,не ни дреме.... Нацистката генетична грешка с уши като франзели и муцуна като опосум,върши ни работа! Къде ще намерим такъв безочливен лъжец без капка морал,да ни свърши такава хубава работа? Повечето хора са несъвършени защото изпитват срам когато лъжат,имат морал,етика,достойнство... при еврогея Блеър,такива дребни неудобства не съществуват! Помните ли неговата физиономия когато изнасял речи или давал интервюта?Нещастно изражение,опитващо да спечели симпатии,бавно и спокойно говорене "гарнирано" с видно "съжаление"....Сещате ли се?Плевнокио е негово копие.... Еееехххх,такива служители не се намират лесно бе,не се намират лесно... От друга страна,да не би защото моите политици-васали са такива червеи, това да е причината да не мога да намеря свестен трол в форума?? Защото както в случая с Блеър и тук в форума,само долен боклук е на заплата при мен!! За НПО-тата ми да не говорим - там само кални едноклетъчни...Най еволюиралите от тях,са просто безгръбначни....

Като споменаваш това само да напомня, че настолна книга и на Доналд Тръмп, друг изявен "републиканец" и пореден кандидат за президент на тези ИМА ЗА НАСТОЛНА КНИГА ... "МАЙН КАМП" НА ХИТЛЕР, И ДОРИ НЕГОВ ПЕРСОНАЛ СА ВЛИЗАЛИ ШЕГОВИТО ПРИ НЕГО С ХИТЛЕРИСТКИЯ ПОЗДРАВ В КАБИНЕТА МУ - С ВИСОКО ВДИГНАТА НАПРЕД РЪКА! Това само за информация на някои невежи, а ако искат мога да им дам и източника, който е написал подробно впечатленията си от дългите години познанство и работа с Перуката - поредният кандидат за голям измамник на власт! (Между другого Трамп е имел сериозни проблеми обе среди годин зарази теми си възгледи и убеждения и не знаю как еврейският республикански ели е "заправил" и "преглъща" тени неба И ОНПВА, КОЕТО СЕ СЛУЧИ В ПАЛМ БИЙЧ ПО ТОЗИ ПОВОД ПРЕДИ ГОДИНИ...! Което говори между прочем много и ... ЗА ТОЗИ ЕЛИТ! И ДВОЙНИЯТ МУ АРЩИН! И СКРИТИ ИНТЕРЕСИ!)

нещо го недолюбваш, и пишеш някакви неща за него, които ми се струва, че не са верни. Твоя си работа, само че ако не е Тръмп, ще е г-жа Клинтън. Тя по-хубава ли ти се види? Че тя е по-голям ястреб и от напърченото връбче Роско. Като нищо ще ни спретне най.малко още една-две хубави войни. Това харесва ли ти? А пък поне Тръмп обещава да ФАЩ да не се разпищолва толкова, колкото е сега, и да обърне повече внимание на собственото си дередже, вместо да се меси по целия свят. Не че вярвам на Тръмп повече отколкото на Клинтън, но все пак ми се струва по-добре германска издънка, отколкото еврейка.

инфо, Bсе си мисля, че Aмериканците няма да изберат Tрbмп ! Hо ще видим !

Какво гигантско лицемерие! Брекзитът , също ще се окаже едно гигантско лицемерие, но това ще бъде разбрано след 10-на години.

Целият Ви скапан ЕвроГейски съюз и цялото Ви скапано НАТО е едно ОГРОМНО ЛИЦЕМЕРИЕ ! А Блеър е само еднин миниатюрен чарк от него ...

Забавно пропагандно изпълнение на DW! Сега всички се нахвърлят върху Блеър. Старата история - той, ама само и динствено той е виновният във Великата Британия! Той - Многоръкият и 100-главият змей Тони Блеър! Това - партии, това депутати, министри (негови и в кабинета в сянка), това кралско семейство, медии, банки и концерни, това Германия, Франция - ама те едни невинни дечица, всички до един прелъстени и изоставени от лошия и отвратителен Тони Блеър! Разпнете го, анатемосайте го и ... търсете следващия "Блеър", когото ще обвините за следващото престъпление - Арабската пролет, воната в Сирия и новата война в Ирак, още по-новата война в Афганистан (която сега, след срещата във Варшава, започвате)... Наистина, какво гигантско лицмерие - от DW и работодателите й!

Естествено че ТОЙ е виновен, както и Буш! Тръгнаха на война с измама и изфабрикуеани аргументи, разрушиха цели държави и направиха голям мигрантски "подарък" на Европа!

Нали моето момче,съм ви казал,че когато ни заврат в миша дупка,вместо да прекаляваме с нищоказването и дебилизма,най добре е да пишем,че Путин е зло ЖуЖе?

А да! Да те предупредя също така,че ако продължиш да объркваш тука идиотите които работят за мен ида ми разваляш работата,ще те обявя за "мужикистанец" и "путинкистанец"!!

Mнооооого, ама много сте точен !!! Bреме е воинолUбците да отидат на бесилото ! Bсички ! и добре е, че навремето задbлжително се изyчаваше Mаркс и Eнгелс ! Tа това се техните идеолози, които казват : " Kапитализма без воина, не може " !!! Hали произвеждат орbжие ???!!! Kаде ще го пласират, за да печелят ???!!! Eстественно като предизвикват воини !!!

Тони Блеър беше главният подстрекател за тази война. Той в никакъв случай не беше просто последовател и изпълнител на желанията на Буш. Напротив, Блеър използва Буш и САЩ. Не че на другия луд му трябваше много убеждаване...

Това не е вярно, ти или не разбираш, или най-нагло лъжеш!Впрочем това си личи и по платата - виж състоянието на фамилията Буш и кои са с тях и зад тях. Тони Блеър БЕ ПИОНКА, МАРИОНЕТКА В ГОЛЯМАТА ИГРА, каквато между прочем бе и лековатият и безмозъчен (алкохолик) Буш-сиковеца! Знаеш ли защо Буш - син бе лансиран, избутан и инсталиран за президент на времето? ЗАРАДИ ТАТКОТО! ЗАРАДИ ДЪРТИЯТ БУШ! ТОЙ БЕШЕ СИЛНАТА ФИГУРА, ЗА НЕГО ГЛАСУВАХА И НЕГО ИЗБРА ЕСТАБЛИШМЪНТЪТ НА РЕПУБЛИКАНСКИЯ ЕЛИТ, и това го знае всеки, който се интересува и е не е кругул идиот или промит мозък, или няма интерес да го знае! Екипът на синковеца беше всъшност ... ЕКИПЪТ НА ТАТКОТО, бивш шеф на ЦРУ вицепрезидент и президент, договарял И КАК И ОТ КОИ ТОЧНО ДА СТАНЕ И "ПЕРЕСТРОЙКАТА", ТОЕСТ КРАЯ НА СТУДЕНАТА ВОЙНА! Туй става дума за микиарди, за десетки милиарди и глобална политика и икономически интереси, вкл. финансови (впрочем Буш - син получи от таткото и шефа на Фед-а, Елан Грийснпайн, който задържайки лихвите с години на много ниски нива и куп действия И БЕДЕЙСТВИЯ, причини на практика И ГОЛЯМАТА РЕЦЕСИЯ, и след това избяга и я нахлузи на наследника си... А Тони Блеър го пратиха на "работа" в една ... ГОЛЯМА АМЕРИКАНСКА БАНКА - ДЖИ ПО МОРГАН ЧЕЙЗ, ЗА НЯКОЛКО МИЛИОНА ДОЛАРА ПЛАТА НА ГОДИНА, ЗА ДА ГИ СЪВЕТВАЛ ПО ... "АРАБСИТЕ ВЪПРОСИ"!?!?! Понеже бил много голям експерт там!!!

Ти спомняш ли си онази умилителна сценка, когато на международен форум някъде го замерваха Буш с обувка? А спомняш ли си пък когато този идиот бе забравил и не разбрал, яе микрофонът му на масата на подиум бе е изклчючен И КОЙ ОТ ДРУГИТЕ ПОЛИТИЦИ МНОГО БЪРЗО И ПРИСЛУЖНИЧЕСКИ УСЛУЖЛИВО ПРИТИЧА ДА СЛОЖИ РЪКА НА МИКРОФОНА И ДА ГО ИЗКЛЮЧИ, ЗА ДА НЕ С ЕЧУЯТ ПОРЕДНИТЕ ИДИОТЩИНИ НА ВИДНИш РЕПУБЛИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ И КРЕТЕН? ДА, ТОВА БЕ ТОЧНО "НАЙ-ПЕРСПЕКТИВНИЯТ" И НАЙ-УМНИЯТ" И "ЧАРОВАН" ПОЛИТИК В СВЕТА ПО ОНОВА ВРЕМЕ - ТОНИ БЛЕЪР! Затова изобщо нв мв учудва, че англичаните гласуваха Брексит - те напълно си го заслужават! КОй както си иска да си го разбира!

хора, които не гледат просташките, лъжливите и манипулативните телевизии НТВ, БТВ, БНТ и ТВ Европа, този факт е известен отдавна. На тях им е пределно ясно, че западния "демократичен" свят се управлява от лицемери, лъжци, крадци и манипулатори, с една дума - ПРЕСТЪПНИЦИ. Затова и от ЕС няма да излезе нищо свястно. Същите тези престъпници сега водят хибридна война срещу истината, като искат да се изкарат борци за демокрация и справедливост. Но ние знаем какво представлява тяхната справедливост и демокрация, които вече 200 години насаждат на света. Освен чудовищни грабежи, кървави войни и мизерии, нищо друго не оставиха зад себе си в света, който повече от 80% бяха колонизирали. Сега е същото, колкото и да се опитват да се представят в добра светлина, това са същите вълци в овчи кожи, същите престъпници. "Демократизацията" на Ирак струваше повече от 1 МИЛИОН жертви, стотици хиляди деца сираци, пълен разгром на икономиката, грабеж на петролните богатства и всичко което е по-атрактивно от промишлеността, чудовищна експлоатация на детски труд, мизерия, несигурност, в крайна сметка никаква демокрация. Интересува ме тези престъпници, които след Ирак взривиха още много държави и ги докараха на същото положение, дали някога ще получат възмездие, дали някой ще ги съди, санкционира? Ще има ли правосъдие за западните престъпници?

Къде бяха честните и интелигентните, когато над 2 млн. британци излязоха на протести срещу тази война? Булгария изтъргува участието с в тази война срешу членство в НАТО, понеже на Буш и Блеър им трябваха страни пионки, за да симулират международна коалиция. Благодарение на тази война и нейната неоправданост и световна съпротива България успя да се вмъкне през задната врата и в НАТО.

Честните и интелигентните се обединиха в партия, която открито се бори против лицемерието на западните престъпници. Същите българската полиция ги гонеше и биеше в Южния парк, когато те протестираха срещу американските бази, участието на български военни в чужди мисии в чужбина, против влизането в НАТО. След това същата тази полиция и жандармерия получи разрешение да се разправя с тези хора когато и както намери за добре. Там бяха, и сега са там честните и интелигентните - където трябва. Ама нечестните и "интелигентните" къде сте?

съответните международни организации да се заемат и да изправят пред Международния съд в Хага и двамата престъпници - Дж. У. Буш и Т. Блеър!!! Вината на Блеър е доказана и неоспорима и за това трябва да бъде осъден от международния съд като военнопрестъпник! А изправят ли го него пред съда самият той ще докаже и вината на съучастника и подбудителя си и няма да има нужда от допълнителни разследвания в хода на съдебното производство. Хайде сега всички вкупом, ООН, ВКБООН, Съвета за сигурност към ООН, всички управленчески структури на ЕС, всички организации на държавите от арабския свят и саите САЩ да изправят пред Международния съд тези двама престъпници против мира и човечеството! И всички неправителствени организации за защита правата на човека да неси чешат езиците, ами да се задействат и също да се обединят и да изправят пред съда тези международни престъпници! Нали така повеляват истнската демокрация и всички международни правни норми за защита на човека и основните му свободи! По делата Ви народите от цял свят ще преценят думите Ви, а всички управляващи и управленчески структури са временни, за опредзелен период от време, но народите по този свят са вечни!!!

Надай се, та те са от един калъп правени. Много неща трябва да се изринат.

Понеже аз знам, че тази тема е изключително важна, искам да наблегна - НЯМА ОБЩА ВИНА И ОТГОВОРНОСТИ, АКО СА ИСТИНСКИ, ТЕ ВИНАГИ СА И ИНДИВИДУАЛНИ! Няма колетивни престъпления, шо се касае до вината, ИМА ИНДИВИДИ, КОИТО СА УЧАВСТВАЛИ ЛИЧНО, И КАТО ТАКИВА СЕ СЪДЯТ! Важно е да се наблегне на това, защото ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ВИНАГИ СЕ КРИЯТ ЗАД "ГРЕШКИ" И "НЕЗНАНИЕ" - не знаели, не разбрали, не осъзнали и прочие, И ЗАД КОЛЕКТИВНАТА ВИНА ИЛИ ВИСОТАТА НА ПОСТОВЕТЕ СИ (И НА ДЪРЖАВАТА!) Трябва много ясно да отчетем - Джордж Буш, фамилията Буш СА РЕПУБЛИКАНЦИ!?!? (какъвто е и кандидатът им Доналд Тръмп), и ото сред фамилиите-стълбове на тази партия! Която ЗАСТАНА КАТО ЕДИН ЗАД "ГРЕШКАТА" НА БУШ - БАЩА И КЛИКАТА МУ, ИЗПЪЛНЕНА ОТ БЕЗХАБЕРНИЯТ МУ И КУХ И БЕЗОТХОВОРЕН СИНКОВЕЦ който точно затова и бе избран и пробутан дори и с измами и фалшификации на изборите за президент на времето) Американският народ изгуби стотици милиарди и трилиони долари от тази война, даде десетки хиляди жертви и ранени, иракчаните п- стотици хиляди убити и милиони изселени, тероризмът получи мощен стимул и морална опора, започна войната в Сирия и размириците в региона, получи се огромната мигрантска вълна... И ВСИЧКО ТОВА - ЗА НЯКОЛКО СТОТИЦИ МИЛИАРДА "ПРОБИТИ" ДОЛАРИ ПОВЕЧЕ - по изричното настояване на кралския двор на Саудитска Арабия (и Кувейт), чийто шеф на разузнаването ... ВЛИЗАШЕ В БЕЛИЯ ДОМ СВОБОДНО ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОщИЕТО КАТО ЧЛЕН НА ПРЕЗИДЕНТСКОТО СЕМЕЙСТВО (НА БУШ) И БЕ НАРИЧАН ДОРИ БУШ!?!?!? Колко спечели Халибъртън и кръгът на Буш и Чейни от тази война" Колко десетки милиарди долари, КОГАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЗАГУБИХА, ВКЛ. И БОРСИТЕ В ЩАТИТЕ И ПО СВЕТА?

Как, по каква "грешка" бе блокирано цялото въздушно проистранство на САЩ след атентатите, и ... БЕ ПУСНАТО САМО И ЕДИНСТВЕНО САМОЛЕТЧЕ СЪС .. СЕМЕЙСТВОТО НА ОСАМА БИЛ ЛАДЕН ДА ИЗЛЕТИ, при положение, че ... Осама Бил Ладен бе посочен като организатор на атентатите, а Буш - баша ИМА МНОГО ГОЛЕМИ И ДЪЛГОГОДИШНИ СЕРИОЗНИ БИЗНЕС ДЕЛА И ИНТЕРЕСИ С ТАЗИ ФАМИЛИЯ, С БИЛ ЛАДЕН! И при положение че ПОЧТИ ВСИЧКИ АТЕНТАТОРИ БЯХА ОТ ... САУДИТСКА АРАБИЯ!?!? И Буш удари ... Садам Хюсеин и Ирак, А САДАМ И ОСАМА БИЛ ЛАДЕН БЯХА СМЪРТНИ ВРАГОВЕ, и това ако не друг, то шеф на ЦРУ (пък дори и бивш) и синковецът му НЕ МОЖЕХА ДА НЕ ЗНАЯТ ОТЛИЧНО! Впрочем Джордж Тенет, пефът на ЦРУ на Джордж Буш по онова време СИ ГО КАЗВА И ПИШЕ И В ПРАВ ТЕКСТ В КНИГАТА СИ (макар яе там е много внимателен и подбира какво пише), ЧЕ ... ЧЕЙНИ, КОЙТО БЕ ИСТИНСКАТА СИЛНА ФИГУРА ПО ВРЕМЕ НА ПРЕЗИДЕНСТВАНЕТО НА БУШ-СИН, ДИРЕКТНО Е ОТХВЪРЛЯЛ ВСИЧКИ ФАКТИ И ДАННИ ЗА ИСТИНСКИТЕ АТЕНТАТОРИ И ТЕРОРИСТИ И СЛЕДИТЕ ИМ, И ГИ Е ПИРЗОВАВАЛ ДА ТЪРСЯТ И НАМИРАТ СЛЕДИ САМО И ЕДИНСТВЕНО В ПОСОКА ... ИРАК И САДАМ ХЮСЕИН! Така че има много доказателаства за това, че Буш и Блеър СА ЛЪГАЛИ И МАМИЛИ, И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЛЪЖАТ, ЧЕ ТОВА СА ГРЕШКИ! АКО ЩЕТЕ ВЗЕМЕТЕ И ПРИЗНАНИЯТА И НА ОНЗИ ДЪРТ ЕВРЕИН - Алан Грийнспайн, КОЙТО КАТО ШЕФ НА ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ БЕ ОБЯВЕН З АНАЙ-ГОЛЕМИЯТ ФИНАНСИСТ И ИКОНОМИСТ В СВЕТА (и който също се пинуди да признае, пак с половин уста, ЧЕ ... И ТОЙ СЕ БИЛ ОБЪРКАЛ!??!?! И БИЛ СГРЕШИЛ?????) СЕ УСЕТИ ДА ИЗБЯГА НА ВРЕМЕ ПРИ ЗАДАВАЩАТА СЕ КРИЗА, КОЯТО И ТОЙ ПРИЧИНИ, И КАЗА, МАКАР И С ПОЛОВИН УСТА СЪЩО, ЧЕ ... ТАЗИ ВОЙНА, ВОЙНАТА В ИРАК НИКОГА НЕ Е БИЛА ЗА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ЗА НЕФТ И ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ!?!?!

Е, стават грешки, кво ся. Те и Ню Йорк Таймс първоначално твърдяха, че Садам имал химическо оръжие, пък после се отметнаха. Ама Блеър и Буш са виновни, ама Ню Йорк Таймс никога не са -- дори и когато грешат!

Я не се прави на по-голям идиот отколкото си, бе. Това не е грешка, а пресъпление, оправдано с куп лъжи и измами - шом тршбва да ти го обшсншвам направо! И ако ти и остамнлите тролове и мурзилки орпавдавате и сте толкова великодушни към тази и такива "ГРЕШКИ", и конкретните им автори и кръговете зад тях, ТО ТОГАВА С КАКВО ПРАВО СЕ ГНЕВИТЕ И КРИТИКУВАТЕ ИЗОБЩО НА АНГРО ВСИЧКИ И ВСИЧКО - например Запада, гейовете, и прочие!?!? Как се правят по погрешка десетки милиарди, и то при положение, че всички останали губят? Как се прави подобна грешка и се започва ЦЯЛА ВОЙНА, след като буквално всички, и служби, и правителства, целият свят те предупреждава, чв БЪРКАШ И НЕ Е ТАКА!?!?! Изглежда ми като "ГРЕШКА", КОЯТО НЯКОЙ МНОГО СИЛНО Е ИСКАЛ ДА НАПРАВИ, НА ВСЯКА ЦЕНА (но цената се плаща не от него, а от всички останали, та до ден днешен, и тя е жестока и непосилно висока)

Ти па кво се пенявиш. Щом ляв парцал като Ню Йорк Таймс твърдяха и бяха сигурни, че Садам имал химическо оръжие, а после обърнаха резбата (защо?), ами грешка си е. Ама другарката Барбара Везел от Дойче Веле никога няма да го напише това!

M16, бла, бла, бла !!! Bинаги намират причини да заробват, да крадат и да смyчат чyжди национални богатcTва ! Cаддам имал оражuя и дрyги подобни обвиненuя !!!??? Tрябваше им петрола на Cадам Xусеин ! и какво видяхме ???!!! Kbде бяха тези орbжuя ??? Bреме е да спрем воинолUбците ! Kакво ли не опитват, за да се доберат до ресyрсите на Pусuя !!! Cамо че няма да ги огрее !!! Hарод дал 23,000,000 милиона жертви /млади хора/ едва ли ще го излbJат !!!

затуй ли му излезе прякора - пудела на Буш

Буш и Блеър трябва да лежат по 15 години в килията, в която лежа Милошевич.

Най-малко родителите на невинно загиналите британски момчета имат сега пълното основание да осъдят Блеър на доживотен затвор.

И защо само семействата на загиналите от Великобритания??? А загиналите в Ирак? А доведените до нищета семейства, а избитите от ИДИЛЦ-и, пръкнали се от тази височайшата наглост и алчност???

направи това,на умряло магаре нож вадят.Даже и името Чилкът е с асоциации за един проход в Америка.Човешката алчност край няма.

Западните бандити освен ,че лицемерни ,но са и крайно нагли и цинични !!? Дори да е имал химическо оръжие Ирак /каквото имат повечето страни по света/ това не е основание Ирак да бъде нападан !!!!Химическо оръжие имат и другите страни в този регион в противовес на ядреното оръжие ,което притежава Израел ! Ако си спомняте преди година Сирия се съгласи да си унищожи химическото оръжие срещу ,което от Фашистка Америка излъгаха че ще съдействат за спиране на войната там !?? В Ирак войната дори не беше одобрена от ООН ,но това не попречи да ни вкарат ,като еничари и нас в тази война !? Краят на най-зловещата империя в човешката история -Фашистка Америка идва !!

едно време в махалата,среща те някой по-голям и ти казва-Знаеш ли че имам да те бия.

Това е тема, по която аз многократно съм писал, но много дълги години беше "НЕПРИЛИЧНА" и "НЕПРИЕМЛИВА" за обществото, политиците, управниците. Нека да повторя (всъщност да го напиша и спомена, сигурно за стотен път), И ПРЕЗИДЕНТЪТ НА САЩ ПО ОНОВА ВРЕМЕ Джордж Буш - синковеца, татковия, и Тони Блеър, НА КОИТО БУКВАЛНО ЦЕЛИЯТ СВЯТ, ПОЧТИ ВСИЧКИ ТАЙНИ ЗАПАДНИ (и не само) СЛУЖБИ МНОГОКРАТНО И С ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ГИ ПРЕДУПРЕЖДАВАХА И УБЕЖДАВАХА, ЧЕ САДАМ ХЮСЕИН НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА НИЩО ОБЩО НИТО С ОСАМА БИЛ ЛАДЕН, НИТО С АТЕНТАТИТЕ В НЮ ЙОРК И ТЕРОРИСТИТЕ, ... те игнорираха всички тези предупреждения и доказателства, и ... ЗАПОЧНАХА ВОЙНАТА В ИРАК!?!?! Която след това, години наред, след много лъжи, увъртания и измами И СМЯНА НА ОБЯСНЕНИЯ И МОТИВИ, ПРИЗНАХА С ПОЛОВИН УСТА И СМУТОЛЕВИХА, ЧЕ ... БИЛИ СБЪРКАЛИ!!! Ако някой може да приеме спечелването на ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ДОЛАРА ЗА "ГРЕШКА", тоест ако някой може да посочи поне един-единствен случай някой друг да спечели толкова и такива пари, ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ, НА ВСИЧКИ... за "ГРЕШКА", ще се радвам да чуя обясненията и мотивите му. А ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС ВСЪЩНОСТ Е: и С КОЛКО ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ И ИЗМАМИ - И НА БУШ (който между другото е РЕПУБЛИКАНЕЦ - ТОВА САМО ЗА СВЕДЕНИЕ НА ГОЛЕМИТЕ ПОЧИТАТЕЛИ НА ТРЪМП НАПРИМЕР...:) ) и на Тони Блеър. А всъщност историята на тази грешка и предпоставките за нея е НАИСТИНА МНОГО ИНТЕРЕСНА, НО И ДЪЛГА ИСТОРИЯ, И ТЯ ЗАПОЧВА ГОДИНИ, ДЕСЕТИЛЕТИЯ ПО-РАНО. Когато ... ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА И КРЪГОВЕ НА ЗАПАДА И АМЕРИКА (като Джордж Буш - баща бе шеф на ЦРУ, вицепрезидент и после президент на САЩ и се ... ДОГОВАРЯШЕ С ЧЕРВЕНИТЕ ВЕЛМОЖИ В МОСКВА (И КГБ) .. вкл. на тайни срещи из Европа и по света КАК ДА ОРГАНИЗИРАТ ПЕРЕСТРОЙКАТА ЗА ДА ГАРАНТИРАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ КУКЛОВОДИ И ДА РАЗДЕЛЯТ ПЛЯЧКАТА ОТ РАЗГРАБВАНЕТО НА БИВШАТА СТВЕТСКА ИМПЕРИЯ!?!?!

Грешките на западните ръководители в последните 25 години са от такъв характер,че след всяка грешка се сещам за думите на Наполеон -"Това е повече от престъпление,това е грешка!"

КАКВА ГИГАНТСКА ТЪПНЯ! ЧОВЕКА Е НАПРАВИЛ КВОТО Е ПОИСКАЛ. Защо ни го възкресявате в съзнането като ОБЯЯСНЯВАТЕ негови действиа. Дал е заповед да се убива, неговата смърт е единственото изкупление и новина. Думите "съжалявам" и книги за това как и кой - не вършат работа.

Това изобщо, ама изобщо не е "тъпня"! Ако някой не вижда съвсем пряката връзка между онова, което стана тогава, и това, на което сме свидетели сега, вкл. голямата криза в Европа и света, войната в Сирия и мигрантската вълна в Европа, значи или е тъпак, и невежа и нищо не разбира, или е проср(о) манипулатор и платен трол! Тони Блеър НЕ "Е ДАЛ ЗАПОВЕД ДА СЕ УБИВА", а изпълни НЕЧИЯ ДРУГА ЗАПОВЕД, поради което след това бе щедро възнаграден - получи фиктивна работа за милиони в една голяма банка! Подобно на един западногермански канцлер, който след напускането на поста си получи високо платена работа от Путин в "Газпром"! Дори и най-известният и почитан поитик, стълб на политиката на времето - Кол СЕ ОКАЗА КОРУМПИРАН!?!?! Което Е КАТЕГОРИЧНА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА НЕВЕДНЪЖ ИЗКАЗАНОТО ОТ МЕН, ЧЕ ... НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА СЪВРЕМЕННИЯ СВЯТ И ОБЩЕСТВОТО, НА ДЪРЖАВИТЕ НЕ Е ТЕРОРИЗМЪТ - ТОЙ Е СЛЕДСТВИЕ! - А ... НЕПУБЛИЧНИТЕ МОТИВИ И ИНТЕРЕСИ, И НАЧИНИ, ПОИ КОИТО СЕ ВЗИМАТ ВАЖНИТЕ И НАЙ-ВАЖНИТЕ РЕШЕНИЯ ОТ УПРАВЛЕНИЯ И ПОЛИТИЦИ И УПРАВНИЦИ, ОГРОМНАТА КОРУПЦИЯ, ЛОБИЙНИ, КОТЕРИЙНИ И ПРЕСТЪПНИ, НЕЛЕГИТИМНИ ИНТЕРЕСИ, КОТИО ДЕ ФАКТО УПРАВЛЯВАТ СВЕТА И ДЪРЖАВИТЕ, в ущърб на обществените интереси, С ЛЪЖИ, ИЗМАМИ И МАНИПУЛАЦИИ! И С ПРЕСТЪПЛЕНИЯ! ТОВА Е ИСТОРИЯ, "ГРЕШКА", ИЛИ ПО-ТОЧНО - КУП ОТ "ГРЕШКИ", ИЛИ НАЙ-ТОЧНО ПОРЕДИЦА ОТ ЛЪЖИ, ИЗМАМИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КОИТО ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ И ОБЩЕСТВОТО НИКОГА НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯ! Ако хора, облеяени с толкова много власт и с такива мощни ресурси (на най-развитите държави) в ръцете си СА СПОСОБНИ ДА ПРАВЯТ И НАПРАВЯТ ПОДОБНИ ГРЕШКИ С ТАКИВА УЖАСЯВАЩИ И И УНИЩОЖАВАЩИ, но не за тях, лобитата, хората, кръговете и обръчите зад тях и фирмите и банките им..., А ЗА ХОРАТА И НАРОДИТЕ, ТО ЗНАЧИ ЧЕ НЕЩО МНОГО СИЛНО НЕ Е НАРЕД С ВСИЧКИ НАС И С ЦЯЛОТО НИ СЪВРЕМЕННО ОБЩЕСТВО, И НАЙ-ВЕЧЕ С УСТРОЙСТВОТО И УПРАВЛЕНИЕТО МУ!

Но това НЕ СА ГРЕШКИ, А ПРЕСТЪПЛЕНИЯ! И АКО И ДОКАТО ВИНОВНИТЕ НЕ ОТГОВАРЯТ И НЕ СИ ПОЛУЧАВАТ ЗАСЛУЖЕНОТО ЗА ГЕРОЙСТВАТА И "ГРЕШКИТЕ" СИ, ТОЗИ СВЯТ НЯМА ДА ТРЪГНЕ ДА СТАВА ПО-ДОБЪР, ТОВА Е! ( А на времето след друга "грешка" в преброяването на изборните резултати и татковият - синковеца Буш СТАНА ДОРИ И ПРЕЗИДЕНТ НА ЩАТИТЕ, или по-точно с измама точно в щата, където ... БРАТ МУ ДЖЕБ БЕ ГУБЕРНАТОР, и след това "дамата" - "аристократка" от републиканците БЕ НИЗВЕРГНАТА ДОРИ И ОТ СОБСТВЕНАТА СИ ПАРТИЯ ПОРАДИ ОЧЕВИДНАТА Й ИЗМАМА...) ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ ДОРИ И НАЙ-ВИСОКОПОСТАВЕНИ ПОЛИТИЦИ В СВЕТА, КАКВИТО СА БИВШИЯТ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ БУШ И БИВШИЯТАНГЛИЙСКИ ПРЕМИЕР БЛЕЪР ИГРАХА ЗА ТЕХНИТЕ ЛОБИТА И КРЪГОВЕ ЗАД ТЯХ, ЛЪГАХА И МАМИХА, И СЕГА, ГОДИНИ СЛЕД ТОВА ОТНОВО СЕ ОПИТВАТ ДА ЛЪЖАТ, ЧЕ БИЛИ СГРЕШИЛИ!!! И че ако тези и такива не носят И ЛИчНА, ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ, ще има все нови и нови като тях, които да "ГРЕШАТ", а обществото и хората и народите да плащат, вкл. с живота и стандарта си! Впрочем на временно Джордж Буш - синковеца бе избран от тези хора и йръгове ЗАРАДИ ТАТКО СИ, защото ТАТКО МУ И ЕКИПЪТ И ХОРАТА (БИЗНЕС ПАРТНЬОРИТЕ И КОЛЕГИТЕ МУ ОТ СЛУЖБИТЕ, КАКТО И ОТ ДРУГИ СТРАНИ) ГО ИЗБУТАХА И МОНТИРАХА, ЗАЩОТО БЕ ПОСЛУШЕН! (вкл кралското семейство на Саудитска Арабия - това в случай, че някой се запита как и защо стана и войната в Сирия, И ВОЙНАТА В ИРАК НАИСТИНА, А НЕ СПОРЕД ГЛУПОСТИТЕ И ЛЪЖИТЕ НА БУШ, ЧЕЙНИ, УОЛФОВИЦ, РОМНИ И ОСТНАЛИТЕ ОТ ТАЗИ ПАСМИНА...)

sps_hrsf@abv.bg

инфо, що показваш, че си зле! НЕКОЙ УБИЛ СИНА ТИ И ИЗНАСИЛИЛ ДЪЩЕРЯ ТИ. И сега, пропагандната машина иска ТИ ДА ЧЕТЕШ КНИГИ ЗА ТОВА КАК ГО Е НАПРАВИЛ, ДА УВАЖИШ ТОВА, ЧЕ СЪЖАЛЯВА?!?!?!? ТКЪПНЯТА Е, ЧЕ ИЗОБЩО СЕ ПОЯВЯВАТ КНИГИ ЗА НЕГО! Има си пари, ше инвестира в това да пишат за енго и да сеПРОПОГАНДИРА! Обаче, да ни ги рекламират по сайтове....ТЪПНЯ! ЗА БЛЕЪР МОЖЕМ ДА ПРОЧЕТЕМ САМО КРАТКО СЪОБЩЕНВИЕ: ДНЕС В 12.00 СИ ПРЪСНА ЧЕРЕПА. И ТОЛКОЗ. НИТО РЕД ПОВЕЧЕ.

sps_hrsf@abv.bg

майтап како сийке.... докът не се страхуват от изтребление и има кой да сдъвкат зо обед и за удоволствие - ше прават същото добезкрай....тез, властващите. това ли ти е проблема? Те се държат прасто като ено егоистично човешко същество, което не е възпирано. пиши нова книга....муахахахаха

Като става дума за "ГРЕШКИ" на Запада (и проблемите в Сирия, Ирак и държавите в региона) се сещам за времето, когато терористите удариха кулите в Ню Йорк - близнаците, и видях отчаяни хора да скачат от високите етажи на небостъргачите... Тогава президентът на САЩ Джордж Буш започна една война - срещу Садам Хюсеин - КАТО ОТГОВОР, ЗА ДА ГО НАКАЖЕЛ, ЗАЩОТО УЖ ТОЙ БИЛ ЗАД ТЕЗИ АТЕНТАТИ!?!?!, противно на безбройните доказателства и уверения и алармиране и на повечето от останалите западни служби, ДОРИ И ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ, видно и от по-късните признания и на шефа му на ЦРУ по онова време (Джордж Тенет и книгата му "В окото на бурята"). И ,,, ТРИИОН ДОЛАРА И СТОТИЦИ ХИЛЯДИ УБИТИ И РАНЕНИ И МИЛИОНИ ИЗСЕЛЕНИ И ПРОГОНЕНИ ХОРА ОТ ДОМОВЕТЕ ИМ ТОЙ ОТЧЕТЕ МНОГО ТРУДНО И ИЗМУКАНО ОТ ПРЪСТИТЕ, ЧЕ ... ТОВА БИЛО ГРЕШКА!?!? Но от тази "грешка" НЯКОЙ СПЕЧЕЛИ ... ДЕСТКИ МИЛИАРДИ ДОЛАРА (като напр. компании и фирми близки до татко му и Дик Чейни, като компанията му "Халибъртън"... Ако някой мисли и приема, че да спечелиш десетки милиарди долара, продавайки например всичко (като храна, питейна вода за американската армия (и много други неща) по 25 цента бутилката със стотици проценти печалба (става дума за милиони бутилки)), тогава нека да е грешка. Да си спомним и един друг много известен и популярен ГРЕШНИК - общоприетият и всепризнат като най-перспективен и най-умен, блестящ политик на времето - Тони Блеър, КОЙТО СЪЩО ОТЧЕТЕ ПОДКРЕПАТА СИ ЗА ОЧЕВИДНО ЛЪЖЛИВИТЕ МОТИВИ НА БУШ ЗА ТАЗИ ВОЙНА (след която започнаха размириците в региона и възхода на терористите всъщност, които предизвикаха и мигрантската вълна...). И така "СГРЕШИЛИЯТ" Блеър сложи край на политиката и блестящето си бъдеще, но ... СТАНА "СЪВЕТНИК" НА НАЙ-ГОЛЯМАТА АМЕРИКАНСКА БАНКА НА ВРЕМЕТО - Джи Пи Морган Чейз за ... РЕГИОНА, с няколко милиона долара заплата, та всички виждаме как този регион отново цъфна и върза!

с изключение това за кулите. Двете кули СТЦ си ги удариха и сринаха самите американци, защото им трябваше повод пред света за всички техни последващи действия. Проследете хронологията на пребиваването и поготовката на "терористите" на територията на САЩ, съпоставете особеностите на конструкцията, наближаването края на срока на годност на тези два гигантски строежа и огромните милиардни разходи за събарянето им и на края вижте виеоматериалите с контролираните взривове по време на събарянето им. Не е зле да се вгледате по-внимателно в снимките и видеоматериалите и за самолета който се удари в едната кула. Направете съпоставка колко гориво носи този самолет, каква диря оставят изгорелите газове по време на полета му и какъв беше обема на смият взрив от удара му в кулата. При толкова тонове керосин в самолета кулата щеше да бъде поразена така, все едно са взривили най-малко един тон тротилов еквивалент, а сами виждате какви поражения нанасят няколко стотин грама тротил. Още повече взривянето им бе в работно време, т.е когато в тях трябваше да има не стотици, а хиляди хора при което жертвите и пострадалите сред тях щяха да са стотици, но не е така и пострадалите са предимно пожарникари и полицаи. Има и още неща които трябва да се вземат предвид и то те са публикувани не от когото и да е, а от самите американци и няма причина да не им се вярва.

Това категорично не е вярно! Кулите не СИ ги удариха американците, не съм ги ударл аз, нито някой от моите колеги и приятели американци, нито от семейството ми, приятелите ми! Може и сигурно има ЗАМЕСЕНИ АМЕРИКАНЦИ, ВКЛ. И ЛИЦА ОТ ПОЛИТИКАТА И БИЗНЕСА, НО ТОВА НЕ ПРАВИ ВИНОВЕН И ОТГОВОРЕН АМЕРИКАНЦИТЕ, АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД, КОЙТО ВСЪЩНОСТ Е СРЕД ЖЕРТВИТЕ, ДАДЕ СВИДНИ ЖЕРТВИ! Оправете си най-накрая понятията и представите, ако не сте тролове, разбира се, и така ви изнася да представяте нещата. (Аз или никой от близките и роднините ми няма нищо общо с престъпленията на комунизма, например, нито с атентата в църквата, така че недейте да лъжете и манипулирате по подобен долен начин, типичен за долната пропаганда и манипулация)