Тереза Мей: Европейците ще могат да останат след Брекзит

Тереза Мей ще обещае на трите милиона граждани на ЕС, пребиваващи на Острова, възможно най-добрите условия след Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей: Европейците ще могат да останат след Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Три милиона европейци ще станат ингилизи. Ще ги направят рицари и лордове. Брат'чедите ще са на най-голяма далавера.

Тереза Мей е много малка за да ги решава тези неща. На острова ще останат европейците, които работят и плащат данъци а не на социални осигуровки като много българи. Не цигани а българи.

ааааа, така ли? Ами циганите какво ще ги прави Британия? И в България искаме само хора, които работят и си плащат данъците. Нещо пак хитреят луничавите

Не сравнявай социалната система на UK и България. В България на социални помощии не може да се живее, не гледай циганите, те са скотове. В Англия има вече 2-3 поколения живеещи само на помощи и им е подсигурено всичко. Много наши тарикати българи също цицат системата и то при положение, че са работещи, взимат пари на ръка, фиктивно се разделя и т.н. Прави са англичаните, просто искат да намалят тежеста на социалната система. За работещите няма да има никакъв проблем.

Абе изгонете ги всичките от Британия, бе? За какво са ви български лекари, инженери, мед. сестри и строители? Всички обратно кой от къде е ! Нали затова всъщност искахте Брекзит? Чиста Британия! Без българи, румънци, поляци, чехи, руснаци... Да си останат истинските изконни собственици на английската земя - пакистанци, индийци, жителите на Суматра, Нигерия, Чад и Кот д'Ивоар ...

Нещо си се объркал, искат тъпаците от Бръюксел да не им се мешат и налагат идиотски закони и правила. Друго не искат. Бъди уверен.

RIGHT TO RESIDE, това има предвид Мей. Това означава да са законно според неямпо закон това е : пет години в страната без социални помощи, доказателство, че си работил или отглеждал деца , следвал, не си бил по- вече от 90 дни извън Острова, ако до докажеш пред Home office,може и да те ти дадат Residential right in the UK.От встъпването на Брекзит, всички пребивавали в страната по- малко от пет години, трябва да кандидатстват за права да живеят и работят в Англия и всяка молба за разрешение е под въпрос.

Ами ако си тръгнат европейците, индийците, пакистанците и вся остолная сволоч, ко ши праите бе островитяни тъпи?! Не мойте си избършите задника сами! Изпотрепали сте половината свят и сте го ограбили, затова, което не сте всъщност...

А пък колко английски пенсионери са се заселили в БГ. Викам да ги върнем на Тереза МЕй.

островните пенсионери ,които са се заселили тук , де факто вкарват свежи пари в България, а не цицат социалната ни система!

Кого ше пратиш ве льольо, гледай тебе да не те изритат от англииската ягодна нива, щот с такова чираци като тебе е пълно у БГ!хахаха

Със сигурност островните лицемери няма да спазят нито едно от обещанията си, нали още Чърчил е казал че "Англия има вечни и интереси а не вечни приятели" . Тях може да ги вразуми единствено 100% реципрочни действия на ЕС и нищо друго!!!!!! Никакви специални по-добри условия за никого извън ЕС, никакви и за никого, при никакви условия и на никаква цена!!! Иначе ЕС се компрометира и отива по дяволите.....

добре че бяха тези лицемерните британци, да спрат русия пред истанбул на руско-турската война. Че знаеш ли какъв доста по различен свят щеще да бъде сега а? Инстанбул - руски, турция липсваща. България като отделна държава... едва ли :) помисли за това малко детайлче, ако не разбираш какво е Великобритания и защо е!

Е като не моеш да си защитиш държавата и независимуста ко си се разквичал? Немало да те има като отдклна държава!!! Е па нема да е голяма загубата, 500 години те е нямало като държава и на никой не му е пукало за тебе, освен на нашия ЦАР-Император де, и сеша едвали на некой ще му пука за тебе.

Това за вечните интереси не го е казал Чърчил.

Лол... Тереза гръмко заяви... едно абсолютно НИЩО. Ясно е, че тези, с разрешението за престой ще останат. Щото ако тръгнат да се заяждат с тях, Европа на бързо ще им върне реципрочно всичките 3 милиона ЮК граждани, които понастоящем работят в европейски държави. Опитва се да отчита дейност, Тереза. Може и да мине в очите на някои брити. Но не и пред Мишел Барние.

Тереза Мей е като неосъзната недодялана дърта англичанка. Скоро няма да има кой да им работи и да им поддържа скапаното долно самочувствие.

европейците ще останат. Тези последните "европейци" обаче - силно се съмнявам че ще ги искат! бг + рум беше началният мотив за започване на дискусията за излизане от ЕС. Мигрантската вълна се случи после! Та... европейците да се радват, но бг... да не бързат им препоръчвам :) Тези които могат - да вземат УК паспорти, другите леееекичко ще им стане труден живота