Британската опозиция: Бомбите не носят мир!

Лидерът на опозиционната Лейбъристка партия във Великобритания Джереми Корбин заяви след ракетните нападения срещу Сирия, че бомбите няма да донесат мир.

Обратно в новината

Коментари - Британската опозиция: Бомбите не носят мир! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАПУСКА ЕВРОПА,ТЕЗИ НАДМЕНИ ХОРА ,НИКОГА НЕ СА НИ ХАРЕСВАЛИ ,ВИНАГИ СА БИЛИ ПРОТИВ НАС ,СЛАВА БОГУ ЧЕ НАПУСКАТ

"Великобритания трябва да играе лидерска роля за постигане на примирие в конфликта, а не да приема указания от Вашингтон и да излага на опасност британските военнослужещи." Мда, военната намеса подкрепят яловите в пряк и преносен смисъл макрончета, терезки и катеринки.

Хей тролак , направо си окупирал сайта! Колко изкара днес? Прочети си 8:44 от Евангелието на Йоана и ще разбереш кой си!

Още техният велик сънародник Шекспир е написал:"Говориш за мир с меч в ръка".

Bсики от европеиския сауз управляващи ли....оная работа на американците но се видяха ибрициите сега.Eвропеиския саюз не е демократицен а е една колония на щатите.

За пореден път Путин показа ,че е най-разумния политик....не бих искала да съм на негово място .Не бих искала България да има за съюзници тези малоумници - Тръмп,Мей,Макрон ....и безличния ЕС....

Бомбите не носят мир! Но могат да покажат на крепостните кой кой е !

Наистина чудесно го показват. Кой кой е и за какво се харчат парите от данъци. Онези с чалмите с един камион нанасят повече поражения отколкото "удара" на тримата малоумници.

Побързаха да си изхвърлят бомбите с "обеднен" уран преди да стане ясно, че химическите оръжия на Асад са плод на фантазии, същите като онези на Садаам, които днес Блеър признава, че са причина за появата на ИД. Явно целия масраф е в полза на укрепването на ИД. САЩ нямат полза от приключване на военните конфликти, защото цялата им икономика се крепи на тях.

коментарът е от западен гражданин...??? ,,..Не, руснаците не искат война и ще направят всичко, за да я избегнат. Но ако не им оставите избор, чакайте отговор и отговорът ще бъде абсолютно разрушителен. Те не се страхуват от насилието. Путин ясно го каза и него поне по този въпрос го подкрепят повече от 95 % от хората. Вслушайте се в думите му внимателно: Защо ни е свят, в който няма да я има Русия? Кевин Уйлямсън, мамино синче, неизвестно защо отговарящо за отбраната във Великобритания, каза, че Русия трябва да се разкара и да млъкне. Нека ви съобщя: Британия ще бъде превърната в купчина радиоактивна пепел, дълго преди първия руснак да се разкара и да млъкне. И това е просто факт! Аз недоумявам вижте я тази шепа високомерни и помпозни британски магарета, които смятат, че все още са Империя. Борис Джонсън, Тереза Мей и Гавин Уйлямсън Ама вие наистина ли сте готови да умрете, защитавайки интересите на тези дегенерати? Какво е станало с вас, хора?! Какво е станало със Запада, където съм се родил през 1963 г. Боже мой, нима това наистина е краят? Нима аз съм единственият, който вижда как всичко може да приключи?..???

Няколко душевно болни-Мей, Тръмп и Макрон се опитват да подпалят света но няма да им се получи, защото насреща им е най-великата държава Русия. Жалки Смешници.

което е още по-неприятно за тях - хората все по-малко им вярват. дори в собствените им държави. Много ми е интересно да видя колко обикновени англичани ще тръгнат на война по заповед на Мей.

Такае , спор няма.Само че ако вие в момента бяхте на власт, същите тези думи щеше да ги говори Тереза Мей.И преследвате преди всичко вътрешнополитически дивиденти от колко то сте загрижени за живота на сирийците.

Ами това ''ако'' дето употребявате трябва да го сложите и пред''същата диващина бяхте направили''... Мездубнародните многобройни хрантутници по т.н. ''институции'' трябва да бъдат освободени незабавно и закрити защото както се вижда никой ''демократ'' не зачита международното право вече..

Ами то е ясно за всеки, но не и за дебилите на острова! Имате си плюеща кобра управляваща, имате си хамстер за външен министър (с его на цар плъх) , защо ги търпите бе? Ама какво да се чудим. И вие ,както и ние сме с управляващи на хранилка на САЩ и сме станали американски протекторат. Разликата между островните човеци и нас е, че у нас все още има доста голям процент нормално мислещи хора, които са невъзприемчиви на тактики за промиване на мозъци и зомбиране. Пази ни древната ни земя! Затова всички сте се втурнали да я изкупувате и да морите от глад населението, защото искате земята ни. Но не сте познали! За земята ни и за бъдещето на децата ни кръв се е ляла и явно ще се лее пак,както ни принуждавате, защото делото да браниш Отечеството и бъдещето му е свято дело и ще пребъде! Предателите нямат място нито на земята нито на небето. Възмездие има! Нашият народ е мъдър и отдавна е казал "Господ бави, но не забравя"!

Соросоидите срещу Тръмп!

с тая червена връзка си е чиста куманяга

Ми освен ескалация, когато нещата в Сирия тръгнаха към успокояване, каква друга да е целта...

Третата световна завърши.

НАТО - оправдателна организация за унищожаване на неудобните на САЩ.

Баскервилският зМей в действие .

Британици, укротете си зМей -я. Бабички в тежък климакс управляват съдбата на света. Бах ти и политиците

Путин щял за четвърти път да се изнася от Сирия...

Това го знае всяко дете ма много мислещи се чудят вие там за какво траете да харчат вашите пари за да убиват невинни и да рушат чужди територии. Ако наистина мислехте това дето приказвате нямаше да търпите изкукуригалата мей дето лъже и маже не само вас а всички дето я траят.