Лавров: Лондон засенчи Андрей Вишински

Сергей Лавров отхвърли днес като безпочвени и несериозни твърденията на Великобритания за участие на Русия в отравянето на двойния агент Сергей Скрипал.

Обратно в новината

Коментари - Лавров: Лондон засенчи Андрей Вишински | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мосю Пути, нямате нищо общо с престъплението? Да, и аз съм съгласен с Вас. Но......, моля всички да седнат. Вината е на всички около Пути и самия Пути! / глас от залата/ - - абе стига с тези путки бе, айде намерете един мъж, че да мирясат!

този дъртия кенеф докога ще ни занимава със себе си?

Ако беше ги подгонил след Литвиненеко, сега младата жена и баща и щяха да са живи.

Тогава вярата не е била толкова силна ! Нали цялото крякане е на основа на вярваме че...! Едно време и на кладите така са ги пращали с вяра че са вещици !

То и за Рамон Меркадер отричаха руснаците,че е техен убиец и за много други,но истината излезе наяве.

освен да се молим да не направат по голема глупост руските дебили-то луд умора нема

стиска я тая руска кратуна белким изцеди малко мозак тоя стар склеротик

На този му паднаха очилата в Либия,в Ирак в Афганистан.В Сирия едва ги крепи.В Англия му паднаха и гащите.

Мен ми е интересно, Ходорковски ,как е, здрав ли е сънят му, има ли апетит

английски сериал "Ответен удар" там излагат версия с "Новичок" , толкова са смешни!

Правителството на Тереза Мей има проблеми с брекзит дори в собствената си партия и един такъв скандал отвлича вниманието на общественото мнение в друга посока.

но лъжата краката са къси

ако това е валидно, то россия отдавна да си е изтрила кли.тора !

Скоро на Европа може да и дотрябва Русия както и на България, но всеки ще получи каквото заслужава предполагам.

Тереза мей е смела. А руснаците да не се правят на бити лисици...На всички е ясно че на съвестта на Путин лежи не и едно убийство

Мен ми е интересно Ходорковски ,как е здрав ли е сънят му, има ли апетит

...не дразнете Rusia ...фафлещи и плюеки говорещи твари !!!...писна ни от скалапените ви обвиненiя !!!..това че сте прости е ясно ,но разсаждаващите хора по света разбират ,че освен с голи нападки срещу Rusia с друго не разполагате !!!

Мисля, че зад това стои ръката на същата страна, свалила и полет МН-17. Тогава по същия начин изглеждаше глупаво и нелогично Русия да го е направила. Което не попречи веднага да се раздуха антируска истерия, пак на основата на подозрения само. Точно както и сега. Е, Украйна един ден ще си го получи тъпкано и претъпкано за цялата сътворена мръсотия.

Ми добре бре британски фагита..Защо не сте дали проба от веществото на руснаците, след като те го поискаха за изследвания?! А педита? Да не се окаже че не е никакъв Новичок Казачок..А че е краварски газ, като тоя който размахваха в ООН то през 2003 година, като предлог за да нападнат ирак:) Никой по света не ви вярва ве британски телета:)

Ясно е че глобалистите искат да предизвикат третата световна война и затова дразнят Русия с какви ли не измислици и глупости, които сами са си направили!

Номер 2 излиза на фронтовата линия. Номер 1 -USA изгони руските дипломати още преди година. Скъсването на дипломатическите отношения се прави като правило преди война ! Не коментирам случая - той е прекалено ясен за всички. Копайте укрития, защото скоро температурите в източното и западното полукълбо може да се повишат с няколко милиона градуса . . . !

А Лавров освен да се прекръсти на Гьобелсов, най ще му приляга.

Мръсен неолибеал

Преди десетилетия израелеца Мордахай Ванинину дава интервю, че Израел има ядрени оръжия и той е участник в тази програма. После "бяга" в Лондон. Така света научава, че Израел има ядрени оръжия, въпреки че няма право на това. МОСАД си го отвличат от Лондон без знанието и протеста на Форин офис. Ванину е хвърлен в израелски затвор в ужасни условия. Пуснат е след години за малко и отново прибран. Кога Великобритания ще изгони израелските дипломати и няма да приема израелския външен министър?

да чакаш, нали Израел е тяхно и US творение.

Казусът е прост и ясен. Разкрит агент;осъден на 13 години; излежал 5 от тях; след което е разменен с американците. Агентът отдавна е казал всичко което е знаел, ето защо не представлява никакъв интерес за Русия.Устроил се във Великобритания с хубаво жилище и прилична банкова сметка. От убийството му, Русия може само да загуби, защото ще стане точно това, което се случва в момента. Очерняне и сатанизиране на Русия. Точно затова е глупаво да се допуска, че това е работа на Русия. Няма логика! Още по тъпо е, руснаците да използват тяхно вещество. Това пък е върхът. Все едно да си оставиш подписа на местопрестъплението. Тереза Мей такива подробности не я интересуват. Тя въпросът : КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ ТОВА, НЕ СИ ГО ЗАДАВА! От спец акция на Великобритания и САЩ имат полза само те! Проблемът е, че и малко дете няма да се хване на подобни нескопосани изпълнения. А ВИЖ, ДРУГОТО Е СИГУРНО. КОЛКОТО РУСКИ ДИПЛОМАТИ СИ ОТИДАТ ОТ ЛОНДОН; ТОЛКОВА АНГЛИЙСКИ ЩЕ НАПУСНАТ МОСКВА! НИТО ЧОВЕК ПО-МАЛКО! ВСИЧКО ЩЕ Е 1:1.

Лаврата тази година няма да види Лондон ...нищо де , Радев ще го покани ....на чембери

Лавров не е и приел поканата, така че да отменяш покана, която не е приета си е направо шизофрения .

Следва изгонване на английски дипломати.И какво от това!

Да приписваш ужасните си престъпления на други това е руска черта МАЙ, да си спомним катинските гори... и колко още неща!!!

Тросто Терезата я пиши свършила. Като не се мисли е така!!! Патица.

Путин е като Хитлер.Направи и невъзможното да обедини целият свят срещу русия.

Руските убийци и терористи са ненадминати в света.По това две мнения няма.Много българи са убити от специални руски мероприятия.

Крим наш, а можна и Англия наша!

Тереза Мей и Борис Джонсън заедно с английските калинки нямало да ходят на Световното по футбол в Русия и ще си го гледат в къщи на телевизора! Голям праз! И аз няма да ходя на световното в Русия и ще го гледам по телевизията в къщи, но от това не правя световен проблем! Егати комплексарите!

не сам русофобка ама ама не уважавам дебили на които сме дали език и писменност и вместо за култура да използват славянството за слава-имам предвит руските вманиечени дебили

Данче, преведи какво точно си искала да кажеш, мила! Да не си дръпнала една линия, впрочем?

Правописът и пунктуацията, Данче.

Бе тя правописа може и да не го владее, ама знаеш ли дали не прави хубави кратки музикални форми....

ама докато не бях прочел поста ти, твърдо бях убеден, че сме дали писмеността на русняците. А сега се моля да не се разчува, гледайки правописа ти.

Бивша световна империя свита до едно островче и бивша футболна сила, едва успяваща да стигне до четвърфинал на голямо първенство, са причините англичаните да изпитват комплекс по отношение на възраждаща се Русия! Колкото едните вървят назад, толкова другите вървят напред! След Бракзит регресът на англичаните само ще продължи! И на тях ще им остане единствената утеха за световното господство на английския език като средство за комуникация! Но това пак няма да е благодарение на тях, а на американците! Така че, думите на Обама за Русия като регионална държава с разбита икономика ще подхождат все повече и повече на GB.

Не съм русофил! Уважавам Русия, като славянски народ близък до нашия! Искам да споделя моето мнение, без да имам кой знае колко факти освен това в пресата, но според мен Американската политика в момента е страшно пумиярска! Всячески нападат и хапят Русия, леко от тук, леко от там и ... Напълно е ясно, че когато някой е много силен не можеш да се стовариш всичко върху него, а леко по-леко бодеш от тук, от там и т.н Дали наистина руснаците ги интересува някакъв човек, който отдавна не е на мода, че да пускат между сума ти хора химическо смъртоносно оръжие и да си навлекат проблеми с всички ?! Е аз лично не смятам, че са толкова тъпи хора ?! Аз по-либерална от момента Русия не съм виждал, защото обикновено тя не дава обяснения, а действа, което означава, че съвсем не е в неведение, че някой я боде от тук от там и се стреми да направи глобален конфликт! Само един има интерес да направи такъв конфликт в момента!

ники наи вече се моли господ да му запази задграничните сметки че \ша му се види несигурно по света да ги скр и е

Той и двойника на Путкин (който го замени след като първия умря през 2006), побеля, след като му прецакаха сметките в Панама.

сле тая история у англия на путин и 10 двоиника нема му стигнат да се скрие

Отмина времето на такива външно-политически колоси като Кисинджър, Громико, Геншер, дьо Мурвил... Дойде времето на безличия като Б. Джонсън, Йошката Фишер или пази-боже!!! нашата Н. Захариева. На тоя фон със своята интелигентност, премереност и професионализъм се откроява само Лавров. Господ да Ви пази , Сергей Викторович! Без вашата неуморна работа и професионализъм, светът щеше да е много по-опасно място за живеене...

Май сбърка форума с този на вконтакте

Благодаря ти, че ме подсети! Ще го преведа и ще го пусна и там

на снимката мрачно гледа задграничните си сметки-и се чуди каде да си скрие парата щот путя често им ги прибира у руссия

Само да припомня как започна войната във Виетнам.Брадарите казаха,че виетнамците са им нападнали боен кораби се почна......20 години по късно,се разбра,че това е лъжа,та те така и с Ирак.......

И заради това сега руснаците са с предимство - могат да отроват когото си искат, а като ги обвинят да кажат - ааа помните ли как брадарите нападнаха Виетнам, значи не сме ние. Хитро

Ми хайде де ,да им пратят пробите,та да им затворим устите.....

Покрай новините напоследък русските писарушки изпълзяха като въшки на чело. Поне има една полза - вече и първокласник разпознава руснак пишещ в български форум.

Чудиш се как руснаците са открили ресторанта където се хранели руския шпионин и дъщеря му.Ама той Щирлиц бил там предварително и всичко видял , чул и посолил.

Какво ти признание, та подозрение, още малко и доказателства ще поискате. Вече изявлението, на някои лица се счита за "царица на доказателствата".

порно звездата кандидат за президент да я беха сложили на негово място -поне да прави стриптииз по света вместо да му гледаме мартвешката физиономя на тоя

Ако е за порно в дипломацията - имаме наскоро прекрасни примери от нашите английски партньори.

Лавров трябва да гледа по--философски на нещата. Нали един от големите асове на секретните служби на Нейно Величество беше казал: "Нашата работа е толкова мръсна, че с нея могат да се занимават само истински джентълмени" По този повод направо не ми се мисли с какво са способни да се занимават разни "лейди"-та като Мей например....

работа.Руските изменици и предатели,олигарси и противници на Путя все в Англия се установяват,а МИ6 само ги трови.Колко мъртъвци станаха вече.Що не си стояха в Русия,той товарищ Путин е добър,все ги оправдава и щяха да си живеят,а омразните ингилизи само ги чакат да ги тровят.

Еми той ги покани, стига да си декларират капиталите и да ги обложи с личен данък да попълни сметките в Панама, ама те се офлянкват. Сега ще имат по-добър стимул като ги знае какво наказание лично от Путин ги чака! Това е силен президент!

Поредният руски провал. Явно са си мислели, че отровата не оставя следи и няма как да бъдат идентифицирани и о, кукиш хахахаха сега Путкин ще му излезне през носа Рашка Говняшка се проваля на всички фронтове, точно прези изборите ли трябваше???

Не ми се искаше да вземам страна, но мненията стават истерични и не търсещи поне малко анализ.На категорично обвиняващите или съгласяващи се ще припомня, че един бивш британски премиер, Блеееееер, беше много категоричен за едни оръжия в една арабска страна, която я унищожиха със съюзнически бомбандировки, а после се оказа долна лъжа на т.н. разузнавателни служби- но държавата и хората...е, нека поне не се излагаме с мнения, не е интелигентно дори драги интелигентни всезнайковци.

къде да дене 23-та дипломати,изгонени от Англия.А Абрамович се чуди къде да скрие парите и яхтата си и другите имоти и да се върне гол в Русия.

Зад всяка незадоволена руска Захарова и английска Мей се крият бастуни като лавров и джонсън... Накрая е въпрос на дълг и чест за българския гларус да спаси световния мир...

абе какав вишински бе дебил в какви времена живеем днес да ни спардяваш пенсионерските си спомени- да не говориме че го задминахте днес саве т с кия ви прокурор-краднахте украина а сега и англия цапате

Захарвни... Мейки... идвайте на слънчака на преговори... чакаме ви... после поради немощ ще трябва да идват да ви взимат...

Не се изсилвай колега, ще ти стопят лагерите.

Не Вишински, а тов .Й.В.Сталин си просят туземците от остров Албион!:))))))) ....не щат Путин---е ще получат Джугашвили!:)))))