Топ 5 на проблемите около Брекзит

Преговорите на Европейския съюз с Великобритания по Брекзит, въпреки напредъка, все още не са достигнали крайно решение.

Обратно в новината

Коментари - Топ 5 на проблемите около Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемът е един единствен и това са парите.

Мизерната ми според Гард заплата за два месеца е повече от годишната ми в България. Еееех ако можех да получа справедливо заплащане

Защо постоянно се внушава, че Великобритания не може да без този, стартирал като икономически, превърнал се в политичски съюз с диктаторски домогвания. Същият този съюз, който вкара и България в блатото, със захаросани обещания и позволи на шепа български административни престъпници, в съюз със ЕС такива, да издевателстват и унищожават България. Кой се ''нагуши'' от приватизацията?! В чий интерес се погубиха всички отралси в България, за да може другите ЕС страни да си пласират боклуците у нас?! А, огледайте се, има ли полза откакто сме в тоя съюз, освен за ''тупанските фирми'' дето цоцат от ЕС и държавни поръчки?! Поръчкова, послушковщина. Великобритания ще се оправи и след ЕС, колкото и да се опитват да й свалят ризата от гърба евро-чиновниците. И защо му е на някой централизирана власт, след като всяка държава си има вече създаден министерски съвет и свой парламент. Пирамидални структури, наричани съюзи, целящи да подплатят джобовете на лобисти и по-лесно прокарване на анти-човешки закони. В какъв съюз сте, след като ви третират като треторазрядна държава и даже когато водите преговори с тях, те заповядват с наставнически тон?! Що за съюз е това?! Съюз се нарича връзка между равноправни, ЕС е диктатура. Браво британци!

Аз не искам да се "спася" като британците. На мен ми харесва тук и не говори от мое име Като не ти харесва тук- чемодан, вокзал, масква.

Абе, грабвай си феса и бурканата и заминавай към Турция, мен от собствената ми държава няма да гониш, соросоидно шкембе такова!

Империята си знае работата. ЕС и ние да му мислим ?

В Б-я се пише за Брекзит повече от Великобритания. Кой какви права шял да има? Права винаги е имал който е имал пари. И пак така ще бъде.

стига с тоя Брекзит от сутрин до вечер ни заливате с информация. техните хора не са научени на труд, кой ще им работи на полето. видяхте и се уверихте, как е там, а и не само там. в квартирите също има влага, очевидци сме, но не ревем за разлика от много млади, а търпим и мълчим, защото освен нас си и родителите няма кой да им помогне. няма средно положение или в бг търпиш за 350 лева, на 4-часов работен ден, под масата ти дават половината пари, а и няма работа, има само за магазинери, чистачи, шивачи, пазачи, ИЛИ там стоиш и търпиш неволите и несгодите. Не е лесно, но трябва да си Силен, за да оцелееш, слабите на вторият ден обратно се завръщат, освен ако не докопат някой загорял, вземат му парите и така обратно в столицата и сие. последното аз така мисля, но дали е така нека младите да потвърдят, те са тайни, те не споделят в тая насока нищо, не говорят за пари, само ок сме и до там, а след това в бг всеки си тълкува от по-възрастните, кой, както им хрумне, а и факсове отгоре им идват на възрастните, особено, тези които не са излизали извън бг. живи и здрави, И много щастливи, а останалото каквото дойде

Не зная дали баеш или разтриваш, но англичаните искат преходен период и искат специални условия за търговия с ЕС. Сигурно ще има сътресения в ЕС след брегзид, но това ще е нещо като инфлуенца. Поболедуваш седмица две и пак си на крака. А колкото до площонето, щом искат да се възползват от европейския пазар трябва да си плащат. Ако не искат, стават трета страна с мита и тогава да видим как ще им се харчат стоките и услугите в ЕС. Ако имаш стока за продан в някоя от големите вериги си плащаш за това на кой щанд ще е изложена и дали е на височината на очите. Всичко си има цена. Ама ингилизите нещо не им се плаща пък искат стоката им да е на първа витрина и без мита. Епа нема да стане.

никои в ук не го интересува от драмата която се опитва да саздаде еу. имам чуството че само хората в бг не осазнават до какво ще доведе еу. и прогреса в бг не е от това че се пресаединихме кам еу, а защото толкова много булгари в чужбина се вращат и си харчат парите в бг, както потвардиха офицялните статистики в последните няколко години *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

малеииии.мале,сега англия че пропадне!а ние че цафнеме и че варжеме!горко на ингилизите!да им помагаме братя!

ЕВРОДЖЕНДЪРЧЕТАТА!

Европарламента защо не си гледа работата или се е загрижил да не измършавеят отвлечените по улиците жени, които той нарича проститутки?! Щом трябва регистраций да се регистрират! Тираджийте не са политици. Какво е общото може би само че са престъпници и развратници?

Байьо,толкоз си проЗт,че чак светиш от простотия......ще кажеш ли една единствена британска фирма байьовото за да те видим колко "чинеш"????без за банки да ми пишеш

Великобритания никога не е била 100% в ЕС. Не приеха еврото, карат си колите в лявото платно,прилагат си 200 годишните техни закони, и не прилагат постановленията на европейския съд. Хора и държави се събират и развеждат. Животът продължава.

И пият остаряли 14 годишни ракии които наричат уиски.

Нема са пуашити! Приемаме Западните Балкани на мястото на Великобритания и ще цъфтим и миришем. Или Украина/Турция/Джорджия... Кога най-накрая ще потърсим сметка на политиците, които докараха нещата до Брекзит? Или ще си ги презибираме начело на ЕС, нищо че в собствените им страни не ги понасят?

Сорос налива пари срещу брекзита, но не случи този път. Ще се ухапе по дупето. Българските му подлоги също

Следващото е Булзит.....Еврогеьовете са престъпници на световно ниво

Като най корумпираната, русофилска страна в Европа, България ще направи услуга на ЕС, ако се махне! Никой не ни харесва в ЕС, освен робите, които се кефят да работят в държавите им за без пари.

То за България един бг.бизнесмен беше казал на работниците си "намерихте работа за без пари и всички се натискате да я работите".