Тереза Мей: Не ни е страх

Британският премиер Тереза Мей отправи предизвикателно послание след нападението в Лондон, като заяви: "Не ни е страх".

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей: Не ни е страх | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След всеки атентат, куп глупости от тъпи чиновници. Те не проумяха, че само с полиция и разни служби нищо не става. Нужно е обществото да си върне бдителността. Плащат заплати по 10000 евра на безделниците в Брюксел, а не могат да обяват същото за награда за информация за терорист. И така до следващия атентат.

Не ни е страх от ислямския терор! Не ни е страх от Ердоган! Само Русия и Путин са заплаха! Вярно е, че когато Господ реши да затрие някого, първо му унищожава ума.

Предния път застреляхте в метрото невинвн бразилски турист от нестрах. Да видим сега освен че нпъл ихте гащите кои невинни хора ще убиете от нестрах...

Ма кво че те е страх ма , като ти пазат газо като да е златен? Оди се разходи сред тия дето ни ги довлякохте да те видим що за куражлийка си.

е те тогава и отиде гъзо!

как ще ви е страх вас,та нали ви охраняват да му мислим обикновените хора без никаква вина за вашите тъпи политики искахте толерантност ,получихте разделение и омраза кой спечели-парите,които не миришат но те са за 1процент,а останалите

Решението е много просто, изселване, екстрадация на всички мюсюлмани от Европа, Америка и други места и недопускане на мюслита да влязат на тези територии!!!!! След като една религия е проводник на подобни неща, значи тя и свързаните с нея са проблема!!!!! И да покрай сухото гори и мокрото!!!! Ще го отнесат и такива, които нямат никаква вина, но за общото благо и общата сигурност са належащи подобни мерки!!!!!!Просто и ефективно!!!!!!!!!

КАКВОТО И ДА ОБЯСНЯВАТ ПОЛИТИЦИТЕ,СТРАХЪТ СКОВАВА ГРАЖДАНИТЕ НА ЕВРОПА!!!И НАЙ ЛОШОТО Е,ЧЕ ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА,ПРЕДВИД ПРИИЖДАЩИТЕ ПЪЛЧИСТА ДЖИХАДИ!!!

Тереза не я е страх, но първа се скри!

Ще я проверим таз работа с терора в Лондон. Путине, пак ли ти бе?

Има една приказка( и едноименен мултфилм) - Трите прасенца и Големият Страшен Вълк. Та прасенцата, треперейки, пееха: "Нас не не е страх, страх не ни е нас..." Уважавам много Оланд, Меркел и Търиса Мей. :)))

Щом не е взела оръжие, а е напуснала сградата заедно с охраната си, значи всички там са напълнили гащите за срам на нацията си. Дръпнаха се от ЕС, защото така никой нищо нямало да им направи и да нямат атентати. А сега именно там се случва. Явно преценката на англичаните не е обективна. И много ги е страх. Ден след като подкрепяната от англичаните Турция заплаши, че никой европеец не може да е спокоен по улиците в Европа. Какво всъщност прави Англия по дяволите? Освен, че си скочиха на главата и днес диваците убиват хора пред английския парламент защо се държат като страхливци? Само онези, които са неспособни за бой , облени в пот казват, че терористите не са постигнали целта си. Убити 5 ранени 20 души това е успешен атентат и никой не може да бъде спокоен за себе си! А Тереза Мей лъже нацията и себе си, че има власт. Време е мъж да поеме тази нация и да съсипе хранещите тероризма. Никой в Англия сякаш не знае кои хранят ИД и не говори за ембарго срещу тях. Какво се случва тогава? Без разширение на периметъра за защита все по- често ще гледаме хора със светещи погледи да подскачат и да нападат обикновения народ. Недопустимо е да се оставя враг в тила. Не го ли знаят англичаните?

Днес на Витоша е минус един, а в Хайгейт, плюс седем.

"Тереза Мей съобщи, че нападателят в Лондон е роден във Великобритания и преди няколко години е разследван от МИ-5 във връзка с опасения за екстремизъм. Мъжът е роден във Великобритания преди няколко години е разследван от МИ-5 във връзка с опасения за екстремизъм, разкри Мей" Авторът на статията е достоен за награда. Само се чудя защо лелката от снимката не спомена нищо за "косъма" из_Рут Колева... Авторчето също я пропусна...

Който каквото търси си го намира!!! Ще има още подобни актове из великобритания!!!

а такаааааааааааа. днеска го изкарваме единак, утре - психично болен.

Лесно Ви е и не Ви е страх - имате си Шерлок Холмс ......

Скоро историята ще се повтори, както винаги го е правила... тайните служби на европейски държави, в които те гонят 3 години за неплатена глоба, оставят потенциални убийци необезпокоявани... то е ясно, че и е манипулация всичко...за да насъскат населението и войната да започне от народа, а не от богопомазаните празноглавци, изнасящи едни и същи речи всеки път, за да могат после да се оправдаят, че те са невинни псетата

ами да, ей един вече почна да обяснява в един форум колко хиляди били загивали в автомобилни катастрофи, колко били загивали от битови престъпления, колко от не знам си какво... та един вид - някакви си там 4 загинали от брадат правоверен - дреболия... и Садък Хан, кмета на Лондон, обяснил вече че заплахата от тероризъм била нещо нормално за големите градове, така че да не го мислим толкова... ей утре може да взривят някоя сграда в ситито и да умрат 1000 примерно... пак е нищо, ще извадят някаква статистика колко са умрели от цироза на черния дроб да речем, и тия 1000 пак ще са едно нищо...

Кралица Елизабет беше като тая офца, Англия сега щеше да е една държавица на майна си райна, на ъгъла на Европа...трета глуха!

Има видеа.Чуват се изстрели и хората бягат.Един полицай бил прободен с нож,друг застрелян.С кола под наем хората пометени.ИД поела отговорност.

Ама разбира се! Те източно-европейците са къде-къде по-страшни!

Защо така упорито крият произхода и националността на перкото?

Абе ти не четеш ли? Англичанин е, роден е в Англия. Това е. Ако баба му е била българка или полякиня или мароканка какво от това?

вижте я само колко е жалка тази Тереза Мей...толкова е безпомощна пред терористите и вика-"не ни е страх.--"--жалки същества във фусти говорят от името на обикновените хора, не ги е срам..вместо да въведе военно положение и да съберат всички джихадисти за които има сведения че са потенциално опасни и да ги закарат на северния полюс тя само шепне от трибунката -"нас не ни е страх ---", много им пука на джихадистите и ислямистите на теб какво ти е Терезо, вземай мерки и махай мюсюлманите от двържавата си веднага..защото ще има раволюция и ще те изметат от парламента ....

Тия управляващи живеят в паралелна вселена. Защо да изпитват страх - движат се в бронирани коли, имат денонощна охрана, ВИП зали и т.н. Да му мислят обикновените хора, които гинат по улиците като мухи.

Време е за кръстоносен поход

Полицията вече извърши 7 ареста, където нападателят е наел колата. Олееее, ама вие сте предприели много адекватни мерки, бе!!! Направо сте утрепали тероризма! А колко ареста ще извършите около магазина, от който е бил закупен ножа?

Ех, глупчовци, толкова елементарно разсъждавате. Мей ви казва в пряка форма, че този проблем няма решение. Никога не е имал и няма да има. Това е. Ако искате фашисткото "ендльозунг" - това е друга бира. Напишете го тогава така. Иначе едни кресливи лозунги - няма да дадем родината няма да дадем българщината... Само като тема за размисъл най-големите и кръвопролитни терактове в най-новата и не чак толкова новата история на света са в Русия, в която не имало и няма и да има демокрация и зачитане правата на малцинствата. Демек демокрация.

Погледнах пак коментите и какво да видя - имам сума ти минуси. На всички които ме минусват предлагам в по един ред да ми напишат тук какво предлагата. Да разстрелваме мюсюлманите ли? Да ги обесваме като се родят? Какво?

Изселване, екстрадация от Европа, Америка и други места и недопускане на мюслита да влязат на тези територии!!!!! След като една религия е проводник на подобни неща, значи тя и свързаните с нея са проблема!!!!! И да покрай сухото гори и мокрото!!!! Ще го отнесат и такива, които нямат никаква вина, но за общото благо и общата сигурност са належащи подобни мерки!!!!!!Просто и ефективно!!!!!!!!!

Проблема е че и тяхното поколение стават терористи

Като нещете българи и румънци-дръжте си чалмите при вас и берете ядовете

Службите в Англия изтърваха положението.

търсят под вола теле като уж се пазят от руснаците, резаците ще ги взривяват и газят един по един насред Лондон.

Вас не Вие е страх , но нас ние страх за децата ни който учат и са на екскурзия в Англия ! Страх ние от вашите "наблюдавани " ислямисти да не дойдат Тук !

"Вчера един терористичен акт се опита да накара нашата демокрация да замлъкне, но днес се срещаме, както обикновено" ...и както обикновенно ще си заровим като щрауси главите в пясака - пък те да ни газят като добитък

OmPoBeH

Тази голяма уста като не я е страх, вчера защо стоя заключена 4 часа в кокошарника наречен парламент ?! Като е толкова ербаб безстрашна защо затвориха центъра вчера ?!

Дрън-дрън! Търиса Мей не е казала най-важното - атнтаторът е ислямски фанатик ! Как беше - "фалшиви новини", "постистина", ала-бала. Брекзит няма да ги отърве от милионите джихадисти а английски паспорти. А те се развъждат с ужасяващи темпове.

А трябва да ви е страх, един такъв мобилизиращ страх да ви обхване, отрезвяващ страх и страх на гузната съвест...е, ако има.

Тях, разбира се, не ги е страх. Те са в резиденции, дворци, парламенти, в бронирани коли, правителствени самолети, ВИП зали. На картата на своята власт те без страх залагат чуждите - нашите животи. Ние да му мислим...

" Ще се бием по море! Ще се бием по суша! Ще се бием в небето! Никога няма да им се предадем!" - кулминацията на най- великата му реч, учениците в Англия я учат! Къде си, г-н Чърчил, гледай кви нищожества са сега на твойто място!

войниците ще се бият, а той ще е на сигурно място...

Чърчил се е бил на фронта с оръжие в ръка. Вземи прочети малко преди да пишеш...

Дааа, г-н Чърчил. Който пък ни даде на сатрапа Сталин. Няма да го забравим.А и тука много папагали го величаят. Като този по-горе.

не съм папагал, а имам знания за един нац. герой на Англия, който се е борил против агресора! А виж значението на думата сатрап - значи подчинен! не употребявай думи, които са високи за нивото ти!

Между срама и войната....

за плюсовете! Явно във форума има и интелигентни хора, които ценят интелекта!

Разбира се, че не ви е страх, няма да стигнат до вас, лицемерие до наглост.

- Имали ли сте случай, когато наистина Ви е било страх? - Превозвахме товар от 10000 кукли. Попаднахме в шторм. И когато кораблът се наклони надясно, всичките 10000 кукли в хор казаха "Мама!" Тогава се насрах...

Вицът е супер, ама ако си го представиш иносказателно, куклите ще да са дефектни, защото европейският кораб върви към дъното, а те си мълчат...

Много ,и е приятно когато убият някой европеец...защото сами са си виновни,приемат мангали ,които ги хранят поят лекуват дават им много пари,сават им статут и за благодарност ки думкат,е тва е европейската тъпа наивност,така им се пада ,нека да ги трепят,но по техния път е сме и ние,нашите продажни политици предадоха страната ни.

Дали не вътрешна работа това. Подобно на кулите 9/11. Да азимутират населението, че трябва да излезне от ес. Атентатора е Абдул, Али или нещо такова винаги. Лесно запомнящо се за масата!!!!

Чърчил сега се обръща в гроба като я гледа тая шун...да как тъпее, вместо да вземе гьостерицата...

европейските лидери млъкнете, поне за миг помълчете

А ТРЯБВА, ЗА ДА ВЗЕМЕТЕ АДЕКВАТНИ МЕРКИ НАЙ-НАКРАЯ И ДА ИЗГОНИТЕ ПАПЛАЧТА !

..."Тереза Мей: Не ни е страх"... - Ама, разбира се, че Вас не ви е страх... Вие си имате охрана! Да му мислят хората, дето се движат по улиците!

Болни хора, живеещи в паралелен свят, с промити мозъци от средства за масова информация, притежание на хора зад високи дувари и многобройна охрана. Не им дреме за това, че толкова хора загубиха децата и близките си. Ще се самоунищожават и ще унищожават и другите в дебилното си безхаберие и егоизъм.

толерастията съвсем се спихна! преди не можеше да пробие политнекоректно мнение по медиите, сега в коментарите ги няма сороските тролове... Парадигмата се сменя! Лека полека християните ще минем в атака! Маменцето им гаджалско тогава! ще се давят в Средиземно море!

О да, нея със сигурност не я е страх! Тя е прекрасно защитена, както и повечето политици като нея, дето не ги е страх. И децата им не ходят с трамвая и метрото на училище!! Що за наглост да говори от името на обикновените хора!!!