Великобритания решително съкращава имиграцията

Чужденците, желаещи да получат британски паспорт, скоро ще трябва да попълват тест по история на Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Великобритания решително съкращава имиграцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тук говорят в сег.време.

Само си приказват, да се успокояват. Нещо като наште комунисти и сегашни управници. Англичаните са тъпи, мързеливи, нищо не могат да измислят вече и живеят на спомени. Простотия и алчност, това са англичаните. Добре че ги има третите страни да се лъжат че в Англия е добре. Иначе няма кой да ги гледа, да им оправя държавата. Ще се учудидите ако влезете в англиско училище или болница колко много българи, поляци, бангладешци, занзибарци и пр. пришълци ще ви обслужват. Приказки, приказки, без тия емигранти тъпите англичани са умрели.

Вече не им са нужни емигранти от Извън Европейския Съюз . Даже и от ЕС си взеха достатъчно, но тях не могат да ги спрат. Опитват да си защитят страната от икономически емигранти и пиявици на социални помощи.

Англичаните съкращават емигрантите Извън Европейският Съюз ! От Индия,Пакистан,Бангладеш, Канада,САЩ,Австралия,ЮАР. Те са с най-много желаещи да работят и живеят в Кралството . За Българи и други ЕС граждани не важи. А ограничението за българи Напълно свободно да работят , отпада най-късно до края на следващата година. А ,че ще искат познания по История ,за да се получи Гражданство ?Браво,трябва да се поучим от тях. И спрете да пишете глупости без да сте информирани(за тези които го правят-перални.....)

Г-не, я погледнете фактите: 1. Ю.К. е в ЕС, но не е в Шенген, не е и в еврозоната, но пък все дава мнооого съвети и за еврозоната, и за ЕС... 2. Ю.К. предоставя 3 вида гражданство- за да 'интегрира' поданиците си от отвъдморските си територии/т.е. бившите й колонии/ 3. Мюсюлманите трайно са се настанили в Ю.К.- има шериатски съдилища- арбитражни, но все пак легитимни, има дискусия дали Ю.К. да разреши полигамията. Нали се сещате ,че бг. граждани принципно не са полигамни;)

Тези минавки на ЕС сме ги гледали още от нашите кооперации. Първо волю- неволю всичко става общо, после някои стават по общи, наказваме по тъпите и по неорганизираните докато не се махнат и общото става нечие частно.

А защо да не съкратим и ние английската емиграция в България. Аман от британски навлеци. Там където са се заселвали са носили само трагедии за местното население.

Защо да ги гоним?Британските,както и пенсионери от други страни,си идват с парите си.И ако ние ги натирим те ще си дадат паундите на други страни-например Малта.Те няма да ни вземат работните места,не се борят за постове,само искат да прекарат старините си у нас.Да заповядат,мисля аз,но да не купуват земята,а само да плащат наем.Българската земя не бива да си продава.Ние знаем защо.

Празни приказки. Ами то отдавна има тестове. Отдавна се води борба срещу фиктивни бракове, нелегална имиграция. Тази "безпощадна" борба се засилва особено преди изборите. Нещо да ви напомня за българските политици? Ами да. Омайване на електората с мечти и сънища.

Правилна е тази политика-страната ,в която искаш да живееш,трябва да я уважаваш и да имаш елементарни познания за нея!Езика и историята са минимума ,който е необходим!Това не се отнася до страните-членки на ЕС и особено на Шенгенското пространство!Що се отнася до бившите колонии-да,там трябва да се направи нещо,защото Англия заприлича на африканска страна -пълно е с черни,жълти и кафяви!циганите в Англия не са проблем,защото те нямат граждански права,не могат да живеят по-наблизо от 5 мили от табелата на града и нямат право на къщи,т.е. третират се като номади!

Тестовете по история едва ли ще уплашат средностатистически българин, но виж за собствените им граждани не съм сигурен.

НЕИСКАМ КАТО ЧЛЕН НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ДА ИМ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ НАКАКВО ОСНОВАНИЕ НИ НАРУШАВАТ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ТОВА СЕ ОТНАСЯ ДО ПРАВИТЕЛСТВОТО.

КАК НЕ ГИ Е СРАМ ДА ПРИЛАГАТ ДИСКРИМИНАЦИЯ И МИ НАРУШАВАТ ЧОВШКИТЕ ПРАВА КАТО ГРАЖДАНКА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ А ЗА ДРУГИТЕ ЕТНОСИ НАПРИМЕР КАТО ЦИГАНСКОТО ?

Според учителя по английски половината Лондон говори само в сегашно време, разбирай цигански английски. Така, че не давай оценка колко са знаещите. Дори и англичаните пишат с много грешки.

И в Малта говорят в сегашно време,хич не я уважават граматиката,математиката-също.Но се казват Джоузеф или Лайза.Както имат и италиански,испански и даже руски имена(Раиса,Светлана).

Мери, май оценките ни са за различни неща. Помисли над това..

демек...източно Европеците не искат там....но мюсюлмани от Пакистан-колкото искаш.

Ами защото са БЕЖАНЦИ, както и различни етноси от цяла Африка ! То в Англия се напълни с негра и араби.

Англия /разбирайте Великобритания!/ се оказва много ПРЕХВЛЕНА. Много от източноевропейците идвайки тук не остават доволни, защото те си имаха и имат всичко. Както сподели един приятел - Сякаш се върнах в 80-те години в България! Останах много учуден когато разбрах, че хора от средната им класа НЯМАТ например перална в къщите си!!! Нямат, закото живеят на тясно и няма място. Ползват обществени перални. Е, а-а-ре мерси, цял живот на тясно да живея! Ако България се пооправи, ама наистина да се оправи, то много от емигрантите ще се завърнат. Първото обаче е да се отървем от многото Рашков, Доган, и безбройните мутри, престъпни политици и всякаква измет. Тогава живота в България ще стане толкова хубав, че направо и скучен!

Най-хубавото в Англия (разбирай ОК) е не това, кой има пералня и кой не, а СПОКОЙСТВИЕТО в обществото и усещането за ДЪРЖАВНОСТ. По това си прилича с България през 80-те. Хората си живеят без пердета в къщите си и бандитите отиват в затвора. Това в България няма да стане през следващите 100 години, така че не очаквай работещите там да се завърнат скоро.

Да, определено е по-спокойно. Има райони където от доста години не е регистрирано престъпление. Разбира се, това НЕ е Лондон и големите градове! Що се отнася до имането-нямането на определени домакински уреди, това го дадох само като пример, че не са чак толкова напреднали и нещо ново под слънцето - поне за нас! Ако в България заработи ефективно правораздаването и бандитите бъдат поставени на мястото им, това ще е наистина голям напредък!

Мъжът ми твърди, че сте прав- живял е в Ю.К., защото завърши там магистратура по бизнес администрация. Твърде много мюсюлмани има в Лондон- не бихме живели там добре. А и климата , и самият Лондон не са добри за живеене на семейство...Плановете ни определени изключват Лондон- освен за 3 месеца на позиция интерим мениджър или консултант най- много до 6 месеца. Според мен, нямаме нужда и от това, но е добре за проф. кариера на съпруга ми.

аре тоя пак се изказа неподготвен. софистиката ти е очевидна готин :)

МНЖГО ПРАВИЛНО ЧАС ПО-СКОРО. ЛЕСНО Е ДА СЕ ИЗМЪКВАШ ДА ЧЕРПИШ ЧУЖДИ СТАНДАРТИ. аНИЕ ТУКА ДЕТО РАБОТИМ БЕЗ ПАРИ И ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ. ВСИЧКИТЕ ОБРАТНО В БУЛГАРИСТАН.

Странно защо тази новина я няма в турската преса. Определено това е намек само срещу българските емигранти дето никой не ги иска ;)

Та нали турците са заграбили най-хубавата част от Римската империя?! Нали са асимилирали много от живеещите по тези територии етноси?! Нали съвременна Турция е Рай!? Нали и последният в Турция се чувства победител, господар и прочие?! Защо тогава да бяга "на запад"? Налягай си парцалите и не дразни хората!

Що не вземеш да се обръснеш, че нещо си занемарила хигиената? Може пък и да те поиска някой англичанин тогава.

алооо...."турчина" защо не си погледнеш паспорта и да видим там дали пише това, което си мислиш. аман от мюсюлмани бъркащи религия и националност.

Ама "турската преса" не е ли вид преса за грозде? Нещо като "турското кафе".

Много ми е интересно до какви потресаващи резултати ще достигнат, ако изпитат собствените си граждани за историята на Великобритания и за географията на Европа, повече не искам?! Колко ли англичани и французи знаят коя е столицата на България, и че изобщо нашата държава е в ЕС, и че не се намира на Черно море, а някъде другаде?! Или столицата на Албания, или къде са Латвия и Естония и колко са големи - поне приблизително? Силен шок го очаква този сериозен мъж, ако направят подобен изпит!

Дянков днес каза че в еврозоната били много зле, по-зле и от нас. Особенно Германия. Чак да се разплаче човек за бедните европейци. Интерестно защо към Англия заминават толкова хора, а към "стабилната финансово" България никой не идва. Дянкич, няма балъци вече.

Aми защото Aнглия не е в еврозоната. За това

Искам тест по история на България, на български, за всички български граждани! Който не издържи теста, да си ходи!

аз и моите приятели сме : за *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ТОВА Е НАСОЧЕНО СРЕЩУ РОМИТЕ!!!!! ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ!!!!!

борят се британците срещу цuraнuтe. Прави са хората! Ама ние какво ще правим със социалните паразити?!

Е, много мъдро!Ще си имате имигранти, които знаят великата ви история! И какво от това...Учители по история ли ще ги правите?!

И кой ще ви работи в заводите, по полетата и на бунищата, бе Дейвид? Наскоро четох интервю с Джеймс Дайсън (изобретателя на прахосмукачката без плик), който казваше, че тази година компанията му се е опитала да набере 700 инженери за заводите им в UK, от които успяла да събере едва 300. Това е. Ще трябва да си ги произведете, ама не виждам как точно ще стимулирате младите ингилизчета. Те сякаш предпочитат да отидат и да се напукат в кръчмата, отколкото да залягат над учебниците. Пък и с тези увеличени такси за университетите... Ясно е, че демагогията не е българско откритие.

е изперкал напълно.По добре да ги изпитва за позора на Англия по света...

Извинети, ама в заглавиету сти написали "имиграция" вмиесту "емиграция"!

И двете думи са верни. "Емигранд" за дадена страна е човек, който я напуска, а "имигранд" такъв, който се заселва в нея.

бре, съвсем ме объркахте. а аз през цялото време да си мисля, че емигрант се пише с Т накрая .. и имигрирам е правилната дума за действие, а не за персона

Ама Еми Грант не е ли артист?

Баш правилно си е написано. А ти вземи прочети какво е ЕМИ и ИМИ грация.

Прав си. Мигриралите хора се наричат по различен начин: емигранти спрямо напуснатата страна или имигранти спрямо приемащата страна. Никога не е късно да научиш нещо или да станеш за смях :))))

емигрант - изселник, имигрант-преселник. Но такава разлика има само в английски, докато в български речник досега има само емигрант. Може би защото просто у нас досега не е имало имигранти - преселващи се от други държави. В новите речници може да се вмъкне и новата дума - имигрант.

В България е имало много висока имиграция - цигани, евреи, и арменци през различни периоди са имигрирали в България масово.

Организирам курсове по История на Англия. За цигани безплатно. Курсовете са организирани с подкрепата на Европейския Фонд за Интеграция на Малцинствата.

продавам разработени теми по история на Англия ( на английски и български ) ако не можете да четете , предлагам устройство тип слушалка ( взето от преписвачите в училищата ) ПП - шега бе, сега да не ми блокирате тел. от обаждания

Хе хе! Ама, всуе! УмрЕла работа е тая с циганите! Тия, щом трябва за нещо да се напънат ... за.би! Един няма да ти дойде! :)