Антиимигрантската ЮКИП влиза в британския парламент

Еврофобската и антиимигрантска Партия за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП) спечели първото си място в британския парламент.

Обратно в новината

Коментари - Антиимигрантската ЮКИП влиза в британския парламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

които не познава англичани от различните графства само тои може да се изненада от този факт.около манчестер са събрани наи големите расисти, в същото време е раион с наи висока престъпност.а дали случаино не виждат конкуренция в братята си европеиски безделници?!наи голямата имиграця от англя е от раиона на ливурпул,в лондон са събрани от кол и въже.и със и без тази партия се деисва против мързеливата паплач-не говорим за първо поколение емигранти каквито са повечето хора от источна европа.ние (общината в която работя)започваме строежи на няколко големи блока извън лондон,целта е там да се настанят мързеливците които не могат да плащат високите наеми в лондон.повечето от тях раждат докато могат и нямат никакво намерение да излизат от соцялната система.премахнаха се разни безумни помощи и облегчения.дърявата отпусна много средства за ремонт на соцялните жилища-скрития замисъл е всяко жилище да бъде огледано и по този начин ще се разбере колко хора ползват тези жилища за това за което са им дадени.личното ми наплудение е,че много нигериици и ямаики злоупотребяват с това..... извинявам се за граматиката,пиша от служебен компутар и така ми го превежда системата.

Не се безпокой, ние напуснахме Англия заради ужасната дискриминация срещу източноевропейци. Ако си в нужда или загазил заради жилище и нямаш квартира, не се надявай, че някой ще ти я даде. Никой не дава квартири на чужденци от Европа, а само фирмите за недвижими имоти, които ти съдират кожата с наема и предплатите и ти искат какви ли не гаранции и документи. В същото време виждаш как по улиците се влачат всякакви хора с рояк деца откъде ли не от целият свят. Казваш си, но нали аз съм от ЕС, а тези са с предимство. Когато поискаш помощ да си намериш квартира, те хакват в досието, че си искал някаква помощ. Възмущавам се от това, че в България уважават тъпите, егоистични и крадливи англичани и си нямат на представа, че те ни мислят за добитък, който да използват и да окрадат.

не знам защо се е получило така с вас,наи вероятно сте дошли за много кратко.емиграцията е труден процес и изисква време да свикнеш сас системата,добре е да имаш и местна диплома за да намериш по добра работа.да,соцялни жилища трудно дават но при определени усложивя можете да получавате помош за наема.тези с многото деца често са второ или трето поколение емигранти,младото семеиство е живяло при родителите си когато са поискали от общината соцялно жилище... в интерес на истината не те съветвам да живееш в такова жилище.хората в по голямата си част са кофти съседи-ниско образовани,крадат се едни други,електомерите и газомерите им са както тук им казват "с клуч",предплащат определена сума и тогава ползват.

Е, сега му се кланяте, а преди плачехте, че не харесва българите... Това опорните точки не прощават, каквото спуснат това пишете. Дано поне малко ви е срам... Ама, едва ли, като се има предвид какво и за кого работите... Тъпаци избиратели има навсякъде. Нищо не му се сбъдна от прогнозите, но си го харесват. Той вика "Чужденците са виновни, вие сте страхотни." И тъпаците го гледат все едно, че им бели яйце. И тука едни ги викат тия неща и също вкарват хора в парламента. Мъка...

евалата това е верния път

браво на англичаните поздравявам ги.

Англия не е влизала напълно. Британците са мост между САЩ и ЕС. Винаги ще се чудят накъде са. Освен това либералният внос на чужденци направи Острова да се пука по шевовете. Нормално е да има противодействие по политическа линия на тези доста изморителни процеси. А британците ги мързи да гледат и така или иначе ше си пускат чужденци да им работят.

те са с парите си .а ти с голия г.з къде си.

Какво ги обожествяваш да не си някоя нашенска селска убавица женена за английски старец.

За кои пари говориш? За тия 78 хил. паунда, които има да плаща вески британец на останалия свят ли? Защото ако сравниш по съотношение външен дълг към БВП, британците са даже по-зле от хъймериканските си кучета.

ЛЪЖЕЦ ! От еврофондовете сме нa нулa,колкото е рaзмерa нa вноските,който сме внесли,горе долу толковa сме получили...

Я дай стринг по който да намеря страницата в нета. Ама да не е Алфа телевизията на истината блог дот ком. От това, което аз съм намерил сме доста напред.

да напред сме. оцад напред *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Англичаните винаги са били с голямо самочувствие на нещо повече и тоя им идва направо като манна.Трябва да унижаваме къде що има англичани у нас ,защото са кофти нация паразитирала векове на гърба на други народи.

ти май... за убийство призоваваш а? британците имат причина да имат самочувствие, целия свят ги слуша, да бе говорим че светът какъвто го познаваме е построен от тях - сащ, индия, канада австралия, половин африка - всичко това първо е било британска колония, ЦИВИЛИЗОВАЛО СЕ Е, а след това са станали независими държави. А ти какъв си?

Ти да не си англичанин че толкова ги хвалиш. Светът изобщо не е построен от тях. Така е илюзията и прппагандата. Дълго е да ти се обяснява за всички други народи дори и за българите и приноса им в съвременната цивилизация.

имат защо да бъдат с голямо самочуствие.защо българина не е с голямо самочуствие защото е с гол г.з.пък и на големи се правим.баи гахио в нов стил.

фараж = лопата за домашни боклуци (бълг.)

предлагам на еврогеиците да раздадем кърпички да си бършат сълзите,че EC се разпада.

Това го разправяте от преди да се родя, и САЩ и долара и еврото... Дай дата. Иначе все някога ще ги закрият съгласен съм. Ама да ти кажа не ми пука много какво ще е след 299 години. Кажи сега какво става. Светлото бъдеще го чаках достатъчно да дойде и за мен.

Абе, къде е бабка-т.е ,,пъстър свят,,!Нещо се губи в последно време.Да не е станало нещо.Нема коментари,нема нищо.Що така бе Миме.

рони крокодилски сълзи че ще се разпадне EC.

Bell

На второ място е Консервативната партия на премиера Дейвид Камерън, която получи 8 709 гласа или 25%. Лейбъристите са трети с 3 957 гласа. На трето място остана Консервативната партия, която получи само 3496 гласа. Две трети места? А кой е на първо все пак?

Остава и догодина да спечелят общите избори и да видим как от ЕК ще се правят на луди,че евроскептици няма и няма нужда да си променят поведението.

........Еврофобската и антиимигрантска Партия за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП) спечели първото си място в британския парламент.......... ---------------------------- фараж = лопата за домашни боклуци (бълг.) ---------------------------- Да изринем Европата от домовете си! (бълг.) ---------------------------

Колко английско звучи....Фараж.Сигурно идва от дълбините на англо-саксонските племена.

В ЕС много добре знаят, че Англия няма да е единствената и това е само началото. Да му мислят дебелогъ.ите политици от ЕП.

ха-ха-ха-ха-ха браво на юкип колко по рано го направят това толко по добре.по рано ще рухне EC.

До 10 години ЕС ще се разпадне.

Първа ще поведе хорото Англия, след това Испания, Гърция, Португалия, Ирландия......

Да се внушава: " И на нас българите не ни трябва евросъюза.С Русия по-добре"!

В Германия новосъздадена партия против членството в ЕС спечели на първо теглене над 10%. Тенденция - нарастване на гласоподавателите. За БГ, обаче има все още полза от ЕС, при положение, че се наблегне на контрола отвън на съдебните органи, митниците, подпомогане на обществени движения и органи при контрол над правителствени и общински органи (обществени поръчки, партийни назначения и др.)

"Мръсни националисти", би казал съпругът на президентшата, ако бе на място!

кой чехлю ли?

За разлика от българските партии като ,АТАКА и техни подобни в България,-британците наистна имат проблеми с емигрантите от цял свят включително и българи.Тези във ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,поне имат чест и достойнство за разлика от нашенската русофилска и предателска пария-Атака

Това е добра новина. Нарастват силите, които се противопоставят на сегашната еврогейска и васална политика на ЕС. За нас тя е гибелна, но ние сами никога няма да успеем да се отскубнем от смъртоносната хватка на ЕС. Спасението е само ако под влиянието на такива партии и движения ЕС бъде разтурен или коренно реформиран като доброволен съюз на суверенни държави. Само дано не стане късно за нас дотогава.

Великобритания, Франция,Германия имат най голяма изгода от ЕС. Държат останалите във васалство . Чакай да си отрежат клона на властта. За това такива изказвания са смешни.

ти си болен. каква полза има великобритания.въпроса е много лесен, чакам отговор.

Смях в залата. За съжаление има и такива като теб , които подготвят почвата за смяна на имената ни с турски.

Ти май гледаш света през криво огледало. Точно сегашния статут на България да бъде васална провинция на ЕС и да изпълнява безотказно налудничавите им директиви унищожава държавността и възможността да имаме самостоятелна политика и да защитаваме националните си интереси. Примери колкото искаш. Така че точно сега са подготвя и е в ход това, от което се боиш. Само че ние сме с вързани ръце и не предприемаме нищо, защото така ни нарежда ЕК.

Вече е късно,нямаме вече никаква икономика.Всичко е разпродадено и съсипано,каквато и беше целта на батковците.

Нямахме икономика, когато махахме член 1 от Конституцията. Пропуснал си май този факт. Сега нямаме все още, защото където има комунизъм, икономиката е в траен и болезнен упадък. А в България все още имаме критично голям брой хора с комунистичеко възпитание и поради това с ограничено и извратено мислене. Когато този брой хора намалее, а това постепенно се случва, ще имаме ръст в икономиката. Още е рано. БСП все още има 10-на процента. Като станат 2%, направи справка колко е напреднала икономиката ни.

Да излизат. Да им праснат зверски мита. ще цъфнат и вържат сами с няколко милиона паразитно население.

Звучи добре, но не е вярно! Англия е една от най-малките части на Обединеното кралство! Там е включена огромна суровинна база и огромни пазари и мижавата Гейропа е безсилна. Погледнете Австралия и мислете за какво става дума!

Едното е Обединено кралство, другото е Страни от Британската общност.

Расистите влязоха в парламента.

А аз от всичко най-мразя расизма и .... циганите!