Във Великобритания започна кампанията на еврофилите

След евроскептиците днес и британските еврофили започнаха кампанията си, за да защитят оставането на Великобритания в Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Във Великобритания започна кампанията на еврофилите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еврофили. Колонизаторска Британия никога няма да се съгласи да бъде подчинена на германците и Щатите. Британците не са ганьовците със свалени потурки.

без някаква симпатия съм към англииската външна политика, но човек би могъл да ги разбере тези англичани...меркел като че нарочно се стреми да срути вътрешната сигурност на страните от ес, а англичаните не биха искали това да им се случи.

Англия с всеки изминал ден се превръща в по-голямо колониално блато. Единствено от миграцията на хора печелят големите компании и никой друг. За средностатистическият човек му става все по-трудно да оцелява.

Е : "ПОМОГНИ НА ГЕРМАНИЯ"! ПЪРВО ИМ ПОМОГНА ЕВРОЗОНАТА, КАТО ИМ ПЛАТИ ВМЕСТО ГЪРЦИЯ ЧАСТ ОТ ДЪЛГОВЕТЕ Й, СЕГА МЕРКЕЛ КАНИ ЕМИГРАНТИ, АМА И ДРУГИТЕ ДА ПОЕМАТ ОТ ВЪЛНАТА... ЗНАЕМ СИ ГИ НЕМЦИТЕ КОЛКО СА ХУБАВИ ОТ 2- ТЕ ВОЙНИ! А ... ЗАБРАВИХ VW!

Тези "филиИ" само с мас ли са или има и шунка?

Днес в Англия, от утре в цяла Европа девиза е един: Leave EU!

всъщност лозунга е (и не от утре, а от отдавна) " Fuck EU! ", нима забравихте!

вън пияните и грозни поданици на оная мумия

Ако някой преди 2 години беше казал че г* хлифат ще се разпадне щяха да го обявят за луд а днес...?!

Дано да излезнат! Те не могат да участват някъде където не са диктатори с консервативните си възгледи. Винаги са егоисти и гледат единствено и само собствения си интерес, така е било от векове и така ще си остане. Все пак това е нацията която насилствено е наркоманизирала половин Китай и е поддържала Османската империя въпреки извращенията им в/у християнското население. Европа ще бъде по-добра без тях!!! На никой няма да липсват!

Не я мислете Великобритания, вьн или вьтре в Евросьюза тя винаги ще си е Велика Британия!!! Мислете за Бьлгария, че тя вьтре или вьн от ЕС все ще си е бедна страна. Защо??? Ами чипа на Бьлгарина е сбьркан,манталитета ни куца яко. Политиците ни били виновни.....Ами нали и те се избират все от този народ сьс сбьркания чип.... А манталитет трудно се променя, трябват поколения време..... Една Япония беше срината сьс земята края на ВСВ, а сега е в топ 5 в света!!! Една Германия губи двете световни войни, сега е най-богатата Европейска страна и двигателят на Европа. Кьде са победителите от бившия СССР??? Ами при най-богатата на полезни изкопаеми руска земя в света Русия е вьв втората половина на таблицата сьс сраните в света по БВП..... Вьпрос на манталитет, и можене..... Който си го може, си го може, който си е некадьрен тьрси винаги причината в другите, никога в себе си...... :-)

За Британия е едно на ръка. Но за България - бъркаш. Не "чипа", елита е "сбъркан"!

Ама той за елита обясняваше, който вие избирате. Вие, със СБЪРКАНИЯ чип. И на децта си го предавате. Тъжно.

Много обичаш да настъпваш мотиката, пробутвайки евтино заяждане, без да си запознат с нито една от темите, които обгрижваш. Провери в нета следната ключова фраза: " poll reveals scale of voter anger with Brussels" 2/3 от анкетираните смятат, че разходите по членството просто не си струват. Айде със здраве и приятно тролене.

ТИЯ СЕ ОПИТВАТ ДА СТАВАТ КАТО НОРВЕГИЯ И ШВЕЙЦАРИЯ,КАТО НЕ СА В ЕС Т.Е САМО КАТО ИМ ИЗНАСЯ И ИМАТ ДАЛАВЕРА ДА СА ЕВРОПЕЙЦИ,А КАТО НЕ ИМ ИЗНАСЯ ДА СА АНГЛИЧАНИ.ОСВЕН ТОВА НЕ МОГАТ ДА ПРЕЖИВЕЯТ ФАКТА ЧЕ НЕ СА ЛИДЕРИТЕ,А ГЕРМАНЦИТЕ И ФРАНЦУЗИТЕ КОМАНДВАТ !

Ще Посмеят ли ГЕРБерасто Соросоидите да Допуснат Референдум в България за Излизане от ЕС и НАТО ??? Никога ,защото знаят Резултата !

но дали е случайно, че "еврофилите" звучи някак вулгарно?

Еврофил,Зоофил приятел на европа,приятел с животно .

Трябва да кажете и как е приятел с дете.

Думата си е дума. Хората криещи се зад нея я правят да Ви звучи така.

Лиодерът на движението "Великобритания по-силна в Европа" е бившия собственик на веригата магазини "Марк и Спенсър". Мдааа...?!?

lu4ka

Е?

Ако референдума се провеждаше днес, ЗА напускане на ЕС биха гласували 60% от британците.

Това от агенция "един приятел ми каза", нали? :) Шотландия, кога щеше да излезе? Сигурен съм, че си тия специалисти, дето я бяха изкарали и нея... Съмняваме англичаните да са готови да живеят със стандарта на самодостатъчните страни.

Шотландия и излизането и от GB е друго. Тук сатава дума за излизане от един съюз, който е в пъти по-зле от съветския съюз.

Пак ме е налазил трол, докато ме няма. Не, Саше, всички изследвания на Острова показват такива резултати. Шотландия и излизането й е тъп пример, ама ти от къде да знаеш? Тия, които бяха за излизане на Шиотландия, са привърженици на ЕС. Те загубиха. Почна ли да стопляш?

Камерън поставя на Европа...не виждам как ще стане.

Векликобритания се противопоставя на създаването на европейска армия. Дано с оглед на последните събития да е променила позицията си.

"Единственото нещо, което е по- лошо от война с англосаксонците, е приятелството с тях."

""Оставането в ЕС е проява на патриотизъм". По-голяма глупост не бях чувал. Значи - хем по-голяма власт за нео-болшевиците от ЕК и ЕП, хем Великобритански патриотизъм. И как така?

Явно не го разбираш. Патриотизъм е, когато мислиш добро за Родината. Оставането на Великобритания в ЕС е добро за нея. Без ЕС Островът ще е много зле! Ще я залее САЩ, а това е малко по-добре, отколкото да те залее Русия например. Малко по-добре. Ето така бих ти обяснил защо ЕС е патриотичен аргумент за Великобритания.

В този си вид ЕС е една нео-болшевишка кочина, която се равнява единствено на съветския модел на управление. Нищо ново под слънцето. Никой не може да се гордее с това, че е насилван да приема решения, които той никак не иска да приеме, както ttip. Вие вместо да се напрагате да мислите за САЩ, защо не се замислите поне малко за България? Или няма далавера за РБ в българските работи?

Пу, пу, пу..така е написано заглавието на статията, че го асоциирах със секс фили. Изкарах си акъла, брях. Пу,пу,пу