Лагерът на Брекзит води с 10% пред АнтиБрезит

Лагерът на Брекзит (излизане на Великобритания от ЕС) води с 10% пред лагера АнтиБрекзит (оставане на Великобритания в ЕС) две седмици преди референдума.

Обратно в новината

Коментари - Лагерът на Брекзит води с 10% пред АнтиБрезит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

си е в ЕС, а ако имаш предвид Северна Ирландия, тя, също като Уелс, едва ли може да просъществува като отделна страна.

ЗРЕЛИЩАТА, ЗА НАИВНОТО ПРОСТОЛЮДИЕ

Само дето това ''проучване'' е правено от английският аналог на нашите голфаджии-социолози :))

При англичаните май продължава да действа едно правило от преди стотина години -Англия няма приятели и врагове ,има само интереси.Проблемът е ,че май действат и някои други правила ,които са от преди стотина години.Значи и мисленето.../но само за Англия ли важи това!?/.Ако това се окаже вярно,Англия ще излезе от ЕС.Ние също трябва да си направим заключенията и за ЕС,и за мисленето....

браво на англичаните.Tе да не са прости паунда да им падне спрямо еврото.Kолкото по рано излезнат толкова по добре за тях.

ЕС се изгражда на безпринципна основа и прибързано заради ламтежа на Германия, Франция и Великобританя да заграбват и експлоатират територии без война! Нормално беше ЕС да се изгражда между страни със сходни доходи, правни рамки, администрации и религиозни общности! В ЕС място нямат православни общества - примерно Сърби,Българи, Гърци, Словенци, Хървати , Финландци! По добре беше на балканите да се направи Конфедерация и като се дастигнат накакви нива на доходи, права и морал да се водят преговори с Балканската федерация и с страните от ОНД за общ европейски проект!

НО АНГЛИЯ НЯМА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ШВАБЕРЛАНД!! НЯМА КАК ТАЗИ ИМПЕРИЯ КОЯТО ВКЛЮЧВА В СЕБЕ СИ ДЪРЖАВИ КАТО КАНАДА, АВСТРАЛИЯ И ОЩЕ 53 ДЪРЖАВИ ДА БЪДЕ ПОГЪЛНАТА ОТ НЯКАКВО РАКОВО ОБРАЗОВАНИЕ НАРЕЧЕНО ес !!! В този измислен ЕС вие фрицовете налагате правила, които няма как да бъдат наложени на една ИМПЕРИЯ каквата е АНГЛИЯ!! КРАЛИЦАТА НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ТЪПА, ЧЕ ДА НЕ ЗНАЕ В КАКЪВ ФИЛМ Я ВКАРВАТЕ И КАКВА РОЛЯ НА ПОДВИЖНО ХРАСТЧЕ И ОТРЕЖДАТЕ ТИ ШОЙБЛЕ И КОМСОМОЛСКАТА СЕКРЕТАРКА МЕРКЕЛ. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО САНКЦИИТЕ КОИТО ТИ СЕ НАПЪВАШ ДА И НАЛАГАШ ЩЕ ТИ КАЖА, ЧЕ ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ КАТО ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ В КОЯТО НЯКАКВИ КРЕТЕНИ И ДЕГЕНЕРАТИ СЕ ОПИТВАТ ДА НАЛАГАТ ВОЛЯТА СИ НЕ САМО НАД ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ , НО И НАД БРИТАНСКАТА ИМПЕРИЯ!! КОЛКО СИ НЕЩАСТЕН ШОЙЛЕ! ТИ , МЕРКЕЛ И ШВАБЕРЛАНД СТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ!

В този измислен и невъзможен ЕС вие франсета, потугета, фрицове и т.н. налагате правила, които няма как да бъдат наложени на една ИМПЕРИЯ каквато е северозападна България!!!!!

Историята от 1939 година в Полша, в България няма да си повтори дори като фарс. Само гледай каква метаморфоза става с Путин за "Южен пАток" и с мераците за султан на Ердоган. А пък националната катастрофа след 25 години действие на еврейския пъклен план РАН'ЪТ, съвсем демаскира "Империята на Доброто"-ОКЕАНИЯ. Само "една педя да го извадят", за да може Лъвът Балкански да може главата си да извърти ... NWO ще се разпадне за 24 часа, MAXIMUM. НЕВЕРОЯТНО, НО СКОРО ЩЕ СТАНЕ ФАК'Т.

елате вие, за да не дойдем ние .. но е казано с добро

Довиждане Британия! Наглите брюкселски чиновници я докараха дотам. И продължават да демонстрират пълно игнориране на общи принципи и ценности, в името на едната заплата и лични облаги, които получават на гърба на простите хорица, които ги избират и изпращат на добреплатена почивка в Брюксел.

"Простите хорица" са непроизводителни, разходите за тяхната издръжка далеч надвишават техния "принос" за общество и паратизират на гърба на интелигентните и ефективните люде.

Муле ли си,катър ли си,но изобщо не познаваш действителността!Мога да ти изброя поне 10 големи фирми работещи в БГ в които се произвежда само за износ.Та работещите в тези фирми,драги ми сънароднико,получават средно по около 700 лева,като същевременно не отстъпват по качество и ефективност-производителноаст-на колегите си в еднотипно производство в Италия и Германия.Това аз го викам ЕКСПЛОАТАЦИЯ! Работиш много и качествено-получаваш трошици.VENSEREMOS!!!

Няма спор, че пропагандната машина на диктатурата на европейския чиновник върви на пълна пара. Но парата пак от данъкоплатеца, а батака - от чиновниците, които нито са избирани, нито са сменяеми се увеличава ежедневно и пропорционално с шуро-баджанащината. ДЕС - Диктатура на европейския съюз. Една Трагедия за всички народи.

Незабавно напускане на ЕС и НАТО , преди да е настъпила предната и може последна национална катастрофа на България!!!

Последната беше през 1944 когато ни окупира фашисткият СССР.

Факт е,че недоволството срещу ЕС на острова е голямо и се наложи свикване на референдум. Дори сега да се да останат,недоволството ще расте,и ще се увеличават искащите референдум и излизане,примерно след 2 години.

Англия без ЕУ, но и без колониите си, скоро ще се превърне в това което е в края на 16 век - бедна изостанала европейска провинция. Тия главорези още се изживяват като Империя. Проблемите им не произтичат от членството в ЕУ, а от пробуждането и укрепването на бившите им колонии, което води до спад на благоденствието им.

Британците са много практичен и точен народ. Те си гледат интереса и всяко нещо което не е добре не го търпят. Не е ли по-правилно ЕС да се промени така, че всички страни да са доволни и да няма проблеми вместо да се молим на този и онзи да остане за да слуша и изпълнява щуротиите на Меркел?

Защо шуротиите да са на Меркел, след като до 2099 година Германия е поробена от САЩ, Великобритания и Франция.

Няма как да стане това дето толкоз врвме го писателствате защото мангизите и интересите на тези от които зависи са много по големи от тези на хората. Припомнете си Шотландия - всичко беше наред, желаещите за независимост бяха много повече и изведнъж???видите ли обратното...

След като бритките сами си копаят гроба, нямам нищо против да пикая на него.

а не е ли по-добре да излезеш от къщи и да се изпикаш в кенефа си на двора?

По-добре в устата ти. По-естетско е.

Проблемът е в лошото време - мъгла и дъжд и в главите на консервативните. Истаната е, че от депресията са толкова демотивирани и безчувствени, че ги мързи да гледат. А европейците от другите държави не сме така и тр умират от яд, вместо да вземат пример и да се радват на длънцето и светлината, която носим.

длънцето какво прави, мили деца? ... дааа точно такааа! Длънцето длънци. :-))). Госпожа многониката пак се е надрусала до козирката... :-)))

Слънцето имам предвид, ама нали пиша от телефона..Не се друсам като тукашните отрепки, аз нали съм бедна българка и нямам нужда ;)

За ЕС това ще е добре, защото много фирми базирани в UK, ще си търсят ново място където да се преместят в ЕС.

UK е силна само като част от ЕС, като е вън ще е само една Норвегия. Някой да чува нещо за тях? Ще влязат в десета глуха!!

И какво като не сте чули нищо за Норвегия след като там начина на живот и стандарта са много по напред от нашия нищо че роско и боко непрекъснато ни навират из еврогейските мизерници.. Нямам желание да се говори за нас а искам да сме си добре, независими и сами да си решаваме проблемите а не някакви чужди наемници да ни управляват

Че кой ти сравнява Норвегия с България? Кои чужденци те управляват? А Путин да те управлява не си против? С комунистическо минало , защо искаш стандарта на Норвегия?? те не са били глупави да са руски роби и затова имат стандарт.

Час по скоро искам ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ да се разпадне това е гнусна диктатура този модел няма бъдеще

Не ни требват тия тарикати, да се омитат. После ще приемем отделно Шотландия, като самостоятелна държава след като се отцепи от англетата.

кои вие бе пунгаш? вие бандитите от дебилдербург ли? :-)))

ние, умните и успелите, бе мангал!

Те не знаят какво могат да загубят. Ние пак ще сме си добре или зле, ама тях колко хора ще ги намразят оз Европа. Да питат германците лесно ли се изчиства срама от ксенофобията на втората сеетовна война.

каква ксенофобия е да бъдеш свободен от робството на че-ка комисари и комисирки? Давайте с лозунга "ВОЙНАТА Е МИР. СВОБОДАТА Е РОБСТВО. НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА.". а ни всички ще повтаряме след вас, докато се убедим, че това е истината. :-)))

Какво ще правят еврочиновниците, ако това чудо се разпадне, ще секнат техните приходи. А и метрополиите няма да има приходи от колониите, такива като България. Ще престанат да паразитират на нашия гръб.

Няма как да осъзнаят, че ще има последствия, защото тези, които са за Brexit са ограничени и само си повтарят контрол, контрол като зомбита. Може да искат контрол, ама няма болестите им са точно от тая злоба и ограниченост тях не могат да ги контролират примерно. Няма я кралица Виктория да им каже, че те не могат да мислят горките.

А довечера откривателите на футбола играят с вЯликата сборная на Европейското. Кой ли ще победи ?! ;-)

Бе тия руснаци ко търсят изобщо там- нали първенството е европейско?

БългАриец

Дошли са да им изпеят на стадиона стадиона световно известната песничка "Пу-у-утин = Хуйло-о-о-о " ;-) ;-)

Живеем в 21 век - трябва повече свобода за добрите неща включително пътуването без граници. Да ограничат по добре расизма срещу източно европейците.

21 век трябва достоен живот за хората,а не средновековие, в което ако нямаш кинти умираш.

"Моля ви, не си тръгвайте. Германците ще ви дадем по-голяма част от плячката от ЕС (Четвърти райх)".

Огромен страх ги тресе брюкселското офе и комисарите на че-ка, че ако излезе Британия и хранилката, бездънната каца и рогът на изобилието за личните им сметки, както и диктатурата им се разпада. :-))). Няма страшно! Не може да се разпадне онуй, що вече прогнило до основи и се е разпаднало с или без британците! :-)))

Ти си направо за психиатрията, брюкселската администрация си е осигурила вековен сладък живот, а въшкари като теб, дето нямат 1 стотинка в джоба, я плашат ???

Вековен сладък живот няма. Няма вечни съюзи. Въпроса е КОГА ще се разпадне,и дали ще се разпадне демократично или не.

Защо аз да съм за психиатрията? Та вие гейовете сте ли? Не е ли меркел тази, която разби европа, не е ли обама, този, който се меси във вътрешните работи на независими държави с катастрофален ефект. Не са ли пан-евреите, които забъркват кашите за да смучат печалби от двете страни на войните. И да, нямам и една стотинка в джоба си, защото психопатите, които вие, асоциалните на социална издръжка така рахатно подкрепяте ми ги прибраха за данъци. И това не е само с мен, И, да, в грешка сте отново гей-госпожи диктаторски. Аз не плаша никого, те се страхуват. А заплахата идва точно от вас и тях. Цялото ЕК, ЕП и брюкселските чиновници са на наша социална издръжка. Отнасяйте се с уважение към нас, крадливи, безполезни отрепки!

Та накратко. Хората нямат и 1 стотинка в джоба, именно заради кражбите на асоциалните, които били "избрани" "демократично". И ще става все по-зле, защото няма да минат и няколко години и резултатите от цялата тая идиотска политика ще се отрази и на пенсиите на хората. Гнусната ви подигравка с бедността на хората ще ви залее, като лавина, клептократчета, умни и красиви крадци на ктб!

Трети неуспешен опит на германците да възродят Римската империя и да я командват.

Те не осъзнават, че за тях едничката светлина всъщност е връзката с Европа. Имат много гадни гени, където има нещо по-човечно то е внесено някъде от континентална Европа. Ако напуснат ще има щети за тях не за нас.

За да разберете защо англичаните искат да излезат от ЕС (а пък и да ви се отворят малко очите за тази оргнизация), потърсете в тубата: Brexit the movie Гледайте за какво става дума. А тях не ги мислете, по-вероятно е ЕС да се разпадне, след като излезат (за това е и този вой от някои други), отколкото те да са зле в последствие. В края на краищата, едно от леговищата на кукловодите на света и ЕС е именно в Англия и едва ли ще допуснат да е непривилигироана и зле.... Също, не е лошо да потърсите и почете статии в анлииски медии, вижте коментарите на обикновените хора и защо са отвратени от ЕС....те плащат а на ротационен принцип друг харчи.

Кои са тия "обикновени хора", въшкарите прекариати, които нямат ни образование, ни квалификация, за интелект да не говорим, а искат да карат ролройси и чесни ???

Тия, които плащат социалките на асоциални идиоти, като вас, госпожо радан кънев трол.

E как сега англичаните ще искат да са в един съюз с бандити като буда и очите,ще си излязат разбира се през главния вход.

Албиона от край време си е бил 5-та колона на САЩ у ЕС. Та може и да е на добро за оставащите, с оглед известно умерено дистанцииране спрямо "Новия свят".

Това е АНГЛИЯ бе глупацииии, те винаги са имали качество във всеки продукт който произвеждат, така че не ги мислете, пазарите за техните стоки винаги ще бъдат отворени, а Русия ще им погълне всякаква стока без да знаят каква, само като видят къде е произведена-UK

За каква продукция говориш? В UK се произвеждат основно финансови услуги и оръжие. И двете няма как в Русия. А Автомобилната индустрия доколкото я има в UK работи изцяло за вътрешния пазар. И с малки изключения продукцията им е посредствена много под нивото на Германия.

Остави го бе, такава опорна точка са му спуснали!! Че малкия руски пазар ще замени огромния пазар на ЕС!!

Няколко завода за коли като затворят и безработицата стане 20%, ще ги видим тогава!!

смешник...по света има толкова милиардери които им ползват автомобилните услуги, така, че те гладни като теб няма да останат!

Тойота ли имаш предвид. Ми те са японски бе драги.

И след 2-3 години ще ги наредим на опашката за кандидати за ЕС! И да минат целия процес по присъединяването отново. Заедно с Украйна и Турция и Албания. Те си мислят, че за тях ще има някакви отстъпки. Норвегия не е в ЕС, ама е приела почти всички закони и правила на ЕС. Само и само за да работи с ЕС.

Та, който му се мигрира тъдява, да побърза- последният влак (или кораб) тръгва ;-)

Ами те ако излязат от ЕС, доста от българите може и да се приберат в България. Като нещата там се влошат!!

БългАриец

Нищо против, да облегчат демографската ни криза.

При Пут.ин в Азиатскио съюз ли? Голеими мръсници, брей, но това този път ще им изиграе лоша шега. Изнудваха с какви ли не отстъпки целия ЕС, но накрая сами ще паднат в капана си.

Бедна им е фантазията , какво ще им се случи след като излязат!! И като им праснат едни мита. И цялата им продукция стане не конкурентна!! И като си загубят партньорите на континента. 80% се изнася за ЕС. ЕС може без стоките на UK, ама англичаните не могат без пазара на ЕС. Не ги знам къде отиват. То е ясно Борис/Путин на къде ги водят!!

Пояснете на къде ги водят, според вас - умните и красивите.

Нали съм описал, ти не можеш ли да четеш? Що ти какво си мислиш ,че ще стане.

Руските пазари за тях ще бъдат разтворени като чували готови да погълнат качествената им продукция...бъдете спокойни!

Русия какъв пазар е спрямо ЕС?? Едно жуже пазар!! Със 60% бедни!!

За каква продукция говориш? В UK се произвеждат основно финансови услуги и оръжие. И двете няма как в Русия.

Британската банка Ейч Ес Би Си е готова да се премести в Париж в случай на Брекзит. Няма обаче да се мести в Хонконг. Председателят на управителния съвет на Ейч Ес Би Си (HSBC) Дъглас Флинт подчерта днес прес Би Би Си, че банковия гигант е готов да се изтегли в Париж, ако Великобритания гласува в подкрепа на излизане от Европейския съюз (т. нар. Брекзит), предаде Франс прес, цитирана от БТА.

И те не са единствени.

има нужда от много студен душ. Ама наистина много студен душ. Нека види какво е чеовек да не е роден със сребърна лъжица в устата. Това ще бъде нагледен урок за всички. Искам да излезнат. Човек каквото си направи сам, никой друг не може да му го направи.

като се махнат, много фирми и заводи ще затворят или преместят в ЕС. Японците им го казаха, както и американците. Ще дойдат а в България.

Като чета форума и си правя някакво заключение, че повечето желаещи за оставане в ЕС са хора на които не им се работи и които не могат да си намерят работа в БГ....и то не че защото няма работа, а видите ли ние сме по умни от вас и не работиме каквато и да е работа, значи за едни може , а за други не....я марш на работа бе търтеи!

авторката пише абсурти: Моля ви, не си тръгвайте!Защо Германия се нуждае от британците. Ха ха, германицът няма никога да се помоли и унижи! Може да им отвори очите - "ако се махните ще е АВТОГОЛ!"

Какво стана бе друГаре и другарки, скачахме по митингите за да махнем тонеядците комунисти, а и до ден днешен начело на власта ни управляват все "бивши" коимунисти - нарекли се "демократи"!

Свършиха аргументите на раданските тролове и започнаха да цензурират неграмотно. Това им е "демокрацията". Те за това толкова искат обединена европа, за да блудстват не само със собствените си държави и народи, а с с целокупния континент. Ама инак всички бяха "шарли"... :-)))

Мале, Ердоган е на смяна в дира :-)))

Не е важно какво мислят или желаят хората. Дебилдербергови какво заповядаха по въпроса?