Британският вестник ”Дейли мейл” пусна нова версия за атентата

Британски агенти изследват ДНК-проби от заподозрения извършител на самоубийствения атентат в България, за да установят дали той е дошъл от Великобритания, пише в електронното си издание британският в. "Дейли мейл", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Британският вестник ”Дейли мейл” пусна нова версия за атентата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имаме - и тя е резултат от новият световен ред(който така и нема да се състои, очевидно)

камикадзето да не се окаже незаконен син на принц чарлз?

EЙЧ

Ти треба си евреин или натурализиран американец за да пръщолевиш такива глупости.Само там пълнят главите с такива глупости. Иран не е зплашвал никоя държава или да е нападал някого последните 100г. Е веднъш президента се изпусна като спомена че израел треба да бъде изтрит от картата, но това го мислят много хора по земята, пък и евреите не са цялото "човечество"

абе аланколу, кои и каде те "просвети" толкова много? дружеството георги кирков, агентурната дс школа в симеоново, аонсо или някои рабфук? вие камуняките пращите от знаня как да крадете, как да убивате, как да лажете, как да тероризирате. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

mr.fago@

Може да е така, но може и да не е, а пък ако се предположи, че..., то тогава във всички случаи следва да се предположи, че онова, което може да е така, може да е и иначе и изобщо....... Шменти капели на международно равнище.

Ал

Е, поне знаем, че съвсем нищо не знаем. Даже и косвени улики няма.

ако този на снимките не е разкъсаният при експлозията, то къде е този от снимките? май верно заподозреха некъф програмис с лап-топче:)