Джон Джихадиста ”възкръсна” в клип заедно с 4-годишния Иса

Новият Джон Джихадиста и четиригодишен "джихадист" са сред главните действащи лица в новия кървав пропаганден клип на групировката.

Обратно в новината

Коментари - Джон Джихадиста ”възкръсна” в клип заедно с 4-годишния Иса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

твърдението на джихадистите, че Камерън (в този случай) е роб на САЩ, удивително прилича на една основна опорна точка на руските тролове. Странно ли е наистина?

Не виждам нищо ненормално-истината,обективната такава няма нищо с идиологемите.А,че Камерън и такъв, то си е обективната истина.Погледнато от всякъде.

без цинизми и обиди: на главната гара, поканени от меркел инжинери изнасилиха един куп жени, които нямяат право на глас, понеже черната политика на обама е винаги в правото си да изнасилва майки и сестри.

според законите на меркел- неравни не са само европейците. тези жени, които в к. са били нападнати от нео-цензурата на ердоган - сами са виновни! освен изнасилени, те трябва да бъдат и пребити с къмъните на цензурата на социялистите! каква е разликата между социалистите на меркел и уахабитите? меркел все още не е пребита с камъни, като проститутка.

Кви социалисти, ква Меркел бе? Пълна боза ти е в главата!

Има отговор на коментара на "Оливие Роа,Le Monde. И той е простичък. Модерно е да си джихадист. Както е модерно сред нашите младежи да си лош и да вършиш лоши неща. Кой налага тази мода? Желанието за пари и власт, хората с пари и власт, както и главните глашатаи-медиите

Защо убиват невинни хора, а не убиват политици?

Трябва да почнат с Путин и Асад!

Защото именно политиците им плащат да всяват ужас и страх, затова.

Лондонската полиция успяла да го радикализира за няколко часа дотолкова че избягал направо в Сирия. Където лондонските политици доскоро плащаха на джахидистите да се бият срещу Асад. Където човека от Лондон екзекутирал петима британци. Да не говорим за интегрирането и диференцирането в лондоското общество, което го е възпитало. Изобщо това си са престъпления на престъпници от Лондон и трябва сериозно да се помисли дали да се допускат хора оттам. Ако не са джахидисти те ще са от тези, които са създали условията да се възпитат джахидисти.

ПАИСИЙ ЗАЩО СИ ГУБИШ ВРЕМЕТО С ТАЯ ТУХЛА В СТЕНАТА И ТО ЗОМБИРАНА

Различни вариации на тема " Да разлаем кучетата " ..... Мърляво изпълнение и никакво творческо въображение от страна на цру/ мосад . Много им падна нивото на тия :))))

И тук си имаме промити мозъци като Джо Джихадиста.Тролът Щерев е обявил интернет джихад на Путин и Русия и зове за военни действия.Ежедневно този фанатик спонсориран от бог знае какви фондации залива форума с крайни призиви и отправя радикални послания.ДАНС трябва да се намеси.

Особено след намесата на Русия срещу ИД тролът съвсем се радикализира.Това не е ли сигнал за службите?

И аз се чудя, кога ще изринат България от руските тролове, но засега изглежда не го правят.

КАК МОЖЕ ДА НАПИШАТ ТАКОВА НЕЩО :-- ГЛАСЪТ Е СХОЖЕН !!! ПРИ ТИЯ КОМПЮТРИ КОИТО ОБРАБОТВАТ ГЛАСА ИМА 100 СЪВПАДЕНИЕ ИЛИ О!!! НЕЗНАЕШ НА КОГО ДА ВЯРВАШ! СЕГА АКО НАПИШЕШ КНИГА ЧРЕЗ КОМ-Р СЕ ОПРЕДЕЛЯ СЛОВОРЕДА И МНОГО ДРУГИ ТЪНКОСТИ И ВСИЧКО СЕ ОПРДЕЛЯ ! ЗНАЕ СЕ И ЧЕ ОМИР НЕ ПИСАЛ ИЛИАДАТА !!1

Ванка бе.Защо пиеш по време на работа?Нищо не ти се разбира.Ако не си пиян значи си, ,умен" като Путин и Лавров взети заедно

Това не е убиец,това е бунтовник.Това е човешко същество,което е заблудено и търси себе си в този сложен свят.Нека му дадем шанс да преоткрие себе си...Нека бъдем по-добри и човечни през 2016 г. Всеки може да се промени ! Щом може да бъде помилвана коледната пуйка,значи може и джихадистче.... Хора,помагайте си.Купете си от новите винетки и заедно да градим едно по-добро бъдеще за България.... PS. Май трябваше от сините хапчета да взема,ама колегите от колцентъра ми пробутаха розовите....

кофтито е, че никой политик не е взел реално/нереално за превъзпитание подобен обект/субект. вие как мислите, цензурата? приемете детето във вашата фамилия. няма да се различава с нищо от детето на плевенлиев!

искам да кажа, детето на тотаджийката - с какво синът и е по-добър от цацаров? все от една система са родени.

Да си чувал мечка стръвница да се промени? Куснало ли е човешка кръв, това животно си остава кръволок до края на дните си, които надявам се са съвсем близо! Нека бъдем добри и да застрелваме всяка измет, дошла или се продала на демоните за пари! При следващото прераждане, може Бог да се смили и да му даде по-лека задача.

Ще възкръсват, докато Европа си играе на толерантност! Като им поизреже зелките, там където доволно и щастливо са си развявали байряка вече 30 години, ще се закротят като зайче в преспа. Европейците загубиха злоба, олежаха се и сега пълчища смрадливи боклуци обикалят по улиците им и безнаказано мърсуват. Няма друг закон, законът на кръвта трябва да се надигне и тази измет да се изгони поне в Северна Африка.

И тоя клип са го снимали на зелен екран в студио?

казва се "блубокс". тъжна кутия. буквално преведено. деца, с ограбено детство от педофили, заключени в блу-бокса на нео-либерастията на оон. това е реалността, от която всички искат да избягат.. дали чрез продажба на дрога, оръжие за масово унищожение, дали, чрез политиката на евреите, като щайн-майер, меркел и юнкер.

Е това ако са нормални хора, нямам думи. Що за мислене, що за морал, що за човечност и то жени. Думи нямам, такива директно в десетката без и да се замислиш. Деца с такава жестокост и учат още по-деца в садизъм и жестокост. И тоя маскирания идиот ще си намери майстора. Напаст изпратена за поредното изпитание на хората. Дано Бог се смили и унищожи тези ненормалници.

Много хора си мислят, че до 2-3-5 месеца ще бъде свършено с Халифата. В голяма грешка сте!!!!!! Той ще просъществува доста дълго. Докато едни си бият с него, други го подпомагат усилено. Това е дългосрочен проект! Ще завладее територии от Мароко до Пакистан. Вече се настанява в Афганистан. Ще има много такива новоислямизирани и радикални "Джон" и "Мо'амед"! Ще има и още тероризъм в Европа. Париж е само началото.

Аре стига бе - ТА НАЛИ ЛИЧНО ТИ МАСТИЯ ТОГАВА СЕПТЕМВРИ МЕСЕЦ КАТО ПОЧНАХА БОМБАРДИРОВКИТЕ НА РУСИЯ ОБЯВИ СВЕТКАВИЧНА ПОБЕДА.... ЛИЧНО ТИ.... ВСЕКИ КОЙТО ТИ ПРЕГЛЕДА КОМЕНТАРИТЕ МОЖЕ ДА ГО ВИДИ..... УМИРАШЕ СИ ДА ЛИЖЕШ ГЪЗА НА РУСИЯ ТОГАВА.... КАК СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ЗАПЯ ДРУГО??? МОЛЯ ТЕ ОБЯСНИ МИ?? КАКВО СТАНА??? КОЕ В ПЛАНОВЕТЕ НА РУСИЯ СЕ ОБЪРКА?? ИЗТЕЧЕ ИМ СРОКА НА ГОДНОСТ НА ОПОРНИТЕ ТИ ТОЧКИ ОТ ТОГАВА ЛИ??? ОБЯСНИ? ЛИЧНО ТИ МАСТИЯ ТАКАВА СЕ СКЪСА ДА ГИ ХВАЛИШ.... ЧЕ ЗА СЕДМИЦА ЩЯЛО ДА БЪДЕ СВЪРШЕНО С ХАЛИФАТА...

Паисий

1. щом си ми ПРЕГЛЕДАЛ КОМЕНТАРИТЕ, я копирай и ми цитирай къде съм казал, че Русия ще го победи светкавично! Ама точен цитат - копи-пейст, с дата! 2. това че нещо ще стане (може би) в Сирия не означава, че то важи за целия Бл.Изток. Разбити на едно място, джихадистите се местят на друго. Писал съм че ще се преместят в Ирак, ако русия ги притисне в Сирия. А те вече са в Афганистан. ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ОБЩИ И ЧАСТНИ СЪЖДЕНИЯ? УЧИЛ ЛИ СИ НЯКОГА ЛОГИКА В ЖИВОТА СИ?

Единствен Путин ли има трезва мисъл или той най-добре познава нравите на мюслитата? Къде са великите кръстоносци, които по принцип запалиха враждата между ислям и християнство?

Щатите вече си изтеглиха командирите от ИД. Ал Багдади също си го изтеглиха. Така че това което се върши в Сирия вече е на друго ниво, нещо като трета световна.

просто господарите му от русия са му казали да смени плочата, както сам знаеш често го правят от краи време, не очакваи последователност от тях, а паисиичо може много да говори за логика, но за него явно да бъдеш последователен не е да бъдеш логичен хехе

Медии и "джихадисти" са в особен вид симбиоза. Без медиино отразяване "джихадистите" ще отидат в групата на обикновените психопати с клипове в Интернет, от които се интересуват само специалисти по психиатрия.

Благодарение на доставчиците си от Франция, Великобритания и Люксембург, няма друга терористична организация която да ползва толкова успешно за целите си интернет колкото ИД. Клиповете също са им професионални...

Както винаги - САЩ ПАК излъгаха ! Направо се чудя КАСК има още такива индивиди , които още да им се връзват ! Единственото нещо което ми звучи правдоподобно е твърдението на Доналд Тръмп , че Клинтън и Обама са създали " Ислямска Държава " ! И са назначили за неин изпълнителен директор сенатора Джон МакКейн ...

Честито на поръчалите.

Ако го заловите, създайте му добри условия в затвора, хранете го добре, лекувайте , и го превъзпитавайте. Родителите на жертвите ще плащат издръжката. И никакви смъртни присъди.Само убийците имат право да отнемат живота на навенни.

Тия от ЦРУ не си смениха методите на манипулация и това е!

Явно са отворили цял отдел в Холивуд за джихадистки клипове! Няма да го затворят просто ей така в крайна сметка.

абе и този ли е станал мüсüлманин! така ако ya караме хората от цял свят şте станат мüсüлмани! това е добре!

Мюслите са най-долната и непроизводителна паплач,съществувала някога. Пази БОЖЕ от разпространение на тази болест...

Значи, утепахме джихадиста, той възкръстна.Бреей, те тия терористи като котките бе, със седем живота, май.Що ония, другите, не се хвалят с убити терористи, а в нета доста снимки с отпратени вече в рая такъви излизат?Не, то явно не са от истинските терористи, тия, които режат глави с трион, а от умерените, от нашите демек-те режат главите хуманно, с нож.Ейй, да не се окаже и оня, баш вагабонтина, саудитеца-Осамата де, та да не се пръкне и той от някое видео, че резила ще е пълен.Е, тогава и за Луната може се замисли човек.Абе, кво да праиш-ти го трепеш, то се хили и възкръства.

И тия ще ги изпари някой дрон, прелитайки над тях - ще останат само облачета дим. Апропо - ако станеш на дим, ще отидеш ли в рая с девиците ?

нека ви успокоя. няма рай. няма и девици. нека погледнем нещата от страна на "матриализъма!". всеки, който умре отива или в рая, или в ада. така ли е според Корана и Библията. така е! Факт! е откъде се взеха толкова девствени майки, които ви родиха? и не могат да ви спрат, защото сте осигурени я с фатва, я с полит. обещание за "бъдещето", в което никой не присъства? освен "богоизбраните", които в същност са неверниците, защото се предлагат Само "избор" само между себе си. значи, че изборът ви е направен между ада и настоящия живот - раят на Земята. Ок. така да е! желанието на людете е закон, въпреки малцинствата на мнозинствата, които ни се натрапват!

Ко каза, ко каза, КО?

какво мило детенце, колко жалко, че не се удави в една от лодките, които нпо предизвика, като "бежанска" вълна.

споко бе медиите! вие сте съучастници в разгрома на европа под знамената на даеш. ние нещата си ги казваме в прав текст, независимо дали това устройва концерните с измамите, меркел, оланд, даеш или нпотата, които ви снасят пари да рекламирате една политика, която е не само противопоказна за показната "демокрация", а е вредна за света. както ще ви бъде доказано за пореден път. не е нуждно да ни вервате на Фактите, след като сте снабдени с опорни точки!

Изглежда голямото разнежване на хората от демокрация, човешки права, права срещу дискриминация, пари защото си роден еди къде си (в богата държава) и т.н. така ги разлигавя, че те в крайна сметка искат силни усещания - разбирай да убиват. Вместо едно умерено мачкане от системата и всеки да си работи мирно според възможностите стават ей такива демократизации и оливания. Черния не е черен, а е афроамериканец, педалът е с привилегии и т.н.

Да повърнеш...

И сега ли пак Путин е виновен и пак Русия е тази, дето подкрепя ИДИЛ!? На това му викат: от болната глава на здравата. Англосаксонският Запад (САЩ-Англия) със своята недалновидна и престъпна политика е най-големият виновник за новият радикален ислям в Бл.Изток през последните 20-30 години!

Не това не е вярно бастун.... Хейтъри като тебе винаги ще има дето друг им и е виновен за всичко в жалкия живот.... Да сега е "Запада" утре като Китай и Русия дръпнат напреде ще ще е "Изтока".... В Южна Америка мразят Бразилия.... Абе на такива като тебе и другите хейтъри все някой им е виновен и имат нуждата да обвиняват друг за собствените си проблеми понеже са нереализирани.... Радикален ислям има отдавна... Просто ти е къса паметта малък ти е капацитета - не са 20 и 30 години... И кой е тоя Запад - накъде стига? Откъде почва? По коя географска ширина и дължина е.... Аман от глупостите ти - сигурно дори не знаеш че ако вървиш достатъчно на Запад ще Стигнеш до това дето си мислиш че е Изток и възвишено....

Браво бе, за пръв път виждам толкова дълъг пост който не казва нищо. Надмина и оня със стрелките! ">>>".

с други думи ангелия произвежда терористи, и ги праща да убиват невинни хора в други страни,ами да ги прибере при тях и да се справи сама,, да ви е..б майка англичанка....

Виртуалната медийна ликвидация на джихадисти, води до такива възкръсвания.

А кажи нещо и за това къде и какъв работи бившият канцлер на Германия - Шрьодер . Явно прехвалените от теб западни политици не се притесняват да заработват при руснаците .

И каква стан тя сега ? Британците се страхуваха от българи и румънци, а техните си, отгледани с любов чалмалии от години.. ги избиват.

голямото лицемерие на западните управници, но и доказателство за това, че тази бежанска криза в дъното си цели унищожаване на Европа чрез тези ислямски пълчища. И малките деца започнаха да разбират за какво става дума.

Всички ислямски центрове (медресета и пр. шейтански сборища) в цивилизованите държави трябва да бъдат закрити и поставени извън закона. А началото трябва да се постави сред балканските страни и на първо място България.

Джихадистки животни. Не даже това е много учтиво, защото животните убиват само , за да могат да се се нахранят и живеят.

става дума. И тези ислямски страни (от Залива и Сауди Арабелите), дето финансират джихадистите, не се усещат какво им се готви. Животните в зоопарка имат повече интелект и почтенност от тези пародии на човешки същества.

Объркал си името на страните, можеби си имал предвид Иран и Сирия, защото Салдидска Арабия убиха джихадисти а Иран толкова много им се разсърди !? Елементарна логика изградена върху факти естествено такъв като тебе го боли защото знае кой е съюзникът на Иран и не му се вярва, че е така ! Другия вариант е да ти плащат за да дезинформираш, ти си знаеш !

Вече и на повечето американци им е ясно , че само Русия може да спре ислямистите. Русия винаги е поддържала чиста Европа от източните ислямски набези на татари , араби, ингуши ,монголи и друга паплач. Само поради огромното застъпничество на Русия на Балканите е запазено православието. Доналд Тръмп е прав- забрана за достъп на мюсулмани и по- тесни контакти с Русия. Дано стане президент.

ли този дето хамериканците ликвидираха със свръх модерен дрон?

Защо британци стават джихадисти? Може ли да се унищожи ИД без да се отговори на предишния въпрос?

Аа, не само британци, ами и други от Европа стават джихадисти, защото е доходно занятие. А Даеш ще престане да съществува едва когато ръждяса чичосамовата печатарка!

Тези джихадистки престъпления имат американска режисура. Както и разрушаването на християнските паметници в Близкия изток

Така ще бъде и няма друг начин. Това са нагли, озлобени и комплексирани копеленца, които не могат да се впишат по нормалния начин в Западното общество и сега търсят начин за предсмъртна изява.... Няма да се оправят нещата, след като вземат куцо и сакато само и само д аима някой да върши мръсната работа на Запад, а пък и с тия разрешения за проповядване на какви ли не религии- да били свободни хората, а бе ние не сме дорасли за свободата, затова и всяко учение, което проповядва , че утре ще живееш многооо по-добре е добре дошло за кухите тикви. Джихадисти- смях в залата, зверските убийства на беззащитни няма как да извисят едни келеши!

Голям пиар правят интернационалнит емедии на джихадизма. Отглеждат си го като галено дете. Щото им е необходим да плаши хората за да в съгласяват с готовност за огхрахването на техните права и свободи в името на сигурността на олигархията. Цялата социално икономиекси и политическа агония на тази планета е поради неспазване на Божият закон заради гордостта и суетата на хората, които заместват любовтта в техните сърца.

Всяка полудяла курветина - -джихадистка!?

Е как да не му се прииска на човек да извади верния АК-47, и да прати на оня свят при Алах при 72 девици -еврогейчета всички джихадиски отрепки А? Напук на всички европедита и Кончита дето са за толерастия и либерастия...И за псевдоинтеграция на всички режещи глави Джихади Джота в Гейропа!!! Четохте ли, как в Германия, мисля в центъра на Кьолн..... тълпа от 1000 емигранта са нападнали жени и са ги изнасилвали в новогодишната нощ а? И после тия европедита тук в форума ще ни обясняват за толерастията и педокрацията колко добри били!! Като толкова искате да бъдете опъвани отзад като истински еврокончити .... Си ходете в Германия!!! Там Баба Меркел Фердже Хабиб ще ви намери достатъчно ислямисти зажаднели за вашите ласки!!! ВСЕКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН ЩЕ КАЖЕ НЕ НА ТОЛЕРАСТИЯТА И ЕВРОПЕДАЛСТВОТО!!! НЕ НИ ТРЯБВАТ ПОВЕЧЕ ЕМИГРАНТИ ОТ ГЕЙСЪЮЗА!! МЕРКЕЛ ГИ ПРИЕ, ДА СИ ГИ ДЪРЖИ В ШВАБЛАНД!! НИЕ СИ ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО МАНГУСТИ И ТУРЧИЛЯЦИ !!!!! НЕ НИ ТРЯБВАТ И ИСЛЯМИСТИ И ДРУГИ МИ ТИ ЖИВОТНИ!!!

Ба, квото имаш под ръка - ТТ , Макаров....

Това за Кьолн от фалшивите новини във Фейсбук ли го прочете? Колкото и да се напъваш срещу Европа, по-добро място за живот засега няма.

Какво ме питаш...Порови се в нета в немските издания...И тогава говори..

Ако поне малко знаеш езици можеш да прочетеш и на английски, и на немски го има описаното събитие. около 40 млади жени са пострадали-нападната точно в новогодишната нощ около Кьолската гара от тълпата около 1000 мъже емигрантни. Техните писъци и крясъци са се смесили с гърмежите от фойерверките.Полицията едва е арестувала 5 засега. За Германия това тепърва започва, ама и и ние да не мислим, че нас не ни касае,защото пламне ли насилие в Европа и ние сме в кюпа като "лоялни европейски партньори".

Добре че хората нишат какво става от нашите медии никога няма да разберем.Накратко хиляда човека говорещи арабски,130 полицаи.Една изнасилена 60 сексуални посегателства.90 жени с откраднати чанти.Изстрелвали са фоерки в минаващите германци и полицията,която не могла да се намеси поради малкия си брой.Обяснението за кеф според мигрантите.Място Кьолн новогодишната нощ.

Забележете,че всички главорези и убийци са били бежанци живели на запад или в Русия!!! Тази измет Кадафи и Саддам ги избиваха,а сега няма,кой да ги избива и те тероризират света...

И юдеите не ги долюбват....

"Възкръсването" му няма да е за дълго!

нали американските супер хора го бяха убили,кво стана последно?

Ми не чети само заглавието! Ако прочетеш и малка част от статията, може и да ти стане ясно! Ако можеш разбира се!

Р.Кадиров ще се произнесе последен!?!?...след това ще снимат друг...

пряк резултат от толерастията,...

ето до къде води западната демокрация и съчувствие. И" това за родени, учили и докоснали се до системата на Запада. А тези мигранти, които и езика не знаят, гонени от тук - на там с риск за живота си как мислите ще се отнесат по-късно, когато не им се сбъднат очакванията за "американската мечта"?