ЕС към Лондон: Време е за избор какво искате

Време е Великобритания да направи избор, какъв вид отношения иска с ЕС след Брекзит. Това заяви днес еврокомисарят за Брекзита Мишел Барние в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - ЕС към Лондон: Време е за избор какво искате | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Време е Великобритания да направи избор, какъв вид отношения иска с ЕС след Брекзит. Това заяви днес еврокомисарят за Брекзита Мишел Барние в Лондон." Тия от ЕС никога ли няма, да се събудят? Великобритания направи избора си!

Аз мисля,че веднага трябва Out from Eu.Без споразумение.В краина сметка,ще умрат од Глад тия пирати Английски.

толкова не съм се смял от години.... баце верваш ли на таа шъшкания дет си я написал?!?

Те си имат и по-голям съюз - Британска общност! А НИЕ НА КАКЪВ .........език ще си хортуваме у Брюксел следващата година.? СИГУРНО ВЕЧЕ НА РУСКИ-опознай врага за да го следиш изкъсо.

Тее от Еврогейсъюза кво се кандардисват ингилизите, гаче са втасала мома, бе ? Веке нали им казаа , че праат Брекзит...?

Така става, когато избираш тъпи популисти на власт. Нали щяха да се махат още на следващия ден от референдума. Вече 2 години стават за смях пред всички. Проблема идва оттам, че изобщо незнаят как да поднесат този Брексит на Британците, защото знаят, че обещанията им няма как да станат. Ако Англичаните знаеха, какво реално искат и как да го направят, просто веднага щяха да го сторят. Оказа се, че не е толкова лесно!

UK си тръгва ,но Ес не ги пуска и проси още и още милостиня,защото знае, че няма да може да преживее опразването на хазната . "Богатия" съюз от 27 "велики" държави е опрял яко до британската вноска.

те англичаните отдавна са избрали и избора е ясен..ще гласят ЕС ...въпроса е дали евроджендърчетата го искат с вазелин или ще се правят на корави Уахахахаа

хем ги сърби.

Мразим евро-бюрократи , ама много ги мразим.

NONUK обаче никога нее било Европа няма и да бъде

"Искаме всеобхватно споразумение за свободна търговия" то и ние искаме Обединено краалство ма то Разединено.....

lu4ka

Само не ми е ясно, какво толкова изнася Англия, та да сложат мито. И нека не забравяме, че Шотландия е на линия. Колко внос може да мине оттам...

англя изнася двигатели за кораби и самолети ролс ройс

тези островитяни нагучкани със всякаква индо-пакистанска измет и същтевременно тотално сбъркани генетично от вековно кръвосмешение ,наи добре да си стоят на острова и да се радват на обственното си величие

След брекзит английски да не се говори в ЕС!

всички минаваме на есперанто

На цигански, бе тва е бъдещето за сега

...като македонец купил сапун вместо кифла и ще викат пени се не пени се ке го ядем четвъртито. Могат да питат Найджъл Фарадж или някои дуги по- известни личности от миналото, но едва ли ще получат отговор. За сметка на това е забавно.

И там пародия като в БГ. Фараж и Джонсън са за затвора с тея лъжи дето наговориха преди брекзит. Единя все още взема заплата от Е. Парламента, другия е МВнР

Е как какви отношения,разбира се че третополови

Да, ама UK не е ратифицирала Истанбулската конвенция, така че джендърските отношения ще си останат само между умните и красивите от ЕС.

"Мъгливия остров на педалите", така е известен острова. Нямат нужда от конвенции