Таймс: Кралица Елизабет е потомка на Мохамед

Според материал в британския "Таймс", кралица Елизабет е възможно да е пряка потомка на Пророка Мохамед.

Обратно в новината

Коментари - Таймс: Кралица Елизабет е потомка на Мохамед | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости които вдигат адреналина.Кралицата си живее на чисто в приятна обстановка сред интелигентни хора ,а ние сме принудени всеки ден да гледаме селянията невъзпитаните им деца грозно облечени хора , претъпкани ,мръсни боклуджийски кофи .....

преди години бе правено днк изследване на английските крале и бяха установили, че връзката на последните крале с техните предтечи е прекъсната, т.е. не са техни потомци

знам дали за Е2 е потомка на Мохамед, но е абсолютно сигурно, че това е вярно за брат'чед му, т.е. че Стюардите имат хазарски корени!

"Таймс" бил авторитетен в-к...Глупости.английска логика - вероятно значи сигурно.Между другото много вероятно е Тереза Мей да е пряка наследничка на Маргарет Тачър...или поне това иска да ни внуши изперкалата бабичка...

английска кралска династия е наследник на норманите, а те са христианизирани турци. Т.е. английската кралска кръв е турска, което умишлено се премълчава.

Май нещо бъркаш историята. Норманите идват от Скандинавските страни (така наречените викинги) през 9-10 век, така че...

На Мохамед не знам,но на влечугоподобните- сигурно.

Не Мохамед едва ли, но е пълнокръвна наследница на еврейската фамилия Кобург-Кохари и братовчетка на нашия другар-цар.

са утрепали Даяна и Доди? За Скрипал ще викат, а като убиват своите поданици насред Париж, тогаз се правят ни лук яли, ни лук мирисали... интригантско племе

И това... какво? Повод за гордост ли е? Че не разбрах нещо...

"Те ти булка Спасов ден." : - Те затова ингилизите са пращали ПОДКРЕПЛЕНИЕ и ГЕМИИ-кораби с "хуманитарна" помощ от МУНИЦИ и оръжия на ГЛАВОРЕЗИТЕ(тогавашния ИДИЛ) техните събратя-ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ, когато губи османската армия губи позиции от армията на Руския император, за да ПРЕДОТВРАТИ Освобождението на православна България!!!

Ами нормално, скоро ще открият че и на Буда е потомка. Напускат EU а с някой трябва да се върти търговийка.

"Таймс: Кралица Елизабет е потомка на Мохамед" А, не е ли на Христос? Горките"Великобританци" са изгърмели окончателно.

На Борис Джонсьн дедо му е бил турчин!

даа правилно дядо му е турчин и то от семеъството на падишаха ,османски турчин.

За британците това е по-лошо и от Новичок :)))

Що, Англичаните винаги са си падали по исляма.

А за България това има най-малко значение.

усещам как този свят започва да става твърде тесен за нормалните... къде да си изпратя документите за бежанец на марс?

Голяма работа. Мохамед е бил само пророк, а ние си имаме Бойко - той е пряк потомък - син божи единствен, на бога единствен - Маниту.

Бе не знам тази дали е, ама след 50г кралицата им със сигурност ще е потомка я на Мохамед, я на Масуд...

Тя Даяна беше почнала да работи по въпроса, ама нещо не я одобриха...

Значи е време следващата им кралица да се казва Айше и да настъпи благоденствие в халифата им.

ДЪРТА ПРИ ТОВА :))

кралицата досега не е направила нищо в ущърб на англия, за разлика от нашите държавници.

Не е направила нищо, защото не знам да има някакво образование - просто е един фигурант на държавна издръжка!

Късоглед си!

Ето защо, дъртата шаврантия приема с такъв кеф ислями мюслита в християнска Европа!

Аз съм пряк потомък на шурея на Наполеон Бонапарт. След краха на Наполеон, той е емигрирала в Османска България и е започнал да гледа кози и овце.

ако се водим по тяхното мислене и предположения -очакваме да да чуем че слънцето изгрява от запад- някъде малко преди лондон

T.Н. синята кръв са преки потомци, изтърсаци на падналите т.е. на дявола.

Ъ! Ново двайсет. Досега конспиративните теории твърдяхаха че европейската аристокрация е пряк потомък на Исус Христос, сега обърнаха задниците.... Ай сиктир! Аз пък съм пряк потомък на Всевишния Бог, защото Той ме е създал! Айде де!

Според материал в британския "Таймс", кралица Елизабет е възможно да е пряка потомка на Пророка Мохамед. Елизабет е част от фамилията скапаняците Сакскобургготски (Saxe-Coburg и Gotha), но двулично сменя името си по време на Първата Световна Война на Уиндзор. Тя е роднина на клептомана Симеон Сакскобургготски. Нейният съпруг принц Филип също се е отказал от германското си име Шлезвиг Холщайн Зондербург Глюксбург (Schleswig-Holstein-Sonderburg-Glücksburg) и взел фамилията на дядо си и баба си по майчина линия Монбатен. Сакс-Кобург и Гота е стара германска клептоманска династия.

Според материал в британския "Таймс", кралица Елизабет е възможно да е пряка потомка на Пророка Мохамед. Според историците Елизабет е пряка потомка на лукавия сатана. Дяволът трепери от нея. Премъдрият, нашият Господ Иисус Христос: по-добре да живееш с лъв и змия, отколкото да живееш с лукава жена ( Сирах. 25:18 - слав.)

Кмета на Лондон- бурмак,важната Е.- и тя от бурмак,кво става бе ? А намираха махна на хубавата и чиста Даяна .. която не е от пророка.

Аз знам с точност че нейния Баща -крал Джордж е Германец и цялата им фамилия са такива ! Нямат грам английско !

ако се проследи назад 40 поколения сме щели да видим, че е потомка на Мюмюн. хубаво, носе приема, за едно поколение е 25 лета. 4 поколения са век демек 10 века назад. като махнем един век, че бабушкерата е на близо толкова, то отиваме края на 9-ти началото на 10-ти век. и как тогава стигаме до Мюмюн, който е живял няколко века по-рано? тази партенка тип "миризлив чУрап" е ала-бала.

Карай, бе! Мохабет да става. А и раята обича фейк нюз....

Отвличане на вниманието от Брекзид и отравянето на Скрипал с БОВ -ВZ произведен в страна на НАТО ! Сеще излезе че Кан Крум е син на Извънземни ! Лъжи и измами идват от Мъгливия Албион !

За Кан Крум може и да излезеш прав, нищо че се шегуваш.Излизат нови артефакти ,който "Великите Сили " крият понеже им е неугодно!

игра на шахмат,поредната англиъска игра с арабския свят,не напразно са казали-ингилизина дава всичко за да победи.

Какво ни занимавате с тази мумия!!

Което е ясно за бабето е че кралската кръв и е доста по малко отколкото на Филип. И че не Ричард а кочияша и е пра пра дядо.

При жените няма У хромозома, а Х хромозомата се рекомбонира. От Х на бащата и Х на майката се получава нова Х комбинация от двете която може да носи генетична информация директно получена най-много 7 поколения назад. Не може жена да е потомка на мъж преди 40 поколения. Тя първо е рекомбинирана до неузнаваемост от 1 трилион прародители, много от които са общи за различните клонове на дървото. После няма У от мохамед, това става само от баща на син.

Много важно! А какво да кажем ние, след като наш Боко е пра-пра-пра-пра внук на Исус Христос? И затова е също като Него, Господ! Да ни е жив и здрав Бог Боко! Той ще води България още поне 1000 години...

Боко е правнук на Буда, затова му носи и името.

Чудесна идея е да се фалшифицира историята на Великобритания с цел по бързата и ислямизация

Това за "кралското" семейство е без значение. За тях важното е да са "кралско" семейство независимо от това какво се случва.

Аз мисля че е дъщеря на крепостна селянка от Сибир

Папагалите от кога упражнявара тази несвойствена дейност "мислене"?

Потомка е разбира се. Най-често срещаното име сред новородените във Великобритания е Мохамед.

Мохамед няма деца

Даа, бе нямал! Я питай Лили Иванова да ти каже!

И тя като Мохамед няма образование -по това си приличат.