Велико Търново се надигна срещу високите цени на горивата

Андрей Делчев заяви, че цените на горивата у нас са най-ниски от цяла Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дрОгаре, помолете дрОгарката курнелия да помоли митко нинов, това е съпругът и, да намали цените на горивата! все пак човека работи на изключително висока позиция в лукойл!

Както се е надигнало, так аще спадне. На българина толкова му стига ентусиазма - излезе на мегдана, повика, повика, па се върне при дебелия задник на жена си, съответно тънката пишка на мъжа си.

Тоя тупан даже не знае къде се намира Велико Търново. Все още е в централна северна България, а не в северозападна. Видин, Враца и Монтана още не са минали към Сърбия или Румъния, както искат. Защо ли - защото на върхуви позиции в държавата са малоумници като този. Делев ли е, Делчев ли е.

"Цените на горивата в България са най-ниски за ЕС" - абе идиоти , погледнете какво получава един нормален европеец и го сравнете с нашите доходи и покупателна способност за да ви е точно сравнението. Живеем в брутална бедност и мизерия като скотове а сега с тези повишения на цените и данъците ще ударим дъното. Емиграцията ще продължава с по-високите темпове а алчните робовладелци ще продължават да реват че има недостиг на работна ръка - отговорът всички го знаят.

Е, никой разбира се не си представя, че петролните фирми са се обединили за да наложат геноцид, но на всички е ясно, че такива обединнения съществуват и целта им е максимална печалба, какъвто е и основният закон на капитализма, а евентуалният геноцид е негово следствие, т.е. всичко си е точ в точ и по закон.

Браво! Всички на площадите и ще видите колко бързо ще върнат цените!

Няма такава простотия , тия увеличения които ще са от 10% от януари ще заминат в данъци...не ви ли е срам? 2.50 бензин на тия заплати?

Картели, монополи и липса на държава- “ резултатите” са на лице с цените на горива, вода, природен газ, ел. Енергия и пр.

Като ви е скъп бензина - хайде с градския транспорт. При 100% развит градски транспорт - няма никаква нужда от личен автомобил, особено щом не можем да си позволим да го зареждаме (да не говорим за правилна поддръжка)...Когато хората намалят търсенето - бензиностанцийте ще намалят цената, това си е най-проста икономика. Само в България хората очакват нещо за нищо. Млади хора, организирали се за протест - абе организирайте се да ходите пеш на работа една седмица и цените гаранте ще паднат. Хем ще повървите за здраве, хем ще понамалите цените на бензина, хем ще спестите някой лев. В пазарна икономика не държавата, а потребителя, определя цените. Някой по-долу каза че в САЩ бензина 1,30 на литър. Да, но когато той скочи - хората купуват по-малко, купуват по-малки автомобили, организират "райд-шеър", избират друга партия и т.н. Да не говорим че В.Търново ще го извървиш за един час от единия край до другия, автомобилът не е никаква необходимост там...

брах зелето. 50 кила излязоха. Как да ги нося с рейса?

Като ще сравняваме цените да сравним и акцизите. Защото ако сложим акциз като в Германия или Австрия БГ бензина със сигурност ще стане по-скъп от там. А да напомням ли, че част от този акциз Германците и Австрийците раздават на бедните като бомощи???

браво на жителите на старата столица

Защо не се гръмнат разни приказни герои като Делчев и Каролев и да не ми обясняват как цените на горивата били най-евтини от целия ЕС. Ходил съм на училище и мога да смятам. Да вземат да обяснят как примерно в Австрия акциза на дизела е 600 евро на тон и литър дизел е колкото в България, където акциза е само 300 евро на тон. Само тук ми се губят едни 60 ст. на литър дизел. Сещам се и в чий джоб отиват поне 50 ст от тях. Другите 10 ст за за разни мекерета като "големия" икономист КароЛЕВ (нема баце ЛЕВ само 5 ст за теб) и "големия" специалист ДЕЛчев (няма да ДЕЛя с теб - само 5 ст са за теб).

ЧебуРашките как защитават Правешкия глиган и руските му господари !

да бяхте се надигнали, че са най малки заплатите. Като си в ЕС ще са ти скъпи, все пак акцизи лапа тоя съюз, евдодебилите, пардон, депутатите иначе от къде ще вземат 20 хилки всеки месец в оня огромен нищо правещ модерен кошер.

От около 70-80 години в Европа заплатите се мерят по това колко бензин може да си купиш със една заплата. Допускам,че масовите заплати са може би най ниски, някои не са толкова мизерни-за 2017г. по официални данни българи са инвестирали в чужбина малко над 2 млрд и 200 млн лева. Пара изкарана от тези с мизерните заплати! Така,че ключа за бараката е другаде!

Бензин А95-2,290 лв. Дизел- 2,31лв. Това обявява този. А на бензиностанциите пише:Бензин А95-2.45 лв, Дизел- 2.49 лв. Ако го упълномощат, този сигурно ще каже, че и заплатите ни са най-високите в Европа.

1,30 лв за литър е цената в USA в момента. Тука цените винаги вървят нагоре, когато на световните пазари отиват надолу.

ми кат са се събрали спонтанно, да си направят спонтанно една кооперация, да си построят бензиностанция и да продават евтино гориво!

Видяз аз - Баце си го премести!

ИМА ВСИЧКО , АМА НЕМА ПАРИ И ЗА ЦИГАРИ . АМА ВАЖНО Е , ЧЕ ИМА ВСИЧКО .

Аз пак не мога да рабера - искат безплатно ли да струва? Като е по-евтино в Горна, да зареждат там. 10 километра е, какъв е проблема? Веднъж- два пъти в месеца зареждат в Горна Оряховица. Търновските бензиностанции като им падне оборота двойно, пък трябва да плащат заплати и раходи, сами ще намалят цените. Няма нищо по-добро измислено от пазарна икономика и конкуренция. Ама никой на никого не е длъжен. Който иска - зарежда, който не ще - не зарежда. А това с ниските заплати и високите цени - ами така е положението. Такива си ги избираме, затова заплатите са ниски. А нещата си струват пари. Нали се сещате, че ако някой сложи цена на бензина 1 лев, ще фалира на втория ден. Просто някой ще му го изкупи веднага (за вас пак няма да остане) и ще го продаде на двойна цена например в Румънско.

бе вижда се че си гейбераст ама кво от това

Бат Бойко все от някъде трябва да напълни торбата с пари!!! Даде 10% и сега ще си ги вземе двойно!!!

... пак невярна информация бе "журналисти"...?!?!?! Пишете остатъците от хора с комунистическо мислене от Велико Търново, отдавна не са велики и са рекли да се изокат...!?!?!? Само че този път пак са се объркали - да отидат пред Позитано 20 и да искат евтин бензин от лъжливата и крадлива Нинова...!!!!!!

България държи най ниските акцизи за горива в ЕС и цените на горивата трябва да са най ниски.

Българите не разбраха ли най-сетне, че у нас има картел на търговците с горива, независимо, че има някаква си държавна агенция, която уж се бори с картела и монополите! Парите за заплати на тази агенция трябва да се спрат незабавно, защото от тях няма никаква полза, освен да прикриват картелите.(по добре заплатите им да се изплащат от картелите, та да има поне малко справедливост!) Помня преди години, когато цената на един барел петрол гонеше 200 $ у нас бензина бе 2,60 лв. за литър. Сега цената на барел е под 100$ и цената пак гони 2,40-2,60 лв. Някой може ли да даде друго смислено обяснение освен картел на търговците на горива!

Тези които работят на бензиностанциите взимат колкото на запад . Ха Ха Ха . Пълно робство е това . Дори не знам дали съм прав .

защо не стачкуват в подкрепа на протеста на майките на деца с увреждания

Нека да сравним, освен цените на горивата, и заплатите. Тогава може да говорим как е в Европа. Иначе това изказване е чиста порнография.

Все едно да протестираш срещу студа през зимата. Колкото струва - толкова струва. Ако искаш - купуваш, като не искаш - никой не те кара насила.

Кога ще търпиш българино този българоубиец от село Банкя?

Тия пък тръгнали на протест срещу мафията не се протестира срещу мафията се стреля с добро никога нищо не е постигнато ако взривим пет шест бензиностанции давидите как ще започнат да се вслушват в хората иначе ще си тънеме в мизерията

В Лясковец и Горна има бензиностанции Марешки и там цената е 2.22 значи и тук може да се намалят цените. Спрете да зареждате в Търново, зареждайте при Марешки пък тези на 2.54 да си го държат.

г-н Делчев лъже. Според приложения линк за цените на горивата в Европа ние сме в горната 1/3 по скъпотия. Да не говорим, че нарочно всички цени не са приравнени в евро да речем, а са дадени в национални валути. Но пак излиза, че г-н Делчев лъже!

Само един съвет бих дал на всички . Бягайте от тази държава докато още можете. Такива наглеци никъде няма.... Най евтиния в Европа...смешник. Ела да видиш заплатите тук бе боклук. Последния просяк е по добре от средната класа в бг. Жалко само за хубавата природа и климат всичко останала съсипаха. БЯГАЙТЕ !!!

Дразнещото е , че в едни и същи вериги има разлика в цените с по 20ст. на литър , това означава едно , че надценката е много голяма и могат спокойно да си играят с цените и пак да са на голяма печалба , или ни лъжат с качеството и количеството за сметка на цената , но докато бою ходи на спявка през ден при правешкия кметски наследник , не очаквайте да се случи нещо нормално .

Марешки ще им смъкне цените преди следващите избори и абдалите от Търновско и Горнооряховско пак ще гласуват за него.

Абдал си ти

Само ни повтарят , че горивата били най евтини в Европа , но ноикой не си признава , че и акциза , труда , данаците и качеството са най ниски в Европа.И разликата в качеството спрямо цената е огромно.А Лукойл все на загуба и то 16 години подрет.Кой частник няма да фалира с 16 годишна загуба-КОЙ

Изобщо не ги слушай какво ти обясняват , защото истината е друга , това са мекерета на хранилка

Защо не се оплачете на бате Веско да ви направи евтина бензиностанция?

Това е благодатта която черпим от успешното управление на мутрите от ГЕРБ. До като ГЕРБ са на власт това ни очаква високи цени, мизерия и недоимък за обикновените хора. По продажните медии ни обясняват как инфлацията е 3,6 % интересно къде пазарува хората от нашата статистика.

АКО дойде БСП на власт, от Саудитска Арабия и Русия ще свалят цените! Обещано от Нинова! А тя не лъже!

ГРОБАРЧЕ пи ли си хапчетата или си на белите прахчета които от партията ви ги раздават безплатно.

Факт е, че по-евтин бензин в ЕС от този в България няма.

Бензина в България 1% по-евтин. Заплатите в България - 4 пъти по-малки. ПС. ти гербаджийска (малоумна) калинка ли си или обикновен безпартиен олигофрен?

Аре стига лъгахте тапаците че тук е най- евтин бензина, това е ЛЪЖА!!

Бойко ке падни

Клатят ли се мъдете на коча, а?