3,5 г. затвор за бившия зам.-кмет на Плевен

Апелативният съд във Велико Търново призна за виновен бившия зам.-кмет на Плевен Алексей Зелов по обвинение, че е взел подкуп и го осъди на 3 г. и 6 м. затвор.

Обратно в новината

Коментари - 3,5 г. затвор за бившия зам.-кмет на Плевен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРЕДИ ВСИЧКО СЪСЕЛА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН НА ЗАТВОР. ТЕЗИ "НОВИНИ" СА САМО ТАКА ДА МИНЕ ВРЕМЕТО...

Е това е политическа поръчка !!!! Има нещо гнило , чак пък толкова добро звучене въобще не е на добре .

Следва трета инстанция. За залози какво ще реши, следете в най-близкия пункт на Евро-съд.

Novae

хамави юристи имаме по всите етажи на властта. От една страна се учредиха области, а пък ЗСВ спряга все още бившите понятия на другарите-окръг, окръжен вместо О Б Л А С Т Е Н И на никого не му прави впечатление този анахронизъм.Няма какво да се чудете- във власта се уредиха, насочите от криминалната перестройка на Горби, според която, можеш да лапаш повече и повече от държавната софра но да не викаш срещу БКП или КПСС.

Дребните риби ги съдят,а цецерон,а боко? Кога?Имената нарочно с малки букви са написани,от уважение.

А сега да осъдят и съдиите, дали му оправдателна присъда на първа инстанция, защото не са го направили безплатно.

Днес замесник - утре кмет. Айде ямболския да събира багажа, стига са разпъвали вече чадър над него. Осъди го окръжен и 2 пъти апелативен съд, а ВКС се ослушват вече бая време. СТИГА ВЕЧЕ!

руснака си е руснак !

и гебаджията също!!

тоя не е от герб ! от единна русия е !

Далаверата, заради която Зелов отива в пандиза, е от времето, по което се извършваше обновлението на централната част на Плевен с европейски средства. А след пороя се видя какво е качеството на ремонта! Сега тепегьозите търсят 2 милиона за щетите.

такива общественици - публичен разстрел.

"... и лишаване от право да заема държавен или обществен пост за срок от 4 години." А защо не завинаги??

Веднага си личи комунистическия произход на този наглец! Свикнали да крадат и да правят далавери,комунистите са си кръстили детето Алексей - сигурно и партийния билет са му осигурили при раждането.

Първо, Алексей Зелов е руски гражданин. Второ, той е бил поканен на поста от кмета на града Димитър Стойков, който е избран от листата на ГЕРБ

Novae

С удоволствие бих станал заместник на кмета на Бангар Сери Багаван.

КМЕТЪТ Е НА ГЕРБ И Е ОСЪДЕН ГЕРБ СА ПРЕСТЪПНИЦИ

Според мен за да няма корупция по високите етажи,и системата СЪД да не работи когато трябва и срещу който трябва,трябва да се приведе наказанието чрез разстрел на публично място,който бъде хванат във Подкуп или убийство,за да се избегне след това другите хватки под масата нали???какво ще кажете???

Е, да де, ама този зам. кмет е лично назначен от кмета Стойков, а кмета е лична номинация на мутрата БУДА и Цецка Цачева. Нима някой може да бъде убеден, че зам. кмета по финансовите въпроси краде големи суми пари и кмета нищичко не знае? А някой може ли да ни убеди, че кмета е "сух", след като той си води заместника от предишната работа и лекарите още преди предните избори бяха категорични, че Стойков е изключително корумпиран. Стойков беше избран точно като прецедента- манипулации на вота, заснети с камерите от видеонаблюдението в класната стая смени на протоколи в село Бохот и "спечелени" избори. След спечелените избори следваха спечелени поръчки от фирми от другия край на БГ, а местните фирми изнемогват и немогат да се класират за обществени поръчки. ТОВА Е КОРУПЦИЯТА ПРЕДВОЖДАНА ОТ БУДА И ГЕРБ!!! И КОГАТО ВИ ГОВОРЯТ ЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ И БОРБА С КОРУПЦИЯТА ИМ ВЕРВАЙТЕ.

Когато арестуваха Зелов, кметът също изчезна за известно време и се говореше че е при заместника си. Дойде Тетка и "оправи" работата.

за другите подкупи не са го хванали боклука.

Тогава Алексей Зелов заяви, че е удовлетворен от решението на съда, защото винаги се е чувствал невинен.

абе няма ли българи, във всички общини помак до помака ! Алексей Зелов, Захарин Северинов, Юнак Купенов, Станой Табаков...

Този,ако трябва да лежи за 4.000лв 3.6г затвор,Цветанов трябва да лежи за онези 50.000лв 30г затвор,а Борисов за тези откраднати пари от КТБ 4.2 милиарда лева трябваше да лежи най малко 500г затвор.

Не е така - колкото по-малко си взел, толкова повече лежиш, задето подбиваш цените :)

jingiby

Нека предизборния поръчков цирк на управляващите за хвърляне на прах в очите на хората, лов на дребни рибки и трепане на умрели кучета да започне сега...

зам.кмет на Герб ????

jingiby

Припомни си за шестте апартамента, двата гаража, вилата с дворно място, частната гора, спестяванията за над 100 хил лв. и т.н. на държавния служител Цв. Цветанов и неговата нещастна тъща...

да бе да за Цв.ЦВ.само ни бъркаха в съзнанието ,че нещо може да се случи и че ще си получи заслуженото но ни излъгаха

Този е дребна рибка и вдигат аларма, а къде са осъдените за хиляди подкуп?? Бийте се в гърдите, нещо сте направили, няма що...

ВКС не се е произнесъл.

След което ,няма да лежи.... На 100 % е сигурно. Кой в Бг ,е лежал в затвора за подкуп?

Например двама бивши депутати.

дира стига с тези тъпи новини, вяра никаква на това което пишете!!! Къде са ви новините - Германия скандира Меркел в Сибир , Путин в Берлин , в Молдова 200000души на протест срещу марионетното соросоидно правителство, САЩ в ООН гласуват против резолюция за коалиция срещу ИДУЛ и т н,

Батенце, какви сайтове четеш? Поне съкращенията преведи на български. Ще ти се смее ЗКПЧ-то.

Няма страшно .Алексейчо не ае плаши стани депутат кандидатирай са за президент......

Цялата мурто-политическа класа е за затеора, те ни занимават с някаква кокошка, за която нямало прошка... Демек изключението, което потвърждавало правилото.

"За милиони - няма закони, за кокошка-няма прошка !" Дай на тълпата типов хляб и зрелища!

Само зрелища. И типов хлвб не могат иначе да осигурят на масата хора. А с този човечец тук, бивш, заместник на нам кво си, наистина се опитват да пробутат кьорфишека, че , видите ли, политическата класа жила подсъдна, дори осъдена, нам кво си.... Съвсем за идиоти взеха читателите... ще видим дали е верно

Е като е дребен рушветчия, да го пуснат ли?

Решението не е окончателно и може да бъде обжалвано пред ВКС, където сигурно ще намерят някой процесуален пропуск и ще го върнат отначало. Защо ли не съм учуден, че Окръжен съд - Плевен не го е осъдил обаче... Те там са такава клика, че цяло феодално владение са изградили....

На снимката - Алексей Зелов уговаря сумата на подкупа ... Явно са го осъдили, та ако от Европа кажат защо няма нито един осъден управляващ, да го посочат и да отговорят - ето, има!

Днес втората инстанция призна бившия зам.-кмет на Плевен за виновен и го осъди на 3 години и 6 месеца затвор, Сега дали е пак доволен , нищо не казва.