Кремират Петър Христов след поклонение във Велико Търново

Тялото на убития бизнесмен Петър Христов ще бъде кремирано, а урната ще бъде положена в гробищата във Велико Търново.

Обратно в новината

Коментари - Кремират Петър Христов след поклонение във Велико Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цветанов уби много млад народ, и сега говори врели некипели пред госпожа Ризова, ББ и обичан и от българи, и от турци, радват се по малките хора, от турците, радват се на Бойко, истината, а Цветанов съсипа системата на мвр, да не говори неистини, а да говори обективно, цв купи си телешки мозък вместо телешки пържоли, алчен, прост физкултурник, направи народа на хахо И когато си щастлив не се самозабравяй, защото след всяко щастие идва нещастие цвъки - Ц и ц е р о н,

От известно време ме гложди една мисъл : Има ли връзка убийството на Петър със шесторното убийство?..

Убитият е ПРИЯТЕЛ на израелския министър на ОТБАРАНАТА ЛИБЕРМАН. Нали знаеш, че няма вечни приятели има вечни интереси. Какво друго освен ОРЪЖИЕ изнасяно за ИДИЛ е това което крупи това "ПРИЯТЕЛСТВО" Ни виждаш ли, че извършителят е бил ПРОФИСИОНАЛИСТ, който докато тялото падне е ИЗСТРЕЛЯЛ седем КУРШУМА от които пет в мишената. ОРЪЖИЕТО Е ДЪЛГОЦЕВНО , А НЕ КАРТЕЧЕН ПИСТОЛЕТ /както ни заблуждават/ СИРИЯ е онова с което е свързано това убийство.

значи има нещо за криене . Той има пари, а в Търново гробището има места

Мършавото коте, Владето, там ли ще бъде варгалчето? 3 дни да мяуче не е спрело!

бесепето канени ли са

Вече ще е Петър Христово! Новината е "Топла", излиза от тоалетната, на премиера!

И Горна Вряховица

това РПГ-ето не е като сиреньето, да би мирно седело не би чудо видело

Поклон пред светлата му памет!

И кой се интересува от това събитие

"ГОРСКИЯ ЧОВЕК" също ще бъде кремиран. За по сигурно, че да не се окаже, че се е"самоубил" стреляйки няколо пъти в гърба си !

"Убийството на Петър Христов е удар и срещу Израел. Убитият е близък пpиятел нo миниcтъpа на отбраната в тел Авив." ТОВА ОБЯСНЯВА ВСИЧКО - бизнес с оръжие изнасяно за ИДИЛ.

Това убийство е от стара любовна драма, любов към не заработени чужди пари.

За по-сигурно. Може някой читав полицай да реши да го ексхумира и току-виж намерил нещо, дето да "клати държавата"! Кога пък толкова бързо освободиха тялото от съдебна медицина?! Бравос, бравос, отлична работа!

то може да не е било изобщо там

К каски и бронтежлетки! Другите негови приятели късно са се сетили, да си подсигурят тези артикули

Чак се просълзих, тоя Пешо бил по-добър и от Робин Худ, голям меценат, целунат от народната любоф. А сега сериозно - мили българи, стана ли ви ясно как е разпарчетосана страната ни между такива честни и скромни бизнесмени? Да си припомним за обръча от фирми - той съществува при всяка една власт и парите на държавата са съсредоточени в такива собственици, всеки от които има по 50-100 фирми, за да печели всякакви обществени поръчки.

ЗАЩО,го КРЕМИРАТ ???

А защо така дебело подчертават, че го кремират ?

Аз разбрах само едно нещо от целият случай- обичта на народа е убийствена в крайна сметка. Това май ми обяснява защо нашите политици не желаят да бъдат обичани от народа и защо не се движат покрай недовършени сгради. Или пак не доразбрах....?

Ма той много вярващ православен християнин бе?!?!?!... Ще му правят опелото в манастир, после само малко щели ДА ГО ИЗГОРЯТ, и чак тогава да положат урната с праха му в гробищата...!!! "Точно по каноните" на православната църква, която проповядва неразривна връзка между душата и тялото...!!! :::))) Дааа...!!!

Нарушил строги Еври- закони! Еврдей, те работят, как да ни унищожат, как в нашата Бългейрия, да се настанят !

A MАВЗОЛЕЙ ДАЛИ ЩЕ ИМА

Идеята е да не нахранят червеите. Циции си бяха приживе, такива останаха и след това.

ама защо така...толкова набързо ????

А мавзолей кога?

Приятелите му с от там , а министър Либерман ще сваля знамената наполовина!

"местните хора много го тачеха"... Ако питате жителите на Правец, а и на Ботевград, ще видите, че всички много тачеха (и продължават да тачат) Тодор Живков.

Като имаш в предвид, съвременният "ЕЛИТ" какви ги върши, май не само тия хора ще тачат Бай Тошо

Нека душата му да почива в мир.

комунистическа номенклатура , назначена от ДС за бизнесмен, всички олигарси са такива от едрите риби дето си играят с милиарди до дребните дето кълват на милиони

Не съм съгласен! Нека да се направят пълни медицински изследвания, да не да се окаже, че се е поръчал сам, ако е бил безнадеждно болен!? След като е нямал никакви врагове и е бил толкова благороден благодетел, а бизнесът е позакъсал!?

Три ночи, ево, не спавам, три ночи, оки не склапам Таман се канех, да питам, дали е Кензл вУашингтон? Уесна Змияноф

Животът е радост и тъга, чада мои - в понеделник си редиш схемите за седмицата, в сряда вече, превърнат в лек пушек, летиш нагоре.

След кремация, няма ексхумация!!! От опит го знам!!!

Да изложат на поклонение едно обезобразено от изстрелите лице ли? Стреляно е не с картечн пистолет, а с дългоцевно оръжие. УБИЕЦЪТ Е ПРОФИСИОНАЛИСТ С БОГАТ ОПИТ. Позиционирането му в НЕОБИТАЕМА СГРАДА говори за почерк рядко срещан у нас , но добре познат в УЛИЧНИТЕ БОЕВЕ каквито бяха тези в Сирия. Ако раследващите съобщят ВИДА НА ОРЪЖИЕТО ще накарат много търгуващи с този вид стока да се замислят ДАЛИ ТЕ НЕ СА СЛЕДВАЩИТЕ!

Имаш малка грешка- уличните сгради в Далас- казва се Д 300.

В такива случаи се прави поклонение пред затворен ковчег, със снимка на жертвата върху капака. Не е толкова далеч от акъла.

Нима е възможно човек с такава благост изписана по лицето да е направил някому нещо лошо? Господа престъпници, как не ви е срам да застреляте невинния бизнесмен?!

ДОН ВИТО КОРЛЕОНЕ : - ВИЖ КАКВО НАПРАВИХА НА МОЕТО МОМЧЕ .... Б.РЕД. СТАВА ДУМА ЗА РАЗСТРЕЛА НА СОНИ КОРЛЕОНЕ - БАЩА МУ ГО НОСИ ДА ГО КЪРПЯТ ЗА ДА ГГО ВИДИ МАЙКА МУ КРАСИВА :):))

Добре, че ни поясни щото не знаехме..

Разрешението за кремация се дава от наблюдаващият делото прокурор, а не е по решение на роднините.За една наша позната починала при нещастен случай прокурорката-някаква смотанячка пристигнала от Сливен в София, ни въртя 3 месеца,защото според нея можело да се наложи ексхумация след време и,като видя,че няма да плащаме ни отряза категорично.Три месеца близките й плащаха за камера и прокурорката отказа.Кара джип, Инфинити и за развлечение един Харлей, два апартамента в София.

"Героите" на новото време....какви почести се полагат за една мутра от времената на СИК и ВИС,ама,нали си е измил името с някое и друго дарение, това,че кой знае,колко живота е почернил в активните си години, е вече без значение.

Ревизията на прехода започна май. Старшината крупен бизнесмен си отиде, както и дойде.

Браво бе. Знаково убийството, а се отървават от трупа по май бързия начин.....

е време да сложат името му на улици, училища, акоциации, да му издигнат няколко бюста - з началното училище, гимназията и т.н.

Нищо лишо към човека,ама как така ще се обявява траур по какво се различава от другите хора с какво е заслужил пред обществото......

Бог да го прости, ако може, заради някои негови добри дела. Но дали някой си спомня, че на днешния ден преди 74 години загинаха хиляди невинни хора при най-тежката бомбардировка на София. Трябва да почетем и тяхната памет!

С това,че е "честен" бизнесмен

СЛЕД 28 ГОДИНИ "ДЕМОКРАЦИЯ" СЪМ ИМУНИЗИРАН ОТ СЪЧУВСТВИЕ КЪМ РАЗСТРЕЛЯНИ "БИЗНЕСМЕНИ", ОСОБЕНО ТАКИВА, УЧАСТВАЛИ В БИВШИ ГРУПИРОВКИ И/ИЛИ В ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ И ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЪЧКИ. ЗА СРАМ- ДОРИ И ЗЛОРАДСТВАМ ПОНЯКОГА... ЗАЩОТО "ДЕМОКРАЦИЯТА" СЕ ОКАЗА ПАГУБНА СРЕДА И СЪСИПА ЖИВОТА НА МОРАЛНИТЕ И ЧЕСТНИ ГРАЖДАНИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И МОИТЕ РОДИТЕЛИ, КОИТО НЕ ПОКРИХА БРУТАЛНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ ЗА ДА БЪДЕШ "УСПЯЛ"...

като оня последния долу.

ТЕ, ДИР-ЪТ, ВЕЧЕ РАЗЧИТА САМО НА ПЛАТЕНИ РЕПОРТАЖИ ОТ ЦЕНТРАЛИТЕ... НЯМАТ НИТО ЖУРНАЛИСТИКА, НИТО ПУБЛИЦИСТИКА... ПРОСТО КОПИ-ПЕЙСТ ИЛИ ПРИНТ (АКО ДОЙДЕ ОТ ЦЕНТРАЛА)

абсолютно съм съгласна, накараха ни да търсим нормален живот в чужбина, а в същото време ни ограбват по всякакъв брутален начин, какво ли трябва да стане, за да се събуди народа, явно нищо не може да го трогне, за да действа

хем опело, хем - кремация?

Това е убийство, как ще го кремират бе!!!

Това разрешено ли е при насилствена смърт, защото понякога се налага ексхумация.

това дали освободиха телата на 6-тимата застреляни в Нови Искър? Вече не интервюирате майката на момчето,а?