Намериха рапидограф от Златния век на Симеон и тракийско съкровище

Комплект от 11 медни накрайника за писалка бяха открити до Патриаршеската базилика в дворцовия комплекс на Историко-археологическия резерват Велики Преслав. В Синеморец пък намериха уникално съкровище от над 200 сребърни монети на митичния тракийски владетел Кортодзунтос.

Обратно в новината

Коментари - Намериха рапидограф от Златния век на Симеон и тракийско съкровище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Овчарков!Рапидографа го намери, търси сега дипломата на цар Симеон!?И той е бил млад човек и е имал студентски години!?В онези ранносредновековни времена, дипломите са се издялквали на камък!Тъй че, кОпай яко,лопатата да не ти слиза от ръцете ден и нощ и търси камъка!?

Ей, тва е!Абсолютно си прав!Най-голямото историческо откритие на века!?Само от пет писеца рабрахме, че цар Симеон Първи е завършил техническия факултет на цариградския Магнаурски университет и е занесъл рапидографа си във Велики Преслав, заедно с дипломата !?Само неимоверен творец като Овчаров, може да придвижи световната историческа наука толкова напред!?Дан Браун!Дай готовност да възпееш в нов роман твореца-тамплиер!?

Някакъв си митичен Кортодзунтос сякъл монети, а "ерудитът" Симеон - не... Или с рапидографите е фалшифицирал направо банкноти на тамплиерите?

А, кога ще откриете български артефакти!?!

дАЖЕ И ДА Е ,КАКЪВТО ГО СМЯТАТЕ ОВЧАРОВ ,ТОВА ОТКРИТИЕ НЕ Е НАПРАВЕНО ОТ НЕГО ,ЗА МОНЕТИТЕ В СИНЕМОРЕЦ НЯМА АНАЛОГ.СКОРО,ДАЖЕ И НА МНОГО ХОРА ДА НЕ ИМ СЕ ИСКА ,ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА ЗА ПРОИЗХОДА НИ,А КАКТО И ДА ГО УСУКВАТ И МОНГОЛИЗИРАТ,НИЕ И ТРАКИЙСКИТЕ ПЛЕМЕНА СМЕ -..ЕДИН НАРОД.

поредна лъжа на неграмотния Овчаров. Въпросните накрайници сигурно са турски. Ама где ум. Преди години обяви една статуека на Аполон за статуетка на Орфей. Пак "уникат". Той и Б. Димитров са вредители.

Точно така!Този наглед ненормалник, правещ се на шоумен и разиграващ разни "изследователски" театри, заедно с агента "Тервел", вредят на коректните научни изследвания и най-вероятно скрито отзад делкат доста парици от споразумения за "програми" с мошеника Дянков!?