Пет министерства вземат Патриотите, Каракачанов вицепремиер?

Пет министри и вицепремиер ще имат “Обединени патриоти” (ОП) в кабинета “Борисов 3”, пише днес “Труд”.

Обратно в новината

Коментари - Пет министерства вземат Патриотите, Каракачанов вицепремиер? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

още като крадец на винкел от 90-те щял да става министър на икономиката/енергетика. Е на това му се вика дебелашка гавра по герберастки! А на кукавелите, дето му дадоха власт честито - пак ще вият от глад. Въпросът е за останалите читави хора - дали и доколко ще търпим правителство на мутриотите?

lu4ka

Браво, К-к-клавдий, браво! Най-накрая успя да се докопаш на хранилката.

Те на Борисов повечето от кадрите като членовете на Политбюро бе,несменяеми ,дори и тези дето за нищо не стават,като "младенеца" от школата на Дянков,дето на времето едва не ни фалира!Е някои как да е ,например бившата на туризма е добра,от новите кадри и от бранша я харесват,ама на ,патриотарите хвърлли око и на туризма,щото "много " разбират,че и за икономиката се точат,без да имат експерти,а там трябва новатор!Каракачанов се гласи за отбраната,за да му се смеят военните,а всъщност е най е добър с агенцията за българите в чужбина,пък беше и с досие,ей тез хора!За енергетиката Теменужка поне свърши нещо,не знам дали Симеонов ще успее в тази корупционна от години система,за там мисля че се гласи!

Хм,Борисович много уморен даже и кадри не може да намери,пак от същата пица,брей!Пак Горанчето заема олигофрето дето нищо не разбира от финансова политика и некадърното Москве по транспорта!Само не ми е ясно що връща доказано некадърни хора и какви са точно успехите например на транспортния от двата недовършени мандата,освен че този ресор стана по зле!Върти некви далавери,сигурно ще върне и изпълнителните на БДЖ с които играе в комбина и които хората от бранша не искат да виждат,а да ,остава да " довърши"и криминалните концесии!

И ТЕЗИ"ПАТРИОТИ",ЩЕ ПОСЛЕДВАТ ДЕФОРМАТОРИТЕ В ПОЛИТИЧЕСКОТО НЕБИТИЕ!!!ГЕРБ ЩЕ СЕ ОПИТА ОТНОВО ДА ПРЕХВЪРЛИ НЕГАТИВИТЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО КЪМ КОАЛИЦИОННИЯ СИ ПАРТНЪОР,НО ВЕЧЕ И ТОВА НЯМА ДА ИМ ПОМОГНЕ!!!ТОВА Е,НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ГЕРБ И ТЯХНАТА ПРОДАЖНА ПОЛИТИКА!!!

как може такива недорасли и некомпетентни да са министри, България вече напълно загива

На министерство на отбраната му трябва военен, а не тази торба с лайна Каракачанов

Много добри попадения!Пеевски ще бъде затруднен с плащанията!Но ще ги задоволи !

Нека Лекарският съюз да предложи три имена за министър и Борисов да избере между тях. Ще бъде интересно ако Калин Сърменов оглави Министерството на културата.

КАТО ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ, ИСКАМ ПАВЛОВА ДА НАПУСНЕ ПОЛИТИКАТА, ЗАЩОТО НЕ Е ДОСТОЙНА ЗА ДЕПУТАТ, МИНАЛОТО И Е ОБРЕМЕНЕНО, ЦИНИЗМА И СТИГНАЛ ФАЗА ЛУДОСТ! НЯМА МЯСТО ЗА ТАКЪВ ЧАВЕК В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ! ЗАЩО, ЗАЩОТО ЕДИН МИНИСТЪР, КОЙТО РАЗРЕШАВА ДА СЕ САНИРАТ БЛОКОВЕ, НА ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯ ДАНАКОПЛАТЕЦ ЗА 290 ЛВ./КВ. М. БЕЗ ДДС ИЛИ ЗА 348 ЛВ./КВ. М. С ДДС, ЦЕНИ КОИТО СА ЗА СТРОЕЖ НА 1 КВ. М . ПО СЕБЕСТОЙНОСТ НА АПАРТАМЕН, ЗА КВ.М., НЯМА МЯСТО В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА. ЛУДОСТТА И СТИГНА ДО ТАМ, ЧЕ ДА НИ ВМЕНЯВА, ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ ТОВА СА СРЕДНИ ЦЕНИ ОТ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ, КОИТО БИЛИ СЪГЛАСУВАНИ И УТВЪРДЕНИ И ЧЕ СЕГАШНИТЕ ЦЕНИ ОТ 2017 Г. 140 ЛВ/КВ. М., БИЛИ НЕЙНИ И ДАЖЕ НАГЛО СЕ ПОДСМИХВАШЕ НА РИЗОВА В ПРЕДАВАНЕТО ЛИЦЕ В ЛИЦЕ, КАТО ЧЕ ЛИ ТОВА НЕ Е НАПРАВЕНО НАРОЧНО, ЗА ДА ОСТАНЯТ ПАРИТЕ ЗА ТЯХ КАТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ДА ГИ ОТКРАДНАТ. ПИТАМ ВСИЧКИ ВСИЧКИ ХОРА, КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС СЧЕТОВОДСТВО, ЗАЩО СА СИ МЪЛЧАЛИ ДО СЕГА И СА ДОПУСНАЛИ ВАНДАЛСКИ ДА СЕ КРАДЕ, ЗАЩО СА ДОПУСНАЛИ ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ? КЪДЕ В ЕВРОПА ИМА ТАКИВА ЦЕНИ? ЗАЩО У НАС ЗА МАГИСТРАЛИ И САНИРАНЕ, ЦЕНИТЕ СА 10-КРОТНО ПО ВИСОКИ И ТО С НЕКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ ОТ ЦЕНИТЕ В ЕС? ЗАЩО КОНТРОЛНИЯ ОРГАН, НЕ Е СЕЗИРАЛ ДО СЕГА ПРОКУРАТУРАТА? МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ, СПАЛ ЛИ Е? ЦЕНИТЕ ЗА ПРОДУКТА, В СЛУЧАЯ САНИРАНЕ СЕ ОБРАЗУВА ОТ: ВЛОЖЕНИТЕ МАТЕРИАЛИ+УСЛУГИ+ЗАПЛАТИ+% НА ПЕЧАЛБАТА+ДАНЪЧЦИ+ДР.РАЗХОДИ ЗА КВ. М. ВСИЧКО ДРУГО Е НАГЛА И ДОЛНА ЛЪЖА, ЗАЩОТО, АКО ПРЕДХОДНИТЕ ГОДИНИ ЦЕНИТЕ НА КВ. М БЯХА ПО НИСКИ, А СЕГА МАТЕРИАЛИТЕ СА С ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ, ИМА ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, КОЕТО НЕМИНУЕМО КАЧВА ЦЕНАТА НА КВ. М., КОЯ ФИРМА ЩЕ РАБОТИ НА ЗАГУБА, ЗАЩОТО ОТ ПРЕДХОДНИТЕ ГОДИНИ СРЕДНАТА ЦЕНА Е ПО-НИСКА, НЯМА ТАКАВА. СТИГА НИ Е ЛЪГАЛА ПАВЛОВА, ТЯ Е БЕЗКРУПОЛЕН И ДОЛЕН ЦИНИК, НЯМА МЕСТО В ПАЛАМЕНТА, А ОЩЕ ПОВЕЧЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ТО КАТО РЕГИОНАЛЕН МИНИСТЪР! НЕ ПРИНУЖДАВАЙТЕ ХОРАТА ДА ИЗЛИЗАТ НА ПРОТЕСТ ПО УЛИЦИТЕ!

Патриоти,и вие се оказахте ЗАПЪРТЪЦИ!!!!!!

В крайна сметка какво се промени след тези избори? Начело на изпълнителната власт пак ще стои господинът, който не прави разлика между икономика на държавата и усвояване на еврофондове. Пак няма да направят нищо за можещите хора. А госпожата с незаконните винетки пак е министърка. Пак няма да направи нищо в Северна България. Пак ще си "санира" международните сметки... а ние тук да си подскачаме и да си стоим разделени, но пък заблудени, че сме гласували...

Така е да!Но относно саниранито по принцип има смисъл,защото Германия го направи веднага след обединението и облика не само външно,но вътрешно е съвсем друг на панелките!В повечето източни държави също санираха с евросредства ,но тук тези пари потънаха в КТБ,защото ги оставиха на " сигурно" място!Служебния кабинет направи корекции по програмата на местата с теч на средства и неефективното завишаване на цените,но дали ще си вирят носа или ще поемат промените ще видим!Като сдруженията трябва да имат право сами да си търсят изпълнител ,а не да им налагат едни и същи фирми на високи цени и оттам по малко дейности!

опоскана умираща България! Ти имаш ли нещо под шапката или се обаждаш от психиатрията?

Много вождове , - малко индианци , В България скоро ще останат под 7 милиона и то 60 % над 50 години ! Няма какво да се управлява !

Каракачанката 20 години въртя-сука, с кой ли не... накрая се докопа до кокала. ДС школата, баце.

От вие сте "к%рви на Бойко" до к%рваТА на Бойко.

Каракачанов сега започва да купува само руско оръжие!!

Някъде по-надолу прочетох и определения за нас ,като:"фашисти". Ами да ви кажа ,че предпочитам нашата БА да е от такъв тип. Мисля ,че за това министерство е ходатайствал и Президента и нямам нищо против. Ето и Корни е доволна.

Патриотите много си повярваха. Май това ше ги затрие. Не мисля че хората за това гласуваха за тях.

Подкупиха ги с министерски постове тези патриоти - на следващите избори няма да съберат и 5%. Солунската митница - вариант в 21 век. хе-хе

Шило

Като направят Марешки и шеф на Агенция "Митници", ще цъфнем съвсем

Шило

Сериозен въпрос- какво разбира Валери "Кабела" от икономика или енергетика?

А Лукарски? Това министерство е просто за "коалиционния партньор" :)

Ей пуста лакомия... 1 годинка им трябва на ПатрЕотите във властта да си оправят животите, да напълнят офшорните банкови сметки. После им дреме на шмайзера. Даже с облекчение ще се скрият някъде... Чудни са ми само ахмеците дето им се връзват на приказките как се чувстват?

Владислав Горанов, Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Десислава Танева.

А Павлова Лиляна ... ще обясни ли за цената на кв.м. "санирана" площ нещо .... или ....

... а ... и за ПАПКАТА нещо ... изчезналата ... и после дето я откриха в един служител на АПИ ....

Бойко ал Банкя бин Сик ал ГЕРБ бин БСП ал Пожарна бин Комунист ал Бандит бин Мутра ал Бай бин Хуй ал Мятриял Бин Лош ал Прост бин МОООГО ПРОСТ!! Да се свети името му и да се изписва с главни златни букви по всички футболни игрища на страната ... Да им е честит а коалицията на патриотите, и да знаят, че която партия се е хванала с ГЕРБ все е загивал, за капак те ще понесат и отговорността за унищожената армия, съсипаната икономика и загиващата България. Изборът да бъдат патерица на ГЕРБ е изключително лош - хем са малки, хем са слаби, хем Бойко ще ги прецака. Народът не случайно е казал - С мечка дренки не се ядат! В този парламент трябваше да го играят опозиция, докато ГЕРБ не се издънят яко за пореден път и докато БСП не видят, че правителство не могат да направят. Тогава щеше да дойде техния час ...

Боже, пак експерименти! Пак надяждане и бясно кадруване! Докога ще им гледаме физиономиите? Тия оставка, пенсия и абдикация и кумова срама ги не лови! И все едни такива загрижени за нас, да се не надяваш. Защо борците за равноправие се съгласиха от 300 на 200 лв. минимална пенсия? Значи ли това, че ще "преосмислят практиката" и "екзактно" ще подкрепят 30%-ното увеличение на консумативите "по дестинации и локации"? А в това време ще "усвояват" евросредствата без "лоши практики"? Както виждате, научили сме си урока. И ако може така, да ни оставите на мира и да не се занимавате повече с "добруването" ни, че има и други създилища, не само тук... Само че там изплащането не става от общия бюджет, а от джоба на осъдения, та внимавайте!

Шило

Хм, добра цена са взели за полягването си. Елитни проститутки, кво да правиш?

А комунистите използват за тоалетна хартия!

Шило

Честно казано, дамската превръзка в момента са ОП. Те спират изтичането в канала на ГЕРБ.

Абе те и РБ бяха взели добра цена , ама.... изядоха дървото! Който се е свързал с ГЕРБ нищо добро не е получил!

А Волен ли ще е председател на парламента? Или здравен министър? Може и на образованието да го сложат.

По добре при веществата :))

Министър Председател - Веселин Марешки ... той сам си го каза ... друго не му приляга ... иначе как ще подкрепя правителство на ГЕРБ ...

Забравих да кажа ... след като Валери Симеонов "разбира" от икономика или енергетика, Каракачанов от отбрана ... липсва ми името на Волен Сидеров ... най подходящ за поста министЕр на МВР ... е така де ...

Обединени паРТиоти... ни правят на идиоти. Едни ще дъвчат кокала,....други ще смучат кожата.... Бахти и тъпата държава....

Кога ще взимаме дърветата? Само курнелиите и бесепарчетата да не се точат, че те ще седнат на столовете!

Скоро....ей Бога ми...скоро!!!

БУДА трабва да помисли да създаде нова партия, която да замени тези малоумници от ПФ и РБ за следващите избори, защото те няма да получат и 3%!!

Аз в предизборната платформа на Коалиция "Патриот-карашик", освен политическата им цел - 300 лева мин. пенсия, друго не забелязах. Не е ли редно и логично , да се създаде ново министерство, наречено Министерство на 300-левовата пенсия С ТЕХЕН МИНИСТЪР???

Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

И това увеличение няма да стане! Всичко в ПФ си е само популизъм! Щели да вдигнат пенсията на тия с минималните пенсии, а тия с по-големите ще останат на същия хал! Така и тези пенсионери, които сега са близко до минималната пенсия но не са на нея, когато я увеличат, ще се окажат на минимална пенсия! Тогава тези които са работили ще вземат пенсия толкова, колкото ония, които нищо не са работили през живота си! Голям цирк! Очаквам голямо негодование сред тези пенсионери които са бачкали и с такова увеличение на минималната пенсия ще бъдат дискриминирани!

Измежду така предлижените за министри има много безлични люде ,но най безличния според мен е Московски.Това е човек който на две магарета сено не може да раздели,но е прилежен послушник и ето ,който слушка пак ще папка.

"Сред най-спряганите имена за вътрешен министър било това на бившия главен секретар Калин Георгиев" Този човек със странно чувство за хумор и с проблеми със зрението (декларирано в телевизионно предаване) по-добре да си гледа заплатата в банката (спомената в една хвалебствена статия). Той нещо се омете набързо от МВР около подслушванията комай, помни ли някой?

Майтап, майтап, ама то на голо си е чисто еане. Рахатясахте се, като се махна Калин. Ама сега се връща и ще ви срита зандниците, на теб и подобни лешпери, които само гледат да се скатават из районните и да дебнат по хранилките. Мачкане ви трябва на вас, три пъти повече сте от армията, а работа за две стотинки не вършите...

Е, недоволните, само ще се оплаквате ли пред компютрите, ... гърците, румънците какво правят, как си отстояват правата - само си пишат на клавиатурите ли???

То с протести ако ставаше... Хората протестираха и се самозапалваха срещу Бойко 2013 г. и той пак се върна на бял кон.

При трета подадена оставка никой няма да ви изтърпи и ще ви потърсим сметка!

Оставки вече няма да има, а и никой няма да ги чака да си тръгват сами...!!! Но ако искат да останат поне живи - да влизат веднага в ЦентралнияСофийски и СливенскияЖенски...!!! Дааа...!!!

"Пет министерства вземат Патриотите" или "Патриотите вземат пет министерства"?

И тва доживяхме, ама дали ще го преживеем?

Ще го...!!! За разлика от споменатите в горната статия, и то само след няколко месеца...!!! Дааа...!!!

В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПАТРИОТИЧЕН ФРОТН, ИМА ПАРИЧЕН ФОНД! ПАТРИОТ, КОЙТО ЗАСТАВА ЗАД ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ, С КОЯТО ЩЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ, НЕ Е ПАТРИОТ, А ПРЕСТЪПНИК!

Министерството на отбраната трябва да се даде на ген. Константин Попов!

Това човекът с измъчения изглед ли беше? каракачанчето по-добре ще стои на снимките.

Одобряем!

ЩОМ И ЛИЛИ-ВИНЕТКАТА,ЩЕ Е МИНИСТЪР,ЗНАЧИ НЯМА ПРОМЯНА! 2018-ВИНЕТКАТА,ЩЕ Е 180ЛВ.БРАВО НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ!!!

Руснаците сложиха ръка на българската армия и най вероятно на българската енергетика

Усещаш ли се какви глупости пишеш?

Бегай си избърши млякото около устата и не се бъркай в неща които не разбираш

Преоблякъл се Илия-пак в тия - правилно го е казал на народът. И тогава защо бяха всичките тези избори и циркове до сега след пак като пак същите мутри са в Парламента и същите в Правителството. Само да се харчат държавните пари. Няма смяна на статуквото,няма смяна на системата. Послушковците от така наречените "Обединени патриоти" за няколко сребърника са готови и децата си да продадат. Всичко което се направи от есента до сега беше един фарс, жалкото е,че българският народ за пореден път е изигран, но явно вече това се превръща не в прецедент а в закономерност. Тогава и високите цени на газта и всякаква друга енергия и ниските заплати и пенсии са само отражение на заблудата на този електорат.

Целта беше да се изкарат десните от парламента - на руснаците не им харесваше това

Боже,продължавай да пазиш България !Нищо хубаво не ни чака с некадърници !

Остава Вежди пак да стане министър, то пък бива наглост...

бетон , за другите не е сигурно, но човека на Доган няма как да не бъде министър!

Цитат от друга медия от днес: "...Изданието пише още, че на среща между управляващите и бизнеса вчера е обсъдено от догодина доходите до 2000 леи /865 лева/ да станат необлагаеми. Финансовият министър окачестви и като "абсурдна" появилата се информация за "национализация" на частните пенсионни фондове, пише вестник "Зиарул финанчиар". ..." Ето така се прави за да се облекчи положението на хората които взимат минимални заплати в държавата Румъния! В държавата Бустаня властват Тримата Тенори и Вожда на който му е през .... за голяма част от народа който е в бедствено положение ама нейсе на север Държава тук един голям опоскан и фалирал Бустан

До справедливо протестиращия за санирането: 100% точна оценка и справедлив граждански иск. НО! Санирането е заповядано от Свет банка. Цел: Да се центрофуга-бумеранг -Свет банка дава 2 милиарда на правителството, което веднага да върне 1милиард обратно.; Лихвите 6,5% са башкъ-отделно. Освен това Свет банка има готови проекти как да накара санираните вече да и плащат такса, за което са предвидени законопроекти, може и Партия да се купи. Чака се Мишлето да влезе добре в капана- да Завърши Програмата още 3 год и резето да щракне. Тоест всеки, който оспори Санирането ще се изправи Сам срещу РИМ / Кметства, МРРБ, полиция, Съд,НПО/. Зад всички тези стои амер армия с ракетите от 6-ти флот или 40 000 рейнджъри от Бонстил, готови за 45 мин да пристигнат с вертолетите и да окажат помощ на нуждаещите се. Влизането на Банката в жилищата бе подготвяно от 25 год, но номера със високите данъци не мина. Сега обаче Санирането победи заради глупостта на собствениците и продажността на род, политици. Финито

БОЗА

ВКИСНАТА!