Православният свят празнува Великден

Целият православен свят празнува Великден. Хиляди хора по света палиха свещи за здраве и благоденствие. Духовните водачи пък благословиха вярващите.

Обратно в новината

Коментари - Православният свят празнува Великден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Позволете да Предам получените от мен-сиромаха 'Христос Возкресе !' Поздрави за Всички-Нас от Воистине-Добри Българ(к)и от Сидни до Аляска !

хубав великден на всички, да сте здрави ,обичани - господ казва какво е това - прави на другите това , което искаш да правят за теб -тоест активно действие ,което съчетано с прошка е най - трудно !

И да Внимаваме ! (Какво-Точно правиме.)

И кои Го разпват по_правилно? католиците или катозадниците, та всяка пролет по два пъти???

Така е са съжаление........

Така е са съжаление........

Хората си имат поне президент, а ние идиот-турист, който и Великден не зачита.

Христос Воскресе!!! А ще възкръсне ли българската политика?! Силно се съмнявам. Не може хора, с нагласата да направят свои слуги българските капиталисти- индустриалци и банкери да донесат добро на държавата, дори не казвам на българския народ! При капитализма водещи са капиталистите!!?! Умните и комбинативните растят, останалите- фалират! И повечето от тези безмозъчни същества, без инстинкт за самосъхранение, искат да направят капиталистите свои слуги! Дали ще стане?? Амин!

Добре ,че след патриарха му дръпна и ти едно съществено изказване на връх Великден! А иначе ,Господ праща ли ти добро здраве да разколничиш?? Държиш ни будни!

Бате, нали Патриархът не ти е написал това?!

Ще !, бъде Светлина.

Въпрос:Знаете ли в коя църква Бойко Борисов е посрещнал Великден. Отговор:Не е ходил на църква.Страх го е хората да не го замерят с боядисани яйца. :)

А съда замеряха с яйца и домати- помните ли?? Нали цялата власт беше в негови ръце! И Даскалите в Плевен баха си притотвили запъртаци, но не ги хвърлиха срещу него и Седянкаджията! Имам информация, че ако Седянката оглави държавата всеки ден ще има сигнал за бомбичка-...малка, безопасна...

Христос воскресе! Братья Болгары!!!

деер

Честито Възкресение Христово!......Апропо под егидата на този на снимката в Бургас ще се прави дарителска сметка за въстановяване на най-голямата църква напукана в резултата на един строеж на фирма на отроче на комуностическо величие виреещо и при БСП и сега при ГЕРБ. Последните го спонсорираха с един "грандиозен" проект в резултат на който се разцепи църквата , а близкото училище е напукано. 2 години никой не плаща и накрая миряните ще платят сметката на мутрите с благословията на " НЕ-О-ФИИИИТ" и на общината на ГЕРБ.....После си отговорете колко сме и правова държава...... Спомнете си случая на Ставийски и си отговорете чии разноски спестихме с дарителските кампании !?....Кога ще рестартираме доброто в себе си, а не тарикатлъкът си????

НФСБ ще участват ли в изборите? Много поздрави на Валери Симеонов!

деер

Разцепената църква сигурно е мираж? ... А ако съм платен лумпен щях да напиша с подробности и имена, а и за подозрение за участие в престъпни схеми,убийство и т.н. и да цитирам имена на държавни служители прикрили всичко....Но аз вярвам само на това което съм видял с очите си...

Честито Рождество Христово!

Рождество Христово е на 25-ти декември.

Ми добре! И тогава ще се насвяткаме! Ае НАЗДРАВЕ!

Благославям те ,о грешнийй! Във вярата си! Бди за нея! Може да се каже- Честито възрождество Христово! Възкресението е второ рождение, а не прераждане!