Вече сме в германския списък от високорискови държави

10-дневна карантина могат да си спестят напълно ваксинираните или преболедувалите през последните 6 месеца (след представяне на документ за това)

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей какви убави овцички са на снимката

Ще си прецакаме туризма май.

Съвсем нормално, очаквайте своро и други страни.

Ало, скапаняците от дира - защо точно ми блокирате адреса?

целия свят си живее живота а ние сме затворени... благодаря ви 80% идиоти

Баламите от източна Европа още не се усещат че са им пробутали фалшиви ваксини. Няма страна на запад с 13% заразени ваксинирани при 20% ваксинирани. Само 65% протекция. И за постъпилите в болница е същото. Тукашните ваксини са ментета.

Пардон, не 65% протекция а само 100%-65% протекция. Само 45% протекция. Даже да се ваксинират 100%, 65% ще могат да се разболяват.

Яко, в списъка сме на нашите убийци!

Колкото пъти сме били съюзник с Германия, толкова пъти го духаме. Пумиарите нека се прехласват по западноевропейските свине.

Е, 89-та, като се оказа, че освен да си верен другар трябва и да си поне малко кадърен, ако ще управляваш, на кого бяхме съюзник? :))

ква драма!

Преди два дена отивах към Rewe да купя малко неща и мниах покрай Zeitloss, нашето кръчме. Пълно с хора. Ядат и пият. Ама всичките са ваксинирани...

Яко! Сичкото мангал ще си седи у Берлин и няма да довагя овде!

Живее в Германия и ми каза че всички които са се ваксинирали покрай нея са с отклонения.Например мъжа и е импотентен след ваксината.На всички ваксъри да ви го навр в гз

А пък един познат преди да се ваксинира беше против гей браковете. След ваксината почна да ги защитава. И параноята му се върна с все сила. Сериозно говоря.

Аз пък познавам Една дето се ваксинира и вече не е курва.

пф, това е просто извинение да се плющи с други

Ако иска братчетката, аз да я олплодя?

Може да те използва за подметка.Ти продължавай да лскаш и да мечтаеш

Или тя те лъже или ти нас лъжеш.

Е да лъжа? Лекарите не искат да се ваксинират бе пич,светнете се малко

Кои лекари? Защото в Германия познавам двама неваксинирани. Другия българския колега и колежката, на която доктора й е казал, че за нея е по-добре да не се ваксинира.

Поредният антирекорд на мутрата Радев и хунтата...

Е УЖАСЯВАЩА - БИО-РОБОТИ! НАПОМНЯ МИ ПЕСЕНТА НА ПИНК ФРОЙС С МЕСОМЕЛАЧКАТА...

Абе, дирници, защо не отразявате най-важните неща и новини? Преди време всички медии, и вие, оревахте орталъка как Гешев заловил най-големия престъпник, най-корумпирания властник в България - бедната женица-кметица на Младост, което бе тръгнала да се бори с мафията и корупцията - Иванчева, с колежката й Петрова! Изляха се тонове с помия, представиха ни отвратителната им постановка на задържането й... Е, още тогава стана ясно, че всичко е измама, че я сготвиха с подхвърлени пари! Но това не попречи на един боклук, зовящ се съдия, от подчинения на мафията Специализиран съд да й даде ... 20 тодини?!? Държаха я с белезници, дори и на болничното легло, тия изроди... Още тогава много пъти писах и напомнях, че цялата тази постановка е безкрайно гнусна и отвратителна, и съшита с бели конци от боклука Гешев, другият боклук и кошаревски свидетел Ваклин и ОПГ в прокуратурата и специализираната прокуратура. И че тези са толкова нагли и прости, така са се самозабравили, че представените от тях за доказателства материали (макар и подбрани и дори на места подменени, фалшифицирани, както се оказва) оневиняват Иванчева и доказват тяхната вина! Защото например на кадрите от залавянето много ясно се вижда дори как и КОЙ (една следователка) подхвърля парите в колата СЛЕД като Иванчева е задържана, и я отвеждат в този момент за да не види как подхвърлят парите, като в същия момент докарват бял ВАН да прикрива следователката с парите от трафика и минувачите, как тази влиза в колата с парите в десния подет джоб, и как след това излиза и вдига пръст нагоре към друг от ОПГ на Гешев, който пък от своя страна дава същия знак на Гешев... Има един младеж, който ме впечатли и ми харесва - Цанов, който излъчва интересни и правдиви предавания по YouTube, Той е направил интервю, всъщност поставя Иванчева на детектор на лъжата - гледайте го, току що е пуснат... https://m.youtube.com/watch?v=cz7g958k5dI&t=384s Сега излезе

Няма какво да се заблуждаваме и да си правим илюзии. Гледах интервю с един бивш депутат - напуснал парламента отвратен. Каза, че България е страна от Третия свят и че всичко читаво я е напуснало и нацията изчезва! Вижте само управниците! Вижте, че главният прокурор Гешев е откровен лъжец и рецидивист! И предният - Цацаров...Че управниците и политиците, а и много от т.н. бизнесмени са като циганите - само крадат и лъжат! Разсипаха хубавата ни страна, с такава прекрасна природа и славна история!

Голям бизнес е тази пандемия. Затова и края й не се вижда... А и глобалисткият контрол отделно...

Когато другите въведоха Зелен сертификат, ние имахме Зелен чорап.

10+

е показателта за състоянието на обществото.

Голяма работа и без това нямам пари да отида там. Пука ми дали ще ни пускат или не.

Немците да си гледат фалшивите сертификати, че са шампиони по издаването им.

А защо да не гледат че мрат по 1 на милион, в сравнение с нашите 20 на милион дневно?

Защото тук ваксините са ментета. При ваксинирани 20%, 11% от болничните случаи са ваксинирани. Та 11/20, 55% са като неваксинирани. Само 45% е протекцията. А в Германия е над 90%.

Декември ще пробвам да се ваксинирам,февруари и март ми беше отказано,защото не съм бил полицай или служител в телеком...някакви фази имало и техния живот бил мнооого по-важен от моя...

А от тогава защо спа? Естествено че в началото се почва с определени групи, и да, в криза някои професии са по важни, когато има недостиг на ваксини. Но после???

Когато ми кажат,че живота ми не е толкова важен,а Пешо полицая трябва да живее...ми стана малко кофти.Само колко народ върнаха на това основание...!А и да не забравяме,че София не е България.

Аз се ваксинирах в Стара Загора на 11ти март, с не съм никакъв държавен служител

Да направят списък на високо-дебилните държави! Първо място ни е гарантирано.

Ще останем малко яркочервено петно на картата на Европа. Всички ще ни заобикалят като чумави. Алибегов ще си купонясва с местните курви. Зимният сезон го отпишете. Айде сега на протест срещу сертификатите.