Вече 15 г. главните секретари на МВР започват с похвали и си тръгват със скандали

Седем висши полицаи заемаха най-високата професионална длъжност във ведомството от 2009 г. до сега

Обратно в новината

Коментари - Вече 15 г. главните секретари на МВР започват с похвали и си тръгват със скандали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпи и престъпни мутри

МВР са най- големите рекетьори и мутри в държавата въобще, което е съвсем закономерно предвид, че през тези 15 години премиера е сикаджийски бос. Но пък поне, народО па ще си избере гербиджа.

Тези всички шефове на МВР не трябва ли да са в затвора ?

са единия да хванеш другия да удариш.За сведение на незнаещите главния секретар е оперативната фигура на МВР.През далечната 1989 година за първи път видях главния секретар(тогава първи зам министър на МВР)Григор Шопов.Тия сега хвали пръцковци цял ден са по телевизиите.Те изобщо не знаят къде се намират.За това цялата ни държава е на тоя хал.Просто нямам думи да пиша още.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

Главен секретар на МВР-трябва да е ПРОФЕСИОНАЛИСТ !!!! Това ще рече да е учил в Академията на МВР в Симеоново , да е преминал през съответните нива на управление и да има необходимият трудов стаж !!!! За съжаление ОБРАЗОВАНИТЕ хора в МВР бяха изчистени от ББ и Цв Цв ! Останалите бяха доизчистени от следващите управляващи некадърници !??? В момента в МВР ,НЕ е ВАЖНО какво образование и какъв професионален стаж имаш--ВАЖНОТО е на кого и за КОЛКО служиш !!!!

Все отбрани боклуци…

от там е проблемът - всички се правят на Тиквата.

по дрехите посрещат, но по ума изпращат

имат те с контрабндисите Рашков и Коцев от мафиотите ПП-ДП, че облужващият ги комуноидният сайт ги сравнява с другите.

Материалът го казва ясно - от 15 години. Какво съвпадение с управлението на ГЕРБ и после ГЕРБ - ЛГДБ -ДПС. Хм. Тиквенкика и той почна като глав. секретар. Ако можеше Алексей Петров да излезе от пъкъла и щеше да отговори на въпроса от заглавието с 2 изречения. И всички ги знаем тия неща. Това е - 20 гидини в ЕС, в НАТО. Това донесе американската цивилизация. Само корупция, грабеж. Игорена земя.

Случаят с Бойко Борисов обаче е друг. От главен секретар на МВР стана генерал и два мандата кмет на София.

По-добре е да дойде Батман.

Докато президента се назначава от едно пасольство , а правителството от другото !!!! Срещу интереса на България!!!! Все ще е така

след Баце няма читави главни секретари, няма и читави премиери.Шапка свалям на Фандъкова, единствено тя му седна на стла и в бъдеще новите кметове ще ги сравняват с нея

"Седем висши полицаи заемаха най-високата професионална длъжност във ведомството от 2009 г. до сега". Очевидно това не са били 'седемте самураи'.

МВР е вътрешната сигурност на страната докато не почнат да назначават ВСЕКИ в тая система след тест на полиграф няма да стане нищо добро за нас.

Полиграфът се лъже много лесно.

Сиела ще го препрогамира така че всичките кандидати ще бъдат идеални.

Ими народът го казал : "Идват като аслани тръгват си като насрани".

ми то имахме само един истински главен секретар на мвр ! другите след него са лаици

Престъпноци облечени от Сорос във власт.

Интресно ! Защо нищо не пишат за велики "постижение" на Тиквата като гл. секретар и как се е молел на президента да го направи генерал !

ли беше като се е молил?

Което води до извода, че мафията назначава на тази позиция бушон.

Вече 15г. тулупа съдирал кожите на едно бедно племе назначавайки солташаци навсякаде .... но племето си го избирало отново и отново щот и то било просто .... идилия.

Може и така да е, но чак такава пародия, такъв бандит, че и тъп, не е имало...

Съгласен съм, че цялото МВР трябва да бъде заменено с ново МВР. Но за това този народ трябва да бъде заменен с друг народ!