Коментари - Вебер срещу Василев: Какво е отговорно и какво не в българската политика? | Днес.dir.bg

Коментари - Вебер срещу Василев: Какво е отговорно и какво не в българската политика? | Днес.dir.bg

Коментари

Абе тези от ДБ нямаха ли някакви мераци да влизат в народната партия? Май ще трябва да ги отложат както гледам.

48.89% гласували: 1716 52.97% Значи общо 101.86% ! Ало, пепета, пак ли почнахте с флашките ?

Какви пепета, бе идиот, това са Дир-ниците с редовните им тъпотии и путинофилскш, на завоалирани като при мутрите манипулация.

Не му е работа на Вебер да дава съвети как да се управлява България и от кого

Интелектуално девственият ПП-ейски планктон е впрегнат да цъка минуси ,като луд,но резултатът ще е един Крадливата пасмина с фалшивите дипломки заминава в зарвора Джебчийката Асен от хасковската махала отива в Сливенския женски затвор

не забравяй, че тия са под управлението на посолството. А там имат софтуери за управление на много профили от един човек. По-рано беха 5. Сега може и повече да са, не знам. Така обикновено се опитват да манипулират общественото мнение.

Па то комунистът Боко Тиквата един ителектуалец???Мани-мани!!!Ха-ха!

Той и Манфред не е цвете.. Скоро имаше скандал с него

Както каза Асен Василев „Мария Габриел е новото лице на мафията“, то ненките защитници от ЕНП са мафията. Жалко че най голямата партия ЕНП постъпва егоистично и лицемерно към българският народ прикривайки всички престъпления извършени от ГЕРБ през годините им на управление. При така създадената ситуация доверието към ЕНП се срива и на власт идва популизма. Популизма силно финансиран от Русия ще ни отведе далеч от свободните времена които сме имали и ще ни заведе към безвремието и дългата репресия.

ама ПП драпат да станат членове на ЕНП. Не знам какво ще правят при тези мафиоти:))

Май са канят да са в групата на либералите където са ДПС

а то щото популизма финансиран от Кремъл няма нищо общо с ЕНП да знаш, ма нищичко - особено и най-- вече с баба мими от немция, дон чекмеджян от абсурдистан и малкия диктатор от бившата европейска империя.

Има много жалко, смешно, гротесково точно Асен Василев да говори за морал и почтеност. Нека първо да обясни защо е оттеглил закона за винетките, заедно с евреина. Да обясни как се завъртя точно след това измамата с покупко продажбата на недвижимите имоти, Да разкаже как вървят делата му с американеца, когото е завлякъл, демек измамил с огромна сума пари. Само тия два примера са достатъчни. И тоя ще говори за почтеност. Да обясни и записа по адрес на Габриел. А не ми се споменава за записите от срещата на ПП преди година. Този и шайката около него са за съд. Това е някакво огромно унижение за България.

Защо този западен евро Лузер Вебер се бърка във вътрешните работи на България? За васална държава ли ни смята като членка на ЕС и НАТО.Такива като него измислени евролидери ще ликвидират ЕС.

Ха ха ха - "евро Лузер"?!? А срещу него БГ уинър - втората политическа сила и то коалиция и известни в цял свят. От къде ви намират АзБ?!?

ЕНП и г-н Вебер да не се намесват във вътрешнополитическия ни процес. Ние сме независима държава.

резултати от анкетата: гласували 1202 резултат 52.58% / 49.42% общо гласували 102% Това е машинно гласуване, изчисляване на резултата по педалската методика. Не ми се мисли какви са верните числа във винансовите отчети на държавата

Явно софтуера е писан от същите които броят гласовете на парламентарните избори. Там процентът е под 100 защото има много негласували и ако нещо не излезе се намалява техния брой

51.84% на 50.35%

за съжаление нашият педераст е прав :Д да умират всичките

хулиган Асен Василев нахока и ЕНП. Казаното от него е просташки скалъпена лъжа и подигравка с народа.

хаха, какви са тези анкети в тоя пробит сайт :) пълно с герберски подлоги, които за 2 стотинки, ще цъкат по цял ден.

Оригиналната можеше да отваря едни "фонтани" с джуките си. Тази с носа си отваря кенчета и други консерви (като самата нея). Тази скучумбра няма грам мисъл и е просто аватар на Тиквун. Едно си знае и едно си може, както когато беше в ЕК. Йесърче без грам собствено мнение.

Е ваш Асенчо хасковското цигане пък може да краде и с гъза си.Той му е основно оръдие на труда

Как при 100% го докарахте на 102%?

Ползват алгоритъма от изборите в Русия.

нашите избори са по този алгоритъм.

ала-бала, не ти ли е ясно

Заради този има опасност да намразя и достойни хасковлии!

Сега като приключат делата на облещеното джебчийче от хасковската махала,къде ще го вкарат? В Софийслия централен затвор или в Сливенския женски затвор?

е въпрос за 1000000!

Василев е тотален ненормалник. Излъгаха хората да гласуват за махането на модела Борисов и Пеевски, а станаха част от този модел. А и още се натискат за него. Подиграха се с тези дето им дадоха гласа си!

Чакаме Киро Амфетамина пак да изпадне в абстиненция и да започне да чупи бутилки в парламента

Добре де, хайде гласувайте за Кокора. Какво ще стане?!? Някой западен вестник ще го публикува?!?

Нали разбирате, че няма как Мария Габриел сама да си измисли министри от ППДБ. Най-малкото са били обсъждани, значи са били уведомени, че е възможно да ги поканят. После, нали единадесетте министри подали оставка бяха "независими експерти". Кой ги изкомандва "независимите" едновременно да подадат оставка ? Много добре стана, че се разкриха. Представяте ли си , Габриелката да поведе правителство в което има единадесет "мини", които в един момент по сигнал на ППДБ, да гръмнат. Къде е честността ? Как да им имат доверие от ГЕРБ ?

Бойко може да е простак, но е почтен и точен. А тези от ППДБ са шмекери, тарикати и шарлатани.

Абе,ПП -ейски илитерати,как върви "мурмурандума" ??е има ли "куролация" или ви трябва "литмус"?

Това провинциално комплексарче Асенчо,явно не е и много умен крадец.Всеки път го хващат Справка - масата съдебни дела за кражби които му висят на врата

докато тарикатеете , народа изчезва, накрая ще си останете само вие в парламента!

те няма да останат в бг. мечтата им е сен тропе и монако - топ гъзарията

Този Асенчо върти очички и се кокори,точно като хваната в момента циганка джебчийка на Женския пазар.Ама то кръвта вода не става

Кикорчо е долен педерас.

лъже на едро! Единадесетте министри са дали съгласие да са министри и след ротацията, така че няма нужда да се правят на изненадани. По-достойно е да се изтъпанят всичките от ПП-ДБ и да заявят ясно и открито, че след като сами управяваха и крадоха комфортно 9 месеца не искат да има никаква ротация. Смехурковци!!!!

вече никой не вярва на зпадните политици и на западните банкери! западът ще стане планетарен прпосяк! никой няма да си държи парите там и да си изпраща децата да учат там!

А на произвдените от запада като Кирчо и Кокорчо верват ли или вервате само на Пут*ин?

Трябва да се извиним всички на ПЕДЕРАСТЪТ Асен Василев, а на джендъра - да му мислят в Брюксел, дали е той тя или то!

40% в момента за Асенчо при положение, че социологията им дава под 20% одобрение. Ясно е кой крив, кой прав в случая.

-Сър, защо държите на мария габриел? -Джон, запото има налята последнта версия на искуствения интелект!

- "Сър ,а защо държите и на Асан Василев?" - "за демонстрация и на липсата на интелект"

Ама тоя Асен е много умен и талантлив джендър! Особенно в измамите! Думата : "педераст" била обидна< ама не за него! За него е смисъл на живот!

е политик, а дебеличкия отдясно е брокер-измамник от хасковския пазар

Василев е тотален ненормалник.Излагаха хората да гласуват за махането на модела Борисов а и Пеевски а станаха част от този модел.А и още се натискат за него.Подиграха се с тези дето им дадоха глас си!

Кажи кои трябваше да се съберат да управляват според теб (в сглобка или коалиция, или "експертен" кабинет...) според теб като се имат предвид резултатите от предните избори, за да няма "излъгани"?

Кокорчо е излишен и вреден като Кирчо и осталата паплач от ПП. А Габриел е европейски политик и може да свърши нещо полезно за България!

не ми кради ника, евро-аталнтически плагиаторе!

марсия габриел е излишна и вредна като куневица и ПКП! а кокорчо може да свърши и нещо полезно!

ходят слухове, че кокорчо може да прави нещо като бюджет, ленчето може да държи парапет, а какво може мариа Грабриел? моля обяснете!

Василев, а да направиш партия със заявката да премахнеш ГЕРБ и ДПС от властта. Да дадеш заявка за арести и съд за Борисов, Пеевски и редица други политици и накрая да се съюзиш и да управляваш с тях какво е ?

Кокоро беше служебен министър на финансите в правителство на Плевню

Това гейче Кокорчо може само направи сфирка на Вебер..............??????

Трябва да сложите бутон "НЕ подкрепям никого", защото и на двамата не им вярвам. И двете лица са против България и няма как подкрепя някого.

Ма що не сте си информирали собствените хора бе, Габриел да не е глашатай?

Някой пусна скрипт да гласува автоматично За Вебер ;) Случайнос? Не мисла!

Нито немеца дето е зад Бойко ( те си го наложиха с Ханс Зайдел) подкрепям, ното кокоранчо дето мисли само как да смачка едни кинти.

Коментари - Вебер срещу Василев: Какво е отговорно и какво не в българската политика? | Днес.dir.bg

Коментари - Вебер срещу Василев: Какво е отговорно и какво не в българската политика? | Днес.dir.bg

Коментари

Абе тези от ДБ нямаха ли някакви мераци да влизат в народната партия? Май ще трябва да ги отложат както гледам.

48.89% гласували: 1716 52.97% Значи общо 101.86% ! Ало, пепета, пак ли почнахте с флашките ?

Какви пепета, бе идиот, това са Дир-ниците с редовните им тъпотии и путинофилскш, на завоалирани като при мутрите манипулация.

Не му е работа на Вебер да дава съвети как да се управлява България и от кого

Интелектуално девственият ПП-ейски планктон е впрегнат да цъка минуси ,като луд,но резултатът ще е един Крадливата пасмина с фалшивите дипломки заминава в зарвора Джебчийката Асен от хасковската махала отива в Сливенския женски затвор

не забравяй, че тия са под управлението на посолството. А там имат софтуери за управление на много профили от един човек. По-рано беха 5. Сега може и повече да са, не знам. Така обикновено се опитват да манипулират общественото мнение.

Па то комунистът Боко Тиквата един ителектуалец???Мани-мани!!!Ха-ха!

Той и Манфред не е цвете.. Скоро имаше скандал с него

Както каза Асен Василев „Мария Габриел е новото лице на мафията“, то ненките защитници от ЕНП са мафията. Жалко че най голямата партия ЕНП постъпва егоистично и лицемерно към българският народ прикривайки всички престъпления извършени от ГЕРБ през годините им на управление. При така създадената ситуация доверието към ЕНП се срива и на власт идва популизма. Популизма силно финансиран от Русия ще ни отведе далеч от свободните времена които сме имали и ще ни заведе към безвремието и дългата репресия.

ама ПП драпат да станат членове на ЕНП. Не знам какво ще правят при тези мафиоти:))

Май са канят да са в групата на либералите където са ДПС

а то щото популизма финансиран от Кремъл няма нищо общо с ЕНП да знаш, ма нищичко - особено и най-- вече с баба мими от немция, дон чекмеджян от абсурдистан и малкия диктатор от бившата европейска империя.

Има много жалко, смешно, гротесково точно Асен Василев да говори за морал и почтеност. Нека първо да обясни защо е оттеглил закона за винетките, заедно с евреина. Да обясни как се завъртя точно след това измамата с покупко продажбата на недвижимите имоти, Да разкаже как вървят делата му с американеца, когото е завлякъл, демек измамил с огромна сума пари. Само тия два примера са достатъчни. И тоя ще говори за почтеност. Да обясни и записа по адрес на Габриел. А не ми се споменава за записите от срещата на ПП преди година. Този и шайката около него са за съд. Това е някакво огромно унижение за България.

Защо този западен евро Лузер Вебер се бърка във вътрешните работи на България? За васална държава ли ни смята като членка на ЕС и НАТО.Такива като него измислени евролидери ще ликвидират ЕС.

Ха ха ха - "евро Лузер"?!? А срещу него БГ уинър - втората политическа сила и то коалиция и известни в цял свят. От къде ви намират АзБ?!?

ЕНП и г-н Вебер да не се намесват във вътрешнополитическия ни процес. Ние сме независима държава.

резултати от анкетата: гласували 1202 резултат 52.58% / 49.42% общо гласували 102% Това е машинно гласуване, изчисляване на резултата по педалската методика. Не ми се мисли какви са верните числа във винансовите отчети на държавата

Явно софтуера е писан от същите които броят гласовете на парламентарните избори. Там процентът е под 100 защото има много негласували и ако нещо не излезе се намалява техния брой

51.84% на 50.35%

за съжаление нашият педераст е прав :Д да умират всичките

хулиган Асен Василев нахока и ЕНП. Казаното от него е просташки скалъпена лъжа и подигравка с народа.

хаха, какви са тези анкети в тоя пробит сайт :) пълно с герберски подлоги, които за 2 стотинки, ще цъкат по цял ден.

Оригиналната можеше да отваря едни "фонтани" с джуките си. Тази с носа си отваря кенчета и други консерви (като самата нея). Тази скучумбра няма грам мисъл и е просто аватар на Тиквун. Едно си знае и едно си може, както когато беше в ЕК. Йесърче без грам собствено мнение.

Е ваш Асенчо хасковското цигане пък може да краде и с гъза си.Той му е основно оръдие на труда

Как при 100% го докарахте на 102%?

Ползват алгоритъма от изборите в Русия.

нашите избори са по този алгоритъм.

ала-бала, не ти ли е ясно

Заради този има опасност да намразя и достойни хасковлии!

Сега като приключат делата на облещеното джебчийче от хасковската махала,къде ще го вкарат? В Софийслия централен затвор или в Сливенския женски затвор?

е въпрос за 1000000!

Василев е тотален ненормалник. Излъгаха хората да гласуват за махането на модела Борисов и Пеевски, а станаха част от този модел. А и още се натискат за него. Подиграха се с тези дето им дадоха гласа си!

Чакаме Киро Амфетамина пак да изпадне в абстиненция и да започне да чупи бутилки в парламента

Добре де, хайде гласувайте за Кокора. Какво ще стане?!? Някой западен вестник ще го публикува?!?

Нали разбирате, че няма как Мария Габриел сама да си измисли министри от ППДБ. Най-малкото са били обсъждани, значи са били уведомени, че е възможно да ги поканят. После, нали единадесетте министри подали оставка бяха "независими експерти". Кой ги изкомандва "независимите" едновременно да подадат оставка ? Много добре стана, че се разкриха. Представяте ли си , Габриелката да поведе правителство в което има единадесет "мини", които в един момент по сигнал на ППДБ, да гръмнат. Къде е честността ? Как да им имат доверие от ГЕРБ ?

Бойко може да е простак, но е почтен и точен. А тези от ППДБ са шмекери, тарикати и шарлатани.

Абе,ПП -ейски илитерати,как върви "мурмурандума" ??е има ли "куролация" или ви трябва "литмус"?

Това провинциално комплексарче Асенчо,явно не е и много умен крадец.Всеки път го хващат Справка - масата съдебни дела за кражби които му висят на врата

докато тарикатеете , народа изчезва, накрая ще си останете само вие в парламента!

те няма да останат в бг. мечтата им е сен тропе и монако - топ гъзарията

Този Асенчо върти очички и се кокори,точно като хваната в момента циганка джебчийка на Женския пазар.Ама то кръвта вода не става

Кикорчо е долен педерас.

лъже на едро! Единадесетте министри са дали съгласие да са министри и след ротацията, така че няма нужда да се правят на изненадани. По-достойно е да се изтъпанят всичките от ПП-ДБ и да заявят ясно и открито, че след като сами управяваха и крадоха комфортно 9 месеца не искат да има никаква ротация. Смехурковци!!!!

вече никой не вярва на зпадните политици и на западните банкери! западът ще стане планетарен прпосяк! никой няма да си държи парите там и да си изпраща децата да учат там!

А на произвдените от запада като Кирчо и Кокорчо верват ли или вервате само на Пут*ин?

Трябва да се извиним всички на ПЕДЕРАСТЪТ Асен Василев, а на джендъра - да му мислят в Брюксел, дали е той тя или то!

40% в момента за Асенчо при положение, че социологията им дава под 20% одобрение. Ясно е кой крив, кой прав в случая.

-Сър, защо държите на мария габриел? -Джон, запото има налята последнта версия на искуствения интелект!

- "Сър ,а защо държите и на Асан Василев?" - "за демонстрация и на липсата на интелект"

Ама тоя Асен е много умен и талантлив джендър! Особенно в измамите! Думата : "педераст" била обидна< ама не за него! За него е смисъл на живот!

е политик, а дебеличкия отдясно е брокер-измамник от хасковския пазар

Василев е тотален ненормалник.Излагаха хората да гласуват за махането на модела Борисов а и Пеевски а станаха част от този модел.А и още се натискат за него.Подиграха се с тези дето им дадоха глас си!

Кажи кои трябваше да се съберат да управляват според теб (в сглобка или коалиция, или "експертен" кабинет...) според теб като се имат предвид резултатите от предните избори, за да няма "излъгани"?

Кокорчо е излишен и вреден като Кирчо и осталата паплач от ПП. А Габриел е европейски политик и може да свърши нещо полезно за България!

не ми кради ника, евро-аталнтически плагиаторе!

марсия габриел е излишна и вредна като куневица и ПКП! а кокорчо може да свърши и нещо полезно!

ходят слухове, че кокорчо може да прави нещо като бюджет, ленчето може да държи парапет, а какво може мариа Грабриел? моля обяснете!

Василев, а да направиш партия със заявката да премахнеш ГЕРБ и ДПС от властта. Да дадеш заявка за арести и съд за Борисов, Пеевски и редица други политици и накрая да се съюзиш и да управляваш с тях какво е ?

Кокоро беше служебен министър на финансите в правителство на Плевню

Това гейче Кокорчо може само направи сфирка на Вебер..............??????

Трябва да сложите бутон "НЕ подкрепям никого", защото и на двамата не им вярвам. И двете лица са против България и няма как подкрепя някого.

Ма що не сте си информирали собствените хора бе, Габриел да не е глашатай?

Някой пусна скрипт да гласува автоматично За Вебер ;) Случайнос? Не мисла!

Нито немеца дето е зад Бойко ( те си го наложиха с Ханс Зайдел) подкрепям, ното кокоранчо дето мисли само как да смачка едни кинти.